Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de valószínűleg ha kész lesz akkor a legjobb f1 mod lesz...
a konkurencia elég gyenge szimuláció terén😊 más jmodok se győztek meg...
de hát sok az f1 fan és hiánypótló alkotás lesz...
ahogy te is rávetetted magad már a 0.1-re...
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Na, azért egy GP2-őt ne mossunk már össze egy F1 cuccal. F1-nél még boxutca közelébe se engednék őket. Szóval ha ez 1.0-ás lesz akkor is csak fake, fantasy stb...
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
eddig kellemesen csalódtam a modokban... Shelby ,ezt a corvette-et is dícséritek , meg a gp2 is nagyon jó...
mondjuk szerintem is kötekedni jöttél...😊 a mod amit szapulsz 0.1-es verziószámú...😊 legyél olyan megbocsátó mint más játék alfa fázisában lévő hibáknál...😊
amúgy a gp2 modot is ők csinálták... és pl próbáltak , tezteltek igazi gp2-es autót , mert meghívta az egyik készítőt az egyik csapat...illetve versenypilóta tesztelte ...
nem olyan hasraütésszerűen csinálják amit csinálnak....
Ha nem azon a szinten mozog, akkor mi értelme van? Attól a perctől, hogy ilyeneket használ az ember, már nem beszélhetünk szimulátorról, mert semmi köze valami valódihoz, amit szimulálni lehet.
Pont annyira vagyok kötegedő, amennyire te is, amikor valamiről véleményt formálsz. 😄DD
jó az minek piszkálod ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Egyik modot SEM kotelezo leszedi, kiprobalni, hasznalni😊 Ezek ingyenes, homemade, valaszthato dolgok, plusz lehetosege a programnak. Ha egy ilyen ingenes, otthon keszult, nem hivatalos dologtol azt varod el, mint egy gyari licenszelt cucctol, akkor gaz van.
Az rF, ahhoz kepest, hogy evekig (7-8 ev, bar meg a mai napig sokan hasznaljak!) CSAK a modokbol elt es mukodott (kesob nem voltak hozza gyari cuccok), eleg szep utat jart be es nepszeru (volt). Az AC masvilag. Itt opcionalis a modolas, eleve komolyabb gyari tartalommal keszul, es a kesobbiekben is folyamatos DLC-k lesznek hozza. Az rF-nel nem volt valasztas, lenyegeben csak homemade modokat lehetett hasznalni, itt ha sose hasznalsz modokat, akkor is evekig folyamatos uj tertalmak lesznek.
Amugy ezt is felesleges volt leirkalnom, mert valszeg ugy sem erdekel, csak kotekedni josz ide😛
Gondolom azért fagyott ki, mert az AC gyárilag csak 7 sebességre van programozva és okoskáim belegányoltak egy 8. sebességet de az nem tud hova kapcsolni és máris ott egy anomália, amit nem tudtak lekezeltetni az AC-val. Normális esetben, ha az utólsó sebesség után ráváltok, akkor semmi se történik.
Most komolyan, a Lotust átfesti, itt-ott átigazitja egy kicsit és attól ez már rögtön Hamilton/Rosberg idei Mercedes-e lesz? Pont az ilyen silány cuccok miatt fogja az AC is ott végezni, ahol az rF.
Persze ez a Corvette a jobbakhoz tartozik, eleve fizetos csapat csinalja, mas programok (rF2) ala is dolgoznak. Az AC ala is keszul meg nehany (korabban szerintem volt mar itt link, most nem talalom), de azok mar penzert (a Corvette a mezesmadzag😛).
Melyik a masi auto (F1 2014 Mercik)?
Kaptunk két új autót 😄😄😄 igaz nem gyári de *#!%!!! 😉
A Corvette brutális!
MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM) JELSZÓ:hun
KEZDÉS: 2014.08.02. 20:00 QUAL | RACE: 10 perc | 5 kör FÉRŐHELY: 18 PÁLYA: LeMans AUTÓ: P4/5
pálya:
lemans
a serveren 100%os gumikopás, 100%-os mechanikai sérülés és 100%-os üzemanyagfogyasztás lesz...
a pálya tapadása időmérőn 90 %ról (+-2%) kezdődik és folyamatosan javul majd kicsit... a verseny végére talán meg lesz a 100% tapadás ha sokan leszünk
A tempós kanyaroknál, mint pl Mugello közepe, ott semmi bajom nincs.
De szal ja, a gumin még kell majd dolgozni szerintem is.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Lassú tempónál szerintem néha kifejezetten rossz a gumifizika, a 15 éves csúszkálós mintára készült .
A változó pálya nekem is bejött, sőt eleinte szinte elvarázsolódtam, és azt gondoltam micsoda remek lehetőség a versenyekre, hogy kifékezni olyan íven kell ami nem feltétlen tapad jobban mint az ideális...hogy tervezni kell egy előzést meg minden. Aki olvasta a topikot az talán emlékszik rá.
Aztán ez elmúlt, javarészt azért mert megjött az AC, és rájöttem hogy hiába a dinamikus pálya, alapvetően ég és föld autókezelésben az AC és az rF2, Az elsőkerékhajtású autókkal nincs nagy baj, az egész jó, bár ennyire volt jó az rF1 is.
Ilyenek mint a szivar autó, vagy a Panoz, a Howston...ráébresztettek, hogy ez valahol alapjaiban sz@r, valamit az alapoktól nem jól csinál.
Szal pont addigra ment el a kedvem az egésztől mikorra már nem is volt kivel játszani, és aztán ugye elvették az online lehetőséget is, mert lejárt az időtartam.
Na szal lifetime, meg egyéves....szal mikor volt az rF offline program? Erősen az online-ra támaszkodott, és akkor ezt akarják meglovagolni? ...hát sikerült.
..ahogy az rF2 topikjában is írtam, az rF1 nem volt hibátlan, pláne mikor kijött,...de ezzel a bejáratott névvel is sikerült elérni azt hogy behaljon szép lassan.
DE nem a pénz volt a lényeg, hiszen ha jó lenne a progi akkor megvenném a lifetime-t azt kész. A gond ezzel ott van, hogy szerintem nem jó a progi, nem jó az rF2 és EZÉRT nem veszem meg. Nem megnem értett zseni...vagy mert elfújta a szél a rajongókat, meg elcsábultak az AC csillogásától...nekem is butítva megy az AC grafja, és gyanítom még jópárunknak, ...szal pont nem csillog.
Azért nem vettem meg, mert nem jó.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Hat pontlesz@rta az arnyek, 😊 az nem is arnyek hanem fix textura.
Azt meg nem figyeltem meg, az autokra ravetodik a fa arnyeka?
Online leaderboard mukodik mar valahogyan?
Most leirhatnam, hogy mekkora kulonbsegek vannak az AC/iR/rF2 kozott, mi van es mi nincs az egyikben vagy masikban, milyen elteresek vannak a koncepcio es lehetosegek kozott, es ezek milyen technikai egvalositassal... de szerintem, teljesen felesleges😄
De ezzel sincs gond, "vegfelhasznalokent" hasznalni akarod, ahogy te szereted, nem fontos ismerni, tudni, erteni a technikai es egyeb hatteret a programoknak.
Annyira kevesen vagyunk, hogy nem kellene ilyenekkel is szivatni a nepet.
csak megjött az esze...
Mondjuk,hogy megláttam a Sipos gyökér nevét nem is bánom...
mindenki azzal játszon amihez épp kedve van... hisz ez szabadidős tevékenység ami jól esik munka után/helyett😊
gt mondjuk nem tom mikor lesz...de holnap le mans p4/5-tel lesz ami gyakorlatilag a gt3-as autókra nagyon hajaz...gyak egy osztályba sorolja velük az AC..
A kutya se használja dolgot meg szintén leírta Alex: bamba volt, de nagyon az ISI; kellőképpen rossz volt az időzítés, ellenben Kunosék ebben ügyesebbek voltak. Én is megvettem egyébként 2012. decemberében, kb. 1 évig én se nyúltam hozzá a cucchoz, most vettem újra elő megint.
hétfőn is lesz valami természetesen...
aki nagy rajongója az is inkább itt van...😊vagy máshol...
az rf2 pont az a játék ami nem találta meg h kinek is szól...
és ez már csak romlani fog...