42876
-
#40913 Momora van valakinek kormánybeállítása?
-
MasterMason #40912 Mondjuk én biztonsági okokból eleve úgy csinálom hogy van egy alszámlám és egy hozzátartozó kártya, amelyre mindig csak annyit utalok át amennyibe a rendelés fog kerülni , de még ezzel a kártyával is csak és kizárólag biztonságos és titkosított oldalon fizetnék. -
:))
-
Axtros #40910 4-5 euró nem sok, de ki ütné be akár a bankkártya akár paypal adatait egy olyan oldalon amely nem biztonságos
Sajnos nagyon sokat megteszik, mivel sokan nincsenek tisztában a lehetséges kockázatokkal.
Az ilyen esetekre találták ki a különféle internetes bankszámlaszámokat, vagy webkártyákat. -
MasterMason #40909 4-5 euró nem sok, de ki ütné be akár a bankkártya akár paypal adatait egy olyan oldalon amely nem biztonságos? És itt nem arról van szó, hogy a mod készítője esetleg visszaél az adataiddal, hanem arról, hogy a hanyag adatkezelés által szó szerint bárki hozzáférhet pl a bankártyaadataidhoz ha itt megadod, amely után simán vásárolhat vele...
Kizárólag biztonságos, regisztrált, titkosított oldalakon szabad fizetni interneten.
-
tbazsi95 #40908 -
attila46 #40907 4-5 euró...!!.most ez akkora lóvé,,,,?? -
#40906 Aminek persze nem sok ertelme van. Az AI valszeg semmit nem hasznal ki ezekbol az autokbol, foleg rendses szabalyok nelkul. Igy marad az online. Arra meg ugy is egyfroma tudasu autok kellenek, es arra tokeletes a gyari F1, csak kulonbozo festesekkel. Eleve ha egymas melletennem az osszes F1 csapat autojat teljesen feheren, szerintem kevesen tudnak megmondani, melyik auto milyen csapathoz tartozik:D Persze, vannak jellemzo reszek, lehet turni a net-et, ki lehetne logikazni, de erdemben az totalisan tokmindegy jatek kozben, 300-zal a masik mogott vagy a 100 pixeles tukorben:D -
#40905 Ja hogy ez is fizetős mod. -
#40904 -
Pitti #40903 A grafika brutálisan jó, szinte majdnem olyan mint az igazi... a felhők lehetnének jobbak.
A törésmodellre lettem volna még kíváncsi de az sajnos nem derült ki -
#40902 Akinek megvan az RSS Formula 2017 Hybrid, volt valami update mostanában? Pár hónapja vettem meg a modot, most néztem az oldalukat, mintha jobban nézne ki a mod. Viszont gőzöm sincs hol a link ahonnan letöltöttem. -
#40901 -
Sziasztok! Várunk mindenkit sok szeretettel az új bajnokságunkban, az Audi TT Cupban. A 3 hónapos szezon alatt összesen 7 helyszínre látogatunk el, ahol dupla fordulós hétvégék lesznek. Két fős csapatok, egy gumikeverék, nincs ABC/TC, "saját festések".
Versenynaptár:
1. 2017.11.16. – Monza
2. 2017.11.30. – Nürburgring Sprint
3. 2017.12.14. – Poznan
4. 2018.01.04. – Jerez (MotoGP nyomvonal)
5. 2018.01.18. – Spa-Francorchamps
6. 2018.02.01. – Imola
7. 2018.02.15. – Donington National
Bajnokságról bővebben és jelentkezés
-
neilszab #40899 GT3 - Road America!
Most vasárnap NYÍLT bemelegítő futam, jövő vasárnap pedig folytatódik a bajnokság!
Most még nem késő csatlakozni, hiszen az eldobható 2 futam miatt, még bárki egyenlő esélyekkel szállhat harcba a bajnoki címért!
A 0-24 elérhető gyakorló szerverre bárki csatlakozhat, további infók itt:
GT3 futamkiírás
Eddigi köridők
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2017.10.07. 13:37:43 -
ataaa #40898 Ha megírnád privátban a címet, azt megköszönném! :-) -
zummy82 #40897 Az egyes facebook groupokból illetve sötét orosz oldalakról beszerezhető modokkal általában nem érdemes foglalkozni, a 90%-uk szemét (hiába jó a model, a fizika/hang sok esetben egy másik autó másolata vagy "guess work").
A Racedepartmenten viszont vannak minőségi (és folyamatosan updatelt) autók, érdemes ott körbenézni.
Fizetős cuccoknak meg érdemes vásárlás előtt utánaolvasni, mert nagyon sok a ratyi konverzió.
Ha track modok is érdekelnek, akkor ajánlatos az f1c**** fórumon körbenézni, ott van egy nagyon nagy linkgyűjtemény (a címet direkt nem írom le, úgy tudom nem szeretik ha reklámozzák őket. Ha kell megírom privátban) -
El Gigante #40896 Racedepartment-en jön értesítés ha frissítik az általad letöltött modokat! -
#40895 Mar regen nem modoztam, de amit korabban neztem, 20-bol 19 hasznalhatatlan, felesleges, nem jo. Es sose frissitik. Foleg a legelejen, amikor mindent mindenhonnan atkonvertaltak:D Biztos van koztuk 1-2 jo, de ilyen mennyisegu es minosegu gyari tartalom mellett, csak nagyon kockaknak erdemes kinlodni a sok szarral. -
GeriDoc #40894 Általános probléma, hogy nem frissítették. Esetleg a bannerból is megnyitható AC Club-ot nézd meg, ott általában csak azok vannak, amik működnek. A kamerát tudod mozgatni, helyre tudod rakni.
Viszont az én tapasztalatom az, hogy 1-2 modot kivéve, nyomába sem érhetnek a gyári tartalmaknak, kár velük vesződni. -
GPx8 #40893 Volt egy nagyobb frissítés, viszont sok mod nem frissült.
El kell olvasni az adott kiegészítő leírásában, hogy hányas verzióhoz készült. -
ataaa #40892 Sziasztok!
Köszönöm a letöltési tippeket! Számtalan tartalmat sikerült összeszednem, viszont a következőket vettem észre:
-A nem hivatalos tartalmakból származó autók 95%-ának nincs hangja külső nézetben
-Kb. 5%-ának belülről sincs hangja
-Néha a kameranézetek egészen el vannak csúszva. Sofőr feje mögött, felfelé néző kamera, autó alatt aszfalt magasságában.
-Néhány autó szaggatottan gyorsít, sok esetben az automata váltó sem működik, vagy csak az egyik irányba
-Van sok olyan pálya, illetve autó, amit ha választok, visszadob a menübe.
Ilyenekkel más is találkozott, vagy csak én rontottam el valamit?
Minden esetben a content alá raktam a tartalmakat, a megfelelő helyekre (cars, tracks, driver, fonts...)
Némely autóhoz voltak a content könyvtár mellé template fájlok is. Ezeket hova kell másolni?
A. -
goldboy #40891 1.15.2
- New Spearhead design liveries added for the Porsche 991 GT3 R and 991II GT3 Cup cars
- Ferrari SF70H improved turbo spool and less turbo pressure loss at coast
- Ferrari SF70H improved turbo boost ers aid to balance power delivery on lower gears
- Ferrari SF70H improved linearity on ERS "Balanced Low" and "Balanced high" modes
- Ferrari SF70H new ERS "Linear" mode. Total linearity, might finish the battery and or energy per lap, sooner.
- McLaren P1 GTR improved Electronic Brake Bias values
- Mazda MX5 adjusted front suspension bumpdown travel.
- Ferrari 250 GTO improved grip and handling
- Various cars have been updated in their suspension bottom bumpstop values.
- Rebalanced "Like no Other" and "Unusual Sounds" special events -
GPx8 #40890 Vasárnap elég sokan voltak és fogadok, hogy senki sem bánta meg, hogy kifizette a belépő árát.
(Ráadásul az idő is remek volt). -
Timbu #40889 7000 Ft 14 éves kor fölött. -
#40888 Mennyi a jegy? -
Tyuki80 #40887 Én most jöttem haza.Fantasztikus volt.Annyi minden van kint,hogy kell egy hét mire fel tudom dolgozni az agyamban,amit láttam.És ami a lényeg:Nem sétakocsikázás megy a pályán.Kőkeményen nyelezik a gépeket.Ráadásul megannyi OT utcai verda is van kiállítva+ a versenyautók,amikbe szinte csak beleülni nem lehet.Az utolsó kanyaról az elsőig,az összes lelátó nyitva van,+paddoc,box,és az Ot nak egy nagy plac az első kanyar öblében.
Nincsennek sokan kint,de azért vannak.Szerintem nem az ár miatt.Egyszerűen a vérpistikéket+apukájukat /jellemzően talpig merci ,ill red bull jelmezbe öltözve/ nem nagyon hatják meg ezek a régi vasak.Szerintem a dtm vagy a wtcc sem volt olcsóbb,mégis teltház volt.Igaz ott szigorúan csak a tribűnre mehettél.
Ez olyan volt mint egy nagy családi autós buli.
Hozzáteszem,azért ilyen nagy a pofám,mert egy jóbarátomnak hála ,tiszteletjeggyel sikerült bemennem...
De aki kifizeti a jegyárat,csalódni nem fog.... -
Timbu #40886 Az élő közvetítés alapján a fedett lelátó elég üres. Ennyire kevesen vannak kint? -
#40885 a célegyenes és első kanyar lelátójára kiülhetsz, de a paddockba is átmehetsz, én belógtam tegnap a boxokon át a pitwallra is.. :D -
#40884 miért lehet menni a lelátóra?
én pát hete amikor először hallottam az eseményről , akkor ki akartam menni, de azt a felvilágosítást kaptam h nem lehet átmenni a lelátóra...
-
#40883 De autopalyara szivesen szanom az adomat, szazmillirados penztemeto ringre, meg uszovebere nem ! :) -
#40882 Ennyi erovel ki sem mozdulnal otthonrol, mar 100 meter autopalya is kozpenztemeto:DDD
Amugy nem lenne draga, nemzetkozi szintel igazabol vicces egy vasarnapi jegy:) Kar hogy nem vagynuk autosportos nemzet, nincs penze (ilyenre sem) az embereknek, sokak orulnek ha lyuk van a seggukon, uresen allnak a lelatok. Nem a bevetel miatt, mert nem abbol elnek, de ez valoban classic auto/verseny felhozatal! -
#40881 Jo lehet, de en egy forintot nem adok abba a kozpenztemetobe !! :)) -
#40880 basszus srácok, aki teheti irány a Hungaroring, kissé drága a belépő, de a játék ikonikus járgányainak a nagy része megnézhető, hallgatható, tapogatható :D
van élő közvetítés és majd M4-en F1 után is lesz közvetítés
hihetetlen látvány és hang orgia ahogy a 250 GT-k, a 718 és a 300 S Maser kergetőznek, plusz jó látni ahogy a 300-ban rángatja a kormányt egyenesben is, mert úgy csúszik alatta :D
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.09.30. 09:45:27 -
Ratrak #40879 köszönöm szépen, így már megtaláltam! :) -
goldboy #40878 -
#40877 Nincs kulon kiemelve, de a HSW AC letolto reszeben is eleg sokminden ott van: http://www.hsw.hu -
ataaa #40876 Hoppá, észre se vettem! Köszi! :-) -
#40875 Banner alatt LETOLTESEK. -
ataaa #40874 Sziasztok!
Van valami tippetek, hogy honnan szerezhetők be a játékhoz plusz tartalmak? Az összes hivatalos DLC fent van, de sok autót meg pályát láttam videókon, ami egyik hivatalos kiegészítőben sem szerepel. (Porsche 911 GT1 1997 https://www.youtube.com/watch?v=vJ911zKExkE vagy a Transzfogaras hágó https://www.youtube.com/watch?v=ayDzoJIPRUs)
Ez utóbbit valahol láttam, de regisztrálni kellett volna a letöltéshez.
Nincs egy olyan közösségi oldal ahol ezek a plusz tartalmak össze vannak gyűjtve?
Ezek meglévő elemeket cserélnek le, vagy újként jelennek meg a játékban?
A.