42876
-
#40953 Maserati Alfieri
-
#40952 Köszi. Lehet ki is próbálom. :) -
#40951 Van a "rally jellegnek" most használható fizikája?
rFactorban már megszűnt a rallyfactor, illetve a SimRally is...így az RBR, Dirt kombón kívül valami újat is felfedeznék.
Amiket most kiadtak rally autók, mennyira "reálisak"? -
#40950 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már nagyon nem szoktam belefolyni az itthoni szimcicaharcba, de én másfél éve nyomok aszfaltos felfutó, néha rally jellegű versenyeket az AC-ban olasz szervezésben, ők körversenyt egyáltalán nem nyomnak, valahogy ezért teljesen leszoktam róla.
egyébként meg köszi a bsz-t :), olvasom az SG-t de az F1 és a szim részét már elvétve. -
goldboy #40949 Mastersen holnap SCG, vasárnap GT4 open, lehet csatlakozni, a GT4 azért elég szórakoztató tud lenni -
#40948 Humble Racing Bundle -
#40947 Nem tudom, igazabol egyik szimben sincs fun.....
Kihalas van ! :) -
#40946 Kár, hogy nincs már heti SG-s fun verseny, régen olyan jól sikerült versenyek voltak itt. Marad a public server ahol csak gt3@spa vagy mugello meg a trackday nordschleiffe....a csapból is ez folyik. Ott van a formula abarth, mx5 cup, tt cup amikkel nem roncsderbi lenne, hanem kiélezett, igazi verseny! A legtöbb usernek még azzal is meggyűlne a baja versenykörülmények között, de neeeem csak a GT mert az gyors!!
És most lehet jönni azzal, hogy menjek a gtmastershez bajnokságba mert ott kiélezett a mezőny, de könyörgöm nekem nincs előre beosztható szabadidő egy komplett bajnokságra, úgy meg nem akarok csatlakozni, hogy a felére el se megyek.
RaceDepartment-en olyan jól működik minden bajnokság mellet a heti 2 fun is, itt miért nincs? Vagy tényleg csak én igénylem? -
#40945 Adtak hozzá kis használati útmutatót? Vagy esetleg a gyártó oldalán megtalálod pdf formátumban.
De ha a hátlapon megnézed, akkor a kék USB a 3.0, a fekete/piros 2.0, esetleg még lehet zöld, az 3.1. -
#40944 off: azt hogy tudom megnézni milyen usb portok vannak az alaplapomon ? (2.0 , 3.0 ?) -
#40943 Na ez Black Friday! -
guftabi96 #40942 Fanatec
55 perce ·
Unfortunately our Webserver is not performing well and it takes a long time to place an order.
Please rest assured that we have plenty of stock and if we run out of stock we will give all customers who could not place the order because of technical reasons the discounted price.
The sale will go until Tuesday morning 09:00 CET, so please take your time and check back later when the website will perform better.
Fanatec FB poszt -
Pitti #40941 Hmm valóban, meg se nyikkan a fanatec.com :( Mondjuk az a pedál ennyiért tényleg durván jó vétel, nem csodálom, hogy behalt az oldal.
Nekem v2 pedálom van, amivel maximálisan meg vagyok elégedve, de egy pillanatig még megfordult a fejemben, hogy veszek én is egy ilyet a v2-t meg eladom.
Mindenesetre a helyedben még nem adnám fel, délután este vagy éjjel nézz rá.
U.I. na most nekem bejött az oldal... de aztán a kosárba betettem, de a fizetésig nem jutok el... :(
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.11.24. 13:30:19 -
#40940 Nincs még bázis, de úgy látom teljesen mindegy, mert be se jutok a weboldalra. Szóval ez bukó. -
Pitti #40939 Igen ez teljesen szubjektív döntés. Nekem egy M3 perecem van és egy formula. Az alcantara borítás a lehető legrosszabb amit valaha kormányra húztak, így azt átbőröztetem a napokban 15ezerér. Már csak azért is mert mindkét oldalán elengedte a varrás, mondhatnám kikoptattam és elszakadtak a cérnák.
Az alcantarát csak kesztyűben szabadna használni, de nekem úgy is kifényesedett hogy két kesztyűt elhasználtam. Egyébként meg csúszik mint a veszedelem. Na persze rendes versenyző kesztyűben nem, de azzal meg versenyezzen a halál otthon a meleg szobában. :) A legjobb a rendes bőr ami az utcai autóinkon is van.
Bázisod van már? mert az a hub csak egy hub. -
goldboy #40938 Szerintem megéri a +50-et, a Hub, a hasított bőr GT kormánnyal, de ízlés dolga... -
#40937 Uraim, kellene egy kis segítség. Holnap ugyebár fekete péntek Fanatecnél is. V3-as pedált veszek mindenképp. Viszont, van ez az universal hub, amit ha jól látom most 350€-ért adnak egy választható pereccel. Nem tudom érdemes-e megvenni, vagy simán elég lesz egy BMW GT2 is. Az universal hubhoz egy GT perecet gondoltam, feltéve, hogy nem sima bőr, mert ha csak az van, akkor valószínűleg hanyagolom. -
guftabi96 #40936 Steam akció! -
#40935 A direct drive gondolom ezer ojró vagy fölötte lesz. Annyit pedig nem adok érte. -
Pitti #40934 Ahogy mondod, ez a legjobb pedál ...ever :) Jól teszed ha halasztod a kormány projektet, meg kell várni a fanatec direct drive kormányát. -
#40933 Kösz az infót egyébként, most jól megkavartál :) Azt hiszem a kormány projektet elhalasztom, azt a pedál szettet vétek lenne nem megvenni. Szal akkor most pedál lesz, később meg veszek hozzá egy bázist, meg egy BMW perecet. -
#40932 ja, jo, hogy beraktad, talan 2 eve, vagy 3 pont black friday alatt vettem az egyik logitechet, vannak azert helyek, ahol valoban vannak utos akciok erdemes megvarni ezt a par napot. jellemzoen a nagyobb halaknal. amazon, emag stb. -
#40931 Franc essen beléjük, persze a WB 2.5-öt nem akciózzák le. Jól látom, hogy az universal hub-hoz ingyen adnak perecet? -
#40930 V3 pedál akciós lesz ha jól láttam FB-n ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.11.21. 20:07:05 -
#40929 Van pakkban kormannyal t3pa pedal. Semmivel sem rosszabb, mint a g27. Sot igazabol jobb, mert van hozza gyarilag felcsvarhato gumi a fekre, igy moddolgatni sem kell es megvan a tokeletes fekut.
Sot jobban megnezve, pont ilyen van most nekem is. logitech utan, igazi megvaltas. olyan mint egy jatek muanyag recsego puskat, lecserelnel egy igazira.
-
#40928 Pedig az lenne a legjobb megoldás, én is megtartom egyelőre a G27-et a Fanatec kormány mellé a pedál miatt. Hacsak nem lesz valami nagyon jó akció náluk most pénteken. -
Grabowsky78 #40927 Ok, de a G27et el kéne adnom, azért annyira nem megy jó. :D
-
guftabi96 #40926 Hagyd meg a G27 pedálját, és használd tovább egy átalakítóval.
Váltónak meg nézd meg az SSH váltót is ;) -
Grabowsky78 #40925 Dilemmában vagyok segítsetek légyszíves! Érdemes lecserélni egy Logitech g27est egy Thrustmaster Tx Leather E. -re + TH8A-ra? Ahogy olvasgatom a kormány maga sokkal jobb érzetre, de elég sok ami meghibásodik. G27 meg egy atom stabil cucc g25öm volt 10évig ment majdnem gond nélkül. A másik meg a pedál az olyan gagyinak néz ki a Thrustmasteré, műanyag a pedál szára nem törik az el? Van valakinek konkrét tapasztalata esetleg mind a kettőről? -
Joex22 #40924 Az "N" az új sofőröké, akiknek még nincs elég versenyük ahhoz, hogy megállapítsa a szintjét a rendszer.
Szintek: (forrás: minorating.com)
A, B, C, D, W, ebből az A a legjobb (legtisztább versenyző), W pedig a legtöbbet karambolozó.
Olyan szervert kell találnod, ami téged is felenged (jelen esetben a D kat.), és meg kell próbálnod incidens nélkül teljesíteni a kilómétereket.
Utoljára szerkesztette: Joex22, 2017.11.20. 08:44:24 -
atys76 #40923 Ezt írja ki (SERVER AUTH FAILED:You need a www.minorating.com Grade of ABCN to join (you are D). ) -
atys76 #40922 Olyasmit olvastam, hogy a vezetési stilusok négy kategoriában vannak jelen(A,B,C,N)és én N vagyok
Vagyis túl agresszív soför vagyok, sokat ütközök más ellenfelekkel
Azt, hogy milyen besorolásban vagyok, honnan tudnám megnézni
És, hogy tudnék javítani, hogy eljussak "A" szintig
Az is lehet, hogy valamit félreértelmeztem, mivel nem tudok angolúl, magyarúl pedig nem találtam semmi hasznosat
-
#40921 esetleg jelszavas szerverekre probalkozol?
Lehet szurni is ezeket.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.11.19. 14:05:59 -
atys76 #40920 server auth failed -ez mit jelent?
nem enged minden serverre csatlakozni -
ratb #40919 388.0 megoldotta a problémát köszi :) -
Jackal #40918 Tedd vissza az egyel azelőtti drivert. (388.0)
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2017.11.12. 21:28:45 -
ratb #40917 alt+tab megoldás, AC-nál működik, PC2-nél nem... -
ratb #40916 win 1709 frissítés után : PC2 fekete képernyővel indul csak zene szól.....Assetto Corsa ugyan ez a fekete képernyő csak pályabetöltés után....
valakinek ötlet esetleg? legújabb nvidia driver van már fenn 388.13 -
Most már hivatalos. A Team VRS megszponzorálja a bajnokságot A november 16-án rajtoló 50 ezer forintos összdíjazású sorozat legjobbjai a pénzdíj mellet értékes kupákért és ajándékcsomagokért szállhatnak harcba.
Bővebb információk és jelentkezés -
#40914 http://simrace.pl/index.html/_/simracing/game-vs-reality-drivers-eyes-comparison-in-mazda-mx-5-r284