Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az AI-t nem ertem, nincs ra algoritmus?
- nincs groove (30-40 perc lehet, modellezes + beallitas)
az mi? nyomvalyu?
- nincs/rossz a napszak beallitas (5 perc, utananezni valahol)
maskepp all az arnyek?
- nincsenek paya hangok (30 perc beszerezni, felpakolni)
nalam csak a cockpit hang elfogadhato mindenhol, a tobbi gagyi
valamit irtak hogy megvesznek egy hangrendszert
- nincs overlay/checkpoint (elvileg 10 perc)
az mi?
- nincs kamera (gozomsincs, legyen 1 ora😛)
van replay Suzukaban, a kamera az mit jelent? kijelolni a pontokat, ahol az igazi tv kamerak vannak?
Na meg egy erdekes mondat a forumrol. Azt mondjak h valtoval, auto kuplung nelkul, gyorsabban lehet menni.
"this might explain why i can only get into the 1.25s using auto clutch and sequential shifters - maybe I can gain 2-3 seconds with the H-shifter:confused::cry:
AristotelisKunos Simulazioni:
2-3 seconds, impossible sorry 😊
but you might be able to go down to 24s"
blip
szerintem
Neked egy ora nekik egy honap... ! 😊))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
ui.: Betoltottem az editorba a palyat, es ez valami F1C-light verzio lehet, a '90-es evek vegerol;DDD
Mar a valtoattetel kitalalasa is maceras (ennel az autonal nem, mert kettobol lehet csak valasztani😛), es nem a hotlap miatt, hanem hogy jol jojjenek kia valtasok. Foleg ezen a palyan, sok a viszonylag sok egyenes, az egymasba fuzott kanyarokkal. A kettes keves volt, de egyszeruen lassabb es problemasabb volt felvaltani harmasba, mert nem lehet kihuzatni, es utana a fekezesnel a visszavaltas+blip plusz hibalehetoseg. Egyszerubb volt hosszabbra allitani, es vegig kettesben tartani azokon a szakaszokon.
Ugyanugy nem foglalkoznak vele, mint sokminden massal, ami alap lelnne, vagy az egesz konverthez kepest csak toredek.
Pl. Suzukanal ami meg nincs vagy rossz (hasonloan sok mod palyahoz):
- nincs AI (10 perc)
- nincs groove (30-40 perc lehet, modellezes + beallitas)
- nincs/rossz a napszak beallitas (5 perc, utananezni valahol)
- csak 2 fajta tapadas tipus van, aszfalt es kerekveto (~60 perc)
- rossz a map (alliolag 5-10 perc)
- nincsenek paya hangok (30 perc beszerezni, felpakolni)
- nincs overlay/checkpoint (elvileg 10 perc)
- nincs kamera (gozomsincs, legyen 1 ora😛)
A lenyeg, egyelore a mod palyak +90%-a az "en csinaltam meg a leggyorsabban" tipusu😊
De elobb-utobb eljutnak az igenyek es a hozzaallas arra a szintre, hogy megcsinaljak majd oket rendesen. Nem kellenek nullarol modellezett palyak, boven jo a konvert, de akkor legalabb legyen – a lehetosegfekhez kepest – normalis.
Magambol kiindulva egyszer allitgattam, (ami lehet, hogy tok rossz, mert sok javulast nem ereztem) amikor kijott, aztan azota ugy megyek vele gyakorlatilag minden palyan.Max nordon allitok a valton, hogy jobb legyen a vegsebessege. Ezt szoktam meg.
Ahogy olvasgattam kozben ok is allitgattak a gyari setupot, szoval lehet azzal pont ugyanigy lehetne menni, ha nem jobban.
Szerintem amugy nem sokan hasznalnak segitsegeket eleg, ha felnezel az rsr oldalara gyakorlatilag 10-bol 1 ember.
szerintem
A GT3-nal azert sokkal egyelobbek a feltetelek. Nem csak egyszerubb vezetni, de ott mar nem szamit hogy ki milyen segitsegeket hasznal esetleg (annal valszeg semmit😛), es hogyan kezeli az autot.
De egy ilyen huzosabb autonal, masodperceket szamithat a kezeles.
En elveztem mindenesetre, csak a szeles palya ellenere, itt nem nagyon varhatta az ember, hogy figyelnek ra, ha eloz valakit, mert orult mar annak is ha az uton maradt nem, hogy meg helyet is hagyjon a masiknak 😊
De a grid autosport meg a gt3-mas autok bezzeg azok nepszeruek 😊
szerintem
DISTANCE_SWITCH=6
FILE=shelby_cobra.kn5
IN=0
OUT=1000
Raadasul mar sokszor volt irva, itt ketszer hatvanyozottan szamit, ki kapcsolgat be segitsegeket, es milyen valtast-pedalozast hasznal.
Eleg megnezni a Shelby/Corvette/GP2 autokat, eleg profik, sok-sok beallitassal, korrektnek tunnek, de meg azoknal is messze a vege.
Ezeknel a kiszednek valahonnan valami regi, lepukkant modelt, alaizzadnak valami full fantasy beallitast, semmi ertelme. Legalabbis ertelmes hasznalatban nincs😉
Ezt nem hogy nem toltom le, meg a videot sem tudom vegignezni😄
"Nulla tenaci invia est via"
Ugye az mar anno le lett irva a fekerot 70+ -ban elore kell allitani. Sokat segit.
szerintem
Talan gyorsitana egy kis LOD tunning, megnezem offline...
Szamokban.
Egy atlag gyari AC auto 50Mb, plusz van hozza 3 LOD (1Mb, 300kb, 100kb). Plusz festesek es egyebek. Es persze a LOD-ok (A, B, C) a meretukbol is latszodik, erosen butitva vannak.
A Shelby 130Mb. Ahhoz is van 3 LOD, egyszerun triplazva az eredeti modell, vagyis meg 3x130Mb 😄 Igy nem csak egyelatalan NINCS LOD, butitas, hanem 50Mb helyett 520Mb(!) 1db auto, plusz festes (ami az SC-nel +1GigaByte 😄DDD).
Valoszinuleg ez zabalja a memoriat (nalam nehany auto utan mar vinyora swappel😛), es a LOD hiany miatt zabalja a procit es a videokartyat.
Rengeteg az autobeallitasi lehetoseg, van mivel bibelodni. Valszeg az adatok huszadat lehet beszerezni hivatalosan, vagyis hogy mennyire olyan mint az IGAZI, az most masodlagos😊
Ha Kunosek csinalnak, valszeg ok is csak az adatok tizedet-otodet tudnak beszerezni. Sok-sok adathoz mericskelni kellene padon, szetszedve, buheralva, az naluk tuti nem mukodik (de nem is az a celja).
Talan jobb is ha nem masznal ennyire bele, lasd. iR, ott neha 1.5-2 ev amire megjonnek ad adatok es kiadnak valamit😉 Es a vegeredmeny nem biztos hogy annyival jobb. Legalabb nem valoszinu hogy a gep elott ulve erzunk belole valamit. Valszeg felhasznalokent eleg nekunk a megsaccolt/kiszamolt Valami=0.25, a jo sokaig mericskelt Valami=0.263547845-nel😄
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
szerk:
...küldök egy privátot miben gondolkodom most 😄 Hülye vagyok, de két napja ezen eszem magam 😊)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Persze szeretem, csak igaziból elég kemény, és azonnal reagál a kormány.
Sajnos nem vezettem, pedig lehetőségem lett volna rá, de szemre nagyon tette magát az autó.
Ez egy kicsi csalódás nekem is.
Viszont az E30 az nagyon jó, azt már vittem is, tettem is itt KakucsRing-n, M-t nem, csak 'házi'-t, de nekem az egy az egyben...vannak azzal is problémáim persze, de a legközelebb áll szimben szvsz.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Azt viszont, hogy nem hiszem, hogy egy ilyen lotus ennyire tolja az orrat, multkor lattam egyet elobe,sugarzott rola, hogy egy kisordog. Mondjuk en sose hasonlitom az iagzi autohoz, mert akkor nem sok minden tetszene ac- ban 😊
de ráadásul ez nem is replay...
késve érkeztem, gondoltam rögzítem a versenyt míg várakozok...
KEZDÉS: 2014-08-05 20:30 |Q|R|: |10|8| FÉRŐHELY: 20 PÁLYA: MUGELLO AUTÓ: Shelby S/C 0.5 !!!!!
shelby
a serveren 100%os gumikopás, 100%-os mechanikai sérülés és 100%-os üzemanyagfogyasztás lesz...
a pálya tapadása időmérőn 90 %ról (+-2%) kezdődik és folyamatosan javul majd kicsit... a verseny végére talán meg lesz a 100% tapadás ha sokan leszünk
A kanyarban nem art kicsit bedobni a segget, hogy beforduljon.
Rallysok meg hasznalhatjak a kezifeket is, bar eleg kiszamithatatlan, ha nem analog.(bar analogon nem probaltam meg)
szerintem
nincs valami offer meglevő ugyfeleknek? megnézném mi lett belőle.
és ezt úgy általánosságban mondom mindenkinek...