Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Weekend Deal
Offer ends Monday at 10am Pacific Time.
-50%
34,99€
17,49€
szerintem
Sajnos ezek meg elegge nyers konvertek. A korabbi regi fapadosabb rF1 vagy megregebbi konvert alapokkal nem volt gond, de a frissebb palyaknal mar valszeg jobban bele kell nulniuk.
majd holnap leszek.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.08.21. 16:53:06
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Olyan autó kell amivel érezni a futóműben kihívásait, egy 'szupersportkocsi' nagyon merev, azzal is megvan az elpattogás a parkban, de kicsit hiteltelen ahogy veri magát a kasztni.
Az E30 klasszikus ahogy a pálya is, igaz hogy csak a DTM verzióban van elég szufla ehhez a pályához, de az M3-s versenyre jobb, van esély a szélárnyékra, és az előzésre is, megbocsájtóbb.
szóval:
A DTM verzió nagyon jó kihívás szólóban.
Az M3-s E30, sztem a jó választás versenyre (step 1 vagy mi az upgrade-je):
Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.08.21. 13:14:04
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Csak azért néztem rá egyébként, mert visszavarázsoltam az appokat egy fájl ellenőrzéssel.. működik már a map, a spotter, chat.. de mintha kicsit akadozósabb lenne a játék. Lehet csak azért, mert ai ellen mentem pár kört.. de zavaró volt. Akkor láttam, hogy a Corvette-re beírta ezeket errorba.
INIReader: content/cars/corvette_c6r/data/proview_nodes.ini > ERROR: MULTIPLE KEY FOUND IN FILE content/cars/corvette_c6r/data/proview_nodes.ini
INIReader: content/cars/corvette_c6r/data/analog_instruments.ini > KEY_NOT_FOUND:
INIReader: content/cars/corvette_c6r/data/analog_instruments.ini > KEY_NOT_FOUND:
INIReader: content/cars/corvette_c6r/data/digital_instruments.ini > KEY_NOT_FOUND:
nincs több sor az -errors.log-ban
MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM) JELSZÓ:hun
KEZDÉS: 2014.08.21. 20:30 QUAL | RACE: 10 perc | 8 kör FÉRŐHELY:20 PÁLYA: China GP AUTÓ: BMW E30
china gp 0.8
a serveren 100%os gumikopás, 100%-os mechanikai sérülés és 100%-os üzemanyagfogyasztás lesz...
a pálya tapadása időmérőn 94 %ról (+-2%) kezdődik és folyamatosan javul majd kicsit... a verseny végére talán meg lesz a 100% tapadás ha sokan leszünk
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.08.21. 10:02:13
Ez a Corvette egyébként nálatok nem errorozik? A dokumentumos assetto mappában az error log tele van vele.
pálya
Nem egyszerű, a hullámvasút utolsó kanyarját meg kell tisztelni (18-s), bár még a merevítéssel nem szórakoztam.
Oculus lesz a jovo par ev mulva, es meg olyan gondokat is megold hogy pl a mostani tv-m elott nincs eros alatamasztas
Mar egy problema eszembe jutott 😊 Oculusszal ulok egy simhouse-os / X-sim-es mozgo szekben, az egesz auto gyorsul, a szek hatradol, az oculusban meg emiatt elkezdem az auto tetokarpitjat latni? Nem egyszeru a jovo 😊
A verseny alapból jó volt,de őszintén mondom,nem is figyeltem rád,mert annyira lekötött a gépészkedés...de ezt te is láttad.Néha olyanokat korrigáltam,hogy majdnem letéptem az asztalról a kormányt.
Sejtettem hogy valami gubancod volt az elején, mert alapból gyorsabb vagy, én arra tippeltem hogy felraktad a legpuhább gumit, és elfogyott, mert mikor teszteltem akkor nekem végig bírta a supersoft is, de a 6. körtől már el-elcsúszott az autó, könnyű hibázni, ezért is döntöttem a sima puha gumi mellett.
A futómű az nálam asszem alap, a diffihez nyúltam, az első merevítéshez, a gumihoz, és a váltóhoz, ja és egy klikk az első aero-n.
A Corvette az Corvette, nekem a pörgős autók jönnek be, lóból szeretek autózni, nem nyomatékból, de a Corvette azért mindig egy külön polc. Érdekes hogy a Viper nem érdekel, de a Corvette az el tud csábítani 😊
Jó volt lekövetni, láttam hol szenvedsz a kocsi miatt, de előzni csak a hibádból tudtam, ...valahogy a féktávok nem az igaziak már egy ideje 😞 ...ahogy az előtted autózó srácnál is, utolértem, de az előzés az más, de ő is hibázott aztán. De vagy 5 kört téged kergettelek 😊)
egyszer én is bekaptam az 5mp-s büntit a sunyi helyen..
Ha valakinek van full replaye az első futamról azt megnézném, nekem sajnos nem mentett.😞
"Ha úgy érzed, ura vagy a helyzetnek, akkor ez csak azt jelenti, hogy nem vagy elég gyors." Mario Andretti
Van mozgó gép is, bár azt csak DK1-gyel próbáltam, kavicságyban oldalról a gumifalba csapódás megrázó élmény volt.. <#nyes>#nyes>
Illetve van ClubSport és T500 RS kormány is, meg minden féle kütyü, aki sok pénz el akar baszni a hobbijára, az itt előbb kipróbálhatja mire akar költeni és érdemes-e belevágnia.
Vsync ki/bekapcsolása
X:\Users\firerock-PC\Documents\Assetto Corsa\logs útvonalon a py_log megnyitása és error-k keresése.
..nekem nincs ilyen hálazégnek, ha akad akkor akad rendesen 😄
a felbontásban meg a más kijelzőben nagyon bízok én is...nekem a dk1 is tetszett
Röviden tömören azt tudom nyilatkozni róla, hogy ba...ott jó, feltehetőleg kötelező vétel lesz a jövőben, akinek telik rá, meg alá a gépre is.
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.08.20. 15:41:16
Amugy meg kit zavar, ha "reklamozol"? Az egesz banner egy nagy reklam.
Beletekerve a videoba, 22:50 korul van a legjobb resz 😊
szerintem
Hol is erheto el ez a "bajnoksag" ?
szerintem
viszont annak a felbotása még kicsi volt így nem volt az igazi...homályo volt minden😊
hányinger se volt, mondjuk csak 10-15 percet mentem...
Ha informaciot a csuszashatarrorol nem is ad.
Oculus riftet senki se probalt meg? Allitolag a lag-gel kuzdenek ott is, persze ott konkretan hanytato hatasa van.
Raadasul ezeknek eleg komoly penzugyi vonzatai is vannak. Mar egy "egyszeru", hasznalt G25 is majd' felhavi fizetes😊 Termeszetesen ma mar vannak eleg komoly lehetosegek (kormanyok, pedalok, valtok, cockpitek, megjelenitok, hangrendszerek, egyeb kiegeszitok), nem tudom milyen a penzugyi helyzeted, de ezeket millios tetelekbe lehet feltornaszni, hatar a csillagos eg😊))))
Egyelore, ha AC-vel es szimekkel akarsz foglalkozni, probalj szerezni egy normalisabb kormany-pedal kombot (pl. hasznalt G25), mar az is vegtelen elorelepes lesz a bananhoz kepest.
Azert persze a kormannyal meg nem allna meg az elet, ha a szeked is reagalna
De pl. a G-sync-nek is szabvanynak kene lenni mar tv-ben is, orulnenek a gamerek rohadtul, de meg sokaig marad a tearing meg a stutter.
MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM) JELSZÓ:hun
KEZDÉS: 2014.08.20. 20:00 QUAL | RACE: 10 perc | 8 kör FÉRŐHELY:20 PÁLYA: Melbourne
AUTÓ: corvette c6r V3 !!!!!!!!
pálya: albert park Melbourne
autó: corvette v3
a serveren 100%os gumikopás, 100%-os mechanikai sérülés és 100%-os üzemanyagfogyasztás lesz...
a pálya tapadása időmérőn 94 %ról (+-2%) kezdődik és folyamatosan javul majd kicsit... a verseny végére talán meg lesz a 100% tapadás ha sokan leszünk
Blackwood igazabol "mini LeMans", ugy is kellett hozzaallni😉 En foleg az attetelekkel szorakoztam, azzal lehetett a legtobbet nyerni vagy vesziteni. Erdemes volt fokozatonkent atnezni, mert a kigyorsitasokon is sokat lehetett nyerni, ha atallitottam az aljat. Meg persze felul sem volt mindegy, foleg az 5.-nek a vege es a 6. hossza, a ragyorsulas, tempotartas es szelarnyek miatt.
Az a BMW nagyon jo lenne, kicsi, izmos, turbos, raadasul HPattern+3pedal, vagyis elegge gepeszkedos, eppen emiatt elvezetes. De eppen emiatt, mivel durvan szamit az autokezeles (valto+pedal), es foleg aki meg a turbot is tudja kozben nyomogatni, elegge egyelotlen es szethullos a mezony.
Pl. regen a kerekvetok 1 lapbol alltak. Ehhez "kellett" a rubmle effekt, ami rahajtva razogatta a kormanyokat. De persze, ennek semmi koze nem volt a kerekvetohoz, se a sebesseghez se a meretekhez.
Ma mar 10-100x reszletesebbek a szamitasok, centimeteres eltereseket is lehet ereszni az aszfalton, nem hiaba altak at a szkennelesre.
Teljesen feleslegesek es felrevezetok ezek az effektek.
Vagy ha auto effekt, akkor mondjuk a valtasok. Azoknal is rantott a rumble, de persze annak sem volt semmi koze az egeszhez.
Ma mar sokkal pontosabb es reszletesebb a hajtaslanc szamitas, ami korrektebbul megjelenik a kormanyon is. Igy ezeknek az effekteknek a hasznalata is feleslegesse valik.
Persze meg mindig leteznek ezek az effektek (az AC-ben is lehet valamit kapcsolgatni), foleg az egyszerubb, regebbi kormanyok (esetleg a gamepad-esek) miatt. De normalis cuccokon teljesen feleslegesek, egyszeruen elnyomjak a korrekt visszajelzeseket.
Ezeknel a programoknal teljesen felesleges a gamepad-del es rumble cuccokkal kinlodni, peldalozni, arra alapozni. Arra ott vannak a "nagyon jol" egyensulya hozott konzolos cuccok, a GRID, SHIFT, NFS, Codies F1 es hasonlok.
Persze lehet kezelni ezeket is banannal, csak kerdes mennyi erelme van. Es itt most vegeredmeny szempontjabol nem az az ossehasonlitasi alap, hogy gumi no vagy igazi no, hanem a banannal egyszeruen csak recskazol😄DDD
Raadasul ezek szimek, amihez hozzatartozik az auto kezelese is. Abszolut meghatarozo, csak ugy van ertelme.
Itt mar nem az a kerdes hogy kormany, hanem hogy milyen, mekkorra elfordulasokkal, milyen pedalokkal es valtokkal, milyen kezelesi technikaval.
Teljesen mas elmenyt adnak, koridoben, versenytempoban mar az egyszeru valtas tipusa is autotol fuggoen masodperceket jelenthet.
Ezeknel a programoknal a gamepad teljesen erdektelen.
Nem nagyon vágom az AC formula autókat, de a GP2-t dicsérik, és biztos van más tapasztalat.
...és persze nem formula autóval is.
A link itt volt a pályáról.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.08.20. 11:37:59
a rezgésnek én se vagyok híve más játékban , de pl mióta a fanateccel tolom , tetszik h magas fordulatnál finoman rezeg a kormány illetve ha bizonyos % felett nyomom a féket...stb meg persze rengeteg testre szabási lehetőség van ...
Az xbox kontroller azert zavart Teged kulonosen, mert az oldaliranyu eroket a ket motorral jelzi az AC, nade a jobboldali kistomegu, a baloldali nagytomegu, igy egy darabig ra se jossz, hogy mit is akar jelezni. En kivittem a rezgofotelbe a ket oldal jelet, a kontrollerben meg csak a kistomegu motor megy mindket oldal eseten.
A forza jobban csinalja a rumblet, annyira jol, hogy biztos hogy kormany mellett is hangulatos lenne ha a szek a razokovon megrazza a fenekedet, es a valtast is erzed ugyanott. Persze ez a szek se szabvany eszkoz, csak egy masszazsszek. A butttkicker meg nem telemetriabol megy hanem a hangbol ha jol tudom.
Az AC tud kiadni telemetriat?
A kormany akkor tuti nagy segitseg, ha erezni az elkonnyulessel a tapadascsokkenest, igy sokkal simabb mozdulatokkal lehet a hataron tartani.
Pár csendélet:
Ez a motor meghibásodásos ikon ez borzalom😄
Ez meg még a múltkori 1M futamról
Én Lag-ról nem tudok a G25/27 esetében, a rumble-nek meg az ég világon semmi értelme ha van benne FFB, az is tud rázni ha kell, már ha a futóműből ilyen jellegű erők érkeznek. Ha ez nem elég, lehet kapni buttkicker-t, azt oda rakod ahova akarod és ott ráz neked.
Én ha lusta vagyok feltenni a kormányt és csak a szervert akarom tesztelni, akkor XBOX 360 kontrollerrel megyek, hát a rázás csak arra volt jó, hogy idegesítsen, de másban nem segített, az a kisgyerekek hülyítésére való. Hidd el, ezt a cuccot kormánnyal kell nyomni, a gamepad olyan mintha kesztyűben rejszolnál.
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.08.20. 00:51:38