Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Jah, értem. Hát ez sok játékban ilyen, sokan nem szeretik ha el kell venni ...
Ha bekapcsolta akkor valahol ki is lehet kapcsoln iszerintem ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bardocz
Auto blip vagy ilyesmi be lett kapcsolva akkor.
macleody
Laccoo, a botváltósokra gondoltam. Úgy mentünk pl. a 98T-vel, hogy elvettük a gázt váltásnál - momoval - mert ha nem, akkor felpörgött a moci. Most már nem kell, mert átvariálták a váltást.
w77d
persze nem kell... nyomom a gázt, pöccintek és vált... miért is kéne elvenni??

lac coo
Hat az utcai pillangos autoknal tuti nem is kell elvenni...
Amugy nekem ugy remlik eddig sem kellett elvenni.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.08.29. 22:24:19

macleody
De jó, hogy már nem kell pillangózás közben levenni a lábat a gázról. Ez így tök béna. Mármint a kétpedálos cuccoknak. Fel voltak téve a magyar nyelvi fájlok, frissítés után angol lett a cucc. Havernál meg maradt magyar.
lac coo
Valamit nem nullazott le a frissites ?

Alexease
Annal jobb😊 De eddig fix 60 volt (alapbeallitas a monitor frissiteshez). Az hogy kozben leesik 30-ra, az mar maskerdes😄
De lehet hogy en benazom mar megint😄
lac coo
Hát jobb mint a 10 . nem ? 😊

Alexease
Es nalam beallt valamiert fix 50fps-re?!
Alexease
OK, de akkor nem lenne Kunos, ha csak ugy egyszeruen mukodne😄 Megneztem, nalam 2 centivel volt alacsonyabban az auto. Valszeg valtoztatott globalisan a gumin (profil, torzlas, akarmi) es 1-2 egyeb erteken, es nagyon leult. Nem neztek at az osszzes autot. Majd most a hetvegen a nehany patch-ben😊
lac coo
jah értem .
bár a gyári setup azért lehetne instant vezethető 😄D

Alexease
F9: 2-3 fele kijelzes + off (update log, 11. sor;D).
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.08.29. 20:44:54
Alexease
Ja, iR-style, ha valami nem stimmel, akkor piszkalni kell a setup-ot (pirossal jelzi mi a gond, a garage info kepernyon). Valszeg a hasmagassag. De talan tobb alkatreszhez is megadtak vegertekeket.
Ezt a verseny alatti piros kockas helyezes-kijelzot nem lehet eltuntetni alul?
Adam Jonas
Ez olyasmi, mint az iRacing-be. Gondolom vannak olyan beállítás-variációk, ahol pl. az autó alja nekiütközne az aszfaltnak és hasonlók, sztem ezzel ezt szűrik ki.

lac coo
mondjuk KTM-el én is bukok, a kanyarokban sokkal stabilabb, látom ahogy a szellemautóm állandóan keresztbe áll lassú tempónál a kanyar bemenet után,ez most eltűnt ...

b-type
más lett, pl. Magione-ban én buktam a KTM-s időmön.
A Lada meg kevésbé dobja magát keresztbe, de nem mondanám hogy rosszabb lett, mert Joux hajtűiben jobban lehet 'bedobni' az autót.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
sokkal jobban az eleje szerintem most.
nekem így jobb mint a két métereket taknyoló régebbi.
a tapadás vesztés- visszanyerés is más, szvsz az is jobb, nem vágódik olyan könnyen át alacsony sebességnél .

Eléggé megváltozott a tapadás. Csak azt nem tudom, h eddig volt kevés, vagy most túl sok. Monaco-ban a formula abarth-al minden megerőltetés nélkül 1,7 mp-et javítottam a saját legjobb időmön. Pedig nagyon sokat mentem eddig.
lac coo
Ez a setup ellenőrzés ez micsoda ??!!

mondjuk M3 GT-nél bármit csinálok nem enged vezetni :

Ginger17
Jaaaaa... <#idiota> Viszont az akadást megfejtettem: a rivali app akad össze a frissítéssel.

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

w77d
Az én Mercim is pillangós automata. Van a váltó programnak egy Manual beállítása, amikor tudsz füllel váltani. Sima normálban is tudsz, de ott felülbírál ha a fordulat nem tetszik neki. Sportban pedig csak ő pakolgatja. Legalábbis az enyémben így van.

A legújabb frissítésssel tényleg jó lett a gumi, azt sls-el nagyot drivteltem nemrég. (és nem álltam keresztbe a végén mint eddig 😊 )

Ja, ha valaki bennfentes olvassa, a pálya nagyonb nem jó ehhez a kocsihoz, meg a 12 kör is sok.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.08.29. 19:48:24
lac coo
He, há ottvan rajta a pillangó ! 😊

Ginger17
Ha ez a merci automata váltós, akkor miért tudok pillangózni? Ki kellene kapcsolnia a váltót, mint a félautomatáknál a kuplungot. He?

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Alexease
Szerintem a replay-t meg jobban butitotta, hogy meg kissebb legyen. Az elozonel is felere vette az infokat, talan most is valamit trukkozott. Lehet hogy visszajon a fix 30fps nKP replay😊))))
Alexease
Nalam nagyon lassu temponal (alapjarat kozeli), ha elvettem a gazt, blokkoltak a kerekek, 1 masodpercig ugy maradt, es masszivan elhuzta az autot valamelyik iranyba😄 Most nem tudom milyen, de valszeg nem valtozott.
Kuplung es diffi miatt van. Plusz trukkozve vannak egyelore (a kuplung miatt), nulla fordulaton is van bennuk nyomatek rendesen😄DD
Ginger17
Ezzel a frissítéssel megint kinyírták. Majd jön a Fanaleds frissítés, aztán megint jó lesz. Viszont nekem a frissítés után a pálya be- ki-lépésnél kimerevedik a képernyő néhány másodpercre. A replay pedig használhatatlan, úgy akadozik... valamit elb...intottak.

Gadfly13
Urak!

A Maszim FUN szerver ismét megy! Paraméterek az oldal fejlécében!

@barcalaci84
Változhatott vmi a multi kódban is, így manuálisan kellett belőnöm a szervert. Majd értekezzünk, hogy ismét automatizálni tudjuk a dolgokat. 😉

simraceseries.com

macleody
G27-en a fordulatszám jelző nem megy Assettonál? Fura ez a 98T, lassú tempónál dobálja az orrát, van hogy elindul valamelyik irányba csak úgy. Ez ilyen volt, vagy a difi miatt csinálja? Momonál nem volt ennyire feltűnő.
Tomsteel
Az új 22.3-as patchben elvileg javították a Sprint pálya térképét, viszont nekem most mászott el totálisan, az autók nem a csíkon közlekednek.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

lac coo
Az szerintem nem kapcsolja k ia hdr-t ...Ahogy emlékszem, ott presetek vannak , kontraszt fényerő stb lehet válogatni, De ki nem kapcsolja szvszi .
épp most indítottam el, és most alapból visszarakta offra. de volt hdr, azt csak észrevenném ha nincs 😊

Köszönöm a segítséget.
lac coo
KTM-el jobb a gumi, elsőre kicsit tapadósnak tűnik, de lehet kenni neki, és nincs az az idétlen ide-oda vágódás, valamint a lassú tempójú taknyolás is eltűnt .

A dashmeter cucc megint akad vele, hála a jó istennek 😊))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.08.29. 18:09:47

lac coo
Kivancsi vagyok, en is ktm el es lotussal szoktam gumit tesztelni.
Ez a merci ez meg ritka csuf auto meg mindig 😊)))

Pedig nagyon jó kis pálya😊,de ez a sprint pl a e30 hoz, a lotusokhoz és a kisfiathoz való.
+ én utálom eleve a Nurburgringet 😊
A ma esti programhoz hozzászólva!
Biztos ezen a kombón akarunk menni?,csak mert 1.tele van az online ezzel,2.sztem nem erre a rövid pályára való ez a nyomaték állat.
Utoljára szerkesztette: Tyuki80, 2014.08.29. 17:15:20
Szabi
szépen sorban jönnek a kis javítgatások is 😄

"Nulla tenaci invia est via"

b-type
sztem mindkettőhöz piszkáltak.
Megy Ladám is újra! 😄

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
A gumi is uj, vagy csak a gumi fffb ?

b-type
Jó az új gumi, Az SLS-t még szokni kell, de a KTM+Magione megmutatta hogy jó lett, ráadásul van némi FFB az első gumik tapadásvesztésénél is...ami nagy pozitívum...már csak külön hang kellene az első és hátsó gumik megcsúszásához..

Viszont nem mennek a mod autók, szal nem ladázom 😞(

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Csak nekem van állandóan connection issuem multiplayerben? 2-3 percenként beüt és akkor össze vissza repkednek az autók eg jó 10 mp-ig...
Tomsteel
Nagyon jó lett ez az SLS, egész autószerű. <#finom>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

barcalaci84
Azon megyünk természetesen...
Nem. Csak mod-pályán megyünk mod-autókkal, hogy aztán lehessen sírni az fps és az anomáliák miatt...! <#eplus2>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

mennyünk akko' a sprint pályán ha mán új.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

0.22
- In-game apps must now be enabled in the game's launcher under Options > General
- Added new car Mercedes SLS
- Added new track Nurburgring Sprint
- Tyre model modifications, more direct and "alive" FFB on all cars. We advice less FF "effects"
- AI modifications for Mercedes SLS AMG & McLaren MP4 12C street
- fixed drag race
- all cars with H pattern manual gearbox, when used with paddles, can now enable autocut-off autoblip assist properly. The timings are slower than what you can achieve with an H shifter hardware.
- Fixed multiplayer leaderboard logic
- Fixeg bugs in multiplayer GUI
- Overlay leaderboard implemented (Press F9 to cycle between 4 different modes)
- Fixed horn & lights in multiplayer
- Graphics & CPU Performance improvements
- Multiplayer Blacklist system improved
- Intro video at first launch, possible to disable it from options
- Replay Size reduced
- Replay frame interpolation improved
- Time Attack : fixed crash when trying to load open tracks & lap estimation formula improved
- Setup Force Feedback setting page improved
- ksEditor : notify when skinned mesh is imported with a wrong scale
- ksEditor : fixed IN/OUT camera normalized start-end position not rendering on spline during camera editing
- Fixed small random flashes during gameplay
- Added dedicated leaderboard APP
- Updated TAB key ingame leaderboard with a new look and functions
- Skidmarks start shape fixed and rendering is now faster
- Python apps can be enabled / disabled from the launcher
- Fixed bug "return to pits and lap counting in some special cases"
- Added Python camera control
- Fixed tyres jittering at low speeds
- Fixed missing wheels when AI car brake its engine and goes to pits
- Physics related rules : now cars must respect their defined set of rules in order to run on the track
- Track cameras now place the car in the middle of the screen
- Post Process App selector : fixed loading of default ppEffects.ini
- AI improvements
- Improved Drag AI
- Skidmarks are now disabled when setting World Detail to minimum
- Dynamic track randomness now less pronounced

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

BooMiller
<#eljen> S1 mi lesz koppány dob kifurkált fütyülővel?😊)))))