Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
TASKKILL vagy TSKILL vagy ilyesmi.
Alexease
Megneztem a 3 autot, 3-3 kort mentem veluk, 1-1- beallitos korrel, online-os kezdo-gumizodo tapadassal, "normalis" kezelessel.

Merci: Olyan amilyen, orr-kozepmotoros, nagy nyomatekos, "keves" sebesseges, elolnehez-orrtolos😊 Meggondoltan kell visszavaltogatni, inkabb mormogosan nyomatekkal kigyorsitani, az egyeneseket szereti😄
Ref.Time: 2:07

Meki: Kozepmotoros, baratsagos, jol kezelheto, mormogos-nyomatekos de azert porog rendesen, kellemes a valtokiosztas, batrabban lehet betolni a kanyarba es visszavaltogatni, mindket hibat (aul- vagy tulkormanyzas) konnyu orvosolni.
Ref.Time: 2:03

Ferka: Farmotoros, jo porgos, loerovel megy, sok sebesseges (7😛), jo beoszthato a kanyartipusokhoz, inkabb keresztbe all es driftel ha gaz van. A porgos motor miatt vigyazzni kell a motorra (rossz visszavaltas vagy tulforgatas es rinyal erte).
Ref.Time: 2:03

Mindharomnal a visszavaltas a macera ("rossz" difi es/vagy kuplung, es eleve engedi visszavaltani, ha nem lehetne, akkor is, lenyegeben az extras kuplungbol semmit sem erezni), foleg a nyomatekos Meki-nel.
barcalaci84
valaki okos tudja h milyen parancsokkal lehetne bezáratni az acserver.exe-t egy .bat fájlban?
barcalaci84
na elvileg lesz stat a mai versenyekről😊
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.09.06. 18:48:30
Gadfly13
Egy kis türelmet kérnénk most szervert illetően, mert Lacival épp a statot próbáljuk beállítani, így lehet 1-2 restart.
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.09.06. 18:10:55

simraceseries.com

bardocz
DTM-es verziót kipróbáltam, elég jó. Pattog keresztbe, de szépen fogható.
barcalaci84
Vagy booking nélkül extra listtel...
Fülön jobb ez.így,mert ha mindenki a legerosebbel megy akkor nem beszelhetunk multiclass -ról...
Most raktam újra a wint, felraktam a steamet az A-t beállítgattam mindent, mikor belépnék valahova, megjelenik a töltőképernyő, de nem kezd el a bal felső sarokban kiirkálni minden félét hanem 3-4 mp után visszadob a menübe. A bellításoknál a felbontásnál nem jelenik meg a menü csak 1 fehér négyzet... ehhez lehet valami köze.?!

Esetleg valaki találkozott már a problémával? Első steam indítás volt másodjára hátha megjavul.

\"Nem az a dicsőség ha jó autóval nyersz, hanem ha a gyengével is ki mersz állni.\"

Alexease
Koszi, akkor megyek trackday-ezni egy felorara, kiprobalom a 3 autot;P
lac coo
Azt is lehet csak akkor szervezetten kell, és bookingal .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Engem nem zavar, nekem jo igy, foleg amire hasznaljuk. De azert csak korrektebb lenne, ha egy multi-class versenyen vagy trackday-en mindenki olyan autoval mehetne amivel szeretne, es nem olyannal ami eppen marad?😊
lac coo
Bakker, szemléltetésként írtam, hogy ott állnak az autók aki kapja marja alapon abba szál ami jut ! 😄D

Gadfly13
Újralőttem szervert. Most már jó (teszteltem is)! 😉
Pálya linkje itt van újra, mert elég sokat kell visszalapozni: Barcelona

simraceseries.com

barcalaci84
fixen feltölti , de miért zavar ez téged😊 örüljünk neki h feltölti...nem dobott le a server még soha...
remélem ez így is marad...
Alexease
Valszeg nincs hozzaferese olyan szinten a szerverhez. Estig meg van ido😉
TeamViewer, LogMeIn? 😊
Alexease
A boxban nem allnak, de ugyanugy fixen feltolti😉 Ezzel foleg a rajtracson es palyan ragadast oldotta meg. De legalabb nem szamolja ha nincs bent vele senki.
Talan/valszeg elobb-utobb ugy is megoldja, hogy kozben is tudjon toltogetni a progi. A klasszik TEMP autos megoldas teljesen jo. De ahogy a fejlesztes menetet elnezem, felvaltva foglakozik a "hasznalhatosagi" (fizika, ffb, mukodes, onlline stb) es a "promozhato" (grafika, latvany, effektek) fejlesztesekkel. Amivel nincs gond, igy logikus, egyedul nem tud kette szkadni😉
barcalaci84
még nem váltott a szerver , mert nem műkszik a progi amit használunk...írtam Ákosnak majd biztos indítja nem soká manuálisan...😊
barcalaci84
már nem állnak a boxban 😊 de persze a maradékból lehet választani... ami nem is baj...ha többféle kocsit akarunk a serverre akkor nem sok értelme van ha mindenki a legerősebbel menne...
Alexease
Az autovalasztast mar leirtak (fix autok vannak, abbol valasztasz ami van/marad).
Korabban voltak hivatalos AC szerverek (50-100db), mostanaban nem tudom mi a helyzet. Valszeg meg mindig vannak. De belepesre, mukodesre azok sem kulonboznek a user szerverektol (de valszeg az AC szerverek csak booking-osok?!).
barcalaci84
Mai program:

SZERVER: MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM)
JELSZÓ: hun
KEZDÉS: 2014-09-06 ~20:00
|Q|R|: |10|8|
FÉRŐHELY: 22
PÁLYA: Barcelona
AUTÓ: Ferrari 458, Mclaren mp4 , Mercedes SLS AMG
lac coo
Igen, állnak a boxokban az autók, abba tudsz beülni amiben még nincs más. Ha elfogy az van ami maradt 😊
Sajnos semmiféle setup, help szűrés nincs még ....

Mit jelent az hogy elfogytak? Ha nem az elsők közt lépek be egy szobába akkor én csak a maradékból választhatok ami a legtöbb esetben a gyengébb ?

Amúgy minden szoba játékos által kreált? Nincs hivatalos szoba? vagy esetleg olyan ahol nincs engedélyezve a setupolás.

\"Nem az a dicsőség ha jó autóval nyersz, hanem ha a gyengével is ki mersz állni.\"

Nem azért, mert elfogytak azok az autók?
Üdv,

Az lenne a kérdésem hogy nem tudjátok miért fordul elő egyre gyakrabban hogy ha be akarok lépni egy szobába akkor a rendelkezésre álló autók közül csak 1-2 opció aktív, a többire pedig nem tudok kattintani egyáltalán?

macleody
Barcelona, McLaren mp412c + Ferrari 458 s3 + Merci sls
mi lesz akkor ma?

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

<#csodalk><#awink>
barcalaci84
Mindenki nyugodjon meg😊
Isten ments!Bmw gra látni sem bírom.A legszarabb gép.<#banplz>
Ha nincs ötlet mára, akkor legyen BMW M3 E30 GrA és a Bathurst. <#nevetes1>
Bocs, kozben megtalaltam a bajt. A.
Sziasztok, itt tudok technikai segitseget kerni Logitech DFGT eszkozzel kapcsolatban?

Udv. Andras
b-type
igen, talán ez a legnagyobb zavaró dolog nálam is, pláne a ladánál ahol alsóbb tartományban nincs lényegesen nagyobb nyomaték még ha felhúzom a motort akkor sem.
pörgősebbé lehet tenni a bevált favágó és kevésbé favágó módszerekkel, mint a lekönnyített lendkerék és egyéb motoralkatrészek, síkolt hengerfej, de ezektől erősebb lesz ugyan de egyben pörgősebb is, talán lehet lefele is hasasabb nyomatékgörbét csinálni nagy torkú karburátorral, pláne mondjuk 4-l, de az hogy felváltásnál nyikkan a gumi az zavar. Hasítok felfele 80-l 😄 joux Plane-n és ha elváltom felfele akkor megnyikkantja a gumit. Nálam most asszem 7000 környékén van a vége, váltásra leesik 4 ezerre is akár és ott is nyikkan.
Még pöcsölök vele, de hajlok egy asszinkron váltó felé, akkor csak lefele kell kuplung...vagy az sem zavar vezetés közben ha néha leváltásnál is elmarad a kuplungom, mert el lehet váltani lefele is.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
ami engem zavar az az automata félautomata váltó...
valami rettenet gagyin képes néhol váltani, nincs összhangban a blip, ráengedi úgy a kuplungot hogy rögtön keresztbeáll, elég vicces .
főleg ahol viszonylag lassú a váltás .

a kis Lotus roadster is tök jó, de abban is valami iszonyat bután vált, jobb lenne H val menni vele 😊)

Gadfly13
Ma végre én is tudok már jönni. Olvastam, hogy mostanában telt ház volt. Ha gondoljátok, akkor indíthatunk még egy plusz szervert is. 😉

simraceseries.com

Alexease
Igen, ez van, valamit valamiert😉 Minden autoban van kormanyszervo, foleg ezekben, mert enelkul hasznalhatatlanok. Meg egy "egyszeru" WTCC futamot is feladnak, ha bedoglik a szervo (vagy masodperceket buknak anelkul). Es persze minnel gyorsabb az auto, kozvetlenebb a kormanyzas, szelesebb es jobban tapad a gumi, nagyobb az aero, annal huzosabb kormanyozni. Gondolom kormanyszervo modell nincs benne, igy ezzel globalisan kell "trukkozni". Globalisan kiszamolja az FFB-t, te meg hozzaallitod az erot, es egyebeket ahogy tetszik😛
Alexease
En az F1-et nem eroltetnem, foleg nem ezeket az ujatak, es legfokkeppen nem a modokat😉

Valszeg semmi koze az igazihoz, es a program le se kezeli az auto funkciok nagreszet. Pl.: a DRS jo dolog, tervezheto, taktikazhato, talan mukodik is (kapcsolas, szamitas), de amig a szabadon lehet hasznalni (barhol, barmikor, barmeddig), lenyegeben semmi ertelme nincs😄
Mar 2-3 autonal a turbo allitgatasa is maceras es egyelotlen, mert hasznalhatatlan nyujtozkodni es billentyun gombokat nyomogatni😉

Raadasul az uj F1-nel sokat szamitana, plusz elvezet, allitgatas, tervezes a hybrid-rendszer mukodese es hasznalata (elore beallitott dolgok, auto hasznalat, visszatoltes, kinyeres stb). De ebbol semmi nem mukodik a progiban.

Lenyegeben lenne egy 2014-es kinezetu F1 auto, uj hangokkal... aztan ennyi😄 Ha mar F1 vagy komolyabb uj formula, akkor a gyari Lotus/Abarth. Esetleg modkent a GP2.
lac coo
Globálisan jó, de ennél nem jó 😊
Persze igaz, ízlés dolga .

Alexease
Dehogy vagyok fonok😊 Sot, igazabol szolgaltato vagyok, kiszolgalom az emberek igenyet (moderalas, karbantartas, kinezet, felulet, linkek, infok stb).
Most ezekkel a mar fantazianevu F1 autokkal nem szabad szervert inditani?
Ez a trackday felsorolás nagyon jó ötlet.(nem hiában te vagy a főnök itt<#awink>)
Szerintem mehetne egy ilyen is!Vagy a supercaros trió!
A gt nem erőltetném.
barcalaci84
95 % os gumiállapot már kb csak csúszkálás össze vissza ahogy én tapasztaltam
Alexease
Globalisan valtoztatta az FFB-t, igy vannak autok aminel jobb let es vannak aminel "rosszabb". Nekem nincs vele gondom, globalisan szerintem jo. Az FFB erosseg jatekonbeluli allitasa es az auto setup segit, ha nem olyan az erzes, mint amilyet szeretnek. Es persze, a "tetszik" es a "szeretnek" messze nem biztos hogy olyan, mint az igaziban😄

A BMW GT2 amugy is "maceras" auto. Az mar nagyon top kategoria es palyaauto. Rengeteg az allitas, amitol nem csak mashogy megy, hanem mashogy is erzni az autot.
lac coo
Azt lehet tudni a gumikopast hogy jelzi, szamolja jatek .
Tesztelgettem ktm el, de igazabol fogalmam sincs mi is az 98% 😊
A nolla lehet az amikor mar nincs tapadas legures terben allnak a kerekek , vagy hogy? Nemelyik autonal meg mar halalos a 96 % is......

Alexease
Ja, tenyleg😊 Akkor arra, az elozo melle, lapatoljunk meg egy adag foldet;D
lac coo
Rf2 is fizetos 😊

Alexease
Igen, ez az elonye ennek a rendszernek, hogy a legkenyesebb es macerasabb reszt kerulte meg, hogy menetkozben gondolkodjon, szamoljon, toltogessen a gep😊 Valamit valamiert. Nekem igazabol nincs vele bajom, amire en hasznalom, arra tokeletes. Szervezett dolgokra meg ismet megoldhato.

Az rF2-nel sokkal jobb, ami kicsit botranyos, hogy vMOD-ot kell elore gyartani, hogy szervert lehessen inditani😄D Vagy az iR-nel, aminel nem eleg hogy draga, de ha sajat szervert akarsz, akkor versenyenkent meg fizethetsz is erte😄DDD

Ha igy nezzem, ilyen funrace-re, nem csak az AC a legjobb, hanem az egyetlen😄DDD
lac coo
En tegnap mentem probabol a bmw gt vel, nagyon buzis lett az ffb je..... mint valami szervos liana 😊

Alexease
Barcelona maradhat, jo palya, lehet szaguldozni de vannak valtozatos kanyarok is, ahol lehet tervezgetni. Valamivel lassabb (fps) mint a gyari atlag, de telhaznal sem volt vele gond (40fps ala nem nagyon ment).

Az auto(k)rol gozom sincs😊 Ott eloszor azt kell elfogadni, meg ha "egyforma" kategoria, akkor is lesznek koztuk kulonbsegek. Valszeg meg a 2 GT3 kozott is van. Aki szereti, akarja, tervezi valamelyik autot es/vagy jo helyezest akar, kellemetlen lehet, ahogy lent irtam, ha kesobb jon es elfogy😄DD

Ilyen esetben mar most felajanlom, ha valaki lemaradt valamirol, es nalam olyan van, amit szeretne, akkor elcserelem vele (nekem mindegy😛).

De ha mar multiclass, akor a 2 GT3, a 3 Supercar (Ferrari 458, Merci SLS, McLaren MP4) vagy a 4 TrackDay auto (KTM X-Bow R, Lotus 2 Eleven, Lotus Evora GTE, Lotus Exige 240R) is jo lehet. persze meg vannak lehetosegek, de felolem csak a BMW GT2 is maradhat😊