Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bajnoksághoz nem kell booking, vagy akár komolyabban szervezett tesztfutamhoz sem...(de mi minden nap toljuk így erre szerintem pont jó, lehetne jobb is😊 )
simán entry listtel lehet csatlakozni a nevezett versenyzőknek booking nélkül...bármikor a az előre kiválasztott skineddel...
4 féle autó volt már vitt is funoin...mondjuk nem volt tele a server...😊
és szerintem valami változott mert mostmár nem tölt be MINDENT előre mint korábban...nincsenek legalábbis már ott a boxban az autók így pickup serveren se....és ahogy telik a server én azért látom h csökken az fps kicsit ahogy jönnek az emberkék...
igazából tök jó lett ez a "barkács online" , mert minden működik faszán... funra is tök jól használható a pickupos rész, az entry list GUID alapján meg tökéletes ligához , komolyabb tesztfutamokhoz...
és se így se úgy nincs join lag nincs leszakadás stb....a "nem barkács" cuccoknál azért ezt nem nagyon sikerült elérni...
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.09.06. 11:05:48
simán entry listtel lehet csatlakozni a nevezett versenyzőknek booking nélkül...bármikor a az előre kiválasztott skineddel...
4 féle autó volt már vitt is funoin...mondjuk nem volt tele a server...😊
és szerintem valami változott mert mostmár nem tölt be MINDENT előre mint korábban...nincsenek legalábbis már ott a boxban az autók így pickup serveren se....és ahogy telik a server én azért látom h csökken az fps kicsit ahogy jönnek az emberkék...
igazából tök jó lett ez a "barkács online" , mert minden működik faszán... funra is tök jól használható a pickupos rész, az entry list GUID alapján meg tökéletes ligához , komolyabb tesztfutamokhoz...
és se így se úgy nincs join lag nincs leszakadás stb....a "nem barkács" cuccoknál azért ezt nem nagyon sikerült elérni...
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.09.06. 11:05:48
A multi-calss poen lehet, ha mar ennyi auto van benne, es hasonlo kategoriakban.
Persze meg ez is tesztelos lehet, mert vannak/lehetnek vele gondok. Korabban a tobbfele auto betoltese es futtatasa maceras volt. Igaz, extrem +15 fele autoval probalkoztam, es azon a szinten mar nem csak lassu volt (betltes+mukodes), hanem lenyegeben el sem birtam inditani😄
Bar valszeg 3 utonal nem lesz halalos😊 Es azota valszeg sokat javult.
Es ami meg egyelore kenyszerszulte-barkacscucc, az az online resz. A Booking-ot jol kitalaltak, kell olyan is, poen, hasznalhato, de csak az a lehetoseg botranyos. Persze megcsinalta a mostani freeconnect-et, de ez lenyegeben a mar mukodo rendszer megeroszakolasa volt;D
Megmaradtak az elore beallitando auto tipusok es festesek, es ezeket mindet elore fel is tolti es szamolja is a szerveren es klienseken is. Innen mar eleve viccces a dolog, de az ebbol adodo problemak gazosabbak: felesleges eroforras igeny; nem valaszthato festesek (nem sajat festes, most mar a gyaribol sem); ha "elfogy" az auto (lefoglaljak az emberek a beallitott darabszamot), akkor nem azzal megyek, amivel szeretnek vagy terveztem, hanem azzal, ami maradt😄
Persze nem olyan halalos a dolog, mert funrace-hez igazabol jo ez. Kicsit kellemetlen vagy vicces 2014-ben, de hasznalhato.
Az elore szerverzett vagy bajnoki futamokhoz meg ott a Booking lehetoseg, ott mukodik ami kell.
Persze meg ez is tesztelos lehet, mert vannak/lehetnek vele gondok. Korabban a tobbfele auto betoltese es futtatasa maceras volt. Igaz, extrem +15 fele autoval probalkoztam, es azon a szinten mar nem csak lassu volt (betltes+mukodes), hanem lenyegeben el sem birtam inditani😄
Bar valszeg 3 utonal nem lesz halalos😊 Es azota valszeg sokat javult.
Es ami meg egyelore kenyszerszulte-barkacscucc, az az online resz. A Booking-ot jol kitalaltak, kell olyan is, poen, hasznalhato, de csak az a lehetoseg botranyos. Persze megcsinalta a mostani freeconnect-et, de ez lenyegeben a mar mukodo rendszer megeroszakolasa volt;D
Megmaradtak az elore beallitando auto tipusok es festesek, es ezeket mindet elore fel is tolti es szamolja is a szerveren es klienseken is. Innen mar eleve viccces a dolog, de az ebbol adodo problemak gazosabbak: felesleges eroforras igeny; nem valaszthato festesek (nem sajat festes, most mar a gyaribol sem); ha "elfogy" az auto (lefoglaljak az emberek a beallitott darabszamot), akkor nem azzal megyek, amivel szeretnek vagy terveztem, hanem azzal, ami maradt😄
Persze nem olyan halalos a dolog, mert funrace-hez igazabol jo ez. Kicsit kellemetlen vagy vicces 2014-ben, de hasznalhato.
Az elore szerverzett vagy bajnoki futamokhoz meg ott a Booking lehetoseg, ott mukodik ami kell.
a pálya maradni fog Barcelona mert én is ki akarom próbálni😊
igazából a gt2-t is hagyni akartam , de lehet felőlem több autó is...
a lotusok dolgot pedig körülírhatnátok h milyeneket akartok összeereszteni... de a supercaros is lehet felőlem...
beszéljétek meg délután 4-ig , akkor berakom aazt amit többen támogatnak...
igazából a gt2-t is hagyni akartam , de lehet felőlem több autó is...
a lotusok dolgot pedig körülírhatnátok h milyeneket akartok összeereszteni... de a supercaros is lehet felőlem...
beszéljétek meg délután 4-ig , akkor berakom aazt amit többen támogatnak...
Laci!
Tegnap,ahogy olvastam telt ház volt.Lehet lenne értelme,több autótípust is összeengedni esetleg ma este.Mit szólnátok egy Ferrari 458,Mclaren,Sls merci trióhoz,mondjuk imolán,vagy mugellon?Vagy esetleg egy lotusos (több típus)versenyekhez.
Lehet összejönnénk rá jó páran szombat révén.
Tegnap,ahogy olvastam telt ház volt.Lehet lenne értelme,több autótípust is összeengedni esetleg ma este.Mit szólnátok egy Ferrari 458,Mclaren,Sls merci trióhoz,mondjuk imolán,vagy mugellon?Vagy esetleg egy lotusos (több típus)versenyekhez.
Lehet összejönnénk rá jó páran szombat révén.
>>>Nem ugyanaz a kép, kicsit el van csúsztatva a két szemnek<<<
Na ja, ettol LENNE 3D, de nezd mar meg, hogy nincs kulon ket kep kiszamolva.
Utoljára szerkesztette: Thread, 2014.09.05. 23:53:08
Na ja, ettol LENNE 3D, de nezd mar meg, hogy nincs kulon ket kep kiszamolva.
Utoljára szerkesztette: Thread, 2014.09.05. 23:53:08
Nem ugyanaz a kép, kicsit el van csúsztatva a két szemnek(ebben olyan mint a 3DTV)
VorpX oldalán nem szerepel az AC a támogatott játékok között (mondjuk ettől még műkődhet), majd kiprobálom, lehet DK1-nél is megoldja a
látótávolság problémát (állítólag a driverben kettőzni kéne a képpontokat ahol a két szem átfedi egymást, és ezt rontották el a Kunosnál)
Egyébként én a LAG-ot DK1-nél sem látom durvának, de itt is vannak olyan kollégák akiknek már 200 fps alatt bántja a szemét a szimezés
VorpX oldalán nem szerepel az AC a támogatott játékok között (mondjuk ettől még műkődhet), majd kiprobálom, lehet DK1-nél is megoldja a
látótávolság problémát (állítólag a driverben kettőzni kéne a képpontokat ahol a két szem átfedi egymást, és ezt rontották el a Kunosnál)
Egyébként én a LAG-ot DK1-nél sem látom durvának, de itt is vannak olyan kollégák akiknek már 200 fps alatt bántja a szemét a szimezés
>>>Azért is van az elején rosszullét mert az agyad azt hiszi mozogsz a térben, a tested pedig érzi hogy nem <<<
Jaja, plusz itt a LAG is hanytat. 20ms ala akarjak levinni, mozgas erzekeles + kep kirakasa 20ms alatt, mondjuk mozgaserzekelessel egyutt gyorsabb lesz mint a plazmam.
Jaja, plusz itt a LAG is hanytat. 20ms ala akarjak levinni, mozgas erzekeles + kep kirakasa 20ms alatt, mondjuk mozgaserzekelessel egyutt gyorsabb lesz mint a plazmam.
nem kell lelkesiteni, en is gondolkodom rajta, haver be is hozna most, de most csak a duplaarasat tudom venni, neppertol 😊
Dehat egyszeruen AZON a linkelt videon, mindket szemednek ugyanaz a kep van, nem 3D.
Ezen nem tudok valtoztatni 😊
Lehet hogy nem is tud az AC-vel meg 3D-t a VorpX, nem tudom.
Dehat egyszeruen AZON a linkelt videon, mindket szemednek ugyanaz a kep van, nem 3D.
Ezen nem tudok valtoztatni 😊
Lehet hogy nem is tud az AC-vel meg 3D-t a VorpX, nem tudom.
Ez nem így mükődik!Azon a videon azt a képet látod amit az oculus két lencsével a két szemedre "húz".
Nem olyan mint egy 3D Tv formátum.
Az oculusban nem olyan képet látsz mint egy 3Dtvén, hogy a kép síkjából néha kilógnak 2D-s tárgyak egymás mögül, vagy a moziban feléd repül valami a vászonról
Az oculus teljesen átveri az agyad, teljesen benne vagy a térben, mindennek van mélysége.
Mikor benne ülsz az E30-ban, tényleg azt hiszed benne vagy(nyúlsz a kormány meg a váltó után, csak ép a levegőt markolod)
Azért is van az elején rosszullét mert az agyad azt hiszi mozogsz a térben, a tested pedig érzi hogy nem
Nem olyan mint egy 3D Tv formátum.
Az oculusban nem olyan képet látsz mint egy 3Dtvén, hogy a kép síkjából néha kilógnak 2D-s tárgyak egymás mögül, vagy a moziban feléd repül valami a vászonról
Az oculus teljesen átveri az agyad, teljesen benne vagy a térben, mindennek van mélysége.
Mikor benne ülsz az E30-ban, tényleg azt hiszed benne vagy(nyúlsz a kormány meg a váltó után, csak ép a levegőt markolod)
Azért is van az elején rosszullét mert az agyad azt hiszi mozogsz a térben, a tested pedig érzi hogy nem
Hát gondolom nem is a videónak kell 3D-ek lennie hanem a játéknak. Ez csak prezentálja mit vetít a 2 kijelző.
A video amit linkeltel, nem 3D. Lehet hogy csak az AC-ban nem 3D meg, vagy csak ezt szurtak el, nem tudom.
?Ezt most hogy érted?
Gondolom , mint a dk1-el, hasonló a szitu
De ez nem 3D, ezzel a Vorp X-el.
De , tegnap is ugy volt, 98 rol indult.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Kínából való rendelésnél van olyan trükk, hogy ha Németországot jelölöd be mint behozatal, akkor van rá némi esélyed, hogy nem lesz vám.
Ez nem mindig működik, de valakinek bejön.
A 2015 még messze, addig lesz még 1 generációs mobil kijelző legalább.
Ez nem mindig működik, de valakinek bejön.
A 2015 még messze, addig lesz még 1 generációs mobil kijelző legalább.
Allitsd offline is 100%-ra a tapadast.
ahogy nézem 1:45-ös időket megy az eleje
iletve 44-est is😊
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.09.05. 20:35:17
iletve 44-est is😊
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.09.05. 20:35:17
Milyen köröket mentek ezen a barcelonai pályán? (M3 GT2-vel)
Ha ezt tudnám, szerintem nem ücsörögnék itt, hanem süttetném melegebb éghajlaton 😊
Hát, a szolgáltatáson is van áfa, sajnos .
A Samsung az Oculusszal közösen fejleszt(a mobil piacra)
Ezért van a DK2-ben már samsung kijelző
Elvileg nem lesznek versenytársak
Ezért van a DK2-ben már samsung kijelző
Elvileg nem lesznek versenytársak
Tudom, azért kérdezem, hogy mi a tervük vele ....
Bocs rosszul írtam, a 81$ az vám és áfa összesen
486$ a teljes összeg
Kérdés mennyi lesz a forint mikor megérkezik<#szomoru2>#szomoru2>
486$ a teljes összeg
Kérdés mennyi lesz a forint mikor megérkezik<#szomoru2>#szomoru2>
Megvette a Facebook az oculust ha erre gondolsz
A Facbook még nem kevert be ?
Szerintem 2015 vége talán amikor elkezdhetik a véglegest árulni, a kijelző Samsung Galaxy benne, úgyhogy innen kiokoskodva (meg az új nyitólap alapján) nem hiszem, hogy egymás ellen versenyeznének.
Vételár+szállítás, aztán ezek teljes együttes összegére megy a Vám és az Áfa, valamint némi vámilleték (kezelési költség ...)
Erre a vámra gondoltam
Nem Magyarországon vagyok... ezért akkor a difi
Plusz ha EU-n kiívülről jön Áfa ....
350$ +vám(81$) és szállítás(55$):486$
50$ leemelnek rendelésnél, a többit miután megkaptad
Persze a forint egyre gyengébb
Utoljára szerkesztette: goldboy, 2014.09.05. 19:59:07
50$ leemelnek rendelésnél, a többit miután megkaptad
Persze a forint egyre gyengébb
Utoljára szerkesztette: goldboy, 2014.09.05. 19:59:07
Alex nekem meg az a jövő, ha egyszer utolérlek a pályán, és nem csak a hátadat látom<#alien2>#alien2>
De ha a minél realisztikusabb otthoni szimuátor a cél, akkor már biztos nem +2 monitorra gyűjtenék, hanem erre.
Igaz nincs G erő, az első kanyarban mégis elindul a gyomrod, és amikor körbenézel a kocsiban akkor be.sz., be.h.-ol
De ha a minél realisztikusabb otthoni szimuátor a cél, akkor már biztos nem +2 monitorra gyűjtenék, hanem erre.
Igaz nincs G erő, az első kanyarban mégis elindul a gyomrod, és amikor körbenézel a kocsiban akkor be.sz., be.h.-ol
Igaz, vám nélkül annyi.
Kifut a 4 gigabaol, ne mar ?
Nekem mar +4GByte RAM (a meglevo 4 melle) is a "jovo" lenne, hogy 5 auto betoltogetese utan ne daraljon a vinyo, es ne kelljen 1 percet varni, amig kilep a progi😄DDD
na csak sikerült nekem is működésre bírni azt a server logolós cuccot...Csorival kipróbáltuk, faszán működik:
meg lehet nézni mindenki minden köridejét, távolságokat stb statisztikákat készít ki a legmagányosabb ki volt aki legtöbbet üldözött valakit stb...
grafikont is lehet csinálni...
server log
meg lehet nézni mindenki minden köridejét, távolságokat stb statisztikákat készít ki a legmagányosabb ki volt aki legtöbbet üldözött valakit stb...
grafikont is lehet csinálni...
server log
DK2-t AC-val lehet látni youtube-on
Ha jól tudom VorpX driverrel használják (ez kb. +20$)
Kunosnál eddig nem volt prioritás (előbb xbox kontroller, stb.)
Rengetegen kérik tőlük a DK2 támogatást, de lehet hogy csak az 1.0-ban lesz kész<#confused>#confused>
Aki próbálta úgy is tudja ez lesz a jövő!
Ha jól tudom VorpX driverrel használják (ez kb. +20$)
Kunosnál eddig nem volt prioritás (előbb xbox kontroller, stb.)
Rengetegen kérik tőlük a DK2 támogatást, de lehet hogy csak az 1.0-ban lesz kész<#confused>#confused>
Aki próbálta úgy is tudja ez lesz a jövő!
Van eladó DK1(80e.), működik frankón, csak nem Asseto-ban.
El van cseszve az AC-s driver, ezért kevés a látótávolság
IRacing-ben és állítólag LFS-ben jó!
DK2 480$(nem euro), de ha most rendelsz, szerintem őrülhetsz ha novemberben megkapod!
El van cseszve az AC-s driver, ezért kevés a látótávolság
IRacing-ben és állítólag LFS-ben jó!
DK2 480$(nem euro), de ha most rendelsz, szerintem őrülhetsz ha novemberben megkapod!
jövő hét szombat vasárnap lesz a Hungaroringen a WSR...
ahogy olvasgatom a programot lesz valami szimulátor is...valaki tudja esetleg h Tilus éké (Simhouse) lesz ez a szimulátor?
mert ha ők akkor talán lesz kint dk2 akár AC-val ha kijön előtte pénteken az update akár dk2 támogatással...(sok a ha😊 )
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.09.05. 19:25:52
ahogy olvasgatom a programot lesz valami szimulátor is...valaki tudja esetleg h Tilus éké (Simhouse) lesz ez a szimulátor?
mert ha ők akkor talán lesz kint dk2 akár AC-val ha kijön előtte pénteken az update akár dk2 támogatással...(sok a ha😊 )
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.09.05. 19:25:52