Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SLS GT3 biztos lesz
Ha kiderül mi van az Audis borítékbanj jöhet az R8(Esetleg Lambo is)
Plusz jön a GT-R GT3(Nissan GT-R Nismo 2014 will be included in future as upgrade of the game, while the Nissan GT-R Nismo GT3 will perfectly match the Nurburgring Nordschleife circuit, scheduled to be completed and released for Assetto Corsa on September 2014)
Ruf-tól a 997 GT-3 R, na meg a Chevy Camaro, és már nyomhatjuk is Spa-ban a 24 órást!
Ha kiderül mi van az Audis borítékbanj jöhet az R8(Esetleg Lambo is)
Plusz jön a GT-R GT3(Nissan GT-R Nismo 2014 will be included in future as upgrade of the game, while the Nissan GT-R Nismo GT3 will perfectly match the Nurburgring Nordschleife circuit, scheduled to be completed and released for Assetto Corsa on September 2014)
Ruf-tól a 997 GT-3 R, na meg a Chevy Camaro, és már nyomhatjuk is Spa-ban a 24 órást!
A setup résznél mit kell nézni hogy ne legyen féloldalas?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ebben a GP2 ben van valami mukodo drs ? Illetve hany kor lesz a verseny este ?
" Sajnos én csak tegnap tudtam megnézni őket élőben "
Én kérek elnézést ! <#awink>#awink>
Én kérek elnézést ! <#awink>#awink>
Tegnap nagyon elmentél mellettem a célegyenesben.
UI: Semmi, már látom, a McLaren jobban mehet egyenesben az f458-nál.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.09.07. 13:54:45
UI: Semmi, már látom, a McLaren jobban mehet egyenesben az f458-nál.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.09.07. 13:54:45
A mai izgalmasabb volt és eredményekben is jobb. 😊 Sajnos én csak tegnap tudtam megnézni őket élőben, ma már nem volt időm kimenni! De majd legközelebb... ( Nagyon jól szólnak 😄 )
http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/ac-feels-like-driving-in-slow-motion.14342/
vajon ha en is beleirok ebbe az eleg?
vagy erdemes ugyanerrol az ISSUE-rol ujat nyitni?
Utoljára szerkesztette: Thread, 2014.09.07. 12:48:09
vajon ha en is beleirok ebbe az eleg?
vagy erdemes ugyanerrol az ISSUE-rol ujat nyitni?
Utoljára szerkesztette: Thread, 2014.09.07. 12:48:09
Aki nem látta annak ajánlom figyelmébe:
Mai Seat Leon Eurocup:
Mai Seat Leon Eurocup:
Kérdezgettem a szerveren lévőket, náluk is ugyanakkor jelentkezett ugyanez a jelenség.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Nálam se volt soha ezelőtt Cpu üzenet túlterhelésről, hibátlanul ment minden.
Valaki tudna olyanba segíteni, hogy pontosan hogy kell konvertálni autót a játékba. Odáig eljutottam, hogy a showroomban kiírja milyen texturák hiányoznak, de hát jelen pillanatban megáll a tudomány. Egyelőre csak saját kútfőre gyakorlom a dolgot. 😄 Nincs valami leírás róla?
Előre is köszi.
Előre is köszi.
Mondjuk nálam nem volt erre példa.
Én anno mikor kíváncsi voltam rá mi hogy dolgozik,megnéztem egy progival,eléggé fura volt,hogy pl ai val olyan szinten leterhelte,hogy 12 autó felett 95% és a gpu 40-50% on ment,online meg fordítva.De online megy nekem 24 autóval fix 40-45 fps-sel
Én anno mikor kíváncsi voltam rá mi hogy dolgozik,megnéztem egy progival,eléggé fura volt,hogy pl ai val olyan szinten leterhelte,hogy 12 autó felett 95% és a gpu 40-50% on ment,online meg fordítva.De online megy nekem 24 autóval fix 40-45 fps-sel
Nem kell megijedni!Nekem fél éve szinte folyamatosan írja.Minimális fps eséssel jár,a cpu dolgozik mint állat,a gpu meg 50- 60 % on.Néha meg megfordul a helyzet a gpu dolgozik mint a barom a cpu meg 60% on.Vicces.
Pont ezt szerettem volna leírni, Nürburgringen GT3-mal versenyeztünk tömött szerveren mikor előjött ez a 95%-os lassított felvétel. Már kezdtem aggódni, de most megnyugodtam. 😊 Először azt hittem leállt a ventilátor a procin.
Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2014.09.07. 11:22:34
Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2014.09.07. 11:22:34
pont Monzan neztem tegnap, mitol van az, hogy offline, 5 AI ellenfel felett a CPU occupancy > 95% es nem beszaggat, az fps megmarad 70-80, de lasssiiiiiiiitotttttt felvetelt nezek?
ugyanitt onlineban 20 autoval az occupancy 50%.
Az AI ennyire beterhel? De ezt a lassitott felvetelt nem ertem.
ugyanitt onlineban 20 autoval az occupancy 50%.
Az AI ennyire beterhel? De ezt a lassitott felvetelt nem ertem.
Egy két embernek kötelező tananyag lehetne a videód!<#awink>#awink>
Mármint nem kell állandóan tövig nyomott gázpedállal közlekedni amikor valami pity-puty van az ember előtt,meg az előzéseket meg lehet kicsit tervezni,mint a mellékelt ábra is mutatja.Nagyon sokan úgy vannak vele,hogy valahogy beesek melléd aztán lesz valami,meg nyomják a nagy füstfelhőben,mint süket a csengőt,aztán meg telibevernek vagy 2 autót és panaszkodnak mi megy a pályán.<#action>#action>
Mármint nem kell állandóan tövig nyomott gázpedállal közlekedni amikor valami pity-puty van az ember előtt,meg az előzéseket meg lehet kicsit tervezni,mint a mellékelt ábra is mutatja.Nagyon sokan úgy vannak vele,hogy valahogy beesek melléd aztán lesz valami,meg nyomják a nagy füstfelhőben,mint süket a csengőt,aztán meg telibevernek vagy 2 autót és panaszkodnak mi megy a pályán.<#action>#action>
Nalam 30fps es 50fps kozott ugralt. Neha akadozott kicsit. Rosszabbra szamitottam. Persze ha rendes verseny lett volna (elozesek, egymas mellett kanyarodasok), akkor vissza kellett volna venni, mert azert eleg zavaro. Foleg a valtasok, amikor elegge megakad, plusz az egesz mintha "csuszna" is (be akarja hozni a lemaradast😛). Plusz amikor ki-belepnek a szerverre akkor is megakadna kicsit (valszeg akkor pakolja ki-be az autot a memoriaba).
Az első verseny edzésén és az időmérőn fasza volt az fps-em, de a verseny első körén olyan szinten elkezdett szaggatni hogy mire észrevettem hogy megcsúszik az autó már keresztbe állt. A másodikra visszább vettem a grafikát. Így már nem volt gond az fps-el, csak az meg rocsderbi volt. A harmadik viszont élvezetes kis verseny volt. Csak a térdem állt be addigra, hogy alig bírtam felállni a székből a végén.
Utoljára szerkesztette: tjoe, 2014.09.06. 21:47:19
Utoljára szerkesztette: tjoe, 2014.09.06. 21:47:19
De hová tűnt Damon Hill?!
Az elso versenyenyemen 2.-nak indultam, Norbi mogott, esemenytelen volt, vegig uldoztem 1-2 masodpercen belul, nem akart elhuzni, en meg nem ertem utol😄 Hatul nem tudom mi tortent😛
A kovetkezon katasztrofa-versenyt jatszottam, a video-lehetoseg miatt, vagyis hatulrol indultam😉)))
A 6. helyig "gyorsan ment", utana kellett egy kis szerencse, hogy 4-en kiussek egymast (😄), utana kicsit vedekeztem, de nem birtam minden kombot levedeni, meglettem elozve😉
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.09.06. 21:37:12
A kovetkezon katasztrofa-versenyt jatszottam, a video-lehetoseg miatt, vagyis hatulrol indultam😉)))
A 6. helyig "gyorsan ment", utana kellett egy kis szerencse, hogy 4-en kiussek egymast (😄), utana kicsit vedekeztem, de nem birtam minden kombot levedeni, meglettem elozve😉
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.09.06. 21:37:12
Az emberek neha eleg optimistak😊
Nem tudom, mennyire szamolnak bele olyan "bonyolult" dolgokat, mint: a verseny elejen rosszabbul tapad palya; hidegek a gumik (ezeknek 1-2 kor kell, amig hasznalhato lesz); valtozik/novekszik a palyatapadas (jobb fektav DE alulkormanyzottsag, bicskazas, drift😛); az 5-6. kortol meg mar a gumik is elkezdenek fogyni, nehezebben hul vissza.
Raadasul erosen balos palya, sokszor 10-15 fok kulonbseg van ket oldalt a gumik kozott, meg egyenesben is nehezen hull vissza 5-10 fok kulonbsegre. 85 fok felett meg kezd erosen alul kormanyzott lenni. Nem gyilkolva, legalabb 2%-ot kopik, ami a vegere mar soknak szamit.
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.09.06. 21:31:47
Nem tudom, mennyire szamolnak bele olyan "bonyolult" dolgokat, mint: a verseny elejen rosszabbul tapad palya; hidegek a gumik (ezeknek 1-2 kor kell, amig hasznalhato lesz); valtozik/novekszik a palyatapadas (jobb fektav DE alulkormanyzottsag, bicskazas, drift😛); az 5-6. kortol meg mar a gumik is elkezdenek fogyni, nehezebben hul vissza.
Raadasul erosen balos palya, sokszor 10-15 fok kulonbseg van ket oldalt a gumik kozott, meg egyenesben is nehezen hull vissza 5-10 fok kulonbsegre. 85 fok felett meg kezd erosen alul kormanyzott lenni. Nem gyilkolva, legalabb 2%-ot kopik, ami a vegere mar soknak szamit.
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.09.06. 21:31:47
<#taps>#taps>
Jah, jó duma, Mercivel szoktam így érezni kb 😊)
Jah, jó duma, Mercivel szoktam így érezni kb 😊)
Egyik versenyen én mértem el csúnyán egy féktávot, azt hittem, hogy a nyerges vontatóval megállok ott ahol a sebészkések, nem jött össze. Elnézést az érintettektől!
Mostanában a futamok kezdenek egy roncsderbire hasonlítani :/
"Ha úgy érzed, ura vagy a helyzetnek, akkor ez csak azt jelenti, hogy nem vagy elég gyors." Mario Andretti
"( én baxtam el, semmi)": Ezt meg en baxtam el, nem tudok olvasni😄DD
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.09.06. 20:13:55
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.09.06. 20:13:55
Korlatozottak az autoszamok. Elvileg van 7 Meki, 7 Ferka es 8 Merci. Csak olyan autoval tudsz belepni, ami eppen szabad. Ha lefrissited a listat, kiirja melyikbol eppen mennyi szabad (szabad/osszes).
Most eppen a Merci szabad😊
Most eppen a Merci szabad😊
Üdv! Mercivel nem enged be.....
( én baxtam el, semmi)
Utoljára szerkesztette: Gry01, 2014.09.06. 19:52:50
( én baxtam el, semmi)
Utoljára szerkesztette: Gry01, 2014.09.06. 19:52:50
Multi replay elmentes meg nincs (erthetetlen, de ez van😛). Amugy lementi a vinyora, csak jatekon belul nem lehet elmenteni kulon.
Multiplay visszajátszást hogy lehet elmenteni?
Onboard kamera dölöngél akkor is amikor minden G hatás le van 0ázva.... mitől?!
Onboard kamera dölöngél akkor is amikor minden G hatás le van 0ázva.... mitől?!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Mi volt a baj a forwarddal, végül megoldottad ezek szerint ...?
En is csak a taskkill-re emlekeztem fejbol, a kapcsolokra mar nem😊 Azert is adtam a linket, mert szerveren es egyeb jogosultsagu cuccon lehetnek egyeb tenyezok is😊
Az idoket tajekoztato jelleggel irtam, ha valaki belep, es mas idoket lat, ne lepodjon meg rajta, elol 4-5 masodperccel is mennek jobbakat😄DD De az csak 3-5 ember, a tobbi a RefTime kornyeken lesz😛
király vagy!!!!!
próbálgattam én a google-t így jutottam el a taskkill-ig is, de megakadtam... aki tud jól keresni az talál is😊
én tudtam h jobb ha itt kérdezek tőletek😊
próbálgattam én a google-t így jutottam el a taskkill-ig is, de megakadtam... aki tud jól keresni az talál is😊
én tudtam h jobb ha itt kérdezek tőletek😊
Valami kapcsolo tuti kell utana, mindjart megnezem (amugy Google, en sem hasznaltam mar ezer eve)😛