42876
-
#41074 Nem tudom, nekem tetszik az ötlet. Még pontatlan, meg a kormánynak nincs meg a helye, de kb 5-ször hatékonyabb és helytakarékosabb mint egy 3 aktuátoros szimulátor. Pont én is HTC vive-ot akarok majd venni, mert a 3 fullHD monitort, mennyivel egyszerűbb egy szemüveggel helyettesíteni. Ez meg nagyon jó ötletnek tűnik a szimulátor székek egyik alternatívájaként.
Kíváncsi vagyok miért tartod hülyeségnek ezt a szerkezetet. Az ilyen jellegű kritikákat annyira magukba tarthatnák az emberek.... -
#41073 Magyarok ide vagy oda, ennél nagyobb hülyeséget régen láttam, meg is érdemli aki befizet rá ~ezer dollárt. -
mumus70 #41072 Sim Racing System Magyarok Facebook csoport akit esetleg érdekel -
mumus70 #41071 Azt se tudtam hirtelen mihez kezdjek :D -
https://www.facebook.com/NowThisFuture/videos/1943035552404282/ -
#41069 Mondjuk 2:40-nél szerintem ez elég g*ci dolog volt, hogy nem engedett el.... -
mumus70 #41068 -
neilszab #41067 Elrajtol a GT3 Bajnokság!
ami Rátok vár:
- 0-24 elérhető nyílt gyakorló szerver
- nagy mezőny, korrekt és kultúrált résztvevők
- kezdők és profik is találnak magunknak ellenfelet
- köridők automatikus rögzítése a nevezés a prekvalon
- 9 futam a résztvevők által megszavazott pályákon
- izgalmas nyeremény
- setup-ok és hotlap-ok a fórumon
- részletes versenyzői statisztikák
- dedikált szervergép és profi szervezőcsapat
- köztes heteken GT4 Bajnokság azonos pályákon
Infók és jelentkezés itt: Masters GT3 Bajnokság
Gyertek és próbáljátok ki magatokat a nyílt gyakorló szerveren!
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2018.02.01. 20:02:40 -
#41066 Megoldottam. A steam játékvezérlős beállításait kikapcsoltam és most jó. Azt nem értem hogy miért zavart be ha nem állítottam el semmit. -
Grabowsky78 #41065 Nincs esetleg még 1 játékvezérlőd bedugva/beüzemelve? Nekem pl a kormány úgy van beállítva a corsában, hogy ő az első és ha elfelejtem hogy üzemel egy gamepad akkor a kormány már a második helyre kerül és pontosan ezt csinálja, mindenhol működik csak ott nem ahol már az autóban ülök! -
#41064 Ez lenne a gondom... hogy tudom kideríteni hogy mi kavar be? -
Morgolodo #41063 Valamilyen program esetleg nem kavar be (pl. VGA-hoz, vagy alaplaphoz)? Nálam pl. a Thrustmaster TARGET GUI-ja pontosan ezt csinálja. -
#41062 Egyébb jellegű kérdés mielőtt felgyújtom az egészet a f****mba.... help pls.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A kib@szott g29 másnál is csinálta már azt hogy mindenhol jó csak a játékban nem reagál semmire? Mármin a menüben megvan a visszajelzés, a windows játékvezérlős cuccban is látom hogy jó... még a driver is jó és friss.... mellesleg tagnap jó volt. Most meg már az agyfasz kerülget hogy minden jó, csak a játékban nem reagál semmire. Nem csak az Assettoban hanem másban sem semmiben.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2018.01.28. 00:13:34 -
#41061 -
#41060 köszönöm -
#41059 1. Igen. A boxból kimész és a képernyő jobb oldalán előhozod az applikációs sávot, majd kiválasztod a térképet.
2. racedepartment.com regisztrálj és csemegézz, rengeteg hasznos app, pálya, autó. -
#41058 Ja és még vmi : van hozzá F1 mód ( ha igen : hol) -
#41057 sziasztok.
egy kis segitségre lenne szükségem (nem rég vettem meg ) :
1. kilehet tenni a képernyőre a pálya térképet ? ha igen , hol és hogyan ?
2. autóbeállitásokat vagy ahhoz ötlteket hol találok ?
Előre is köszönöm a segitséget
(még egy online ,hogy és hol lehetne gyakorolni ? )
-
#41056 THX ! -
#41055 Na te vén trotty, boldog szülit -
#41054 Koszi :) -
#41053 BUEK! Vagyis HBD! :) -
Pitti #41052 Nagy a pofám, másfél évvel fiatalabb vagyok -
#41051 -
Pitti #41050 Egyetértek -
#41049 Koszi! Most mar veszesen kezdek oreg lenni...:) -
Pitti #41048 Isten Éltessen -
#41047 Historic szellem jegyében tervezünk egy nívós, kihívásokkal telitűzdelt, rögös, ám mégis könnyed, korhű bajnokságot szervezni a GTR-Masters keretein belül. Régi szivar alakú formula1-es kocsikkal, a Ferrari 312/67-el, és a Lotus 49-el elevenítenénk fel az 1967-es évadot. Bajnokság indítása elött tökös, tisztes mezőnyt szeretnénk összegyűjteni. A két autó közti egyensúly, és a kivánt tapadáshatár megtalálásában is segítségeteket kérjük. 3 tesztfutam első állomásaként egy gyári pályát választottunk, Imola-t. Ne a pálya betanulásával kelljen bíbelődni, koncentrálhassatok a kocsikra, és a gumikra.
Az első 3 tesztfutam nyílt és ingyenes, most lehet kipróbálni a szörnyeket. Most lehet elborzadni, vagy kedvet kapni a gépészkedésükhöz. Aki szeret kormányozni (oda-vissza, nem, de), szereti a pedálokat használni (blip, blop, powerdrift, félgáz, heel&toe), és utálja a műanyagot, annak itt a helye!
Ha nem rettensz el a kihívásoktól, hogy a siker nem jön könnyen, a bukás a fejlődés velejárója, hogy időt és energiát kell valamibe fektetni hogy sikeres legyél benne, akkor gyere, és tedd próbára magad!
Infók: http://www.gtr-masters.hu/tema/6487 -
#41046 :)
-
mtom1984 #41045 Velo Citta pálya Brazíliából:
https://drive.google.com/uc?id=1jHlK-Vsv-k6F7cmUtOyyL2rZB-k4akDI&export=download -
#41044 Nicki Thiim kipróbálta az AC-t.
-
#41043 Nem lehet . -
mardal #41042 Sziasztok
olyat lehet csinálni assettoba hogy serveren legyenek ai ellenfelek?
haver megvette és kis ökörködésként ki akarnánk próbálni hogy együtt megyünk de nem emberek ellen
-
Timbu #41041 Ez is e-sport lett: eROC -
mtom1984 #41040 Újabb orosz pálya: Redring
Volt már egy verzió belőle, de ez frissített, megfelel a valós környezetének.
https://yadi.sk/d/5ZV3yjjwvcgLv -
Indi69 #41039 Ez volt, most már jobb:) -
Indi69 #41038 Megnézem, köszi -
#41037 Most már értem / értjük miről beszélsz. Így nekem is a speed sensitivity ami beugrott. Annak teljesen bal oldalon 0.00-n kell lennie a csúszkán. -
PacsutaTibi #41036 Tehát te fogod egy bizonyos szögben a kormányod, gyorsítasz a játékban meg tekerődik visszafele? (A kerék is?)
Ezt úgy hívják sebessgéérzékeny kormányzás, speed sensitivity.
Azért kell, hogy ha gyorsaban mész akkor egy pici kormánymozdulatra ne mozduljon be hirtelen a kocsi.
Minden játékban az az első hogy kikapcsolom, ha nem billentyűzettel megyek rajta. De sokszor akkor is ha azzal megyek. Pl Dirt4-en sokkal jobb anélkül billeltolva is.
Utoljára szerkesztette: PacsutaTibi, 2018.01.04. 20:08:05 -
Indi69 #41035 De a kezem a kormányon van és tartom az íven, nem engedem vissza. A virtuális pilóta mégis tekeri vissza. Sok éve vezetek tudom, hogy mi a vissza térítő hatás, nem erről beszélek. Amikor elindulok és teljesen alászedett a kormány ( az igazi és a virtuális ) kissé növelve a sebességet, a virtuális pilóta vissza tekeri a kormányt ( pedig én még mindig tartom alászedve ) . Ez így szerintem nem normális, és jobban nem tudom körül írni