Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szoftvert nehezen vesznek vissza, ertheto okokbol....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az legalább kiderült milyen kompenzációs szorzót használ a kimeneti erőre, illetve 1.15-ben lesz ABS vibráció...
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
..köztük az új Ready to Race DLC is, ami szükséges (többek között) a GT3 nyári kupához és majd az őszi bajnoksághoz is... <#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2017.08.21. 20:56:18
Nyílt nyári kupasorozat az Assetto Corsa GT3-as gépeivel, melyben kipróbáljuk az új Audi R8-ast és néhány izgalmasnak ígérkező új pályára is ellátogatunk!
A gyakorló szerver 0-24 bárki részére elérhető, a köridők automatikusan rögzítésre kerülnek!
Infók itt: GT3 Summer Cup
Eddigi köridők: GT3 Prekvalifikáció
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2017.08.13. 18:16:20
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
találtam helyette másik 300ZX-et de borzadály a gumi, supra gumiját próbálom átrakni de nem találom sehol,
picit más mint az rf<#idiota>#idiota>
Csak annyi a nyűgöm, hogy van a Nissan 300ZX, hiába másolom be a helyére, nem akar működni a genya<#idiota>#idiota>
Ha nagyonalázatosanszépen megkérek valakit hogy nézze meg mijjagecc van megköszönném<#idiota>#idiota> (Nagyon ráakadtam a 300 ló körüli utcai autókra.)
Nissan 300ZX letöltés.
Előre is köszönöm<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2017.08.09. 22:42:16
Most szombaton nyílt futamot rendezünk a GT3-as gépekkel, ami egyben bemelegítés is a jövő vasárnap induló nyári kupára! <#vigyor0>#vigyor0>
A gyakoroló szerver 0-24 bárki részére elérhető! <#wave>#wave>
Szerver infók: GT3 - Jerez - 08.12
Eddigi köridők: GT3 Prekvalifikáció
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2017.08.09. 17:05:31
Segítsetek légyszi!
Hogy tudom az rsr -ről leszedett setupot a játékba feltölteni?
Nem találom a módját,helyét-hova kéne bemásolnom a fájlt.
Régen csináltam már,de tök elfelejtettem.
HSW: "Kiss Dani és Velo közös munkájának eredményeként az Assetto Corsa játékosok kipróbálhatják a megújult Ferrari F430 Challenge-et a játékban. A most érkezett új változat természetesen sokkal szebb grafikával és átdolgozott hangokkal és fizikával vár benneteket."
Az hogy a kerék talán kisebb mint kellene az egy dolog, de nem tudom felfogni hogy mi a fenéért, van túlságosan bent, miért látok pl hátul is ennyit a kerékjárati ív belső feléből, rakhatnak alá bármilyen jó fizikát, meg ultra hd belsőt, ha egyszerüen kivűlről rossz ránézni a kocsira....
<#rolleyes>#rolleyes>

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.07.22. 08:13:20
"Nulla tenaci invia est via"
Nyári szünetben, július.18-án újabb bolyozós este vár ránk. Igazi F1-es futamhoz igazodva, a rövidebb Silverstone-on kóricálunk, két különböző karakterisztikájú, de köridőben azonos képességű autóval. Egy régi erőssel, és egy fürge modernnel. Reméljük a körökön belül is oda vissza fogjuk előzgetni emiatt (is) egymást.
Tedd félre a helyezéseket, a célokat, elvárásaidat. Csatlakozz a többiekhez, tarts a bollyal, hagyd magad, játsz a többiekkel!
Infok: http://gtr-masters.hu/tema/6337
Utoljára szerkesztette: KRi2, 2017.07.15. 11:53:31
lll l ll lllll l lll ll
www.smart-bus.hu
Forza.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na most, ha elolvasod, akkor azt írtam, hogy más néven, de ugyanazok az emberek készítették.
A másik stúdió, arra engedne következtetni, hogy teljesen mások. Remélem ez még számodra is értelmezhető, már csak azért is, hogy a jövőben elkerüljük a szövegértési nehézségeidből adódó félreértéseket. <#nezze>#nezze>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.07.11. 20:14:02
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szerintem az AC sem "HC-szim" és nem hiszem, hogy a játékvezérlő-kezelése mögött atomfizika lenne...
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Ian Bell alapította SimBin-t, majd később kilépett a zömében most SMS-t alkotó csapat és Blyme Games néven a SimBin-nel közösen elkészítették a korábban említett GTL-t és GTR 1-2-őt. Olvasni kell!
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.07.11. 13:55:42
A CM F1 sosem volt szimulátor így nincs is leszimulálva benne semmi. Inkább olyan mint egy interaktív rajzfim.
Ráadásul nem csak attól lesz valami hiteles, hogy gyáriak-e az adatok, hanem azokat le is kell tudni modellezni egy ilyen játékba. Mellesleg SMS nem hasra ütve kitalált modern formulát épített, hanem több hivatalosan is hozzáférhető formula autó adataiból készültek. De mivel nem egy gyártó licenszelt termékét készítették el így fantázia nevet kaptak. És amíg SMS csinált már korábban néhány szimulátort, GTL, GTR 1-2, sokkal hitelt érdemlőbb az őáltaluk elkészített modell, mint az árkád címeket felvonultató CM-é.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.07.11. 13:23:56
Az élvezhetőséges és az adott évadban jellemező aero, motor, tapadás erőviszony, gumikopás és szabályok elég pontosak és jól leszimuláltak a CM játékokban. Azt kapod ami megy a valóságban is.
Da ha már hitelről van szó, ACban az lesz, miközben a Carsban csak kitalált modern Formula van, hitel nélkül. De teljesen mindegy, más játékok.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.07.11. 12:30:02
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2017.07.11. 12:02:48