42876

banner
  • mulli1986
    Nem tudom, nekem tetszik az ötlet. Még pontatlan, meg a kormánynak nincs meg a helye, de kb 5-ször hatékonyabb és helytakarékosabb mint egy 3 aktuátoros szimulátor. Pont én is HTC vive-ot akarok majd venni, mert a 3 fullHD monitort, mennyivel egyszerűbb egy szemüveggel helyettesíteni. Ez meg nagyon jó ötletnek tűnik a szimulátor székek egyik alternatívájaként.
    Kíváncsi vagyok miért tartod hülyeségnek ezt a szerkezetet. Az ilyen jellegű kritikákat annyira magukba tarthatnák az emberek....
  • Tomsteel
    Magyarok ide vagy oda, ennél nagyobb hülyeséget régen láttam, meg is érdemli aki befizet rá ~ezer dollárt.
  • mumus70
    Sim Racing System Magyarok Facebook csoport akit esetleg érdekel
  • mumus70
    Azt se tudtam hirtelen mihez kezdjek :D
  • Alexease

https://www.facebook.com/NowThisFuture/videos/1943035552404282/
  • mulli1986
    Mondjuk 2:40-nél szerintem ez elég g*ci dolog volt, hogy nem engedett el....
  • mumus70
  • neilszab
    Elrajtol a GT3 Bajnokság!

ami Rátok vár:

- 0-24 elérhető nyílt gyakorló szerver
    - nagy mezőny, korrekt és kultúrált résztvevők
    - kezdők és profik is találnak magunknak ellenfelet
    - köridők automatikus rögzítése a nevezés a prekvalon
    - 9 futam a résztvevők által megszavazott pályákon
    - izgalmas nyeremény
    - setup-ok és hotlap-ok a fórumon
    - részletes versenyzői statisztikák
    - dedikált szervergép és profi szervezőcsapat
    - köztes heteken GT4 Bajnokság azonos pályákon

Infók és jelentkezés itt: Masters GT3 Bajnokság

Gyertek és próbáljátok ki magatokat a nyílt gyakorló szerveren!

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2018.02.01. 20:02:40
  • LeWyTy
    Megoldottam. A steam játékvezérlős beállításait kikapcsoltam és most jó. Azt nem értem hogy miért zavart be ha nem állítottam el semmit.
  • Grabowsky78
    Nincs esetleg még 1 játékvezérlőd bedugva/beüzemelve? Nekem pl a kormány úgy van beállítva a corsában, hogy ő az első és ha elfelejtem hogy üzemel egy gamepad akkor a kormány már a második helyre kerül és pontosan ezt csinálja, mindenhol működik csak ott nem ahol már az autóban ülök!
  • LeWyTy
    Ez lenne a gondom... hogy tudom kideríteni hogy mi kavar be?
  • Morgolodo
    Valamilyen program esetleg nem kavar be (pl. VGA-hoz, vagy alaplaphoz)? Nálam pl. a Thrustmaster TARGET GUI-ja pontosan ezt csinálja.
  • LeWyTy
    Egyébb jellegű kérdés mielőtt felgyújtom az egészet a f****mba.... help pls.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A kib@szott g29 másnál is csinálta már azt hogy mindenhol jó csak a játékban nem reagál semmire? Mármin a menüben megvan a visszajelzés, a windows játékvezérlős cuccban is látom hogy jó... még a driver is jó és friss.... mellesleg tagnap jó volt. Most meg már az agyfasz kerülget hogy minden jó, csak a játékban nem reagál semmire. Nem csak az Assettoban hanem másban sem semmiben.

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2018.01.28. 00:13:34
  • Szabi #41061
  • JUVEfun
    köszönöm
  • TeeBeee
    1. Igen. A boxból kimész és a képernyő jobb oldalán előhozod az applikációs sávot, majd kiválasztod a térképet.
    2. racedepartment.com regisztrálj és csemegézz, rengeteg hasznos app, pálya, autó.
  • JUVEfun
    Ja és még vmi : van hozzá F1 mód ( ha igen : hol)
  • JUVEfun
    sziasztok.
    egy kis segitségre lenne szükségem (nem rég vettem meg ) :
    1. kilehet tenni a képernyőre a pálya térképet ? ha igen , hol és hogyan ?
    2. autóbeállitásokat vagy ahhoz ötlteket hol találok ?
    Előre is köszönöm a segitséget
    (még egy online ,hogy és hol lehetne gyakorolni ? )

• lac coo
    THX !
  • macleody
    Na te vén trotty, boldog szülit
  • lac coo
    Koszi :)
  • Alexease
    BUEK! Vagyis HBD! :)
  • Pitti
    Nagy a pofám, másfél évvel fiatalabb vagyok
  • lac coo
  • Pitti
    Egyetértek
  • lac coo
    Koszi! Most mar veszesen kezdek oreg lenni...:)
  • Pitti
    Isten Éltessen
  • KRi2
    Historic szellem jegyében tervezünk egy nívós, kihívásokkal telitűzdelt, rögös, ám mégis könnyed, korhű bajnokságot szervezni a GTR-Masters keretein belül. Régi szivar alakú formula1-es kocsikkal, a Ferrari 312/67-el, és a Lotus 49-el elevenítenénk fel az 1967-es évadot. Bajnokság indítása elött tökös, tisztes mezőnyt szeretnénk összegyűjteni. A két autó közti egyensúly, és a kivánt tapadáshatár megtalálásában is segítségeteket kérjük. 3 tesztfutam első állomásaként egy gyári pályát választottunk, Imola-t. Ne a pálya betanulásával kelljen bíbelődni, koncentrálhassatok a kocsikra, és a gumikra.
    Az első 3 tesztfutam nyílt és ingyenes, most lehet kipróbálni a szörnyeket. Most lehet elborzadni, vagy kedvet kapni a gépészkedésükhöz. Aki szeret kormányozni (oda-vissza, nem, de), szereti a pedálokat használni (blip, blop, powerdrift, félgáz, heel&toe), és utálja a műanyagot, annak itt a helye!
    Ha nem rettensz el a kihívásoktól, hogy a siker nem jön könnyen, a bukás a fejlődés velejárója, hogy időt és energiát kell valamibe fektetni hogy sikeres legyél benne, akkor gyere, és tedd próbára magad!

Infók: http://www.gtr-masters.hu/tema/6487
  • b-type
    :)

• mtom1984
    Velo Citta pálya Brazíliából:

https://drive.google.com/uc?id=1jHlK-Vsv-k6F7cmUtOyyL2rZB-k4akDI&export=download
  • tjoe
    Nicki Thiim kipróbálta az AC-t.

• lac coo
    Nem lehet .
  • mardal
    Sziasztok

olyat lehet csinálni assettoba hogy serveren legyenek ai ellenfelek?
    haver megvette és kis ökörködésként ki akarnánk próbálni hogy együtt megyünk de nem emberek ellen
  • Timbu
    Ez is e-sport lett: eROC
  • mtom1984
    Újabb orosz pálya: Redring

Volt már egy verzió belőle, de ez frissített, megfelel a valós környezetének.

https://yadi.sk/d/5ZV3yjjwvcgLv
  • Indi69
    Ez volt, most már jobb:)
  • Indi69
    Megnézem, köszi
  • TeeBeee
    Most már értem / értjük miről beszélsz. Így nekem is a speed sensitivity ami beugrott. Annak teljesen bal oldalon 0.00-n kell lennie a csúszkán.
  • PacsutaTibi
    Tehát te fogod egy bizonyos szögben a kormányod, gyorsítasz a játékban meg tekerődik visszafele? (A kerék is?)

Ezt úgy hívják sebessgéérzékeny kormányzás, speed sensitivity.

Azért kell, hogy ha gyorsaban mész akkor egy pici kormánymozdulatra ne mozduljon be hirtelen a kocsi.

Minden játékban az az első hogy kikapcsolom, ha nem billentyűzettel megyek rajta. De sokszor akkor is ha azzal megyek. Pl Dirt4-en sokkal jobb anélkül billeltolva is.
    Utoljára szerkesztette: PacsutaTibi, 2018.01.04. 20:08:05
  • Indi69
    De a kezem a kormányon van és tartom az íven, nem engedem vissza. A virtuális pilóta mégis tekeri vissza. Sok éve vezetek tudom, hogy mi a vissza térítő hatás, nem erről beszélek. Amikor elindulok és teljesen alászedett a kormány ( az igazi és a virtuális ) kissé növelve a sebességet, a virtuális pilóta vissza tekeri a kormányt ( pedig én még mindig tartom alászedve ) . Ez így szerintem nem normális, és jobban nem tudom körül írni