42876
-
Tommy77Hun #41034 Pedig ez így reális, úgy hívják, hogy "kormány-visszatérítő hatás". -
#41033 Bocsánat, de nem tudom felfogni mi a baj. Ha a való életben alászeded a kormányt és elindulsz és a kezed nincs a kormányon akkor a te autód ugyanazon az íven megy körbe körbe?
Egy normális autón magától középre fog húzni és a végén akár még egyenesen is fog menni. Kivéve egy extrém kerékösszetartásnál. -
Indi69 #41032 Üdv. A való életben én mozgatom a kormányt, ha kitartom neki megyek a falnak. Arra gondoltam, hogy kitekert kormánynál a játék saját magát vezérli én nem mozgatom a kormányt mégis jön vissza. Beb@szna ha az autóm döntené el merre megyünk -
#41031 A való életben is idegesít? :)
A kormányod driverében lehet van középrehúzás állítás, de ha a játék így van megírva ahogy fizika órán is tanultuk akkor nem biztos hogy sikerül enyhíteni. -
Indi69 #41030 B.U.É.K Amikor gázt adok koppig tekert kormánynál elkezd vissza tekeredni, ez sebesség függő. Nem lehet ezt kikapcsolni vagy állítani rajta? Nagyon idegesítő! Üdv -
#41029 Szerintem erdemes, pont erre valo, hogy ahol gyengebb, erosebb a kormany ott valtoztat rajta, felulirja.
De szerintem keress kesz lut filekoat, azok jobbak szoktak lenni.
A kormanyszog ize ez meg tuti nem normalis.. -
#41028 Buék evribodri.
Fanatecnél is érdemes megcsinálni ezt a lutgenerátoros bizbaszt? Valahogy nem találom a megfelelő beállítást a kormányhoz. Már le kellett vennem 50%-ra az FFB-t, de így meg alacsony sebességnél alig van visszajelzés. Nagy sebességnél meg tökre felkeményedik a kormány. Ja és az normális, hogy pl. Lambonál 360°-ot fordul a virtuális kormány, de a Fana meg körbeforogja a 900°-ot? Ráadásul 180° után pont ellentétesen húzza az FFB a kormányt. -
#41027 BUÉK ! -
mtom1984 #41026 Bilster Berg:
https://drive.google.com/file/d/0BwrXnFswp6WJZ0dldzFBTFQ2NnM/view -
mtom1984 #41025 2 orosz pálya, túraautókhoz nagyon jók :)
NRing:
https://yadi.sk/d/CA0UgiCF3E2sri
Machkovo:
https://yadi.sk/d/29-PUHBL3PRLuV -
Florian_Boss #41024 Megvettem mindkettőt (rfactor2, assetto), egyelőre az előbbit sikerült kipróbálni, ott a multiban magának leszedi a modot és a pályát, ami tök jó, nem kell baszakodni a patch-csekkel. Kellően nehéz, de gyakorlás révén szokható. Első körök után élvezhetőbb a vezetés, mint a CM-ben volt. Mindig is a szimulátorokat szerettem, évek óta nem nagyon játszottam már, és hiányzott egy kis versenyzés. Köszönöm a tanácsokat btw :) -
Indi69 #41023 Köszi. megvéve:) -
#41022 Nem tömöm a zsebüket ergó nem használom a szar játékukat! Így értettem. :D -
#41021 Kiveve a CM, az nem suttyosag ?! :)) -
#41020 Hogy a codemasters vagy ea csilliárdos vezetőinek a zsebét nem tömöd a rókabőr termékeik megvásárlásával megtudom érteni.
De a szimulátorozás egy szűkebb rétegnek szól ott minden befolyt összeg számít, hogy a fejlesztést tovább tudják folytatni így ha te az ncoreon szerzed be a játékokat akkor inkább bele se kezdj az egészbe.:)
Utóljára cod2-t nyomtunk xfire-en nagyon nagyon sok éve, akkor még én sem akartam fizetni az online mókáért, de ez suttyóság. Ha nincs rá pénzed ne is játsz...ma már így gondolom. :) -
#41019 pedig ha az f1 élményt várod, akkor mégiscsak a nemgagyi, nemárkád codemasters termékkel járnál a legjobban... persze lehet tákolt modokkal is nyomni (elismert szimekben, mint az AC is), az biztosan sokkal autentikusabb élmény lesz :D
VAGY nyomhatod a néhány gyári f1 géppel az AC-t a gyári pályákon. tuti nem lesz unalmas igen hamar.... ;)
c.) leszámolsz az előítéleteiddel és mész pár kört a kormányoddal valamelyik utóbbi CM játékkal (2016 vagy 2017)
---
az ncore-s felvetésed alapján persze nyilván műértő vagy és vérhácé ésatöbbi. tehát lopott ac lesz, valami jókis 0.3-as f1moddal. jó szórakozást! :D
Utoljára szerkesztette: arty, 2017.12.29. 12:16:28 -
polux #41018 Csak eredeti programmal lehet multizni. Most nagyon olcsón megvásárolható az alap játék.
4000 Ft körül van akciósan. -
Florian_Boss #41017 Köszönöm a választ. rFactor 2-t meg kell vásárolni, hogy multizhasson az ember, de az Assettot is? nCore-os verzió nem elég? :) -
#41016 Hogy melyik a jobb szimulátor abba teljesen felesleges belemenni, az a lényeg, hogy melyik ad neked örömöt.
A másik, hogy ki ellen akarsz játszani? Sima public szerveren vagy bajnokságban? Az rF2 magyar közösségi életben én nem vagyok benne már jó pár éve elő sem veszem azt a játékot, de hogy spontán fellépj egy teli formula vagy ahhoz hasonló mod szerverre és játsz arra szerintem kb semmi esély nincs. Assettonál ugyan van pár hivatalos f1 autó amire egy bajnokság skinjét rá lehet húzni, illetve van egy jó mod is (aminek nem jut eszembe a neve de majd itt segít valaki) de a public serverek zöme inkább a GT2-3. Tehát, hogy főműsoridőben (délutántól-estig) teli szerveren hús vér emberek ellen játszhass ahhoz jelenleg az assetto a jobb választás, de F1 itt is alig. Ha pedig bajnoksághoz csatlakozol akkor azt kell megvenni amelyiket a bajnokság használja. De tudtommal nincs F1 vagy ahhoz közeli bajnokság az itthoni szervezőknél...jelenleg. -
Florian_Boss #41015 Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy annak idején volt rfactor, és ahhoz f1 mod, amivel ki lehetett menni netre játszani egymás ellen. Ez az élmény hiányzik, így úgy döntöttem, veszek kormányt, és játékot hozzá, ami az rFactor 2 és az Assetto Corsa lenne, mivel ehhez látom, hogy van kieg.
(F1 codemasters nem érdekel, gagyi arcade)
Tudnátok-e segíteni, melyiket érdemes ezen célokra használva megvenni? Ha nem lehet neten játszani, akkor melyik a jobb szimulátor? Köszönöm előre is, üdv :) -
#41014 Attettek a FVA-bol?:) Nem is ertem miert nem adtak ki az AC-hoz, ha mar Kunoseknak meg van/volt hivatalosan a palya?! Valami licenc trukk a Ferrarinal?! -
mtom1984 #41013 Fiorano :)
http://www.racedepartment.com/downloads/fiorano-track-for-assetto-corsa.18887/
https://mega.nz/#!MrQ3iQBR!w0c-d2rPqgtFhuW_dotfo7Vzd46-kdhCHSpE1AMp9hY -
#41012 Én arról is rosszakat hallottam :) -
#41011 Na igen. Lehet egy T500RS lenne a legjobb választás. Gyártják még vagy csak beragadt készlet van? -
#41010 szerencsére a fanatec a megbízhatóságáról híres ... -
#41009 Holnap indítanék egy MX5 Cup szervert valami nem túl hosszú pályán, rövid ismétlődő versenyekkel időmérő nélkül.
Jönne rá valaki? -
#41008 Boldog karacsonyt mindenkinek, ezen a szep tavaszi napon ! :) -
MasterMason #41007 Persze egyébként az ár még nem világos, de ha annyiba is fog kerülni mint mondjuk az accuforce vagy bármelyik másik dd wheel még akkor sem olyan vészes az ár különbség mint anno tíz éve volt, ma már egy műanyag thrustmaster-t is 250 ezer körül vesztegetnek, akkor már plusz 100 ezret megér az, hogy tényleg fémből van a ház is meg minden, és sokkal igényesebb kerekeket lehet hozzá vásárolni... -
MasterMason #41006 Remélhetőleg többet az életben nem kell majd kormányra költeni. Persze ez is olyan mint minden más, ha az ember szeret valamit csinálni, akkor szívesen költ rá. Nézd egy jobb bicikli 3 ezer eurótól indul, azt is csak tekerni lehet meg ezt is... -
#41005 En 60E-ert vettem a G25-ot ~10 eve, akkor a Fanatec DD-nek mennyit kell majd kibirnia?:) 50-60 evet?:DDD -
MasterMason #41004 "Bár gondolom bármit választok majd nem fog 10 évet elmenni."
Elvileg "nemsoká" jönni fog a fanatec DD, az azért elég masszívnak tűnik... Az tuti hosszú távon is megállja majd a helyét, és bár az ára nem lesz olcsó de ha kiszámolja az ember azt, mennyi időt ki fog szolgálni, úgy már nem olyan vészesek ezek az árak.
Én egy ilyenre fenem a fogam, alig várom megjelenjen:
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2017.12.24. 15:43:21 -
#41003 G25-ről CSL Elite? Mesélj kérlek!
2007 óta számos restauráció, újraélesztés és milliónyi km után úgy döntöttem ideje elengednem a G25-ömet. A kiszemelt pedig a Fanatec lett.
Szépek és kedvezőbb árúak a Thrustmaster kormányok, de nem kimondottan a megbízhatóságukról váltak híressé.
Bár gondolom bármit választok majd nem fog 10 évet elmenni.
Utoljára szerkesztette: TeeBeee, 2017.12.24. 11:33:55 -
Joex22 #41002 Sikerült megoldani. A G25-ből maradt LUT FF PP nem tett jót neki -
Joex22 #41001 Ha a Fanatec CSL Elite kormányom AC-ban az egyenesek során jobbra-balra rángat, akkor mit kell állítani?
Minimum Force 0, a többire egyelőre nem gondoltam. -
tbazsi95 #41000 Assetto Corsa | Lamborghini Huracan Performante | Laguna Seca | 01:27.142
-
goldboy #40999 1.16.1
- Corrected Lamborghini Huracán Performante ECU cutoff gearchange time
- Improved AI behaviour through Corkscrew at Laguna Seca
- Windscreen reflection adjusted in BP3 cars
- Laguna Seca fixed a billboard position
- Laguna Seca re-white balanced tarmac on cloudy conditions
- Laguna Seca moved ribbon to correct tree -
#40998 -
polux #40997 Assetto Corsa most 60% akció! 11,19€
-
#40996 Ide mar nem igen jon, ne is jojjon, csinalja a kettot... -
#40995 Nem a tartalom a kevés (bár a pályák száma akár kevésnek is mondható), hanem alap dolgok nem jönnek, pedig be lettek ígérve, ilyen például a fék szimuláció, amit már több mint 1 éve ígértek meg és azóta sem történt semmi, sőt az új autók (pl SF70H) sem kapták meg.
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2017.12.20. 16:53:36