Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A szemüveg miatt a periférikus látásom korlátozva van, és a playseat hossza igy adta ki, de nekem igy tökéletesen megfelel. 😊
A Dashboard
Utoljára szerkesztette: Csori23, 2014.11.06. 23:19:47

Gigabyte 990FXA-UD3 rev4.0, AMD FX 8320 (4,5Ghz), Kingston HyperX 16 GB DDR3 1600MHz, GeForce GTX 970 G1 OC-4GD, FSP Raider 750W, C400-MTF Lenovo SSD 256 GB, 3x22" LCD Logitech G27

Na, 19 nevező volt, így nem indult el automatikusan a második szerver, illetve 1 vki még pont befért booking-gal.

Ha van rá igény, akkor azt itt jelezzétek és indítok még egy szervert rendes távon, de azt már pickup módban! <#wink>
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.11.06. 21:09:17

b-type
na mentem ket gyors versenyt, kipróbáltam a kerékcserét, tök jó 😊
De sajna sz@r derékkal vagyok itthon, néha majd összeesek, szal nem erőltettem, de jó volt <#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ne ragozzuk, jobb mindenkinek a békesség.

www.smart-bus.hu

alma2
a jelenlegiekrol beszeltem, illetve az egesznek a mukodeserol, amiben semmi uj nincs...

szerintem

Mondjuk én azokat a monitorokat közelebb raknám 😊
Ott a tableten az milyen dashboard? Az kell nekem is <#finom>
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2014.11.06. 20:20:29

Igen, igen, te megmondtad... igaz, hogy még meg sem jelent, azt sem tudni 100%-ra, hogy milyen paraméterekkel fog megjelenni az első kereskedelmi változat, de te már tudod... 😄

www.smart-bus.hu

Ajándékba én is... aztán kettőt eladnék, és valami számomra értelmesebb dologra költeném! 😊)

www.smart-bus.hu

lac coo
Hát ha gép bírja a tripla hd-t akkor akár lehet annyi is, de általában nem bírja 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

A 3 monitor meg tripla fullHD csak megbírkózik a duplával :-)

lac coo
Jah, értem, kösz 😊

Újat nem regisztrálok, a Laccoo az a Laccoo ! 😄DD

mondjuk most már mire rájövök a dologra lemegy a futam 😊)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.11.06. 19:43:10

Alexease
Regisztralj ujat😉
Alexease
Azt hittem az oldalt sem latod, azert tettem ki😉 Korabban volt, hogy olvasni sem lehetett belepes nelkul.
lac coo
azt már megpróbáltuk párszor, de eddig még nem sikerült új jelszót kapnom 😊

Igen, 21:00 és 21:03 között lesz egy rövid booking időszak, amikor bárki beléphet a szerverre.

Persze ha több mint 20 fő nevez, akkor megtelik az GTR-Masters.hu #E0 nevű szerver már csak az #E1-esre tudsz majd csatlakozni a fennmaradó helyekre, ha szerencséd van, ott is lesznek elegen.

A jelszavad pedig privátban segítek visszaállítani, ezen ne múljon! <#wink>

Lesz egy meglepim a cardboard tulajoknak nemsoká (remélem...) Meg egyéb szimulátorosok is díjazni fogják.
lac coo
jól van olvasni én is tudok ! 😊
De jó a Laccoo Laccoo név is , 😊

Alexease
Helyszín: Imola
Időpont: 2014.11.06 (csütörtök) & 2014.11.09 (vasárnap)
Nevezés: 20:30 - 21:00 (Masters Rank app-pal)
Booking: 21.00 - 21:03 (annak, aki nem nevez előre, vagy szeretne Skin-t választani)
Időmérő: 21:03 - 21:23 (20 perc)
Futam hossza: 25 kör (~45 perc)
Boxkiállás: kötelező
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.11.06. 19:34:52
lac coo
Booking közben fel lehet lépni simán mezei AC-val is, nicknévvel vagy cs a asok felesleges woodoo után ? 😊
( Jelszavam szerintem lassan egy éve nincs, nem küld újat rendszer ....)

Ahogy mondod. Sokat jelent a 2 szélső monitor,még ha nem is nézel rá. Mindenképpen próbáld ki a 3 moncsis cuccot. Nem fogsz csalódni, azt garantálom. 😊
Itt egy kis videó, amiben birkózom a technikával. Az oldalra pillantást csak a videó kedvéért nyomogattam, amugy semmi szükség rá.

Gigabyte 990FXA-UD3 rev4.0, AMD FX 8320 (4,5Ghz), Kingston HyperX 16 GB DDR3 1600MHz, GeForce GTX 970 G1 OC-4GD, FSP Raider 750W, C400-MTF Lenovo SSD 256 GB, 3x22" LCD Logitech G27

lac coo
dupla FHD alá azért kell ám a gép 😊))

Nem vártam tőle csodát így nem is csalódtam, kb ilyesmire számítottam, ettől még tök jó élmény és 4k-val már tényleg jó is lehet. Illetve ha mindkét szemre külön külön beraknak egy-egy full hd panelt. 120fokban elhelyezve prizmákkal lencsékkel a szemhez vetítve. Így már egész jó látvány lenne. Ahogy megy le ezeknek a paneleknek az ára úgy ez már itt van a küszöbön. De akár egy ívelt oled panel is mehetne speciális lencsékkel. Az mondjuk még nagyon drága. De a fullHD is az volt pl 2 éve.
Szóval nem bántam meg és még nem is adtam fel, hogy kihozzak belőle egy DIY szemüveget. <#hehe> Pl egy 3D film is elég jól néz ám ki.
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2014.11.06. 19:03:00

Soha nem ültem még három monitor előtt de szerintem a két szélső monitor nagyon sokat jelent anélkül, hogy konkrétan odanézz. Ha melletted megjelenik egy autó azt perifériás látásod érzékeli, látja, és azonnal tudod mi van, ha nem nézel oda akkor is. És a tereptárgyak vagy kerékvetők minden egyéb a perifériás látórészben biztos, hogy hasznos, ha nem is érzed úgy hogy használod 😊

lac coo
930 pixel ????
azt hittem azért több, az nagyon kevés ....

<#eljen><#taps><#eljen>
Ma esti FunRace: Lotus Evora GTC & Imola!!

Hamarosan kezdetét veszi a 2. Assetto Corsa Tesztkupa a GT gépekkel, és az erre való felkészülés jegyében ezen a héten Lotus Evora GTC-t fogjuk meghajtani! <#vigyor0> A futamon kipróbáljuk a boxkiállást, illetve a táv is kicsit hosszabb lesz a megszokottnál, ma és vasárnap este is 20:30-kor kezdünk, a szerver infókat itt találjátok:

AC FunRace - Lotus Evora GTC

Eddig közel 40-en futottak előzetes köridőt, tehát biztosan mindenki talál magának majd hozzá illő ellenfelet, a részvétel nyílt, mindenkit szeretettel várunk aki a fairplay jegyében közlekedik a pályán!
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.11.06. 18:08:40

Alexease
- A szerver info bannert atallitottam a mai futamra (ma GTR-Masters Fun lesz). FONTOS, hogy a lebonyolitas "kotottebb" mint az atlagos FUN, igy mijdenkepp latogassatok meg a hivatalos oldalt (a baloldali promo banner;P).

- A „Szerverinfo”-t atirtam „LiveTiming”-ra. Ez csak uszkve az, de igy talalobb.
Ezek a koridok nyersen a szerverrol jonnek, nem hivatalos, csak tajekoztato jellegu (segitsegek, csalasok, levagasok, nincs szerveroldali sem kliens program/ellenorzes)! A tuti hotlap es nevezesi idok a szervezok (GTRM, MASZIM) oldalan vannak.

- A „LiveTiming” oldalon betoltam a tablazat vegebe az idokulonbsegeket. Minimal szinezes, es volt egy kis bug😛
bardocz
Lehet vele rendesen is menni, vagy direkt drift fizikát csináltak hozzá?
alma2
most ugye irhatnam en megmondtam, hogy nagyobb a fustje mint a langja, most legalabb sajat borotokon is megtapasztaltatok 😊
Van amire jo, van amire nem. ac-hez es hasonlokhoz, total felesleges. 2 perc utan a muszerfalat sem fogod az eletben megegyszer megnezni..

3 monitor persze jo annak aki megszokta, van elonye ketsegtelen, de attol sem leszel gyorsabb 😊 Mivel nekem konkretan a 3 monitoros megoldastol is picit emelyegtem (bar gondolom megszoknam konnyen, konnyebben. mint a 3d-s kepet, de addigra el is ment a kedvem tole., hogy probalgassam.)
Nekem egy nagy kep elottem mondjuk 30+ col, vagy nagyobb a legjobb elmeny autokazasnal, de kinek mi.

Utoljára szerkesztette: alma2, 2014.11.06. 16:11:42

szerintem

Gadfly13
@Jackal
Én október 20.-án rendeltem ezt. Estimated delivery Nov 05, 2014 - Nov 26, 2014, úgy h van még idő várni. 😄

@Pitti ill. mindenki
Igazából az Oculussal nekem is az volt a bajom, hogy távolba rosszul lehetett látni. A Sim City-ben próbáltam ki őket. A DK1-et LFS-el a Maximulátorba (oldal alja link, van saját vidi is, majd lehet 1x feltöltöm). A legzavaróbb az volt a DK1-be, hogy a felbontás nem volt az igazi, sőt teljesen olyan érzés volt, mikor a régi képcsöves TV-heh közel hajoltam és láthatók voltak a színes kockák. Persze nem annyira drasztikusan, de ahhoz elég volt, hogy a távolból érkező kanyarok csúcspontjait egyáltalán ne tudjam felmérni. 😊 Továbbá kb. 10 perc után a gyomrom is felkavarodott, de ez lehet betudható a rengeteg Ikeás hotdognak ill. a maximulátor ide-oda rázásának is. 😄
Persze megérte kipróbálni (most is megtenném ha lehetne), de az a nagy hűűha részemről elmaradt.

Ezt követően a DK2-őt is kipróbáltam. Sajna az AC-val nem tudtam, mert épp nem úgy állt akkor össze a rendszer, de pár demó programot kipróbáltunk vele. Csak annyival éreztem jobbnak a DK2-őt, hogy egy picit élesebb volt a kép, de még az is bőven messze volt attól, amit a szem és az agy kívánna. Ráadásul egy idő után bepárásodott az egész és már homályos volt minden...pedig állítólag a DK2-ben már van párásodás elleni védelem is. Picit sajnáltam, hogy végül az AC-vel nem tudtam kipróbálni, de utólag úgy gondolom, hogy végül megkaptam minden olyan élményt az Oculussal, amire kíváncsi voltam. Tudom, h ez nem a reklám helye, de aki helybéli v. épp úgy alakul h Bp-en jár mint ahogy én is két hete, akkor érdemes egy kitérőt tenni a Sim City-be. Az Oculus után beültem egy kis lazításra az eyefinity-s szimbe és toltam 2 gyors futamot az CMF1 13-al. Jól esett ez is, de ennél is megállapítottam, hogy nem is használtam a két szélső monitort, szal nálam továbbra is elég az 1 db nagy monitor kombó + a gombokkal lévő nézelődés. 😄

Bocs ha hosszú volt ,de már régóta terveztem leírni a DK-s élményeimet. 😊
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.11.06. 15:43:14

simraceseries.com

Ez talán ocsóbb:
http://www.ebay.com/itm/3D-Video-Glasses-Universal-Google-Virtual-Reality-For-3556Smartphones-Phone-/261644842948
A papír-rifttel én el leszek a végleges oculusig, arra jó lesz hogy eldöntse a szemem hogy hiányzik-e ez neki hosszú távon ...
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.11.06. 15:36:36
Alexease
Azert en orulnek egy harom monitoros "agyremnek"😊
Ne felejtsd el, hogy a jelenlegi OR fejlesztői változat... amíg nem lesz belőle 4K-s verzió, addig a látvány nem lesz az igazi, viszont amint eljutunk ide, a 3 monitoros agyrémet ( nekem az ) lehet kidobni a kukába! 😊

www.smart-bus.hu

A 3 monitoros megoldás azért messze részletesebb, az oculus vízszintesen 960 pixelben mutatja a képet a 3 monitor meg 5760, szerintem nem kell tovább részletezni.
A legtöbb információ vízszintesen van függőlegesen nem sok, csak a műszerfal meg a felhők. 😊
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2014.11.06. 15:10:25

Én még a telefonomat is lecseréltem FullHD-re ráadásul licitáltam egy durovis dive-ot az aukciós oldalon. De az én lelkesedésem is kezd hervadozni. <#fejvakaras> Gyönyörűen néz ki a műszerfal és az autók körülöttem, de messzire nem látok semmit, ahhoz nagyon kevés a fullHD kép fele. És ezzel a rift sincs másképp. Mondjuk látványos meg miden, ha össze tudom hozni közel lagmentesre, és a szenzorok is jól mennek, akkor azért el lehet vele sétakocsikázni, de versenyezni azért nem. Egy jó kis vasárnap délutáni free drive valahol a hegyekben, vagy egy európai fuvart euro truck sim-el, <#nyes>
Egyelőre youtube side by side videókat néztem, nagyon meggyőző. Az LFS is jól megy pl szinte lagmentes, csak a felbontást nem tudom belőni, mert csak ablakban futtatva képes a trinus a telefonra rakni a képet, úgy meg nem szép... 😊 Na mindegy van még dolog vele azért még nem adtam fel 😊

Alexease
2. Tuti hasznalni fogjak. De egyelore nem letezik meg ezekbol igazi vegleges, gyors, megbizhato, hasznalhato, 100%-ban tamogatott stb. verzio. Ok dolgoznak a szimekkel, a pontossag es megbizhatosag fontosabb. Ha lesz valami tuti, atallank ra (gondolom).
Ebay, kínából, kicsit több mint két hete.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.11.06. 14:49:17
Én nem próbáltam még Oculust, de valahogy nem is nagyon vonz a dolog.
1: A szemem igy sem valami hires.
2: A nagy cégek szimulátoraiban vajon mért nem használják? Mindegyikben ott lóg a 3 moncsi. Érdekes....<#fejvakaras>
Amolyan parasztvakitás szaga van sztem...
Utoljára szerkesztette: Csori23, 2014.11.06. 14:46:24

Gadfly13
Mikor és honnan rendelted meg? Nekem még mindig nem jött meg... <#ijedt> (bár amióta volt szerencsém kipróbálni az oculust, azóta nem is vagyok annyira rápörögve a témára...)
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.11.06. 14:37:15

simraceseries.com

Megérkezett a cardboardom, telóról le kellett szednem a tokot mert úgy már túl vastag volt, de ezt leszámítva nagyon egyben van a konstrukció. Remélem nemsokára assetoval is be tudom izzítani.
Szabi

dl
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.11.06. 06:35:31

"Nulla tenaci invia est via"

b-type
engem nem zavar, szeretem a váltógombot. ..és amúgy is szeretném lecserélni a kormányt..remélem még ebben az évben.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Az enyémmel is ez volt a gond.
De kb. 3x lett átforrasztva a mikrokapcsoló egyéb gombokról majd teljesen újakra.
Nálam más játékoknál pl. GTR2 a dupla felváltás volt egy pillangó gombnyomásra.
Itt viszont mivel lehet állítani a Shifters/ Gear Shift Debouncing (nálam 50ms) tökéletesen lehet a pillangóval felváltani.

Az alap problémája a konstrukciónak, hogy maga a mikrokapcsoló veszi fel a pillangóra ható nyomóerőt és ettől előbb utóbb elfárad szegényke...
Köszi😊 Csak feltűnt hogy a bmw m3 gt2-vel a játék lenyúlkál a váltóhoz én meg nyomogatom "füleket" 😊 de akkor nincs gond vele. (Bár élménybek egész jó szekvenciálissal menni!)

i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.

Ménem szeditek szét? Kb ugyanakkora nyomógombot bármelyik elektronikai boltban lehet kapni, beforrsztani se annyira ördöngősség. (de lehet még gomb se kell, csak a forrasztás vált le)
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.11.05. 17:27:35
b-type
<#integet2>
odavan már szegény kormány.

Nahát egy sorstárs, szintén dfpro jobb oldali rossz váltó kapcsolóval :-)
bardocz
Nem mintha ennél az autónál előny lenne a kétpedál meg pillangó.
b-type
ez nem igaz, nálam is azt írja ki de a DFpro szekis botváltóját használom...nekem a kormány hátsó váltó kapcsolói rosszak (az egyik).
szal még is paddles-t ír nálam

barcalaci84
most mentem egy jó lassú kört, amit feltöltött
utána egy gyorsabb vágottt kört és úgy látom azt nem is töltötte fel nekem...