Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Dashboard
Utoljára szerkesztette: Csori23, 2014.11.06. 23:19:47
Gigabyte 990FXA-UD3 rev4.0, AMD FX 8320 (4,5Ghz), Kingston HyperX 16 GB DDR3 1600MHz, GeForce GTX 970 G1 OC-4GD, FSP Raider 750W, C400-MTF Lenovo SSD 256 GB, 3x22" LCD Logitech G27
Ha van rá igény, akkor azt itt jelezzétek és indítok még egy szervert rendes távon, de azt már pickup módban! <#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.11.06. 21:09:17
De sajna sz@r derékkal vagyok itthon, néha majd összeesek, szal nem erőltettem, de jó volt <#eljen>#eljen>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
www.smart-bus.hu
szerintem
Ott a tableten az milyen dashboard? Az kell nekem is <#finom>#finom>
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2014.11.06. 20:20:29
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Újat nem regisztrálok, a Laccoo az a Laccoo ! 😄DD
mondjuk most már mire rájövök a dologra lemegy a futam 😊)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.11.06. 19:43:10
Persze ha több mint 20 fő nevez, akkor megtelik az GTR-Masters.hu #E0 nevű szerver már csak az #E1-esre tudsz majd csatlakozni a fennmaradó helyekre, ha szerencséd van, ott is lesznek elegen.
A jelszavad pedig privátban segítek visszaállítani, ezen ne múljon! <#wink>#wink>
De jó a Laccoo Laccoo név is , 😊
Időpont: 2014.11.06 (csütörtök) & 2014.11.09 (vasárnap)
Nevezés: 20:30 - 21:00 (Masters Rank app-pal)
Booking: 21.00 - 21:03 (annak, aki nem nevez előre, vagy szeretne Skin-t választani)
Időmérő: 21:03 - 21:23 (20 perc)
Futam hossza: 25 kör (~45 perc)
Boxkiállás: kötelező
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.11.06. 19:34:52
( Jelszavam szerintem lassan egy éve nincs, nem küld újat rendszer ....)
Itt egy kis videó, amiben birkózom a technikával. Az oldalra pillantást csak a videó kedvéért nyomogattam, amugy semmi szükség rá.
Gigabyte 990FXA-UD3 rev4.0, AMD FX 8320 (4,5Ghz), Kingston HyperX 16 GB DDR3 1600MHz, GeForce GTX 970 G1 OC-4GD, FSP Raider 750W, C400-MTF Lenovo SSD 256 GB, 3x22" LCD Logitech G27
Szóval nem bántam meg és még nem is adtam fel, hogy kihozzak belőle egy DIY szemüveget. <#hehe>#hehe> Pl egy 3D film is elég jól néz ám ki.
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2014.11.06. 19:03:00
azt hittem azért több, az nagyon kevés ....
Hamarosan kezdetét veszi a 2. Assetto Corsa Tesztkupa a GT gépekkel, és az erre való felkészülés jegyében ezen a héten Lotus Evora GTC-t fogjuk meghajtani! <#vigyor0>#vigyor0> A futamon kipróbáljuk a boxkiállást, illetve a táv is kicsit hosszabb lesz a megszokottnál, ma és vasárnap este is 20:30-kor kezdünk, a szerver infókat itt találjátok:
AC FunRace - Lotus Evora GTC
Eddig közel 40-en futottak előzetes köridőt, tehát biztosan mindenki talál magának majd hozzá illő ellenfelet, a részvétel nyílt, mindenkit szeretettel várunk aki a fairplay jegyében közlekedik a pályán!
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.11.06. 18:08:40
- A „Szerverinfo”-t atirtam „LiveTiming”-ra. Ez csak uszkve az, de igy talalobb.
Ezek a koridok nyersen a szerverrol jonnek, nem hivatalos, csak tajekoztato jellegu (segitsegek, csalasok, levagasok, nincs szerveroldali sem kliens program/ellenorzes)! A tuti hotlap es nevezesi idok a szervezok (GTRM, MASZIM) oldalan vannak.
- A „LiveTiming” oldalon betoltam a tablazat vegebe az idokulonbsegeket. Minimal szinezes, es volt egy kis bug😛
Van amire jo, van amire nem. ac-hez es hasonlokhoz, total felesleges. 2 perc utan a muszerfalat sem fogod az eletben megegyszer megnezni..
3 monitor persze jo annak aki megszokta, van elonye ketsegtelen, de attol sem leszel gyorsabb 😊 Mivel nekem konkretan a 3 monitoros megoldastol is picit emelyegtem (bar gondolom megszoknam konnyen, konnyebben. mint a 3d-s kepet, de addigra el is ment a kedvem tole., hogy probalgassam.)
Nekem egy nagy kep elottem mondjuk 30+ col, vagy nagyobb a legjobb elmeny autokazasnal, de kinek mi.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2014.11.06. 16:11:42
szerintem
Én október 20.-án rendeltem ezt. Estimated delivery Nov 05, 2014 - Nov 26, 2014, úgy h van még idő várni. 😄
@Pitti ill. mindenki
Igazából az Oculussal nekem is az volt a bajom, hogy távolba rosszul lehetett látni. A Sim City-ben próbáltam ki őket. A DK1-et LFS-el a Maximulátorba (oldal alja link, van saját vidi is, majd lehet 1x feltöltöm). A legzavaróbb az volt a DK1-be, hogy a felbontás nem volt az igazi, sőt teljesen olyan érzés volt, mikor a régi képcsöves TV-heh közel hajoltam és láthatók voltak a színes kockák. Persze nem annyira drasztikusan, de ahhoz elég volt, hogy a távolból érkező kanyarok csúcspontjait egyáltalán ne tudjam felmérni. 😊 Továbbá kb. 10 perc után a gyomrom is felkavarodott, de ez lehet betudható a rengeteg Ikeás hotdognak ill. a maximulátor ide-oda rázásának is. 😄
Persze megérte kipróbálni (most is megtenném ha lehetne), de az a nagy hűűha részemről elmaradt.
Ezt követően a DK2-őt is kipróbáltam. Sajna az AC-val nem tudtam, mert épp nem úgy állt akkor össze a rendszer, de pár demó programot kipróbáltunk vele. Csak annyival éreztem jobbnak a DK2-őt, hogy egy picit élesebb volt a kép, de még az is bőven messze volt attól, amit a szem és az agy kívánna. Ráadásul egy idő után bepárásodott az egész és már homályos volt minden...pedig állítólag a DK2-ben már van párásodás elleni védelem is. Picit sajnáltam, hogy végül az AC-vel nem tudtam kipróbálni, de utólag úgy gondolom, hogy végül megkaptam minden olyan élményt az Oculussal, amire kíváncsi voltam. Tudom, h ez nem a reklám helye, de aki helybéli v. épp úgy alakul h Bp-en jár mint ahogy én is két hete, akkor érdemes egy kitérőt tenni a Sim City-be. Az Oculus után beültem egy kis lazításra az eyefinity-s szimbe és toltam 2 gyors futamot az CMF1 13-al. Jól esett ez is, de ennél is megállapítottam, hogy nem is használtam a két szélső monitort, szal nálam továbbra is elég az 1 db nagy monitor kombó + a gombokkal lévő nézelődés. 😄
Bocs ha hosszú volt ,de már régóta terveztem leírni a DK-s élményeimet. 😊
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.11.06. 15:43:14
simraceseries.com
http://www.ebay.com/itm/3D-Video-Glasses-Universal-Google-Virtual-Reality-For-3556Smartphones-Phone-/261644842948
A papír-rifttel én el leszek a végleges oculusig, arra jó lesz hogy eldöntse a szemem hogy hiányzik-e ez neki hosszú távon ...
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.11.06. 15:36:36
www.smart-bus.hu
A legtöbb információ vízszintesen van függőlegesen nem sok, csak a műszerfal meg a felhők. 😊
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2014.11.06. 15:10:25
Egyelőre youtube side by side videókat néztem, nagyon meggyőző. Az LFS is jól megy pl szinte lagmentes, csak a felbontást nem tudom belőni, mert csak ablakban futtatva képes a trinus a telefonra rakni a képet, úgy meg nem szép... 😊 Na mindegy van még dolog vele azért még nem adtam fel 😊
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.11.06. 14:49:17
1: A szemem igy sem valami hires.
2: A nagy cégek szimulátoraiban vajon mért nem használják? Mindegyikben ott lóg a 3 moncsi. Érdekes....<#fejvakaras>#fejvakaras>
Amolyan parasztvakitás szaga van sztem...
Utoljára szerkesztette: Csori23, 2014.11.06. 14:46:24
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.11.06. 14:37:15
simraceseries.com
"Nulla tenaci invia est via"
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
De kb. 3x lett átforrasztva a mikrokapcsoló egyéb gombokról majd teljesen újakra.
Nálam más játékoknál pl. GTR2 a dupla felváltás volt egy pillangó gombnyomásra.
Itt viszont mivel lehet állítani a Shifters/ Gear Shift Debouncing (nálam 50ms) tökéletesen lehet a pillangóval felváltani.
Az alap problémája a konstrukciónak, hogy maga a mikrokapcsoló veszi fel a pillangóra ható nyomóerőt és ettől előbb utóbb elfárad szegényke...
i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.11.05. 17:27:35
odavan már szegény kormány.
szal még is paddles-t ír nálam