Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de rakjátok fel a ptrackert , nem kér enni nem kér inni😊
azt pl most vettem észre h ha a HOTLAP-on a nevek előtti számra kattintototok akkor egy jó pár plusz infot is kiad így honlapon is...
pl h hány kört ment az illető és ebből hány volt valid mért kör (az unknown körök ptracker használóknál a be nem fejezett illetve boxból kivezetők) H-váltózik -e a versenyző vagy sem...stb
ptracker nélkül nyilván csak a köridőt rögzíti...
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.11.05. 16:23:09
Az STracker-en meg fent van, de az enyebol toroltem (hozzacsaptam nehany masodpercet😄).
Egyre tobb helyen hasznalnak paddle shiftert, lassan mar mindenhol atallnak ra. Eleve sok sorozatban mar regen speci valtos, duplakuplungos, automata lift/blip-es es egyeb cuccokat hasznalnak(tak), onnan mar csak egy lepes a kormany melle pakolni a cuccot😉
Az AC-ben van azt hiszem GT4/GTC Lotus, ami itt meg "botvaltos", de igazabol mar annal is atalltak a kormanyra.
Kisebb technikai kérdéssel fordulnék hozzátok! <#smile>#smile>
Mennyire "szabályos" szekvenciális váltó helyett(G25) a "Paddle shifter"-eket használni váltáskor?
Jelent ez bármi előnyt azokkal szemben akik a szekvenciális váltóval vezetnek? Illetve érdekel, hogy egyáltalán a valóságban használnak-e paddle shifter-t versenyautókban? <#smile>#smile>
i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.
"Nulla tenaci invia est via"
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.11.05. 14:47:24
Gigabyte 990FXA-UD3 rev4.0, AMD FX 8320 (4,5Ghz), Kingston HyperX 16 GB DDR3 1600MHz, GeForce GTX 970 G1 OC-4GD, FSP Raider 750W, C400-MTF Lenovo SSD 256 GB, 3x22" LCD Logitech G27
Viccet félretéve....
Ahogy korábban írtam, a cél az e heti autóval az, hogy kivesézzük, és ehhez olyan pályák is kellenek mint Monza. A körszámot direkt nem vettem le 8-ról, mert a picivel több mint 20 perces futamok itt is tarthatók lesznek, és a 10 perces időmérővel ez kb. fél óránkénti loop-ot fog jelenteni.
Nyilván SPA-ban már le lesz véve a körszám.
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.11.05. 14:00:00
simraceseries.com
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.11.05. 13:51:46
A nagy kozosbe nem lesz bedobva. Eppen emiatt, hogy ne legyen natur warez, csak kicsit igazsagtalan😊
Termeszetesen a gyari AC DLC-k warez/megosztos ertekezeset (ha nem nem csinalja meg Kunos, es azt is lehet majd masolgatni),azonnal torlgetni fogom a topic-bol.
Hotlap (stracker)
Hotlap & LiveTiming by Alexease
Hivatalos kiírás/paraméterek itt.
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.11.05. 12:28:05
simraceseries.com
- Audio hotfix
- Fixed career intro issue
1.0.7 RC
- Updated FMOD project (SDK\Audio folder)
- Fixed Fmod error handle caused huge log file (and stuttering in some cases)
- Improved overall volume balance
- Fixed opponents volume and attenuation during gameplay. Situational awareness much improved
- Optimized average number of channels used in FMod with many opponents
- Balance adjustments on BMW Z4 GT3 performance
- Balance adjustments on Ferrari 458 GT2, Mercedes SLS GT3 and Formula Abarth fuel consumption
- Mercedes SLS GT3 Traction Control and ABS levels corrections
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Gigabyte 990FXA-UD3 rev4.0, AMD FX 8320 (4,5Ghz), Kingston HyperX 16 GB DDR3 1600MHz, GeForce GTX 970 G1 OC-4GD, FSP Raider 750W, C400-MTF Lenovo SSD 256 GB, 3x22" LCD Logitech G27
A kezdetek ota van a hivatalos forumon egy egyszeru ini modositas, ami a tyre_smoke.ini kemeny 20 soraban modosit par erteket.
Elotte nekem rajtnal belassult a nagy fustoktol, azota viszont nem.
szerintem
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
szerintem
Mondjuk hozzáteszem nekem is változott azóta az Fps de viszont nekem jó irányba.
pl kiprobalhatna, hogy nem fullscreenbe nezi meg. Persze az egesznek ellentmond, az, hogy single-be jo, de hat egy probat meger.
szerintem
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.11.05. 11:53:07
Segítséget szeretnék kérni! Egy Barátom gépével lennének problémák. A Gépe Brutál erős viszont Online ha van akkor csak 24 FPS -e van!!
Mitől lehet?!?!?!? Ha offline akkor pedig 150 és 200 között van!!Tök mindegy , hogy milyen a grafikai beállítás!A 1.06 Rc update óta jött neki elő!
Ha valaki tapasztalt már ilyet kérem jelezze.
ÜDv
a videó a hibáról: https://www.youtube.com/watch?v=etpJSpWHmyo
Utoljára szerkesztette: csubi1985, 2014.11.05. 11:34:06
Exclusive “5 AXES” mode
Axis 1: Wheel
Axis 2: Gas
Axis 3: Brake
Axis 4: Clutch or left progressive cockpit view
A fizika milyen alapon lesz? "Gyári" adatok + hasraütés?
Kérdezem, hogy nem gondoltatok-e rá, hogy felveszitek a Wéber Gabival a kapcsolatot, hogy súgjon egy kicsit?
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Nekem nagyon feltűnő volt első pillantásra, hidd el hogy nem méricskéltem 😊
Előfordult néhány rally-s skinnél is amin ügyködtem, hogy más volt egyik nap mint a másik, ekkor mindig kiválasztottam az egyiket és azt csináltam meg pontosan, nem csináltam olyat hogy egyik logo egyik nap volt fent másik másokon és akkor rakjuk fel mindkettőt, vagy hagyjuk le mindkettőt.
Ahogy lentebb is írták, tényleg el lehet tölteni jó sok időt ha az ember pontosan akarna mindent megcsinálni, de azért azt nem hiszem hogy addigra lecseng az AC, elég erősnek tűnik nekem legalábbis. Nagyobb a népszerűsége mint az rf2nek.
Még visszatérve a skinekre, azért is szóltam a csíkok miatt, mert ha már magyarok készítik a modot, legalább a hazánk fiainak designjait készitsétek el (a lehetőségek és idő függvényében) a legpontosabban.
Nagyon pöpec a járgány, amiért még szeretnék támogatni az egy pöpec HunRing lenne AC/rF alá.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Gas - LPG-s Ladánál talán még nem lepődnének meg rajta, egyébként a "throttle" az a szó, amit keresel.
Steer - Bántja a szemem, bár igazából nem tudnám megindokolni, miért. A "Steering" helyesebbnek tűnik.
<#awink>#awink>
Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2014.11.05. 07:27:56
De nem azért írtam a linket a hsz-embe, csak viccnek szántam. Köszi mégegyszer! Mostmár magyar támogatóm is van.

Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.11.04. 22:39:30