Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BooMiller
Nem tudom más is csapkodott ott a szerveren hogy mekkora szar, aki kurva gyors szokott lenni😊 Nekem nagyon adta ...

lac coo
Mindegy, kikapcsoltam azt jóvan, az hogy lassabb vagyok az nem érdekel, nem az ABS-en múlik, ebben most néhány kör alatt ennyit tudtam kihozni 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

BooMiller
Őőőő na én ilyen még nem tapasztaltam... de ugye bármi megtörténhet😊

lac coo
Nem tudom, nekem fura az abs, néha nyíl egyenesen lemegyek a pályáról, se nem blokkol se semmi, alig fordíto ka kormányon de egy centit nem hajlandó fordulni az autó 😊

Maszim ma nincs, ma Masters van .

BooMiller
Őőőő Maszim funal mi van ma? nincs?😊

BooMiller
Mi volt a problem? 3.00.4-et mentem tegnap, semmit nem vettem észre az ABS-el, húgy TC-t kikapcsoltam azt jólvan😊
Utoljára szerkesztette: BooMiller, 2014.11.09. 10:57:53

lac coo
Na jó, hagyjuk, 😊
kérdésem nem indít valaki valamit este ? 😄D
engem nem zavar a kötelező cucc, nem megyek azt jóvan, talán elkezdik nélkülem is ! 😄

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.11.09. 10:54:38

Alexease
De ami a banner alatt van GTRM fun szerver, ugyanugy mukodik mint a tobbi napon a MASZIM szerver: belep, qual, race – nincs semmi varazslas;P Csak az esti fo futamhoz (ami eleve masik szerveren lesz) vannak "kotelezo" dolgok.
lac coo
Értem én, de nekem funra semmi szükségem erre a cécóra 😊 ( Megpróbáltam, gondoltam letöltök egy appot, futtatom azt kész, de nem, ezt ide írd, azoda írd...ott be is fejeztem 😊)
Ezt a nem kötelező dumát el sem olvastam ! <#banplz>.
A booking jó, főleg ha csak a második szerveren van hely, és vagyunk ketten 😊
De amúgy mindegy , nincs vele bajom, valóban nem kötelező, csak kérdezem hátha valaki indít szervert, nekem nem megy, nincs kedvem szarakodni vele 😊

Alexease
A GTRM a komolyabb bajnoki sorozatokra szakosodott, mar tizeneve😉 A rendszer is ezt probalja minnel jobban kiszolgalni. A csutortoki es vasarnapi napon a liga futamokra valo felkeszules es a szerver teszt a cel.

Az esti fo futam (baloldali kisbanner;P) nem kotelezo (voodoo, de amugy van normal bokking belepes is😊), de a fun szerveruk szokas szerint megy egesz nap. A bealitasa (30 perc qual, 3 kor race) nem az igazi. Talan jobb lenne a felkeszules, a napi fun nepszerusege es hasznalhatosaga miatt a 15/12 kiosztas.
lac coo
KTM-mel nem megyünk egyet Spa-ban? Elég király .

Ez a masterses woodoo ez nekem nem jön be, ezt töltsd ki azt töltsd ki, ide ezt a nevet oda azt a nevet .....

b-type
<#integet2>
sajna nekem beállt a hátam, napi 1-2 futamot tudok vállalni 😊
de majd mehetünk ovált 😊)
Indy', Daytona, Dusbite

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
No ma mentem egy versenyt kikapcsolt ABS-el és most nem csinálta ezt a veszett alulkormányzotságot...
Én sose szerettem az ABS-t de most tuti alapból kikapcsolom, valami ott bugzodik bizonyos helyzetekben .

gordon 24
Sziasztok!

Engem is beszippantott az Assetto :-)) Jó volt ez a mai fun (polarisext voltam) Ha lesz még számíthattok rám is (ha ráérek.)

Nagyon tetszik a játék, szóval..............

Van egy pár ismerős név itt a forumban, meg azért a teszten is láttam..

Downhill!!

Alexease
Tegnap nem irtam at a fejlecety meg a szerver elerest?!:/ Szoljatok ram nyugodtan😊
Estére lehet szükségem lenne néhány androidos telóval rendelkező egyénre béta tesztelőnek. Spoiler: (leendő) cardboard tulajok előnyben. 😉
Privátban írjatok légyszi, oda fogom elküldeni a linket.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.11.08. 10:14:32
Gadfly13
A mai FUN szerver már SPA-val fut! Futam körszám: 6

Hotlap & LiveTiming by Alexease
(elérése a topik fejlécben)

Hivatalos kiírás/paraméterek itt.

u.i.: Az strackeres hotlap a mai nap nem fog menni.
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.11.08. 10:08:06

simraceseries.com

Meg kell várni amíg a modderek kijavítják, pont ez van a legújabb changelogban leírva.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.11.08. 09:45:44
jatiking
Sziasztok!
A mod autóknál meg nincs motor hang visszajátszás közben.Arra van megoldás?

jatter

Koszonom. Azert igy RC tajan vigyazhatnanak mar a stabilitasra a sracok.
Tomo15
Megoldás:

\Steam\SteamApps\common\assettocorsa\system\cfg\assetto_corsa.ini

SLEEP_TIME=-1
WARNINGS_AS_ERRORS=0 <-- Ezt írd át 1-ről.
mod palyak mind fagynak az update ota..
ezek is elb@ták a fizikát... 😊
http://indavideo.hu/video/Verstappen-drift
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.11.07. 21:45:23
Ginger17
Megvan, hogy szakadjon meg! <#falbav>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Ginger17
A legjobb köridőimet hova a bubiba menti a progi? Ha kitörlöm a táblázatból, miért marad meg még mindig és jelzi ki az OV1 app?

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

lac coo
Én cliózom, isten ! 😄

b-type
nem volt ma valami nagy az érdeklődés..még szerencse hogy találtam szervert ezzel az Alfa-val Vallelunga-n, 8-n eljátszottunk, de már megyek elpakolom magam. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

bardocz
Úgy értem😊 Ha picit növelnék rajta, akkor borulok a székkel😊 Most határeset, és kb pont akkor koppan le a pedál.
lac coo
A töviget a max fékerőként értsd akkor 😊

bardocz
Loadcelles az enyém, azért nem megy. Persze be lehetne úgy állítani, de fölösleges, így pont jó. Legjobb lenne, ha be tudnám állítani, hogy csak egy adott távolságon tudjam nyomni, 4-5 centi pl elég lenne, de ahhoz szét kéne szednem, meg mókolni vele, nincs kedvem hozzá. Meg ha a pedál hengeréhez raknék valamit, akkor igazi szopás lenne összerakni.
lac coo
De nyomhatod "tövig . Nyílván a tövig nálam a sima potméteres pedálnál más mint igazi fékek.
fene tudja, lehet Kunosék csak loadcellás pedálon tesztelnek 😊))

bardocz
Az lehet, de nem igazán tudom<#idiota> Frmulánál az elején tudok rúgni olyat, hogy max legyen, aztán ott rögtön veszem is el, mert csökken a leszorítóerő. De utcaiban sem kell tövig nyomnom, hogy már működjön az abs.
lac coo
arra való az abs , nem ? 😊 Majd ráuszítom a shadowplayt ha legközelebb látom ....
Teszem hozzá szinte soha nem használtam eddig az abs-tpont mert ilyen vacak ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.11.07. 20:20:06

bardocz
Nekem nem rémlik ilyesmi, mondjuk én nagyon ritkán nyomom tövig.
lac coo
Valszeg azóta másként vezeted, az ABS-el én sose voltam kibékülve mert ezt csinálja.
Lehet finomodtál, és így már nem jön össze az csillagállás ami együttesen ezt előidézi . 😊 Bár nekem se sokszor, de nagyon zavar .

b-type
Ilyen nekem is volt kb. egy hónapja, vagy kettő...nem mertem elindulni futamokon mert nem éreztem az ABS-s fékeket, kikapcsolt ABS-szel mentem, de azzal meg nehéz volt.
Aztán most jó már jó ideje, nem tudom mi volt, de sz@r volt az ziher

lac coo
Ott valami az abs3gumi körül lesz, mert csak akkor csinálja amikor tövig van nyomva a fék és kanyarodnék. néha egyszerűen semmit nem csinál, nyíl egyenesen lemegyek az útról mintha szándékos lenne 😊 És a vicc, hogy mindezt úgy hogy nem blokkol ugye és természetesen nem tekerem alá a kormányt, nem is tudnám mert első mozdulatnál érzem, hogy nem jó alig mozdítok keréken de még azt sem képes követni a tapadás .
Ha szépen autózgatok vele akkor nincs gond, de ha tolom neki, akkor elő-elő lehet hozni belőle .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.11.07. 20:04:42

bardocz
Ha csak néha ilyen, akkor rakd be a fórumra. Aztán lehet csak olyan jellegű magyarázkodások jönnek, mint nekem jöttek a gumis bugra, amikor fel volt véve kopás, és full máshogy viselkedett az autó.
lac coo
ez az Alfa néha bugos vagy mi, nyomom a féket ABS-sel, alig mozdítok a kormányon de egyszerűen egy icipicit sem képes kanyarodni 😊
ilyen autó a földön nincs az tuti, nehogy már ne tudja jóformán még irányt se változtattni blokkolásgátlóval ?! 😊)
Tehát nem beforduln ia kanyarba, de egy picit arrébb varázsolni az orrát .

<#awink>
1.0.9 RC
- Correction of Lotus Exos 125 and Exos 125 S1 drivetrain bugs with differential at 90% and automatic clutch
- Fmod: update SDK project and pipeline document - MODDERS, UPDATE YOUR WORK PLEASE!
- improved distance attenuation for opponents
- fixed skid volume
Alexease
Szerintem a palya mar regen kesz van, de meg jo sokaig szivatjak magukat a manualis "3D-s" fuvekkel😄DDDD Egy atlag AC palyan atlagosan 2x annyi polygont zabal, mint maga a palya, el tudom kepzelni, itt milyen ertekek lesznek😄D
lac coo

Tisztában vagyok vele hogy közelebb kellene ülnöm a "real" élmény miatt, de a playseat nem megy be jobban az asztal alá 😊
Közelebb hozhatnám a monitorokat is elvileg, de akkor a netezéshez meg túl közel van, igy maradt ez a megoldás, egyenlőre. 😊
Amugy 110 centire van jelen esetben a szememtől, és nem 2 méterre. E szerint is van beállitva a 3 moncsi, csak a szélső monitorok dőlési szögeit emeltem meg a jobb oldali tükör miatt, plusz ha mellettem van valaki, azt is lássam.
A periférikus látással egyeltalán nem vitát nyitottam, csak megemlitettem 😛

Gigabyte 990FXA-UD3 rev4.0, AMD FX 8320 (4,5Ghz), Kingston HyperX 16 GB DDR3 1600MHz, GeForce GTX 970 G1 OC-4GD, FSP Raider 750W, C400-MTF Lenovo SSD 256 GB, 3x22" LCD Logitech G27

Ginger17
Pont ez jutott az eszembe...
Csori, ha 2 méterről nézed a 22-es monitort, akkor abból nem 3 kellene, hanem 6... 😛
A szemüvegeseknek a periférikus látásáról meg most ne nyissunk vitát, mert ennyi erővel a valós autót is a hátsó ülésről kellene vezetned.
(megj. én is szemüveges vagyok). 😄

Gadfly13
A mai FUN szerver már Mugelloval fut! <#eljen>

Hotlap (stracker)
Hotlap & LiveTiming by Alexease

Hivatalos kiírás/paraméterek itt.
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.11.07. 10:38:27

simraceseries.com

Alexease
Az hardware-bol az "earlyacces", amit nem kedvezmenyes es ingyen frissitgetnek a vegeig, hanem minen fontosabb verziot meg kell venni komoly penzekert😄 Amire kesz lesz, talan mar a DK5-nel fog tartani😄D
De igazuk van, megtehetik, van ra boven kereslet. Meg magyarorszagon is, ahol alapbol szar a helyzet, meglepoen "sokan" vannak, akik vasarolgatjak oket. Van az orszagban penz, csak durvan egyelotlenul van elosztva😉
Köszönöm <#worship>

lac coo
Én le soha nem írtam, de azt fenntartom, hogy még korai a dolog.
Nem véletlen várnak még vele a többiek .
bár üzletileg bejött nekik, igazából még nem mondhatni használhatónak, de rohadt nagy pénzt kerestek vele 😊

xiderhun
Tegyük hozzá hogy akik az Oculus Connect-en kipróbálták a legfrissebb "Crescent Bay" fejlesztői verziót és mellette a 4K kijelzős note-al megpakolt Samsung VR-t , határozottan azt állították hogy sokkal szebb az Oculus képe mint a Samsung VR. És még mindig nem a polcra szánt verzióról beszélünk. Szóval közel sem kell még leírni...