Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Két opció van:
1. indítok mégy egy pickup-os szervert, mondjuk 15 perc Q, 10 kör futam.
2. Összebeszéltek egymással, hogy mondjuk 5-kor menetet egy menetet és ehhez elég ha egyetlen egy ember nevez
Mi legyen?
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.11.09. 14:48:31
Ha mar a szerverzes miatt (ami logikus es ertheto) ki van osztva a napi fun race szerver, akkor ezt ugy kellene, hogy hasznalhato is legyen.
Nem jó keresztbe szervezni OK, értjük, sőt egyetértünk.
De ha az egyetlen egy szervert is kiveszitek alólunk akkor mit vártok ? Ráadásul délután a futamtól tök függetlenül ...A funszerver leáll, mi ne indítsunk mert köcsögség.... ilyenkor ki a hunyó , 😄
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.11.09. 14:45:24
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ami OK, de mivel ez az egy szerver van megadva, ez hasznalhato, ez lenne a napi fun, az emberek szorakozasa, igy ez a nap bukta.
Persze az autora/palyara is lehet finnyazni, de az AC-ban azert van olyan "egyszeru" es "egyforma" az osszes auto, hogy nulla kilometerrel fun versenyre tokeletes. Aki akar, tud(NA😛) versenyezni.
Az esti versenyre tuti nem tudok menni. De napkozben vaszleg mennek. De 3 korosre tuti nem fogok😊
- Ha azért indítanál FUN szervert, mert nem tetszik a jelenlegi kombó, akkor ne tedd. Próbáljunk meg összetartani, nyilván soha semmi nem fog majd mindenkinek tetszeni, ha minden igényt mindig kiszolgálunk, akkor minden szerveren 2-3 ember fog körözgetni. Ha Zonda-Spa kombó kell, sztem jövő hétre be lehet tenni valahova a közös programba
- Ha azért indítanál FUN szervert, mert most Masters-en nem jó a Q/R aránya a Fun-ra, akkor szólj nekem és indítok én egy másik FUN szervert a jó beállításokkal. Vagy ha te 7-kor akarsz menni futamot, és ezzel mások is vannak, akkor mint korábban írtam, ezt is meg lehet tenni
- Ha azért indítanál FUN szervert, mert te is szeretnél egyet üzemeltetni, akkor sztem azt is megbeszélhetjük, és akkor arra a napra meg mi nem szervezünk.
Szerintem az lenne a fő a lényeg, hogy ha van vmi gubanc, akkor azt beszéljük meg egymással és találjuk ki közösen a megoldást és ne várjuk meg, míg dühíteni kezdenek a dolgok. <#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.11.09. 14:42:16
A FUN-hoz pontosan milyen beállításokra lenne igény?
Miért fájna az valakinek ha csak a nagy futam idejére lenne lekapcsolva a valódi funszerver ? 😊 Mondjuk előtte egy órával akár ....😊
Nos, ennek érdekében megtörtént az összefogás (jajj de félek ezt a szót már így leírni <#vigyor>#vigyor>), a heti AC programot összehangoltan szerezzük meg. A konkrét kombó nyilván nem tetszhet mindig mindenkinek, de legalább együtt egy helyen vannak az emberek, lehet versenyezni és emellett a szervezők között sem dúl semmi féle viaskodás, ami szintén jó.
Illetve azt gondolom hogy az ember résztvevő szervezők is igyekeznek figyelni és lépést tartani az igényeitekkel (ami egyébként megjegyzem
lehetelten feladat), szóval ha vmi gond van, akkor javaslom keress meg minket és közösen kitaláljuk mi lenne rá a megoldás! <#wink>#wink>
-----------------
"a masters megy idióta 30 perc quali 3 kör verseny beállítással."
Az a szerver úgy lett beállítva, mert úgy kérték a versenyzők. Lehet kérni, és beállítjuk máshogy. <#wink>#wink>
Parhuzamosan az rF2 topicban is megy az "ertekezes". De tisztan latszik, hogy ha a sokkal nepszerubb es divatosabb AC-ben izmozni kell a 15 emberert, akkor ott kisebb csoda lenne, ha magyar szinten online valami mukodne;D
Illetve ha mindenki arra készül akkor mi a para, mert ha én most indítanék estére egy Zonda-Spa szervert a maradék 5-10 embernek akkor a legutolsó köcsög lennék ?! 😊)
Sajnos nagyon kevesen vagyunk, azt be kellett látnunk, hogy két külön szervert egy időben nem lehet érdemben megtölteni hazai versenyzőkkel. Ezért megbeszéltük Ákossal, hogy nem szervezünk egymásra és közös erővel összehangoltan dolgozunk, hogy ne morzsoljuk szét ezt a kis hazai mezőnyt. Nyilván ezt úgy nem tudjuk kivitelezni, hogy mindig mindenkinek minden tetsszen... de azért igyekszünk <#vigyor0>#vigyor0>
a maszim szerver nem mehet mert nem mehet, a masters megy idióta 30 perc quali 3 kör verseny beállítással.
Ha meg valaki maszek szervert indít, valaki tuti megint rinyál , hogy mekkora bunkó, ahogy eddig mindig is volt ....
Én meg ezt nem értem kéremszépen ! 😊
Ha valaki lemagyarázza nekem, mi baj lenne belőle h esetleg menne mellette a maszim is, azt megköszönném ! 😄D
Én amikor kiírom, hogy 21:00-kor lesz a futam, akkor hozzá se nyúlok a szerverhez, a rendszer teljesen automatikus, ugyan úgy lehetne 20:00-kor vagy 22:00-kor is... csak akkor meg a kutya nem nevez, hiába mondom, hogy előtte és utána is lehet menni. Az egész rendszer arra lett kitalálva, hogy önszerveződően lehessen bármikor egymással versenyezni. Nem értem, hogy ez miért csak vezényszóra működik..
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.11.09. 13:58:19
Ami a prekvalt és a nevezési rendszert illeti mindenkinek elég egyelten egyszer megérteni és beállítani, utána már minden magától működik és minden általunk rendezett futamon pofon egyszerűen használható. Illetve ez garantálja azt, hogy az emberek készülnek a futamra, valamint az azonos szinten lévő versenyzők 1 szerverre kerülnek, így potenciálisan jóval komolyabb és szorosabb csatákban lehet részük.
Sajnos mivel az AC sok pályán lévő autó esetén rettentően proci limites, ezért kénytelenek voltunk 20 főben maximalizálni 1 szerveren a résztvevők számát, hogy senkinek se legyenek FPS problémái. Ez a BMW M3 E30-as tesztkupán remekül működött, mivel a második szerveren is rendre bőven 10 fő felett gyűltek össze a versenyzők. Most sajnos a tesztkupa utána 30-35 főről 20-25-re apadt a létszám, így valóban nem jó lemaradni az erősebb szerverről.
Két dolgot lehet tenni, aki hajlandó előre nevezni és érdemben készülni a futamra, az jelenleg biztosan bekerül az #E0-as szerverre, illetve akik ezzel nem szeretnének bajlódni, de mégis szeretnének este egy könnyed meccsben részt venni, azok is jönnek mind booking-gal az #E1-es szerverre, és akkor ott is lesz elég ember a szórakozáshoz! <#kacsint>#kacsint>
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.11.09. 13:46:59
Nagyon hiányzik egy kemény FWD pályaautó.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
De ezt írtam korábban is .
A röhely az, ha most csinálnék este egy jó szervert én lennék a legutolsó köcsög 😊)))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.11.09. 12:38:13
Na mondom, off ...! 😄
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.11.09. 12:15:37
simraceseries.com
Viszont jövő héten már nem Alfa lesz <#crazya>#crazya>, szerintem ezen a héten mindent megtudtunk erről az autóról. Ami fix, hogy jövő héten is fix autóval fog menni a Maszim szerver, természetesen naponta változó pályával (mod pályát is tervezek), a kérdés csupán annyi, hogy milyen tütüt v. tütüket szeretnétek hajtani? Estig várom a ötleteket és legkésőbb holnap délelőtt kiírásra kerül a köv. heti menü. <#papakacsint>#papakacsint>
simraceseries.com
én leginkább endurance jellegű futamokban lennék benne, azokat mindig imádtam, legalább 2 kiállással szép mezőnnyel, ..ha lehet 3-4 féle autóval.
Nekem azok lennének a legjobbak. De biztos lesz ilyen is majd, ha nem itthon akkor máshol...pl. eddig még nemzetközi ligákra rá sem néztem
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A booking rendszerrel meg tényleg az a baj,hogy az a szeró értelemszerűen tele lesz,a b szeróra meg a mezőny vége és a bookingosok mennek.Amikor én voltam kb 6 fő.Ki is léptem a2 körben,pedig jó helyen voltam,csak nem láttam értelmét hogy 6 ember gyakorlatilag a 3. körtől hotlapozik egymás ellen.De azzal is tisztában vagyok,hogy másként nem lehet nívós versenyt rendezni.<#worship>#worship>
Írom ezt azért is hogy megelőzzem leoltást,hogy ilyen meg olyan vagyok és a többi,mert amit írok nem ..szogatásból teszem.<#awink>#awink><#action>#action>
A gyors az azt jelenti, hogy nem kapok egy körön kettőt ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.11.09. 11:09:16