Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Biztos fantasztikus közönség jönne össze, mint egy átlag lfs demoszerveren kb 😄
lac coo
Meg kell promózni mondjuk AC fórumon le kell venni a jelszót, lesz itt ember 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Ezt napkozben is akrtam irni (parhuzamosan futo, barmikor elerheto masik FUN szerver), de mar nem akartam belekavarni😉

Termeszetesen a GTRM/MASZIM paros akar 10 szervert is indithatna naponta, hogy mindenki megtalalja a kedvere valo parositast, de nem sok ertelme lenne😊 Igazabol semmi😛 Sajnos erre a letszamra meg a 2 szerver is sok. Persze lehet fujni egy-egy nem tetszo kombora, de meg mindig jobb azon korozgetni es versenyezni tizen emberrel, mint sehol semmi vagy ketten boklaszni egy ures palyan.

Ha lenne itt stabil 30-40 ember, aki napi szinten estenkent el tudna indulni, akkor termeszetesen pahuzamosan kint lenne mind ket "ceg" Fun Race lehetosege, a dinamikus kiirassal, "LiveTiming"-gal, a sajat stilusukkal, szabalyaikkal, szervezessel, celokkal (reklam, felkeszites, edzes, prequal stb).
De amig nincs, felesleges direktben szethuzni ezt a minimal letszamot. Akinek nagyon nem tetszik es menni akar, az tudja mit es hol keressen, vaszleg megoldja😉

Mindenki hozzon meg egy embert, reklamozzon, plakatoljon vagy ilyesmi, es ha leszunk elegen, akkor kozvetlenul ketszer annyibol valaszthat naponta😉
lac coo
<#worship>

BooMiller
<#eljen>

Szerintem ja!
Erre gondolsz?
Gadfly13
hujujjúj nem volt kis idő mire végigolvastam a délelőtt óta ideírt összes hsz-t. <#lookaround>

Nem akarok most hosszú lenni és a részletek részleteibe belemenni, így akkor ömlesztve:
-Jövő héten Zonda lesz, kiírása holnap (hétfőn). <#eljen>
-Szerverrel kapcsolatban természetesen a Mastersel közösen arra törekszünk, hogy a Ti igényeitek amennyire lehet ki legyenek szolgálva. Ahogy korábban írtam is (#23199), eljön (remélem mihamarabb) az az idő, mikor már nem csak FUN szerver lesz, hanem a bajnokságra vágyók is megtalálhatják a számításaikat. Természetesen a FUN-ról azokban az időkben sem kívánunk lemondani, így ez az opció adott lesz. Persze sok mindent hozhat még a jövő, de a tervek ezek.
-Arról szó sincs, hogy bárkinek a szervere le van állítva (ezáltal a lehetőség el van véve), mikor az éppen aktuális (promotált) FUN fut. Mikor Maszimos napok vannak, akkor is mennek a Masterses szerverek és ugyan az fordítva (maszim esetében max annyi, hogy nincs pálya váltás). Tehát ha vannak olyanok, akiknek valamelyik szervezet kihirdetett FUN eseménye nem tetszik, akkor lehetőség van a másik szerverre is szerveződni. A lényeg viszont az, hogy amennyiben lehetséges a versenyzők az éppen aktuális eseményre csoportosuljanak, hiszen a cél az, hogy Ti jól érezzétek magatok és ha lehet, akkor minél többen tegyétek ezt egy helyen. <#papakacsint>
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.11.09. 21:35:03

simraceseries.com

lac coo
Láttam ,tudom, nem is szóltam utána erre semmit 4 😊
Zonda legyen, többen kértük, vagy most ez nem így van, hogy ez lesz amit akarunk ? 😊)

Igen, de később írtam is, hogy csak elgépeltem.. <#kacsint> Akkor így most már minden happy?
Jövő héten nálunk ismét vmi GT lesz a soros, de megkérem Ákos-t, hogy vegye fontolóra Zonda-t!
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.11.09. 19:31:43

bardocz
Ja, én is másra emlékszem.
lac coo
De nem volt ez ilyen, mikor kijött emlékszem rengeteget mentem vele. féktávon riszálta magát mint az állat de ilyen baja nem volt .

lac coo
no mindegy, jövő hétre én javaslok egy Zonda R-t ... Csak legyenek gyári pályák is, azokat úgy ahogy ismerem 😊))

bardocz
Teljesen alap setuppal olyan érzésem van, mintha a hátsó kerek is kormányozva lennének. Ilyet eddig a carmageddon2-ben éreztem a kombánnyal, targoncán, mobildarun meg deszkán, nem versenyautónál szimulátorban 😄
lac coo

lac coo
amúgy rettenet túlkormányzott ez a Lotus nem volt ez ilyen, vagy nem tudom, alig lehet , kell tekerni a kormányon 😊)

lac coo
jó de 10 perc versenyt írtál 20 perc qualira ! 😄DD

Én nem becsülök alá senkit és semmit, és mint látjátok, amint megértettem mi a probléma és mi az igény, egyből igyekeztem annak (is) megfelelni és mostantól a jövőben már ez a szempont is szem előtt lesz tartva. Laccoo morgolódásának okát nem igazán értem még, most az a gond, hogy a Qual nem 15 perc, hanem 20? És ez akkora gond, vagy van még más is?

Ákos és a Maszim nevében én nem tudok nyilatkozni, én csak arra próbáltam utalni, hogy majd ha elindulnak a bajnokságok, akkor valószínűleg ők is arra fognak majd inkább koncentrálni, és ettől még nem szűnik meg a fun, csak valószínűleg átterelődik majd a hangsúly.
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.11.09. 17:21:44

lac coo
amúgy ha jól látom megy a maszim szerver is, ha arra van valakinek kedve ...

Hát azért remélem ha a maszim is beindul liga témában, (a futamaikon kívül természetesen),fenntartanak majd egy szerót esti funolásra,ha már ilyen jól összeszokott és rászokott a csapat.Ha nem így lesz akkor az ritka nagy öngól lenne.
Amúgy nem értem miért gondoljátok azt,hogy ez a játék csak ligázással tudja kiszolgálni a usereket.
Persze az a csúcs,de had ne soroljam a sok okot ami esetleg meggátolhat igen sok embert a ligázásban.
Minden bizonnyal én is fogok párban indulni,sőt tőletek függetlenül (maszim ,masters)is indulnak még kisebb nagyobb ligák,ahol meglepően sok számomra is ismeretlen jó pilóta van.
Szóval ne becsüljétek alá az esti fun futamokat,mert abból lesznek a ligatagok.Nagyobb szükség van rá mint azt gondoljátok...
Minden szokásnak kell idő, míg beleég az emberekbe, kis idő múlva már megszokjátok ezt is, illetve a Maszim sem fog örökké heti fun programokkal foglalkozni, ők is bajnokságot szeretnének majd indítani.

Illetve mint látjátok, mindent meg lehet beszélni, most is át lett állítva a szerver, igyekszünk a lehetőségekhez mérten minden igénynek eleget tenni, viszont ha az a cél, hogy sokan legyenek a szerveren és legyen kivel versenyezni, akkor bizonyos mértékű kompromisszumot mindenkinek kell tudnia kötnie.

Itt egy példa: én ezt a topikot nem tudom érdemben normálisan követni, mert ha 2-3 napig nem olvasom, akkor jön 1000 hsz. a legkülönbözőbb témákban ömlesztve, számomra ez átláthatatlan, ha vki itt jelez nekem vmit, azt nem fog minden estben eljutni hozzám. Akik viszont ideszoktak, azok nem hajlandók nálunk regisztrálni, és a Masters-es ügyekben is ide írnak, hiába van ott nálunk minden egyes önálló témának saját jól követhető topikja. Én igyekszem ezt a topikot követni, kérdés, hogy Ti igyekeztek-e a Maszim vagy Masters releváns kérdéseket az adott liga fórumán jelezni?

Na de 100 szónak is 1 a vége, ma este 20:30-tól futam, addig pedig megy a Fun szerver jelenleg éppen 20 perc Q és 10 kör futam beállítással, infók itt:

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.11.09. 15:51:10

barcalaci84
köszi! ismerem a rendszert😊
nézegesd meg a táblázatot azért jobban😊az online idők fele abs-es idő (de nem is ez a lényeg)
de kattints egyet a bannerban lévő cuccra...a lista nem bővült csütörtök délután óta gyak semmit....

arról hadoválok itt h nem terelitek össze a csordát😊 pedig pont erre lenne jó egy bajnokság...
lac coo
Amúgy ennyi , Tyuki !
Vasárnap délután,, és nincs szerver mert megállapodás van 😊))
Mondjuk lehet, hogy ilyenkor ember sincs, de engem ez most elszomorított, hogy két órát kellett ezért rinyálnunk ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.11.09. 15:45:43

lac coo
Jó az igaz, hogy volt fent 20 ember mindenki öt percet, külön-külön 😊))
Ha lesz race is persze nem jelenti azt, hogy lesznek emberek is, de legalább a lehetőség megvan . ennyi .

Laci, nézd meg kérlek a TOP időket. Az élmezőny több mint fele látszik, hogy ABS és TC nélkül online futotta legjobb az idejét, minden bizonnyal a FUN szerveren*. Az, hogy pont most nincs fent senki, az nem jelenti azt hogy nem használják.. <#wink>

Ahol nincs szektoridő, az online futott kör. A használt help-ek meg a kis "i" betűre húzva az egeret lehet megnézni..

barcalaci84
én igazából azt látom h már itt is levetkőzte mindenki a válogatást...oda mennek az emberek, ahol vannak emberek vagy ahol lehet reménykedni h lesznek hamarosan...😊

ezért kell a server prekval (akár szerintem Alexease cuccával is lehetene mit kezdeni már most)...
mert ha serveren kell futni a nevezéshez szükséges időket akkor azért mindig lenne forgalom rajta és az bevonzza az embereket hipp-hopp...és ad hoc jó versenyek kerekednének és csak röpködnének a PB-k, csak győzze frissíteni magát a cucc😊
Az igazság szerintem az,hogy a maszimnak a szervere ahol szoktunk funolni már beleégett az ac közösség tudatába.Nem tudom ki hogy van vele,de ha én magyarokkal,ismerősökkel,igazi szimes csapattal akarok igazán jókat menni az első,hogy megnézem a maszim szervert.Mert ez vált be,ehhez kötnek jó emlékek nagy csatározások és az itt rendszeresen megjelenő emberekkel (kb15-20 fő) szeretek leginkább menni,mert ismerem a képességeiket stílusukat.
A gtr masterses szeró nekem mindig a professzionálisan megszervezett,külön készülést gyakorlást igénylő versenyzést juttatja eszembe.Ezért nem is tudom mi megy a gtrmasters szerón,mert az nem az én asztalom.Egyszer benéztem,de versenyzés helyett a versenyen is ki-be járkáltak az emberek.De ez érthető is.Ha nincs kész a beállítás akkor persze hogy bemegy állítani kicsit,elvégre a premier este lesz.Nincs is ezzel semmi baj.
Azt nem értem (persze leírtátok, hogy van egy megállapodás) hogy miért tudott ez úgy kialakulni,hogy itt a vasárnap délután és nem tudok senkit megkergetni a már bevált szerón,a mára megszavazott-javasolt kombóval, inkább kínlódok külföldi szervereken a nyugati jólétben teljesen elhülyült ostoba barmokkal...amitől persze még az életkedvem is elmegy.
És ismét kihangsúlyozom!:Minden ligát és versenyzést szervező embernek aki akár csak 3 percet is,de beletesz a saját szabadidejéből a mi közös szórakozásunkba,annak hatalmas köszönet!<#awink>
Na, akkor a futam 10 kör, a Qual meg 20 perc.

Így aki csak gyakorolni akar, az ugyan vinnyogni fog, hogy nem tud egybefüggően 20 percél többet menni, de remélem kárpótolja azért a lehetőség, hogy mehet pár jó kis Fun futamot a többiekkel és abból is lehet bőven mit tanulni a versenyre
Aki meg csak versenyezni akar, az nehezményezni fogja a 20 perc qual-t, viszont több ideje van értelmesen megtanulnia a pályát és az autót, több esély van a kevesebb balesetre és jobb futamra, és valószínűleg az eredetileg csak gyakorolni vágyók is beszállnak majd így a buliba a versenyen.

Remélem minden fél számár a kompenzálni fogják az előnyök a hátrányokat. Ha nagyon nem jó így, akkor legközelebb teljesen szét bontom.

barcalaci84
már miért lenne alkalmatlan amúgy...ha valaki gyakorolni akar simán tud a verseny alatt... a forgalmat elkerülve kigurul és hotlapozik , állírgat a verseny 20 -25 perce alatt majd újra és újra, ha annyira ódzkodik a versenyzéstől...
de nem is használják gyakorlásra se ahogy látom...úgyhogy kb mindegy😊 hiszen a rankapp miatt kézenfekvőbb offline gyakorolni...
b-type
lszrom mibe szólok bele, el vagyok foglalva a saját gondolataimmal 😄D
Látom, hogy valami körvonalazódik, és sztem meg is oldódik, de azért amit írtam az áll. Mert szvsz az egész szimezés ott ment el balra, amikor az emberek elkezdtek válogatni (engem is beleértve!) hogy a GT, hogy az F1 hogy a WTCC, de nem jó mert jó lenne ha ez meg az erősebb lenne, meg nem csúszna, meg nagyobb szárnyak..és akkor ez a liga, az a liga...mert a segítségek, mert a közvetítés...
A legjobb akkor volt amikor volt egy festés és szia.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Ja, az auto es palya teljesen mindegy, azt irtam is. Nem scak azert, mert "olyan a program amilyen", hanem aki igazabol versenyezni akar, annak minden jo😉
Alexease
Szerintem a 10 k rverseny jo, meg a 8 is jo lenne. A qual kicsit hosszu, boven eleg lenne a 10 perc is😉 Ez fun race, 20 percig ucsorogni felesleges, utana meg ugy is az elso kanyarban eloznek es zuznak😄DD

Bar tudom, ez gyakorlo szerver is lenne, es arra mar igy alkalmatlan...
lac coo
De senki nem sirt az autoert, azert sirunk itt ket oraja, hogy legyenek mar olyan jok es had versenyezhessunk kicsit 😊))

Ja bocs elírtam, a futam 10 kör, nem 10 perc <#vigyor>
És azt hittem a 20 perc qual a gond....

b-type
Sztem is ez jó irány. Nem jó megszokni hogy azzal megyünk amivel akarunk, mert akkor mindenki mással akar menni, vagy 5 ezzel, 5 meg azzal.
Nekünk játékosoknak is komolyan kellene venni a futamokat, a legtöbb autó nagyon is használható, az az 1-2 meg ami annyira nem fekszik a stílusnak az meg kimarad.
De én is azt kérném, hogy ha nem is tetszik egy autó/pálya,...vagy ha egy másik jobban tetszene....ne foglalkozzunk vele, mert ez régen működött.
Ez volt ha tetszik ha nem, minden pálya versenypálya, és minden autó versenyautó, ha versenyzésre használjuk. ...van ami sz@rabb ez tény, de ne röpködjünk össze-vissza.
tessék kűzdeni. 😊

Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.11.09. 15:16:06

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Nem szívatlak, próbálok mindenkinek egyszerre megfelelni. 15 perc jó? Vagy mennyi legyen?
Annak sincs semmi értelme, ha végig csak futam megy, mert akkor meg sosem váródik össze a mezőny a rajthoz... és mindenki csak kilép.

Alexease
Koszi, ez igy mar jobbnak tunik😊

Amugy nem lenne jarhato ut, hogy a #FUN a szokasos heti ket alkalmas FUN szerver lenne normal ballitasokkal, es pl. a #PRAC vagy hasonlo, a szervezett versenyre valami gyakorlo beallitassal (1 ora qual, 1 sec race😄)?
lac coo
De nem akarok menni este! 😊

Mindegy leszarom ... Nincs azt jóvan, kurvára nincs igazatok, igaz kicsit surmó nekünk balhézni ezen, mert hisz a mastersé a szerver, de hát na ...😊

Részemről ennyi, mindenki menjen a dógára ! 😄D

lac coo
szabi , ne szívass már ! 😊
funra miért jó a 20 p Q és 10 p R ???
Két dolog.
1.a kutya nem gyakorol sehol semmit !
2. ha már mégis kell nekik a gyakorló szerver ( de nem kell ...) akkor miért a mi seggünk alól kell kihúzni azt ? Komolyan nem értem ....

De mindegy, nem agyalok én ezen , nem kell a botrány, nincs azt kész, majd holnap !
Hagyd így ahogy van, a nulla ember csak jobb mint mi 10-en .....

bardocz
Csütörtökön már volt futam, ma már hova gyakoroljanak, ha át lesz állítva a szerver akkor se fogtok menni, nem értem ezt a drámát 😄 Amennyit itt írogattok, annyi idő alatt nyolcszor be lehetett volna állítani a masterses appot, és lehetne menni este versenyre.
Alexease
Igen, ok kertek, es azzal nincs semmi gond. Teljesen normalis egy olyan gyakorlo szerver. Ezt nem vitatom, le is irtam.

A gond az, hogy a nagykozonsegnek szant, publikus, megszokott FUN szerver is az, ami arra hasznalhatatlan. Persze van alternativ megolas, ahogy Szabi irta (osszebeszelunk, megszervezzuk, regisztralunk, prequal es hasonlok), de hat ez igy itt, mukodeskeptelen😉

Itt eppen az lenne a lenyeg, hogy folyamatosan mukodjon egy FUN szerver, normalis hasznalhato beallitasokkal, a banner alatt lehessen latni, eppen hany ember van fent, mit es hogyan csinalnak, az emberek kedvet kapnak, es csak ugy spontan becsatlakoznak 1-2 versenyre.
Na, most két féle igények kell egyszerre megfelelnünk, közben meg jó lenne, ha mégiscsak mindenki lehetőleg 1 szerveren lenne.

Kompromisszumos megoldásként (és csak remélem, hogy sikerült jól eltalálnom), átállítottam a pickup-os gyakorló/FUN szervert 20 perc qual-ra és a10 perc futamra. Remélem így azok számára is használható lesz, akik az esti futamra akarnak csak felkészülni és azok számára is, akik FUN versenyeket szeretnének menni. Ez így jó?

Szerver infók itt: link

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.11.09. 15:02:51

Alexease
Az 1. a logikus valasztas😉 Ha mar el van osztva a FUN, akkor erdemes lenne fent tartani a megszokott normalis modon.
Nem azt mondom, hogy azutan telt haz lesz, de legalabb lesz lehetoseg versenyezni is, aki tud vagy akar.
lac coo
És ezt úgy kérték, hogy te reseteljétek már a funszervert, majd ma pihennek azok kicsit, had gyakorlojak ma kb 1 percet ? 😄DD
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.11.09. 14:58:58

bardocz
Gondolom a mastersesek, hogy ott tudjanak gyakorolni, és nem pedig versenyezni.
lac coo
Nem direkt, de kicsesztek vele ! 😉

barcalaci84
lelkes olvasója vagyok a masters fórumnak😊 , de ezt a 30 perc q 3kör versenyt mikor kérték a versenyzők?
ennek akkor lenne értelme esetleg ha szerver prekvalt használnátok, de mivel nem ez van inkább offline trükköznek az emberek 😊 a servereteket meg nem használják...(csak kattints a bannerban a livetimingra és látod h csütörtök délután óta gyakorlatilag senki nem használta valószínűleg)
nagyon jó lenne ha minél előbb átállnátok server prekvalra, nagyobb lenne a mozgás , összehozná az embereket a serveren új embereket tudnátok bevonzani az igazi megmérettetésre is...(mert már ha kis mozgás is van , akkor hamar bevonzza az embereket, olyanokat is akik először talán nem is akarnak indulni az esti megmérettetésen)
a shelby-s funotok alkalmával éreztem igazán h ez mennyire jó lenne...felszaladtam a serveretekrre a frissen beizzított rankapp-al és azon vettük észre magunkat páran h le se tojjuk h milyen időt megyünk csak csatáztunk, restartoltuk a versenyeket stb jöttek egyre többen...
ha van normális verseny is a q után szívesen mennek az emberek és sokszor olyankor is tud PB-t menni...

Nekem ezzel semmigondom, meg tudunk szerintem beszélni egymással mindent, ha normális a hangnem. <#wink>
Csak azt nem bírom, ha vki úgy állít oda, hogy már elve benne van az ideg, mintha elve pont direkt csak vele akart volna vki kicseszni..

lac coo
1 .

De továbbra is üzenem azoknak akik kérték, hogy lehet támadni a szervert, ha már voltak oly kedvesek kivenni a seggünk alól, mert gyakorolni akarnak ! 😄D
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.11.09. 14:51:56

lac coo
Fene tudja, én versenyre versennyel gyakorlok 😄D
A funon is úgy szoktam, délután ha van idő megyek egy-két versenyt tesztből aztán estére az éles két futamra megpróbálom leszürni a tapasztalatokat.
10 X 2 hotlappal nem lehet versenyre készülni ....