Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ptracker távolság kijelzés
ez most szektor mérőpontoknáli frissítésre van állítva
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Ezt akartam is kérdezni már, hogy hogyan? Nekem ezt a funkciót nem sikerült működésre bírni pedig olyanokkal is próbáltam, akiknek szintén fel volt téve a ptracker (ha egyáltalán ez számít ebben az esetben). Futam közben is csak annyit ír, hogy mi az aktuális helyzetem a leggyorsabb körömhöz képest, az aktuális körszámot ill. ennek az idejét. Mást nem ír ki (nálam).
simraceseries.com
illetve az is könnyen ellenőrizhető lenne mostmár penalty kikapcsolkásas mellett h ki hagyja el a pályát úgy h előnyt szerez vele...
mindenki minden körét rögzíti és a ptracker használóknál írja h elhagytad a pályát vagy sem adott körben...
+ a v2.4.4 legfőbb újdonsága a fejléc bal oldalán lévő menüsáv, ahol meg lehet tekinteni a futam eredményeket is.
Amúgy a ptracker önmagában azért is hasznos, mert ha kiteszed a képernyődre az appot, akkor valós időben láthatod, hogy éppen mennyire vagy elmaradva a leggyorsabb körödtől. Kicsit olyan mint a ghost, csak számokban. 😄
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.11.11. 09:28:04
simraceseries.com
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Tegnap néha figyelgettem a szervert és azt vettem észre, hogy ugyan többen is meglátogatták, de igazából sosem tudott egy időben egyszerre több ember lenni rajta. Igaz, hogy a szerver 24 online és itt a bannerban is non-stop van írva kezdésnek, viszont a "hivatalos" FUN futamok kezdete az ~20:00 óra, mint ahogy a promo képen ill. az eredeti kiírásban is van.
-Alex ezt a nonstopot lehet átírhatnád! 😉
Persze tudom, hogy mindenkinek máskor jó, de ha megoldható, akkor próbáljon mindenki ehhez az időponthoz igazodni (korábban ez jól működött).
HOTLAP (stracker)
További részletek (FUN hivatalos kiírása): LINK
Arra kérnénk mindenkit, hogy a hivatalos kiírást mindenki "tüzetesen" olvassa el, mert történtek változások mint pl. ptracker frissítés ill. a mod pályák letöltési linkjei is innen érhetők el stb.!
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.11.11. 08:57:23
simraceseries.com
Most ha ezen behisztizel ,hat gratulalok , 😊
szerintem
Gigabyte 990FXA-UD3 rev4.0, AMD FX 8320 (4,5Ghz), Kingston HyperX 16 GB DDR3 1600MHz, GeForce GTX 970 G1 OC-4GD, FSP Raider 750W, C400-MTF Lenovo SSD 256 GB, 3x22" LCD Logitech G27
Gigabyte 990FXA-UD3 rev4.0, AMD FX 8320 (4,5Ghz), Kingston HyperX 16 GB DDR3 1600MHz, GeForce GTX 970 G1 OC-4GD, FSP Raider 750W, C400-MTF Lenovo SSD 256 GB, 3x22" LCD Logitech G27
Tegnap este mentem ott pár kört ezzel a géppel és olyan sebesség érzet jött ott ki (a hátsó "egyenesben"😉, amit még nem nagyon éreztem itt AC-ban (még ow autóval sem).
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.11.10. 13:35:08
simraceseries.com
hangulatosak ezek a járgányok, nekem nagyon tetszenek <#finom>#finom>
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.11.10. 13:08:32
"Nulla tenaci invia est via"
Nem rossz, Magione-ban teszteltem at utcai gumival és a vágott slick-l is, nekem tetszik végül is. Nehéz és ezt érezni is.
Annyi van csak, hogy grafikailag a motort lehetne feljebb emelni, mert amikor leül a futómű akkor veszélyesen közel van az aszfalthoz.
De összességében tetszik, még Spa-ban letesztelem, de ha a lassú sík, és a gyors dimb-domb pályán is jó, akkor versenyezhető.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Legalábbis próbálgattam berakni a parancsot a szerver.cfg-be kB 2 hete,de nem reagált rá...
@Szabi <#eljen>#eljen>
Néha tökre nem értelek titeket. Ha gt3 van inditva, nyávogtok, hogy sinautók, meg blablabla.
Régebben a BMW M3 E92-vel mekkra fun versenyeket mentünk, te jó ég, erre beteszek ide egy hasonlót, és máris jön a fikázás.
Kipróbáltad már egyeltalán?
Mind1. Sztem az ucsó ilyen ötletet osztottam meg itt.
BB
Előre is köszönöm!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Ettől független Te v. bárki más ezt nyugodtan kikapcsolhatja, hiszen nem kötelező a használatuk. 😉
simraceseries.com
E heti program:
SZERVER: MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM)
JELSZÓ: hun
További részletek (hivatalos kiírás): LINK
Arra kérnénk mindenkit, hogy a hivatalos kiírást mindenki "tüzetesen" olvassa el, mert történtek változások!
A szerver a nap 24 órájában online!
Jó szórakozást! <#eljen>#eljen>
@Alex
A bannert, az elérési helyen frissítettem, így szépen ki is cserélődött az SG fejlécben. A mögötte lévő linket, viszont kérlek cseréld ki, az aktuálisra (az jelenleg még a múlt heti programra mutat). Köszi! 😉
simraceseries.com
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.11.10. 11:39:10
nekem a ministats bar plus vált be legjobban hasonó funkcióra (teljesen egyezik is a ptracker adataival) és a gumihőmérsékletre, kopásra is stb-re is hasznos...
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.11.10. 11:04:56
szerintem
Nem lehet valamit kezdeni a "performance/session delta" funkció pontosságával? Teljesen pontatlanul számolja a legjobb körhöz mért időeltéréseimet, pl. mielőtt áthaladok a célon még -0.3 másodpercet jelez, aztán végül +0,5 lesz belőle. Gondolom így kör közben sem lehet túl pontos. Mitől számolja el ennyire magát vajon?
Próbáltam már a beépített Performance Delta appot és a Rivali OV1 Info appot is, de mindkettő pontatlan (gondolom ugyanazt a adatot használja).
Érdekes módon a ptracker mindig mást jelez, mint a fenti két app, lehet ez pontosabb, viszont ritkábban frissül, majd jobban megfigyelem.
Szerk.: Most nézegetem RaceDepartment-en a Corners Performance appot (még mindig nem tudok linkelni), lehet ez lenne nekem a tökéletes, mert így látom, hogy az egyes kanyarokban mennyit veszítek.
Utoljára szerkesztette: sutee89, 2014.11.10. 10:42:43