Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barcalaci84
csomagold ki és rakd be a dokumentumok/assettocorsa/plugins/ptracker mappába
ptracker távolság kijelzés
ez most szektor mérőpontoknáli frissítésre van állítva
nyuny01
Rendben megértem! Csak mindig megszívom és soha nem érek rá amikor ilyen ütős pálya-autó kombó van. De túlélem. <#awink>

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Gadfly13
"vagy verseny közben írja live vagy szektoronként a távolságokat előtted mögötted lévőkhöz képest..."

Ezt akartam is kérdezni már, hogy hogyan? Nekem ezt a funkciót nem sikerült működésre bírni pedig olyanokkal is próbáltam, akiknek szintén fel volt téve a ptracker (ha egyáltalán ez számít ebben az esetben). Futam közben is csak annyit ír, hogy mi az aktuális helyzetem a leggyorsabb körömhöz képest, az aktuális körszámot ill. ennek az idejét. Mást nem ír ki (nálam).

simraceseries.com

barcalaci84
vagy verseny közben írja live vagy szektoronként a távolságokat előtted mögötted lévőkhöz képest...
illetve az is könnyen ellenőrizhető lenne mostmár penalty kikapcsolkásas mellett h ki hagyja el a pályát úgy h előnyt szerez vele...
mindenki minden körét rögzíti és a ptracker használóknál írja h elhagytad a pályát vagy sem adott körben...

Gadfly13
Igen, nem kötelező mert e nélkül is rögzíti a hotlap (stracker) a szerveren futott köridőket. A ptracker (ha fel van telepítve) ebből a szempontból annyi pluszt nyújt, hogy a hotlapon megjeleníti, hogy milyen segítségekkel mentél ill. ha rendesen működik, akkor a szektoridőket is odabiggyeszti ill. számos egyéb infót a pilótáról mint pl. érvényes körök száma, használt vezérlő stb., de ha "rányomsz" olyas valakire a hotlapon, akinél láthatók a segítségek, akkor ott minden megjelenik.
+ a v2.4.4 legfőbb újdonsága a fejléc bal oldalán lévő menüsáv, ahol meg lehet tekinteni a futam eredményeket is.

Amúgy a ptracker önmagában azért is hasznos, mert ha kiteszed a képernyődre az appot, akkor valós időben láthatod, hogy éppen mennyire vagy elmaradva a leggyorsabb körödtől. Kicsit olyan mint a ghost, csak számokban. 😄
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.11.11. 09:28:04

simraceseries.com

lac coo
De az ptracker ize ez nem kell nekem, igaz ? ( Fogalmam sincs mi az....)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Gadfly13
A szerver már SPA-val és 7 körrel fut!
Tegnap néha figyelgettem a szervert és azt vettem észre, hogy ugyan többen is meglátogatták, de igazából sosem tudott egy időben egyszerre több ember lenni rajta. Igaz, hogy a szerver 24 online és itt a bannerban is non-stop van írva kezdésnek, viszont a "hivatalos" FUN futamok kezdete az ~20:00 óra, mint ahogy a promo képen ill. az eredeti kiírásban is van.
-Alex ezt a nonstopot lehet átírhatnád! 😉
Persze tudom, hogy mindenkinek máskor jó, de ha megoldható, akkor próbáljon mindenki ehhez az időponthoz igazodni (korábban ez jól működött).

HOTLAP (stracker)

További részletek (FUN hivatalos kiírása): LINK

Arra kérnénk mindenkit, hogy a hivatalos kiírást mindenki "tüzetesen" olvassa el, mert történtek változások mint pl. ptracker frissítés ill. a mod pályák letöltési linkjei is innen érhetők el stb.!
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.11.11. 08:57:23

simraceseries.com

lac coo
Hát ez a mai futam beégett sajnos, én is későn értem haza hulla voltam, pedig vártam ....

lac coo
Hetfo van .

alma2
5 es mar csak 3 ember a maszim szerveren 😞

szerintem

lac coo
No most ertme haza ha meg lesztek egy fel ora mulva megyek, bar meg egy metert nem mentem ezzel a komboval...😊

lac coo
Mondom termeszetesen ki kell probalni !😊
Most ha ezen behisztizel ,hat gratulalok , 😊

barcalaci84
rc óta van így...de soksor elfelejtem még most is, és megyek átnevezgetni😊
Szerintem oszd meg ha találsz ilyet a közeljövőben.Én örülnék neki és szerintem nem vagyok egyedül.A nyavalygásokkal meg ne foglalkozz.
alma2
Ez lehet csak nekem ujdonsag, de a replayhez nem kell atnevezni a file-okat, hogy megmaradjon, amikor kilepsz a jatekbol, visszater a fomenube, a resultnal van save replay opcio 😊

szerintem

bardocz
Igen, szerintem is lehetne benne valami komolyabb. Jópár patch-csel ezelőtt nem ilyen volt még emlékeim szerint, abs nélkül használhatatlan volt.
Nézd meg a videóban, vagy a játékban. Nem szabályos kört ír le mozgatás közben. Valamelyik gyári Lotus-ban is észrevettem.
Mi a baj a kormány mozgásával? <#fejvakaras>

Gigabyte 990FXA-UD3 rev4.0, AMD FX 8320 (4,5Ghz), Kingston HyperX 16 GB DDR3 1600MHz, GeForce GTX 970 G1 OC-4GD, FSP Raider 750W, C400-MTF Lenovo SSD 256 GB, 3x22" LCD Logitech G27

Ja, közben láttam a YouTube-on a leírás alatt a download felíratot. Itt az nem látszott.😉 Szerintem egész jó az autó, a kormány mozgását leszámítva!😊
Eleinte gond volt megtalálni a pontot ahol fékezni kell, de meg lehet szokni. Bár ilyen fenevadhoz tehettek volna bele picivel komolyabb fékeket. Kb a Wartburgéhoz hasonlitanám 😄

Gigabyte 990FXA-UD3 rev4.0, AMD FX 8320 (4,5Ghz), Kingston HyperX 16 GB DDR3 1600MHz, GeForce GTX 970 G1 OC-4GD, FSP Raider 750W, C400-MTF Lenovo SSD 256 GB, 3x22" LCD Logitech G27

Adam Jonas
Ja, így már mindent értek, hogy miért lett hirtelen ennyi autó AC-ban...

Aki próbálta a Zondát, attól kérdezném, hogy a fékkel nem volt gondja ? Egyszerűen nem találom a fogáspontot rajta, vagy hamar fékezek, vagy későn, be nem tudom lőni a féktávot.<#confused><#fejvakaras>
Arra én is kiváncsi leszek. Remélem nem fogunk csalódni 😛

Szabi
nem, forza 4 konvert

"Nulla tenaci invia est via"

Elég furcsán mozog a kormány az autóban.😄 Ez a csomagból van?
Adam Jonas
Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy a V8 Supercars-os Holden hogyan mozoghat az AC-ban.

Gadfly13
Sajnálom, de már több helyre is ki lett téve és nem szeretnénk kavarodást. Amúgy nekem is nagy kedvencem SPA, de ha ismered Salzburgringet, akkor sztm ott is mosolyogni fogsz ebben az autóban. <#eljen>
Tegnap este mentem ott pár kört ezzel a géppel és olyan sebesség érzet jött ott ki (a hátsó "egyenesben"😉, amit még nem nagyon éreztem itt AC-ban (még ow autóval sem).
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.11.10. 13:35:08

simraceseries.com

Én Nürburgon teszteltem és végre egy újjabb kocsi, amivel birkózni kell. Nekem is nagyon tetszik.

Szabi

hangulatosak ezek a járgányok, nekem nagyon tetszenek <#finom>
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.11.10. 13:08:32

b-type
<#eljen>
Nem rossz, Magione-ban teszteltem at utcai gumival és a vágott slick-l is, nekem tetszik végül is. Nehéz és ezt érezni is.
Annyi van csak, hogy grafikailag a motort lehetne feljebb emelni, mert amikor leül a futómű akkor veszélyesen közel van az aszfalthoz.
De összességében tetszik, még Spa-ban letesztelem, de ha a lassú sík, és a gyors dimb-domb pályán is jó, akkor versenyezhető.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

barcalaci84
Az nem sajnos...
Legalábbis próbálgattam berakni a parancsot a szerver.cfg-be kB 2 hete,de nem reagált rá...
lac coo
Most ez nekem szol, mert nem ertem mi van ? 😊

Pedig sztem tök real a mozgása.
@Szabi <#eljen>
Néha tökre nem értelek titeket. Ha gt3 van inditva, nyávogtok, hogy sinautók, meg blablabla.
Régebben a BMW M3 E92-vel mekkra fun versenyeket mentünk, te jó ég, erre beteszek ide egy hasonlót, és máris jön a fikázás.
Kipróbáltad már egyeltalán?
Mind1. Sztem az ucsó ilyen ötletet osztottam meg itt.
BB

lac coo
Az idogyorsitas mukodik online ? Probaljuk mar ki 😊))

barcalaci84
Igen lehet...működik is😊
nyuny01
Ajaj nem lehetne spa francorchamps-ot átrakni Szerdára? Persze ha nem nagy probléma. Pont Hétfőn és Kedden nem érek rá, ez a két pálya viszont nagy kedvencem!

Előre is köszönöm!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Egy kérdésem lenne mert érdekelne?Lehet szerver oldalon üzemanyag használatot fogyasztást állítani?Mert írva van hogy 1 szeres..lehet 2-3 akár többszörös is? Köszi!
Gadfly13
Ha a gyár beletette (márpedig ebbe az autóba igen), akkor mi nem fogjuk kiszerelni!
Ettől független Te v. bárki más ezt nyugodtan kikapcsolhatja, hiszen nem kötelező a használatuk. 😉

simraceseries.com

lac coo
Kapcsoljuk mar ki vegre a tc t meg az abst, igazan nem egy gyilkos auto hogy kelljen !

Gadfly13

E heti program:

SZERVER: MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM)
JELSZÓ: hun

További részletek (hivatalos kiírás): LINK

Arra kérnénk mindenkit, hogy a hivatalos kiírást mindenki "tüzetesen" olvassa el, mert történtek változások!

A szerver a nap 24 órájában online!

Jó szórakozást! <#eljen>

@Alex
A bannert, az elérési helyen frissítettem, így szépen ki is cserélődött az SG fejlécben. A mögötte lévő linket, viszont kérlek cseréld ki, az aktuálisra (az jelenleg még a múlt heti programra mutat). Köszi! 😉

simraceseries.com

Szabi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

lac coo
Nem kicsit tunik takonynak ez az auto, csuszik amerre csak lehet .....Folyamatosan obloget a gazzal, nem tudja befordul e vagy epp csuszik.Nagy remenyt nem fuzok hozza, persze ki kell probalni.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.11.10. 11:39:10

Enek elég jónak tűnik a fizikája. Mikor hajtjuk meg?

barcalaci84
ptracker csak akkor pontos ha olyan serveren vagy ami strackert is használ (vagyis a többiek idejének tekintetében, a sajátodat jól jelzi mindig)...viszont akkor teljesen pontos (ahogy ilyenkor a versenyben az előtted/mögötted lévők távolságát is jól írja akár live is, vagy szektormérőpontoknál ahogy szeretnéd)

nekem a ministats bar plus vált be legjobban hasonó funkcióra (teljesen egyezik is a ptracker adataival) és a gumihőmérsékletre, kopásra is stb-re is hasznos...
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.11.10. 11:04:56
alma2
a ptracker, meg a ministatsbar, ha jol emlekszem kb egyforma idoket irogat es eleg pontosak.

szerintem

Sziasztok!
Nem lehet valamit kezdeni a "performance/session delta" funkció pontosságával? Teljesen pontatlanul számolja a legjobb körhöz mért időeltéréseimet, pl. mielőtt áthaladok a célon még -0.3 másodpercet jelez, aztán végül +0,5 lesz belőle. Gondolom így kör közben sem lehet túl pontos. Mitől számolja el ennyire magát vajon?
Próbáltam már a beépített Performance Delta appot és a Rivali OV1 Info appot is, de mindkettő pontatlan (gondolom ugyanazt a adatot használja).

Érdekes módon a ptracker mindig mást jelez, mint a fenti két app, lehet ez pontosabb, viszont ritkábban frissül, majd jobban megfigyelem.

Szerk.: Most nézegetem RaceDepartment-en a Corners Performance appot (még mindig nem tudok linkelni), lehet ez lenne nekem a tökéletes, mert így látom, hogy az egyes kanyarokban mennyit veszítek.

Utoljára szerkesztette: sutee89, 2014.11.10. 10:42:43
lac coo
Azert ez sem igaz, este 9 kurol mar rengeteg jo ember jatszik, a hulyek eltunnek akkorra....

Adam Jonas
Egyszer mentem fel külföldi public szerverre, utána 1 hónapig elő se vettem a játékot...

lac coo
Nektek semmi nem jó ... 😊

Alexease
OK, de szivesebben autozom "csak" tizen emberrel, mint brutal tomegben, kerulgetve a szembejovoket, az ut kozepen piknikezoket, es a nagy beleelessel fankokat rajzolgato es fustot eregeto embereket az ut kozepen😉