Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudom hogy 900 fokkal lineáris, ha versenyzek azt használom, de drifthez 720at szoktam meg (lfs), 900al nem megy olyan jól a drift ezért kérdeztem hátha van valami megoldás, hogy egyszerre forduljanak. a virtual steering rotation limit meg csak 450ig megy, szóval az sem megoldás.
sweetfx-et korábban próbáltam, de valamiért nem működik egy játéknál sem, pedig oda másolom ahova kell, hiába kapcsolom be/ki manuálisan.
Jobbulast! Varunk vissza. ;-)
@Ratrak
Latszik h oda van erte meg vissza. Nagyon arcsiii. :-D
simraceseries.com
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
2.Nem, illetve csak SweetFx-el, de az programozgatós.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

hogy lehet beállítani hogy a játékban a kormány ugyanúgy forduljon mint a g25? dor 720on van a driverben és az ac-ban is, varázslóban is próbáltam de utána sem egyformán fordulnak.
brightnesst hdr nélkül nem is lehet állítani?!
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
HOTLAP (stracker)
További részletek (FUN hivatalos kiírása): LINK
Arra kérnénk mindenkit, hogy a hivatalos kiírást mindenki "tüzetesen" olvassa el, mert történtek változások mint pl. ptracker frissítés ill. a mod pályák letöltési linkjei is innen érhetők el stb.!
simraceseries.com
Van olyan progi ami pc-n nem fake 3d-s képet csinál játékokból és nem kell hozzá nv kártya? (már múltkor is kérdeztem, csak nem melékszem mi lett a végeredmény)
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.11.12. 09:36:21
simraceseries.com
Tegnap megérkezett a kartondoboz és este egyből tettem egy próbát AC-vel is. A Trinus segítségével és azon belül TrackIR szenzor használatával végül sikerült működésre bírni a rendszert. Kicsit trükkös, így akik esetleg próbálkoznak azok először hozzák létre a kapcsolatot a PC és a teló között, majd amikor a PC-n előjön az az ablak, hogy melyik futó programot szeretnénk megjeleníteni a telefon képernyőjén, ezt követően kell csak elindítani az AC-t és amikor bár bent vagyunk a pályán, akkor kell kiválasztani a Trinus programválasztójában az AC-t. Így a telefon mozgatásával automatikusan mozogni fog a nézet (természetesen csak onboardban működik). Lehetséges, hogy a Trinusban a szenzorok érzékenységén állítani kell, mert spec nálam alap helyzetben 180 fokos elforgatásnál forgott kb. 45 fokot. Csúszkákkal ez szerencsére beállítható. Ez idáig szép és jó és működik is, de....
Akik esetleg csak ez miatt terveznének venni Cardboardod v. adott esetben ütősebb telefont, azok sztm ne tegyék! Sajnos attól független, hogy a rendszer működik közel sem élvezhető ill. ad annyi élményt. Ez főként az adatátvitelnek köszönhető, hiszen akár mennyire is jó dolog a wifi és az usb, igazából nem erre lettek kitalálva. Gondolok itt elsősorban a LAG-ra ill. az átvitt kép minőségére. Vmiért (legalább is nálam), csak akkor tudtam folyamatos képet varázsolni a készülék képernyőjén, ha az AC-ban nagyon levettem a grafikát. Igazából ennek az okát nem igazán értem, mert elvileg a PC-n már előállított képet kell át streamelni a telóra, a grafikai számításokat nem a telefon GPU-ja végzi, tehát ebből a szempontból teljesen mind1-nek kéne lennie, hogy milyen grafikára van beállítva az AC. Ez csak az egyik tényező, a másik maga a kép minőség. Nagyon látszik, hogy egy tömörített videóanyag kerül át a telefonra, ami kb. olyan minőségű mint egy 240p-s youtube videó. Továbbá a TrackIR sem tökéletes, mert ha az elején szépen bepozicionáljuk, hogy merre van az előre, akkor pár nyaktekergetés után mikor ismét előrenéznénk, akkor már lehetnek elcsúszások és már nem a kormány feletti területet nézzük, hanem pl. az autó középső tükre felé van az előre. 😊 Feltehetően ez is a lag-ok következménye hiszen előfordulhatnak csomagvesztések.
Mindezektől független akik rendelkeznek egy viszonylag erős androidos okostelefonnal (melynek a kijelzője min. 4 col és legalább HD felbontású legyen), azoknak jó móka lehet ez a Cardboard, mert elég szép és látványos dolgok hozhatók ki belőle. Gondolok itt elsősorban a play áruházon is található Cardboard kompatibilis alkalmazásokra ill. főként a 3D videókra. Én egy kicsit meg is lepődtem mikor kipróbáltam vele a 3D-s videókat, hogy mennyire jól működik. Rendesen van előre meg hátra is mint a moziban v. egy 3D-s smart TV-n, sőt még lehet picit jobb is adott esetben mert a cardboarban tulajdonképp a periférikus látómező egy része blokkolva van, a másik része pedig a képernyőt használja. Minden esetre érdemes kipróbálni pl. EZEKET a videókat, de akár ilyen filmeket a készülékre is fel lehet tölteni (persze ha van elég hely). 😊
Mielőtt a cardboard beszerzésén gondolkozna vki, előtte érdemes meggyőződni, hogy a készülékén megfelelően működik e a Google alap szoftvere. link Ha nincs a készülékben NFC, az még nem olyan nagy baj, max kényelmetlen.
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.11.12. 09:16:00
simraceseries.com
Majd itt kiokositanak, regebben volt valami vvallami app error is vagy mi a fene. 😊
Egesznap iszom a vert , mar hanyok tole, futom a magamhoz kepest ufoidot, aztan nessze 😊))
Pinged jo volt amugy ? Rajtnal is az volt ugraltal elore hatra kozben kilottel az urbe minden embert 😊
Laccoo, persze, hátrafelé is lagoltam 😄
Aztán elfogyott a cérnám és inkább kiléptem:S
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
1. én stílusomnál fogva elég gyakran megfüstöltetem az ívbelső kereket. mikor picit sok. nos pont ilyen picit sok helyzetben szokot megszavatni az abs és úgy elveszi a fékerőt hogy egyenesen lemegyek a pályáról. nem lehet, hogy nincs négykörös abs és mivel egyik blokkol , és ugye egészen kis fékerőre is blokkolna leveszi a fenébe ...?
2: beleszámolja a"blokkolásba ' a radírozást is amikor picit sok, és ugyan az mint az elsőben ...
Amugy semmi gond, nekem meg valamiert szaggat. Talan az autot nem birja vagy valami, mert nem sozkott gond lenni. Most alig ment 40fps fole.
Ez a belassitja elottem a masik autot, eleg necces. De sajnos valami buntetes kell, mert ha nem is szandekosan, mennek az emberek arkon-bokron😉
Amúgy csak nekem kezd tele lenni a faszom ezzel a lassítós büntetéssel?
Ami meg az első kanyart illeti, hát igen...
Utoljára szerkesztette: Met, 2014.11.11. 20:43:15
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.
Az also reszt az F9-cel lehet kikapcsolni (ha jol emlekszem).
A kép alján lévő helyezéseket, hogy lehet eltüntetni?
Utoljára szerkesztette: hqx, 2014.11.11. 19:32:12
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Korábban ITT írtam egy lehetséges opciót. iOS-ről nem tudok nyilatkozni
simraceseries.com
Kell neki az alázat, nem lehet seggberakni és megerőszakolni ....
Gyors nem vagyok de abs és tc nélkül élvezem, nagyon odafigyelős, nem az a digitális mint a GT volt 😊)
Csak úgy látom nagyon nem jön be a népnek 😞
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.11.11. 18:42:44
Egész pontosan, ha valaki kitalálta már hogy hogyan lehet kifejezetten ezt a játékot rávarázsolni a telefon kijelzőjére, az megoszthatná velünk! 😊
iOS érdekelne leginkább <#idiota>#idiota>
i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.
Gyors ki is próbáltam az alap szoftverekkel és mondanom sem kell, hogy kép minőségileg simán hozza azt mint az Oculus. Vhogy a DK1 és DK2 közé tenném. Persze gondolom nagy részben függ a telefon kijelzőjének a minőségétől és felbontásától is. Az enyém csak HD (720*1280) S3, viszont teljesen jól fókuszált és a képpontotok sem zavarnak annyira mint a DK1-nél (kép sem vibrál és éles is). Már várom, hogy hazaérjek és kipróbáljam AC alatt is....
@Pitti
Írtam pm-et, majd less rá lécci. 😊
simraceseries.com
Nekem ilyen vackok nem kelleenek, megyek ahogy tudok, ha utol is ernek ember nincs akit onkent elengednek 😊)))
Plusz hosszutavu versenynel, ha mindenki hasznalja, jol jon a lelki hadviselesnel😊 Ha latom, hogy mogottem valaki koronkent 2-3 tizedet hoz, akkor kicsit bealdozva a sporolast es biztonsagot, odalepek, hogy ne csokkenjen vagy akar nojon is a kulonbseg. Ha nem megy, akkor legalabb tudom, nincs ertelme eroltetni, majd mashogy kell megoldani a dolgot😉 Vagy, at lehet tervezni a futamot.
Persze ezek, valoban csak a hosszutavu dolgoknal erdekesek, 5-15 kornel nem sokat szamit, foleg minimal letszamnal, amikor viszonylag keves tizedre hasonlo pilota, inkabb a masodperces kulonbsegek a gyakoribbak.