Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Az AC netkod Google Go, ami teljsen jo, de az NR2003 (pontosabban a Papy vagyis mar iR) vagy az LFS azert mas vilag. Eppen annyira mukodik, profi es TESCO-gazdasagos, mint a tobbi beledrotozott kulsos progi (Python, ODE, FMOD, YEBIS).
A kevés fps is okozhatja... vagy cpu limit
Utoljára szerkesztette: Csori23, 2014.11.13. 21:18:36

Gigabyte 990FXA-UD3 rev4.0, AMD FX 8320 (4,5Ghz), Kingston HyperX 16 GB DDR3 1600MHz, GeForce GTX 970 G1 OC-4GD, FSP Raider 750W, C400-MTF Lenovo SSD 256 GB, 3x22" LCD Logitech G27

BooMiller
Az én véleményem szerint a űberfos netcode..... szerinem ehogy ez a cucc viselkedik online az 90-es éveket idézi, biztos én vagyok a hülye de egy nascar racing 2003 vagy egy LFS is 50x komolyabb.. ez komoly versenyzésre alkalmatlan.
Ez ahogy írta ALex funra van és viszlát..

Srácok!Szerintetek mi okozza a teleportálásokat az online futamokon?
Mostanában nagy számmal mennek tönkre versenyeim emiatt.Pedig stabil a netem 30 megás.A gép is viszi a játékot.Nektek is előfordul?Eddig nem volt probléma,mostanában egyre több.Köszi!
Adam Jonas
De igen, kinek a pap, kinek a paplan...

Nyilván lehetne 89776543 dolgot még szabályozni, amiből mindig vita adódik. Az meg már egyéni szoc.probléma, hogy ezt a sárga zászlós szabályt ki hogy kezeli (áthajt-e ugyanúgy, mintha nem is lenne, lassít, jobban odafigyel, stb.). Én nekem akkor is hasznos információ, még ha nektek nem is.

Alexease
Mindigis volt ilyen, max nem gyarilag😉

Kunosek igazabol ugy raktak ossze a programot (leszamitva a korlataikat: ember, penz stb.), hogy korbeneztek, hogy a nagykozonsegnek mire van szuksege (kinezet, funkciok, mukodes, tartalom stb.) es abbol gyurtak a programot szimes alapokra.

Ami ebben jo vagy rossz, tetszik vagy nem tetszik, nagyreszt ennek "kompromisszumnak" a hozadeka. Ebbe beletartozik szinte minden, az idojaras vagy napszak hianya, az egyszerusitett realroad, a buntetes lassitas, a gagyi felhok (😄), a zaszlok vagy normalis versenylebonyolitas lehetosege (szabalyok, felvezeto kor, kulonfele rajtok stb).
Adam Jonas
Múltkor MASZIM-os fun futamon volt olyan, hogy Eau Rouge kijáratán lecsúsztam az ívről, ki a kerékvetőn túlra, jött az 50 km/h-s bünti. Oké. Hiába próbáltam az út szélén maradni, az utánam jövő, az Eau Rouge-ből kibukkanva, közel 200-ba hátulról telibevágott. Az ilyen helyzetekre mondom azt, hogy jó lenne az a sárga zászló, mert aki mögöttem jön mondjuk, és időben érzékeli, hogy valami van előtte, akkor mégiscsak megvan az esély, hogy nem vágjuk mindkettőnk futamát a kukába.

Persze vitatkozhatunk még itt tovább erről az egészről, csak akkor én fogom feltenni azt a kérdést, hogyha ennyire nyomjátok mindannyian a 'Get Real'-t, akkor miért tekintitek hülyeségnek a sárga zászlót?

lac coo
Nekem nagyon bejött a pályarajz app, vagy mi az, eddig ugye nem igen volt ilyen szimulátorban, de szerintem teljesen jó!
Látom ha valaki áll előttem, látom ha valaki nagyon gyorsan közeledik mögöttem, nagyon megszerettem .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
A banner alatti kiirasban, ezentul valtozik a JELSZO megjelenites. Amihez publikus az ki lesz irva, ami nem vagy promozott, annal a mostani ikon lesz, rajta az oldal elerhetosegevel, ahol a fontos infok mellett a jelszo is megtalalhato.
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.11.13. 20:54:46
Tomsteel
Szimulátorban kötelezni az embereket bármire sárga zászló/veszély esetén szerintem nem sok értelme van, viszont tájékoztató szerepe jelentős lenne. Ha nem lassítasz csattansz, ennyi. Erre egyébként is nagy esély van, nagyobb fejtörést okozna dolog ellenőrzése, mint maga az esetleges haszna.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

bardocz
Asszem az Alfa is ilyen.
lac coo
egyetértek.

Azzal a szabállyal még az F1-ben is küzdenek, hogy mennyire kell lelassítani sárga zászló esetén, így ha ez a dolog nincs szabályozva, akkor sztem nem sok értelme van. A sárga zászló meg nem tájékoztat arról, hogy melyik kanyarban van a gond, 1 teljes szektort pedig senki sem fog végigóvatoskodni.

Egyébként meg ha közvetlenül előtted van a gond, akkor azt vagy úgy is látod, vagy már úgy is mindegy... ha meg nagyon előtted, akkor mire odaérsz már úgy is megoldódik. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy ez elmúlt 8 évben hányszor volt bármi haszna is számomra a sárga zászlónak egy online futamon. Van még itt bőven mit javítani és pótolni, de a sárga zászló nekem ráér a 2.0-ban is... <#vigyor>
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.11.13. 20:08:16

b-type
köszi, hát ez van, egy- egy kört még összerakosgattam, de már futamra nem mertem menni egy ideje.

ja, kicsit kuszán írtam, de a lényeg hogy ellenkező irányba fordul a kerék...nem szép, jó mozikat lehetne összerakni, de ez azért zavaró. 😞

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
az nem csak Lotus ficsőr ? 😊

Tomsteel
Össze-vissza fordulnak a körülötted lévők kerekei, ráadásul el se hagyják soha a földet, ami egyszerűen nevetséges és illúzióromboló.

Alexease
Rossz iranyba fordulnak a kormanyzott kerekek (szokas szerint)😊
Tomsteel
Sárga zászló felett még én is szemet tudnék hunyni(bár valamelyik nap volt egy barom, aki megállt az Eau Rouge tetején, 5-en repültünk az élről, akiből 4 nem is tudta mi történt), de a kék nálam alap és kötelező dolog lenne, de legalább az autók fölött feltüntetett neveknél jelezni kellene a pozícióját az illetőnek, hogy legalább a nagytöbbség lássa, hogy kit tart fel éppen. Eső híre egyelőre megnyugvást ad, napszakváltás talán nem annyira fontos jelen pillanatban, van sok más olyan dolog, ami miatt mentsen Isten egy hosszútávú futamtól AC-ban.

Imádom az élményt amit ad, nincs ellenfele, de borzasztóan gagyi az egész felépítése. Hajam égnek áll, ha belegondolok, hogy 1.0-ról beszélünk...<#csodalk> Bízom benne, hogy a csúszás nem ok nélkül történik, ezt így nem szabad "véglegesnek" hívni.

lac coo
-jobbulást!

Én alolvastam vagy ötvenszer, de nem jöttem rá mi az a replay kormányzott kerékelfordulás.<#fejvakaras>

Adam Jonas
Nem tudom, hogy ki használja vagy ki nem, de nekem azért az elmúlt időszakban sokszor segített, hogy amikor beestem egy adott szektorba versenytempóval, és sárga zászló volt, akkor tudtam, hogy a szokásosnál is körültekintőbbnek kell lenni. És igen, voltak olyanok, akik ezzel nem törődvén, előttem/utánam ugyanúgy nyomták, mintha végig zöld lett volt, és belekeveredtek a bajba.

A piros zászlót én is hülyeségnek tartom ilyen helyen, de egy sárga és kék zászlót elengedhetetlennek tartok.

Tomsteel
Mielőbbi jobbulást!!

BooMiller
Jobbulást!!

b-type
én is sajnálnám, ha lemaradnának...de vannak fontosabb dolgok, sárgát nem hiányolom, pláne ha app-l megoldható, szvsz az jobb ha bemondja a kanyar számát.
offline persze nekem fontos lenne minden körítés, online a replay kormányzott kerékelfordulás jobban zavar pl:

..és törésen is lehetne reszelni...graf nálam le van húzva, ezért ilyen a videó
szerk, off:
sajna gerincsérvem van szal jó darabig kiesek 😞
Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.11.13. 19:11:59

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Csütörtök és vasárnap esti FunRace: Corvette C6.R & Mugello!!

Hamarosan kezdetét veszi a 2. Assetto Corsa Tesztkupa a GT gépekkel, és az erre való felkészülés jegyében ezen a héten Chevrolet Corvette C6.R-t fogjuk meghajtani! <#smile>

Ma és vasárnap este is 20:30-kor kezdünk, a gyakorló és Fun szerver 0-24 elérhető, a szerver infókat itt találjátok: AC FunRace - Corvette C6.R mod

A részvétel nyílt, mindenkit szeretettel várunk aki a fairplay jegyében közlekedik a pályán! <#kacsint>
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.11.13. 19:06:47

lac coo
Sárga zászlón én még csak vitát láttam eddigi életmben 😊)
mért lassítottál ,miért nem, miért előztél le stb ....

Gadfly13
Mi pl. rengeteg ovál futamot rendeztünk a múltban és a sárga zászló az e fajta versenyzés egyik alappillére. Az SC-ről nem is beszélve, de nyilván ha ez sem lesz megoldva az AC-ban, akkor (éjszaka hiánya miatt) nem csak az Endurance jellegű futamok lesznek kiszorítva, hanem a (zászlók miatt) az oválok is. Nyilván nem az amerikai piac a fő irányvonal.
Amúgy a sárga zászló road futamokon is hasznos, főleg, ha egy beláthatatlan kanyarkombinációhoz érkezik az ember és előre számíthat vmi "akadályra". 😉

simraceseries.com

Most őszintén, online futamon mikor használtuk valaha is a sárga, vagy piros zászlót bármire is?
A kék zászló egyedül ami fontos lehet, de azt meg ritkán kell csak és akkor is meg lehet máshogy oldani..

Nem azt mondom, hogy nem kellenek ezek, csak azt hogy a gyakorlatban nem különösebben fontosak...

lac coo
Nekem ha egyedul a ktm maradna csak, akkor is megerte megvenni 😊))
Nagyon nem hianyolom az extrakat belole.

Adam Jonas
Ezzel most így rúgtak egy hatalmas öngólt szerintem.

Akkor ezek szerint a zászlószabályok is már a "luxus" kategóriába fognak tartozni?!

maffioso
Igen, de szerintem a felhasználók szűk része, akik komolyan űznek 1-1 játékot, ők intézik az igazán erős marketinget. Egyik szimulátort sem azért vettem meg, mert a lehetőségei rózsásak voltak, hanem mert beleszerelmesedtem a videókba. (és mert vizsgaidőszakban amíg más halomra zabálja magát, én játékokat veszek<#idiota> )

\"If in doubt, flat out!\"

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Alexease
Ezt eddig is tudtuk😉 Mar tobbszor irta Kunos, hogy foleg a bevilagitashoz ujra kell irni sokmindent. Az esot valszeg megoldanak nKP szinten, az talan mar elo is van keszitve. De mint mar ezt is tobbszor emlitetek, a felhasznalnoknak csak kis reszet erdeklik ezek a dolgok. Mondjuk ugy, hogy az altalunk is hasznalt rovid, egyszeru fun race a nepszeru😊

Amugy nem mondott semmi ujat. Max annyi, hogy a DreamPack es Nord esetleg csuszik, mert a nehany kulsos Ukran, igy massal vannak elfoglalva... De ez eddig is tippelheto volt, mert november van, es meg a progi sincs sehol, a DLC-hez meg alapozni kellene.
Úgy ám. Nem lesz éjszaka a játékban, ggwpkunos. Eső opció is egy erős 'talán'.
Utoljára szerkesztette: bbdc77, 2014.11.13. 16:43:58

Akit érdekel, a drivingitalia.net-en megjelent egy érdekes interjú Markoval<#awink>
b-type
nem tudom mi duma, mert hang nélkül vagyok, de hát ez nem sz@r.

Adam Jonas

Krunky
Sziasztok!

Van valaki aki esetleg tudna egy nagyon egyszerű dolgot segíteni pythonban assetto-hoz?
Szeretnék csinálni egy halál egyszerű app-ot ami jelzi, hogy mikor kell váltani.

Köszönöm
Gadfly13
Mai nap Masters FUN! Részletek a bannerban! <#eljen>

Ahogy korábban említve is volt a Maszim szerver nem csak a nap, hanem a hét 24 órájában online (ugyan így a Mastersnél is). Így akiknek az adott prioritásban lévő kombó nem nyeri el a tetszésüket, lehetőségük van a másik szerveren is szerveződni/gyakorolni.
A Maszim szerveren a pálya át lett téve La Mans-ra, viszont a mai nap csak practice van a szerveren (180 perc). Ehhez tartozó hotlap: LINK

Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.11.13. 09:29:12

simraceseries.com

Az a lökös legyött <#idiota> ....Ai trackday, kergettem őket a sierra-val, jópofa volt 😊

Go compete oldalon megyünk elég sokan.Ha lesznek kiesők hírdetjük majd.Fix emberekkel megy kb 16 futamos,leginkább Gp pályák és a három gt3 autó.
BooMiller
Laptopról nehéz😄DDD

barcalaci84
visszatérünk mint a terminátor😊
bardocz
Melyik ligára?
Sokan vagyunk akik most ezen a héten nem jövünk,mert ligára van egy gyakorló hét a mod pályákkal,hogy mindenki szokja.Aztán már csak heti egyszer lesz,tehát azért fogunk jönni.Bátran írom ezt mások nevében is.Ezért van nagy üresség most.
nyuny01
Jó lenne.

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

lac coo
Én hulla vagyok, ha estig dolgozom nekem már nem hiányzik semmi 😊

7 óta várok, hogy menjünk. 😞 A szombati Le Mans-ból legalább lesz valami ?
nyuny01
Vagy a pálya? 😊
Az a baj a nép nagyon válogatós! <#hehe>

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

lac coo
Valahogy nem jött be a népnek a Zonda 😊)))