Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Csori23, 2014.11.13. 21:18:36
Gigabyte 990FXA-UD3 rev4.0, AMD FX 8320 (4,5Ghz), Kingston HyperX 16 GB DDR3 1600MHz, GeForce GTX 970 G1 OC-4GD, FSP Raider 750W, C400-MTF Lenovo SSD 256 GB, 3x22" LCD Logitech G27
Ez ahogy írta ALex funra van és viszlát..
Mostanában nagy számmal mennek tönkre versenyeim emiatt.Pedig stabil a netem 30 megás.A gép is viszi a játékot.Nektek is előfordul?Eddig nem volt probléma,mostanában egyre több.Köszi!
Nyilván lehetne 89776543 dolgot még szabályozni, amiből mindig vita adódik. Az meg már egyéni szoc.probléma, hogy ezt a sárga zászlós szabályt ki hogy kezeli (áthajt-e ugyanúgy, mintha nem is lenne, lassít, jobban odafigyel, stb.). Én nekem akkor is hasznos információ, még ha nektek nem is.
Kunosek igazabol ugy raktak ossze a programot (leszamitva a korlataikat: ember, penz stb.), hogy korbeneztek, hogy a nagykozonsegnek mire van szuksege (kinezet, funkciok, mukodes, tartalom stb.) es abbol gyurtak a programot szimes alapokra.
Ami ebben jo vagy rossz, tetszik vagy nem tetszik, nagyreszt ennek "kompromisszumnak" a hozadeka. Ebbe beletartozik szinte minden, az idojaras vagy napszak hianya, az egyszerusitett realroad, a buntetes lassitas, a gagyi felhok (😄), a zaszlok vagy normalis versenylebonyolitas lehetosege (szabalyok, felvezeto kor, kulonfele rajtok stb).
Persze vitatkozhatunk még itt tovább erről az egészről, csak akkor én fogom feltenni azt a kérdést, hogyha ennyire nyomjátok mindannyian a 'Get Real'-t, akkor miért tekintitek hülyeségnek a sárga zászlót?
Látom ha valaki áll előttem, látom ha valaki nagyon gyorsan közeledik mögöttem, nagyon megszerettem .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.11.13. 20:54:46
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Egyébként meg ha közvetlenül előtted van a gond, akkor azt vagy úgy is látod, vagy már úgy is mindegy... ha meg nagyon előtted, akkor mire odaérsz már úgy is megoldódik. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy ez elmúlt 8 évben hányszor volt bármi haszna is számomra a sárga zászlónak egy online futamon. Van még itt bőven mit javítani és pótolni, de a sárga zászló nekem ráér a 2.0-ban is... <#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.11.13. 20:08:16
ja, kicsit kuszán írtam, de a lényeg hogy ellenkező irányba fordul a kerék...nem szép, jó mozikat lehetne összerakni, de ez azért zavaró. 😞
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Imádom az élményt amit ad, nincs ellenfele, de borzasztóan gagyi az egész felépítése. Hajam égnek áll, ha belegondolok, hogy 1.0-ról beszélünk...<#csodalk>#csodalk> Bízom benne, hogy a csúszás nem ok nélkül történik, ezt így nem szabad "véglegesnek" hívni.
Én alolvastam vagy ötvenszer, de nem jöttem rá mi az a replay kormányzott kerékelfordulás.<#fejvakaras>#fejvakaras>
A piros zászlót én is hülyeségnek tartom ilyen helyen, de egy sárga és kék zászlót elengedhetetlennek tartok.
offline persze nekem fontos lenne minden körítés, online a replay kormányzott kerékelfordulás jobban zavar pl:
..és törésen is lehetne reszelni...graf nálam le van húzva, ezért ilyen a videó
szerk, off:
sajna gerincsérvem van szal jó darabig kiesek 😞
Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.11.13. 19:11:59
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Hamarosan kezdetét veszi a 2. Assetto Corsa Tesztkupa a GT gépekkel, és az erre való felkészülés jegyében ezen a héten Chevrolet Corvette C6.R-t fogjuk meghajtani! <#smile>#smile>
Ma és vasárnap este is 20:30-kor kezdünk, a gyakorló és Fun szerver 0-24 elérhető, a szerver infókat itt találjátok: AC FunRace - Corvette C6.R mod
A részvétel nyílt, mindenkit szeretettel várunk aki a fairplay jegyében közlekedik a pályán! <#kacsint>#kacsint>
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.11.13. 19:06:47
mért lassítottál ,miért nem, miért előztél le stb ....
Amúgy a sárga zászló road futamokon is hasznos, főleg, ha egy beláthatatlan kanyarkombinációhoz érkezik az ember és előre számíthat vmi "akadályra". 😉
simraceseries.com
A kék zászló egyedül ami fontos lehet, de azt meg ritkán kell csak és akkor is meg lehet máshogy oldani..
Nem azt mondom, hogy nem kellenek ezek, csak azt hogy a gyakorlatban nem különösebben fontosak...
Nagyon nem hianyolom az extrakat belole.
Akkor ezek szerint a zászlószabályok is már a "luxus" kategóriába fognak tartozni?!
\"If in doubt, flat out!\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Amugy nem mondott semmi ujat. Max annyi, hogy a DreamPack es Nord esetleg csuszik, mert a nehany kulsos Ukran, igy massal vannak elfoglalva... De ez eddig is tippelheto volt, mert november van, es meg a progi sincs sehol, a DLC-hez meg alapozni kellene.
Utoljára szerkesztette: bbdc77, 2014.11.13. 16:43:58
Van valaki aki esetleg tudna egy nagyon egyszerű dolgot segíteni pythonban assetto-hoz?
Szeretnék csinálni egy halál egyszerű app-ot ami jelzi, hogy mikor kell váltani.
Köszönöm
Ahogy korábban említve is volt a Maszim szerver nem csak a nap, hanem a hét 24 órájában online (ugyan így a Mastersnél is). Így akiknek az adott prioritásban lévő kombó nem nyeri el a tetszésüket, lehetőségük van a másik szerveren is szerveződni/gyakorolni.
A Maszim szerveren a pálya át lett téve La Mans-ra, viszont a mai nap csak practice van a szerveren (180 perc). Ehhez tartozó hotlap: LINK
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.11.13. 09:29:12
simraceseries.com
Az a baj a nép nagyon válogatós! <#hehe>#hehe>
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"