Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szívesen !
Alexease
A banner ala felkerult egy uj "verseny klub" (web, portal, szerver, versenyek), a Racing Club Hungary, ami az AC-val is rendez versenyeket a Rce07 mellett. A PreQual oldalukat a felsosorban (Racing Club Hungaru Prequal), az eppen futo szervereiket es a tovabbi informaciokat alul talaljatok (RC-HU).

Nehany versenyen mar tul vannak, 13–15 fos letszammal, ami talan nem valami sok, de az altalanos helyzetet ismere, nem is olyan rossz;D
A korabbi futamok listaiban 3-4 nev ismeros, talan/valszeg a tobbiek "ujak", legalabbis az eddig itt latott es szervezett futamokhoz kepest, igy esetleg lesz atjaras kozottuk, foleg ha a versenyek idopontja, auto es palyavalasztasa megfelelo vagy nepszeru.
Ami még érdekes lehet: Assetto Corsa/raplay, /saveddata, és a /setups
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2014.11.20. 20:39:16
nyuny01
Köszönöm szépen! <#worship>

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Win meghajtó/dokumentumok/Assetto Corsa/CFG/Controllers/savedsetups
nyuny01
Egy kérdés urak, újra szeretném telepíteni a játékot és az lenne a kérdésem hogy a lényegesebb dolgokat, mint pl. a kormány beállításait le lehet menteni? Ha igen, ezt hova menti?

Előre is köszönöm!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

barcalaci84
ha majd lesz ilyen nálatok is akkor majd kérem nálatok a fórumban h állítsatok be egy olyan prekval servert is ahol versenyek is vannak...😊
esténként kb biztos vagyok benne h az lenne a népszerűbb...
még így is hébe hóba belekeveredtem a funszervereteken jó kis versenyekbe felkészülés közepette...
na meg ugye teljesen más lesz a mezőny mint az eddigi bajnokságaitokban, zömében nálatok új emberek lesznek valószínűleg más szokásokkal😊...

de majd kiderül😊
de indítsatok valami bajnopkságfélét , mert teljesen halott lassan ez a tesztelősdi...lassan az rf2-ben nagyobb élet van😊

Laci, amit írsz, az a végső cél.. a későbbiekben a prekval csak a szerveren futott köröket fogja majd mérni, illetve 1 hétre előtte is lehet majd nevezni és jó esetben is a rank app sem fog majd kelleni! <#wink>

Viszont nagyon ne éld bele a magad, hogy ez majd radikálisan felpezsdíti a futamok közötti életet, más bajnokságunkban (Race07), ahol gyakran 50-60 nevezőnk is van egy bajnoki futamra, ott sem nagyon jellemző, hogy spontán kergetőzések alakulnának ki a felkészülési időszak alatt... jellemzően mindenki a setup-pal és a köridő lefaragásával bíbelődik ilyenkor a szerveren és ügyet sem vetnek a másikra. Sőt, állandónak tiltakoznak a fun versenyek beállítása ellen (hiába erőltetem <#vigyor>), me' mindig csak qual-t akarnak a prekval szerveren! Legalábbis ez az eddig tapasztaltat, ami persze nincs kőbe vésve, hogy AC-ben is így lesz majd.. <#vigyor0>
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.11.20. 18:58:29

barcalaci84
írja a leaderbordjuk h ki mit használt a kezdetek óta profi módon...pl azt is h ki játszadozik a pályahőmérséklettel offline azt is...
csak így torz a prekval lista kicsit....😞

a server prekval pedig náluk eléggé felpezsdítené ezt az állóvizet ami mostanában van AC szinten itt Mo-n...
egy bajnokság indításánál ahol szerintem kb 70 80 ember minimum szeretne indulni, ha csak szerver prekval lenne , akkor kb minden este nem lenne elég nekik egy servert üzemeltetni...lehetne jó társaságban gyakorolni , és a jobb köridőket hajszolhatnánk akár esti versenyeken is fullos serveren , servereken...
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.11.20. 18:47:01
alma2
ja ertheto, de ne feledd meg egy-ket honapja sem lehetett beallitani ezeket a szervereken, szoval teljesen felesleges lett volna ahhoz kotni az egeszet. Persze amiota szerver oldalrol is lehet tiltani ezeket, mar mas a helyzet.
Vagy fel lehetne tolteni, tunteni ezeket a beallitasokat is, ha nem a kijelolt szerveren futsz a program meg ugyis dolgozik alattad.

szerintem

barcalaci84
nem úgy értettem h te például ezzel akartál trükközni, csak arra utaltam h mivel nem server prekval van így össze-vissza minden féle idő felkerül, hiába ők nem factory beállításokkal akarnak versenyt szervezni...
ha offline idők is feltöltődnek az nem előny szerintem , az esélyegyenlőséget csak serverprekval tudja biztosítani...
alma2
factory default-on volt az abs-em, most megneztem. Ki is kapcsolom, mert utalom allitgatni vereseny kozben.(mar ha lehet)
Mondjuk a nordos maszimos szerveren tiltva van, igy fel sem tunt, hol all.
Ezen a fordon mindegy, be se tudom nyomni annyira a feket, hogy mukodesbe lepjen 😊

szerintem

barcalaci84
persze h feltölti az offline futott időket is...
kb ez a legnagyobb hibája szerintem😊
ezért vagy fent te is a mai kombó listáján ABS-es idővel,holott este ha jól tudom tiltva lesz a serveren...
meg ezért lehet pályahőmérséklettel egyebekkel is trükközni😊

na meg így gyakorlatilag senki nem használja hétközben a serverüket, pedig ha serverprekval lenne biztos összejönnének fasza kis futamok hétközben is, hisz ott gyűlne a nép ha csak ott lehetne időt javítani...
így meg sehol semmi 😞
bardocz
Ja igen. Bár az elég érdekesen működik néhány pályán. Márha azok a zöld meg piros kockák azok. Amik igazából négyzetek.
alma2
ja, mentem most ket kort, kiprobaltam offline a ford-ot, es maris fent vagyok a "Prekvalifikációs listan".
Mondjuk az rsr idovel ellentetben itt meg akkor is feltolti, ha nincs a keprenyon az app, ott regen akkor nem ment fel az ido.

masters

szerintem

b-type
jól hangzik, köszi!

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Nem az elírásra gondoltam, hanem az egész felvetésre.<#wink> Ha átvágok azon a macskaköves részen( nem jut eszembe annak a layoutnak a neve ), akkor természetesen nem várom el, hogy mentse az időmet.<#buck>
Kivéve, ha vágsz... az nem kerül feltöltésre.

Ma és vasárnap este: Ford Sierra Cosworth RS500 - Magione!!

Mindkét este 20:30-kor kezdünk, a szerver infókat itt találjátok: AC FunRace - Ford Sierra Cosworth
A részvétel nyílt, mindenkit szeretettel várunk aki a fairplay jegyében közlekedik a pályán! <#wink>

Sári András:
"Ez nagyon el lett találva szerintem ! Remek fizika jó kezelhetőség Talán még bajnokságot is eltudok képzelni az RS-el . Közelebb hozná kicsit a mezőnyt, és jó alapot tudna nyújtani a tanuláshoz .....(akik még mos ismerkednek a játékkal ,versenyzéssel ) biztos remek csaták lennének ezekkel az utcai rakétákkal ...."

Moneytoo:
"Én is mentem vele pár kört. Nagyon kis frankó autó/mod. Tényleg tetszik. Könnyen kezelhető, nem érzékeny a hirtelen reakciókra. Nagyon tetszik a mozgása/fizikája is. Persze van még pár hiányossága, nem vált a kéz, meg ilyesmi, de ettől tök jól játszható. Sokat nem lehet és nem is kell állítgatni. A gyári settel is szépen lehet futni, bár a feneke mindig bebicsaklik - szóval keményebbre venném (ha lehetne). Próbáljátok ki, nem fogtok csalódni."

Csatay Gábor:
"Én is kipróbáltam. Szerintem egy kicsit lassabb mint az E30 M3, de tényleg jó kis kocsi."
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.11.20. 18:07:33

bardocz
Nem, a masterses app az folyton mér, és tölti fel.
barcalaci84
ilyen fasza szókapcsolatok lesznek , ha az ember mobilról ír😊
de gondolom érthető h mire gondoltam...
lehet h most a server rakoncátlankodik ahogy írják itt többen...

de nekem úgy rémlik te használtad eddig a ptrackert is ...ha vágott körrel javít valaki az idején, az a kör nem kerül fel természetesen...
úgy vettem észre h ezt nem nagyon értette itt pár ember
alma2
erdekes.
Na mind1, ertelmet mondjuk meg mindig nem latom, miert jo ezt kulon szerveren futni, marmint a hotlapot, mintha a sajatomon mennek. (az egy-ket plusz erdektelen infot leszamitva)

Viszont a masterses app, par hete az eppen aktualis napi kombot megneztem OFFLINE, vagyis nem a szerverukon es siman feltoltotte az oldalukra az appjuk, mint mert ido. Majd a napi mert idok kozott latszottam, Ez tok jo igy.
De javitson ki valaki, ha csak a szemem jojozott 😊

szerintem

lac coo
<#zavart1>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bardocz
Én Gábort nem is láttam, csak téged.
alma2
Szerinted?

Egy ember volt rajtam kivul fent -> Bernhardt Gabor, teged nem is lattalak kapcsolodni sem.

szerintem

b-type
Erről a Sierra-ról írhatnátok valamit, annyira nem lehet rossz ha a Masters ezzel fut, viszont kipróbálni még nem tudom 😞
hogy megy, hogy kanyar, hogy fék..
Nord még lehet nagy falat lesz ilyen sz@r háttal, de majd azon is megyek hétvégén

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

bardocz
Te vagy fent sberci néven? Láttam, hogy ottvagy, csatlakoztam, és ahogy kimentem a pályára, nem voltál sehol. Olyan, mintha a másik csatlakozása miatt szakadna meg a kapcsolat, legalábbis én erre tudok most gondolni.
alma2
Na jo feladom ezt a nordshleife-os hotlapot, most ismet connection error.

Azt hozzatennem, hogy kulfoldi szervereken 20+ jatekossal a nordon orakig lehet korozni, mindenfele problema, ugralas, teleportalas nelkul is centikre egymastol.

szerintem

BooMiller
Muhaha😊

Vegyük úgy, hogy ezt a hozzászólást nem írtad ide.<#nevetes1>
lac coo
Miert nem raksz ra egy halom autot, harmat mindenb, tobben mennenek ......

lac coo
Miert nem raksz ra egy halom autot, harmat mindenb, tobben mennenek ......

Gadfly13
Urak!

A Nordos Hotlap szervert újraindítottam (strackert is) ill. most már qualon megy a 180 perc.
<#eljen>

simraceseries.com

barcalaci84
Azért nem menti a koridod,mert gondolom 4 kerékkel elhagyása a pályát...
lac coo
Aaa, nem biztos, ha sok lenduletet visz at, gyorsabban vegig er az egyenesen .
Gt2 nel nekem is ott estek a nyakamra a nagyok, ok valahogy simabban at tudtak dobni az autot mint en .

Norbi1990
Nem láttam, de gondolom veszített utána az egyenesbe egy pár kmh-t 😄
lac coo
Egyszer, aztan tobbet soha nem probalja meg 😊)))

b-type
Me' elfélik 😄
egyébként nézted, láttad Nicki Thiim hogy jött át idén az Eau Rouge-n? sehol nem találok róla videót, pedig nagyon vadul keresztbe csúszott.

Norbi1990
Én nem sok autót láttam így közlekedni a versenypályán amikor pl a Blancpain Endurance Series versenyeit néztem 😄
Adam Jonas
Photoshop? <#hehe>

Aszfalt, a kocsi, a fű, háttérben a fák még messzebbről is rohadt jól néznek ki, valami nagy trükközés van benne az biztos.
A végén nagy hibával is 6:52:900 Nordon, és nem menti a szerveren áááááá<#violent><#falbav> Állítsátok le inkább a ..csába.<#zavart1>
BooMiller
Volt már?

download

BooMiller
Adobe 😊

macleody
Bár így jobban megnézve, mintha még az aszfalt is más lenne.
macleody
Baromi sokat számít, hogy milyen időpontban készíted a felvételt.
Elvileg rajngói kép(van franc tudja mit jelent a community náluk), facebookról van:
https://www.facebook.com/Assetto.Corsa/photos/a.393112484048409.110832.305504559475869/1008874969138821/?type=1&theater
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.11.19. 23:00:37
Alexease
Gondolom az hivatalos kep?
Igy valszeg atomeromu es/vagy photomode es/vagy valoszinu, Kunos megtovabb farigcsalja a grafikat es a rendert, mert erre bukik a nep.
Kicsit utánaolvastam, valami ilyesmiről beszélnek, kár hogy csak assettohoz nem jó...:
http://www.racedepartment.com/threads/realistic-enb-hdr-filter-for-gsc-2013.78099/
Valaki világosítson fel, hogy lehet így kicsutkázni a grafikát? 4K + 8XAA?