Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nehany versenyen mar tul vannak, 13–15 fos letszammal, ami talan nem valami sok, de az altalanos helyzetet ismere, nem is olyan rossz;D
A korabbi futamok listaiban 3-4 nev ismeros, talan/valszeg a tobbiek "ujak", legalabbis az eddig itt latott es szervezett futamokhoz kepest, igy esetleg lesz atjaras kozottuk, foleg ha a versenyek idopontja, auto es palyavalasztasa megfelelo vagy nepszeru.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2014.11.20. 20:39:16
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Előre is köszönöm!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
esténként kb biztos vagyok benne h az lenne a népszerűbb...
még így is hébe hóba belekeveredtem a funszervereteken jó kis versenyekbe felkészülés közepette...
na meg ugye teljesen más lesz a mezőny mint az eddigi bajnokságaitokban, zömében nálatok új emberek lesznek valószínűleg más szokásokkal😊...
de majd kiderül😊
de indítsatok valami bajnopkságfélét , mert teljesen halott lassan ez a tesztelősdi...lassan az rf2-ben nagyobb élet van😊
Viszont nagyon ne éld bele a magad, hogy ez majd radikálisan felpezsdíti a futamok közötti életet, más bajnokságunkban (Race07), ahol gyakran 50-60 nevezőnk is van egy bajnoki futamra, ott sem nagyon jellemző, hogy spontán kergetőzések alakulnának ki a felkészülési időszak alatt... jellemzően mindenki a setup-pal és a köridő lefaragásával bíbelődik ilyenkor a szerveren és ügyet sem vetnek a másikra. Sőt, állandónak tiltakoznak a fun versenyek beállítása ellen (hiába erőltetem <#vigyor>#vigyor>), me' mindig csak qual-t akarnak a prekval szerveren! Legalábbis ez az eddig tapasztaltat, ami persze nincs kőbe vésve, hogy AC-ben is így lesz majd.. <#vigyor0>#vigyor0>
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.11.20. 18:58:29
csak így torz a prekval lista kicsit....😞
a server prekval pedig náluk eléggé felpezsdítené ezt az állóvizet ami mostanában van AC szinten itt Mo-n...
egy bajnokság indításánál ahol szerintem kb 70 80 ember minimum szeretne indulni, ha csak szerver prekval lenne , akkor kb minden este nem lenne elég nekik egy servert üzemeltetni...lehetne jó társaságban gyakorolni , és a jobb köridőket hajszolhatnánk akár esti versenyeken is fullos serveren , servereken...
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.11.20. 18:47:01
Vagy fel lehetne tolteni, tunteni ezeket a beallitasokat is, ha nem a kijelolt szerveren futsz a program meg ugyis dolgozik alattad.
szerintem
ha offline idők is feltöltődnek az nem előny szerintem , az esélyegyenlőséget csak serverprekval tudja biztosítani...
Mondjuk a nordos maszimos szerveren tiltva van, igy fel sem tunt, hol all.
Ezen a fordon mindegy, be se tudom nyomni annyira a feket, hogy mukodesbe lepjen 😊
szerintem
kb ez a legnagyobb hibája szerintem😊
ezért vagy fent te is a mai kombó listáján ABS-es idővel,holott este ha jól tudom tiltva lesz a serveren...
meg ezért lehet pályahőmérséklettel egyebekkel is trükközni😊
na meg így gyakorlatilag senki nem használja hétközben a serverüket, pedig ha serverprekval lenne biztos összejönnének fasza kis futamok hétközben is, hisz ott gyűlne a nép ha csak ott lehetne időt javítani...
így meg sehol semmi 😞
Mondjuk az rsr idovel ellentetben itt meg akkor is feltolti, ha nincs a keprenyon az app, ott regen akkor nem ment fel az ido.
masters
szerintem
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Mindkét este 20:30-kor kezdünk, a szerver infókat itt találjátok: AC FunRace - Ford Sierra Cosworth
A részvétel nyílt, mindenkit szeretettel várunk aki a fairplay jegyében közlekedik a pályán! <#wink>#wink>
Sári András:
"Ez nagyon el lett találva szerintem ! Remek fizika jó kezelhetőség Talán még bajnokságot is eltudok képzelni az RS-el . Közelebb hozná kicsit a mezőnyt, és jó alapot tudna nyújtani a tanuláshoz .....(akik még mos ismerkednek a játékkal ,versenyzéssel ) biztos remek csaták lennének ezekkel az utcai rakétákkal ...."
Moneytoo:
"Én is mentem vele pár kört. Nagyon kis frankó autó/mod. Tényleg tetszik. Könnyen kezelhető, nem érzékeny a hirtelen reakciókra. Nagyon tetszik a mozgása/fizikája is. Persze van még pár hiányossága, nem vált a kéz, meg ilyesmi, de ettől tök jól játszható. Sokat nem lehet és nem is kell állítgatni. A gyári settel is szépen lehet futni, bár a feneke mindig bebicsaklik - szóval keményebbre venném (ha lehetne). Próbáljátok ki, nem fogtok csalódni."
Csatay Gábor:
"Én is kipróbáltam. Szerintem egy kicsit lassabb mint az E30 M3, de tényleg jó kis kocsi."
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.11.20. 18:07:33
de gondolom érthető h mire gondoltam...
lehet h most a server rakoncátlankodik ahogy írják itt többen...
de nekem úgy rémlik te használtad eddig a ptrackert is ...ha vágott körrel javít valaki az idején, az a kör nem kerül fel természetesen...
úgy vettem észre h ezt nem nagyon értette itt pár ember
Na mind1, ertelmet mondjuk meg mindig nem latom, miert jo ezt kulon szerveren futni, marmint a hotlapot, mintha a sajatomon mennek. (az egy-ket plusz erdektelen infot leszamitva)
Viszont a masterses app, par hete az eppen aktualis napi kombot megneztem OFFLINE, vagyis nem a szerverukon es siman feltoltotte az oldalukra az appjuk, mint mert ido. Majd a napi mert idok kozott latszottam, Ez tok jo igy.
De javitson ki valaki, ha csak a szemem jojozott 😊
szerintem
Egy ember volt rajtam kivul fent -> Bernhardt Gabor, teged nem is lattalak kapcsolodni sem.
szerintem
hogy megy, hogy kanyar, hogy fék..
Nord még lehet nagy falat lesz ilyen sz@r háttal, de majd azon is megyek hétvégén
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Azt hozzatennem, hogy kulfoldi szervereken 20+ jatekossal a nordon orakig lehet korozni, mindenfele problema, ugralas, teleportalas nelkul is centikre egymastol.
szerintem
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A Nordos Hotlap szervert újraindítottam (strackert is) ill. most már qualon megy a 180 perc. <#eljen>#eljen>
simraceseries.com
Gt2 nel nekem is ott estek a nyakamra a nagyok, ok valahogy simabban at tudtak dobni az autot mint en .
egyébként nézted, láttad Nicki Thiim hogy jött át idén az Eau Rouge-n? sehol nem találok róla videót, pedig nagyon vadul keresztbe csúszott.
https://www.facebook.com/Assetto.Corsa/photos/a.393112484048409.110832.305504559475869/1008874969138821/?type=1&theater
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.11.19. 23:00:37
Igy valszeg atomeromu es/vagy photomode es/vagy valoszinu, Kunos megtovabb farigcsalja a grafikat es a rendert, mert erre bukik a nep.
http://www.racedepartment.com/threads/realistic-enb-hdr-filter-for-gsc-2013.78099/