Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
szerintem
a határok továbbra is ugyanazok lehetnek mint amit a lassítós penalty szab meg...
gyári pályákon szerintem egész jól van ez megcsinálva...
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.11.21. 17:55:38
Egyébként bekapcsolhatja mindenki, mert ha nem vágás miatt vagy lent a fűbe, akkor nem kapod a slow down-t, ami ugyebár mindenkinek jól jön, ha meg lendületből vágsz, akkor mindenféleképpen megkapod.Simán működhet a dolog.
szerintem
Mivel en nem szeretem, ha kitepik a kezembol, ha kell, ha nem, elegge le van veve, multkor kimertem 60-70 wattot vett fel mikozben tekertem jatek kozben. De ugye tizedmasodpercenkent valtozik a fogyasztasa.
En is filoztam a fanatec meg ez kozott, de mindenhol csak azt olvastam, ez sokkal, de sokkal jobb. Sot akinek van mind a ketto, csak a t500-at hasznalja.
"500 RS has one shining set of features that raise the bar for sim racing: the wheel’s rotating parts and FFB system are nothing short of superb. There’s something intangible about the way the T500 RS feels in operation. Thrustmaster says it captures the ‘inertia’ of driving a car. And that might be the best way to put it. The depth of FFB effects and the smoothness of the T500’s wheel action easily eclipse Logitech and Fanatec’s current offerings. It’s hard to put into words: simply saying “the FFB is stronger” doesn’t convey the point at all. The force feedback feels like it’s coming from something much larger, something solid and massive. Something like a real car. In comparison, the T500 RS makes the FFB from other wheels feel like they’re coming from something hollow and lightweight. The T500 RS has to be experienced to be understood."
szerintem
mindenkinek fel kéne rakni...azért gondolom bajnokságban rendes becsületes emberek indulnának és használnák is😊
a semminél jobb...😊
elvileg a készítő dolgozik rajta , h ellenőrizhető leegyen az is h mindenki bekapcsolja-e ...
de addig is, szerintem a túlnyomó többség becsületes
http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/a-pit-lane-penalty-app-for-repeated-track-cutting.17852/
a neve szerintem magáért beszél...
tesztelgettem kicsit és tök jól működik...és szépen finomhangolható is akár...
de az alapbeállítások is tök jól működnek...a lényege h a vágásokat , szélesítéseket lehet szűrni, illetve driver through penalty van benne (alapbeállításban a 4 ik vágás után)
ha szimplán hibázik az ember és lemegy a pályáról , vagy leszorítjáki akkor viszont nem számolja vágásnak (az alapbeállítás h 1,3 mp-n belüli pályaelhagyást értékel büntetendőnek)
a figyelmeztetések, büntetés letöltése stb megjelennek a chatben, így futam után is könnyen visszaellenőrizhető, hisz a serverlog tartalmazza a chat üzeneteket is (na meg mi is látjuk verseny közben a mások figyelmeztetéseit is)
logban ha jól tudom még a kör szám is ott van ha netán vitás a dolog, akkor könnyen visszanézhető replayből)
Ami a wr-t és a setup-ot illeti, kipróbáltam én is. Az ,hogy én nem szeretem az ennyire kemény futóművet és ügyetlenebb is vagyok, az egy dolog, de hogy az Eau Rouge-on ezzel a settel nem megy át így padlón, az biztos. Van itt csalafintaság-<#ravasz1>#ravasz1>
Egyébként meg ha megnézed, kellően gyors ütembe pakolgatja vissza a fokozatokat, amellyel részben azt is eléri, hogy nem blokkolnak a kerekek. (Bizonyos fordulatszám alatt a motor nyomatéka/kereket forgató nyomaték kisebb lesz, mint a fékezésből származó nyomaték, ekkor lép fel ugye a kerék blokkolása.)
Valahogy annyira belemegett a jatek pont azt neztem egy hete, hogy mar kb hang nelkul es 15 fps-sel, akadozva is ugyanolyan gyorsan megyek, egy ismeretlen autoval is. Magamhoz kepest 10 koron belul megcsinalom a leggyorsabb korom, onnantol kezdve jon a szenvedes, meg a lassulas 😊
Azert alapveto dolgok mindenkit gyorsitanak, ha nem jartas az allitgatasban pl legszembetunobb a szarnyak talan es a valto az egyenesekben. Na meg amikor a vegsebesseget bealldozzak a gyorsabb kanyarsebessegre. Ezek a sokat allitgatott setupokban is jol be vannak allitva, igy ha nem hoz valakinek gyorsulast a gyari setuphoz kepest egy ilyen, akkor nagyon nagyon messze van meg a sajat hataratol is azt gondolnam.
szerintem
2:24-et mentem. talán még 3-4 mp-et tudnék faragni de akkor már nagyon a határomon mennék.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Pedalba meg beteszel egy gordeszka pogacsat,es nagyon kellemes nyomkodni, ahogy felkemenyedik. De amugy konkretan amikor g25-rol valtottam mondtam, ezert kar volt penz kiadni, az elso 2 oraban. Aztan visszatettem a g25-ot akkor ereztem milyen oriasi kulonbseg, erzes a ket kormany, olyan mintha egy muanyag zorgo csattogo vacakrol, valami igazibbat fognal. De azon kivul mas ertelme nincs, az ujdonsag ereje azert elmulik. Gyorsabb nem leszel tole, szoval ha semmi baja a g25-nek, sot ha mar javitani sem lehet akkor erdemes valtani szerintem.
A pedaljaba meg annak is lehet progresziv rugot tenni.
Tilus egy megbizhatatlan egy ember... valaszolni sem kepes a dolgokra...
szerintem
Viszont amit nem ertek, pl a celenyenes vegen, amikor nyomod a padlofeket, lathatoan tenyleg a padlot nyomod, legalabb 3 visszavaltasig, aztan meg csak meg sem villan az abs. Ezt hogyan sikerul kivitelezni?
Egyszeruen ilyen fektavot sehogy sem tudok venni 😊
szerintem
Amcsiból rendelésnél meg rájön a vám+áfa a cucc árára és a postaköltségre is.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Gadfly13, köszi
simraceseries.com
(bár ma már nem lesz változtatás, de a jövőben majd bevetjük, ha ez tényleg működni fog)
simraceseries.com
itthon is van ilyen?
Én inkább szóltam egy régi szimes barátnak NY-ban, hogy ha olyan akció lesz akkor rendelje és küldje. Persze én vadászok, neki megvan a maga baja, de az amcsi nagy akciók kezdete még odébb van.
Nem feltétlen gondolkozom a Fanatec-ben, nagy a szám hogy megvan az ára meg minden, de hát mind tudjuk...ha egyszerű lenne kkor már meglenne, azért nincs mert ezer más helye is van a pénznek..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Bocsi az OFF-ért, de 2 órát aludtam ma, hogy hajnalban és reggel el tudjak indítani egy rendelést.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
simraceseries.com
A mai Donington helyett Brands Hatch Indy fut a szerveren, mert vmi anomália miatt Donington továbbra sem működik a szerveren online. Akik a szerdai FUN-ra letöltötték már Brands Hatchet, azoknak már nem kell, mert abban benne van az Indy verzió is. Akik még nem tették meg, azok ITT megtehetik.
A pálya rövidsége miatt a verseny 10 körre lett állítva.
Holnap (szombaton) pedig Abu Dhabi. Ez utóbbi már tesztelve lett és működik. 😉
További részletek (FUN hivatalos kiírása, letöltések, hotlap szerver stb.): LINK
FUN HOTLAP
NORD HOTLAP
Olvastam, hogy páran ismét panaszkodtatok a Nordos szerver random szerű ledobálása miatt. Ha szerver oldali hálózati gond lenne, akkor feltehetően nem csak 1 ember esne le a szerverről, így elsősorban mindenki a saját háza táján keresgéljen. Minden esetre a szervert frissítettem (az utolsó update nem volt rajta), bár nem hinném, hogy ez okozhatta a problémát. Ha még is, akkor feltehetően Kunosék nem mindent vallanak be a changelog-ban. 😊
simraceseries.com
Újra jelentkezem, most egy WR idővel, ugyanúgy megtaláljátok a beállítást a videó leírásában.
Jövőhétre a mercivel is megpróbálok összerakni egy alap setet.
Aki nem tudnű: ez a vicces poszt némiképp a VirtualpCARS (VirtualR.com) főszerkesztőjének szólt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1. "Kunos Simulazioni" (in truth, this is my personal account, and here I represent myself) "have" released.. (yes, I'm a "trinity" 😄)
2. the Sauber Mercedes C9, "that is already available in..(please complete 😄)"
3. "Assetto Corsa aims to become the SECOND" (please, don't forget it: just the second.. , however, just in case people forget it, they will repeat each time they post something about the AC's Nords) title to offer a laser-scanned Nordschleife, following Forza Motorsport 5 for the Xbox One (that is not properly exact, but hey, whatever we can do to make them happy..).
A suggestion, just to vary a bit: you could write: "as you should already know, Assetto Corsa aims to become.." etc
4. Oh, don't forget "in 2015 also iRacing will produce a laserscanned Nordschleife" (and, btw, I can't wait to get it, I love their approach to track modeling)
Just kidding Rob, don't take me wrong, life is too short to not be italian, we are just spaghetti&mandolino. 😄

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!