Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon szép finom kör volt, talán túl finom is néhol. <#eljen>#eljen>
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
simraceseries.com
Ezt használjátok tájékozódás képen.
ha jól emlékszem ilyen idő még a gt2-es verdákkal is durván jó időnek számít...
szerintem
Lassan indulni fog egy GTR-Masters bajnokság, amely valószínűleg GT autókkal lesz megrendezve, ha van kedvetek jönni nézetek be a fórumra.
Felkészülés ként összedobtam egy videót, amelynek a leírásában van setup is ha szükségetek van rá.
Most egy darabig nem probalkozom 😊
na meg ha nem practive mode-ban menne, hanem qualify ugyanannyi idovel, akkor legalabb az rsr app is elmentene az idoket
Utoljára szerkesztette: alma2, 2014.11.19. 13:40:30
szerintem
Abban igazat adok, hogy a hátsó régiókban is lehet jókat csatázni, nem kell a dobogóért harcolni...
utána örül ha kimehet szaladgálni 😄
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ebből a szempontból itt még istenes a helyzet, mert "szobaszimezni" nem túl megterhelő fizikailag, így csak pszichésen kell elviselni, hogy az ufók elvernek. Ez sem megy sokaknak valszeg. Nekem menne, csak időm nincs, ill. nem akkor, amikor mindenki másnak... 😞
Más: Úgy látszik a büdős életben nem kezdik el a DLC-t még előrendelésre se kirakni.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.11.19. 11:38:22
Ez idő alatt a legsikeresebb FUN futam a a november 5. (szerda) monzai Giulietta futam volt, ahol 14 fő vett részt.
A második a november 11. (kedd) spai Zondás futam 13 fővel, a harmadik pedig ha a különböző napokat vesszük figyelembe, akkor 9 fővel november 4. (kedd) vallelungai Giulietta volt.
Tehát a számok alapján a 14 fős futamon 22%-os volt a részvétel.
Fene sem tudja mi lenne a jó megoldás, mert abban is van vmi, hogy a rendszeresség nem tud annyi embert összehozni (bár ezt igen erősen megcáfolja a nyári időszak), viszont ha átállnánk vmi heti egy alkalmas dologra, akkor meg biztos többen lennének, akiknek pont nem jó az az időpont. 😊
Vannak akik azt szeretnék, hogy egy héten ne 1 autó legyen, viszont sokan vannak az ellenkező táborban is. Viszont a "múlik a varázs" elméletben is lehet vmi, mert amikor nagyobb update volt és tartalom is jött, akkor mindig felszökkent a szerveren lévő létszám. Most már ott tartunk ismét, hogy már egy SPA is uncsi. 😊 Jöhetne már az a DLC v. ha az nem is, akkor vmi értelmes és érdemi frissítés sok jó dologgal.
simraceseries.com
Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2014.11.19. 10:27:54
A progi hibái és hiányosságai ismertek, de pill. nem nagyon van más alternatíva egy kis csatározásra. rF1, Race már nem, rF2 még nem, más meg még annyi embernek sincs meg, mint ezek.
A Nord jó mindenkinek ? Már 3x mentem rajta, de még a kivezető körön kiírja, hogy server hiba, és nem ment semmilyen időt.Már nincs kedvem próbálkozni, túl hosszú a kivezető kör.<#violent>#violent>
A funrace jó dolog, de szeretnék újra együtt menni azokkal akik nem már jönnek funrace-ra mert ligában mennek.
részemről semmi nem kopott meg, várom a black friday-t, hátha lesz jó akció kormányra mint tavaly 33ezerért a tr50rs.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Lényeg a lényeg, hogy alkalomszerűségét veszíti el így a dolog, ha héten mondjuk csak egyszer lenne, akkor valószínűleg többen ürítenék a naptárukat arra az időre és mivel többekben lenne meg a szándék, így aki egyébként is jönne ha lenne mezőny, azok is ott lennének.
Lehet tévedek és szimplán múlik a varázs, illetve sok olyan hiányosság és félmegoldás van a játékban ami riaszt még engem is egy komolyabb csatától/versenytől
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
További részletek (FUN hivatalos kiírása, letöltések, hotlap szerver stb.): LINK
@Alex
Jóféle ez a kiíratás... <#taps>#taps>
@Mindenki
A hotlap előzményeket elnézegetve nem látom azt a sokat emlegetett GT imádatot <#lookaround>#lookaround>, ráadásul a pályák sem a "lerágott csont" kategória a héten.....mi lehet a baj? Lassan tényleg beigazolódik, hogy semmi sem jó még úgy sem, ha korábban többen is kérik/javasolnak egy adott kombót. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.11.19. 09:13:20
simraceseries.com
A teljes normalis lista itt: NORD HOTLAP
Én alapvetően a 87'-es Ford Sierra RS Cosworth mod-ra gondoltam, de nyitott vagyok más javaslat is, ha azt többen is támogatják! <#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.11.18. 18:00:13
További részletek (FUN hivatalos kiírása, letöltések, hotlap szerver stb.): LINK
FUN HOTLAP
NORD HOTLAP
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.11.18. 11:01:19
simraceseries.com
Zoc! videóit szoktam nézni, de már nagyon messze kerültem az rF-től, és amikor még használtam a rallyrF pályáit, már akkor sem szerettem vezetni rajtuk, de a hangulat az zseniális.
Hát ilyen biztos nem lesz. Persze lehetne, ha naponta 50-nél több ember tolongana arra várva, hogy feljusson vmilyen magyar szerverre és akkor + opció lehetne egy külön GT szeró is, de sajnos nem ez a helyzet, elég csak a hotlapokat megnézni ill. az azon lévő sessions-öket.
@b type free #23565
A napokban már tettem említést, hogy mindenképpen tervezünk a FUN-on kívül bajnokságot is indítani és erre a legnagyobb esélyes a hamarosan elkészülő Seat MOD. Szerencsére a bajnokság pályái is adottak már AC-hoz, szal ha lesz Maszimos bajnoki, akkor elsősorban erre lehet számítani. ;-)
A Maszim mindeddig ISI vonalon tevékenykedett, kezdetben F1CH, majd amint lehetőség adott volt rFactor, egészen napjainkig. Hogy milyen ligákban? Nos, volt már nálunk minden, de hogy a témánál maradjunk téli időszakban szoktunk hegyi felfutásos versenyeket is rendezni, természetesen ezt is rF-el. Tommy ezeknek a fő szervezője, de majd rákérdezek, hogy idén is tervez e hasonlót és majd max. off-ban linkelek itt vmit. ;-) (tavaly is volt egy többfordulós Transfagarasan-on)
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.11.18. 08:32:43
simraceseries.com
De akkor ezt is tudom mar :?
Ezzel a hanggal lehet valamit kezdeni, ez palyafuggo vagy mi, tegnap mentem ugyezzel az autoval gyari palyan ott nem volt ennyire rossz.
Ma se motorhang se gumi nem jott at
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.11.17. 21:07:32
De itt bármi lehet 😄
Használhatatlan...
a másik meg valami bugos ezen a mod pályán, a soft gumi 78 %-ról indult és ment felfelé 100-ig, majd vissza 😄D
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.11.17. 20:40:26
@Vass17: Orulok, hogy hasonloan gondolkodunk e kapcsan 😊
--
Ugy latszik azert jobban megvalogatja a jatekosokat az auto, mint a palya. Volt vegre egy ktm, bar a spa palyan futott. Annyira nem szoktam lassu lenni vele, de az elmult 1,5 oraban ezen a szerveren 13-man voltak nalam gyorsabbak, ami azert eleg jo, 5 masodperrcel is akar.
Public szerver, masodik rajtra, letoltuk a 12 kort, pit kiallassal, mert sajna annyi benzin nem fer bele 😊
ui: most nezem rsr-en is 14. helyen vagyok global, kb 2 nev ismeros, aki most epp fent volt a szerveren, szoval sajna eleg keves jatekos hasznalja a mai napig.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2014.11.17. 20:19:54
szerintem
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\