Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
orghh..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Viszont most meg olyan, mint ha a ptracker nem lenne fent. Időt mentett, de adatokat nem. Másnál is össze-vissza működik, vagy nálam van valami gebasz.<#fejvakaras>#fejvakaras> Csak kb. 2 hete, előtte minden zsír volt.
Csak a szokásos helyekre maszim fórum, masters fórum, ph ac topik és természetesen ide. Szabit majd megkérem, hogy ac fb-re is tegye ki...
@Alex & Barcalaci
Hétvégén elutazok, így ha esetlegesen vmi gebasz lenne a szerverrel, akkor lécci dobjatok egy mailt, mert telóról managelni tudom az eseményeket. Köszi. 😉
simraceseries.com
😊 ..összetörtem a Ferrari-t 😞
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
De örülök neki hogy ilyen rugalmasak vagytok.
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
FIGYELEM VÁLTOZÁS!
Péntek és szombati programnak meg lett változtatva a Bathurst pálya verziója ill. az M3 E30 le lett cserélve a GT2-es BMW-re és Ferrarira.
Hivatalos kiírás (változtatás, pálya letöltés stb.) - LINK
HOTLAP (stracker)
A hotlap szerveren maradt az E30, itt majd jövő héten lesz változás.
Jó szórakozást mindenkinek! <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.11.28. 10:38:09
simraceseries.com
Ez a hét nálam is felejtős, sőt nekem minden második hét 100% hogy az. Nem hiszem hogy a játékot kell okolni, itt még mindig nem bajnokság folyik, hanem csak egy kis esti szórakozás. Mindenkinek meg van a fontossági sorrend és ebben a játéknak meg van a helye. Ha a bajnokság elindul ott várható előrelépés de a FUN nem hiszem hogy nagy javuláson esne át.
Szóval jövőhéten próbálok jönni, ahogy időm és környezetem engedni!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Én kérek elnézést, hogy szóvá tettem ,hogy tisztelettel szeretnénk másik kombót kérni mert a kutyát nem érdekli (vagyis csak addig érdekli, amíg seggrázás van, hogy nekik mindegy ...)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Szó sincs itt rossz kombókról meg ide-oda szervezésekről, és le a kalappal azok előtt, akik veszik a fáradtságot és közösséget próbálnak kiszolgálni/ egyben tartani!
Mindkét este 20:30-kor kezdünk, a szerver infókat itt találjátok: AC FunRace - Fiat Abarth 500
A részvétel nyílt, mindenkit szeretettel várunk aki a fairplay jegyében közlekedik a pályán! <#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.11.27. 16:53:36
Gigabyte 990FXA-UD3 rev4.0, AMD FX 8320 (4,5Ghz), Kingston HyperX 16 GB DDR3 1600MHz, GeForce GTX 970 G1 OC-4GD, FSP Raider 750W, C400-MTF Lenovo SSD 256 GB, 3x22" LCD Logitech G27
Olvasgatom itt az előzményeket, s ritkán szólalok meg, de most hadd véleményezzek.
Megvédeném Gadfly-t mert én ezzel a fun-os dologgal kapcsolatban úgy vagyok, hogy adott egy egy vagy több ember aki, akik drága idejükből valamennyit arra szánnak, hogy mi többség szórakozzunk, az már felér nekem egy kosárnyi pozitivummal. Már eleve így indít nálam a dolog s tudom nem mindig népszerűek a szerverek, de ez szerintem nem jelenti azt, hogy annyira ratyi ez+az.
Speciel mostanában nem voltam túl sokszor (egyéb elfoglaltság miatt) de sosem annak függvényében döntök, hogy mi az adott kombó, hanem ráérek vagy sem.Persze mindig van ami jobban tetszik és van ami kevésbé de ez is szinezi a dolgokat, plusz kihívás.El kell fogadni, hogy nem tetszhet minden mindenkinek. Most meg olyan időszak van amikor sokan nem jönnek, de ez szerintem fog változni!
Én bizom abban, hogy fogunk még sok küzdelmet látni esténként. Ákos jól van ez így szerintem <#awink>#awink>
Jo lenne eldonteni higy most mire is van ez a szerver ! 😊
Én oda mindenképpen szeretnék majd jelentkezni szervertagsággal, miegyébbel. Masters-nél is sztem.
Egy dolog, amire mégis kitérnék az az állítólagos fenyegetés. Valóban, ha az ember egyszerűen értelmezi az általam írtakat, akkor erre is utalhat a dolog, de ha mélyebbre nézel, hogy mi-mivel van összefüggésben ill. összepárosítva, akkor talán átjön, hogy semmiféle fenyegetésről nincs szó (megjegyzem nem is volt cél). Egy egyszerű példával ez olyan, hogy van egy falú "neves" vegyesboltja, ahova a nép hosszas ideje jár vásárolni, viszont ahogy telik az idő, megnyílnak más kisebb közértek is, sőt az emberek a saját terméküket kezdik el árulni a utcán és az eddig népszerű vegyesbolt olyan helyzetbe kerül, hogy már kár kifűteni télen, hogy üzemelhessen, mert az embereknek több lehetőségük van bevásárolni. Annyiban különbözik a FUN szerver helyzete, hogy itt nem a nyerészkedésről ill. a megélhetésről van szó, viszont maga a modell lényege közel azonos a példában felhozottal.
simraceseries.com
Olvasva itt a hsz eket, most vagy mindenkit megszallt terezanyu, vagy csak fenyezi magat, de mivel ahigy olvasom mindenkinek mindegy mi van, meg a jo szimes megkuzd mindennel, ez alapjan tele kellene lennie a szervernek...de nincs, ezek a aldott rendes emberek akkor miert is nincsenek fennt ?????? 😊
Szamomra egyre kinosabb amit a melyen tisztelt ligak itt muvelnek, a fun szerver nen errol szol ...
Ez a gyerekes kimondatlan fenyegetes, higy ha valaki keresztbeszervez akkor nincs szerver, ha uj liga szervezne kap egy napot a hetbol....mi a tokom ez mar ?????
En leszarom melyik nicknev utal vagy nem, az en velemenyem az, higy ez a hozzallas most kapcsold le a szerveredet, a normalisabbja ebbol tuti nem ker, megoldjuk magunk !
Az agyam eldobom, de komolyan, a vegen meg en vagyok a gyoker mert senkinek nem tetszo kombo van, senki nem megy , senki !!!!, de szolni nem lehet, mert ugye bunkosag, oruljunk, higy van meg lekapcsoljuk.....sajatot le)et inditani, de akkor lekapcsoljuk ....
Es ez nem szemelyes sertes, de en igy gondolom.
Mikor nalam meg ment a szerver, meg nem nezett ram senki ferdeszemmel, hogy csiynaltam szervert, nem azert csinaltam, hogy nekem jo legyen, az ment amit kertek az emberek, es pedig nem titok, sokszor en oda sem ultem, mert nem erdekelt (pl nord... ).Eszembe nem jutott senkit zsarolgatni, fenyegetni, igaz nekem nem is volt kivel....
Ezt hivjak ugy, higy jo szandekbol csinaltok funszervert ?????
UI: nem vagyok Lacoo 😉
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.11.27. 13:58:38
A demokratikus szót pedig kérlek ne emlegesd. Ez megint egy hasonló hozzáállás, amit Laccoo is tanúsított miszerint "meg van mondva mi a jo nekunk". Kicsit elszomorít, hogy páran ezt így látjátok, mert sztm mindig igyekeztünk olyan autót v. kombót betenni, amit itt (elsősorban SG-n) írtatok/kértetek.
Ha már ez a téma, akkor reagálnék egy korábbi megnyilvánulásra is, miszerint van aki úgy véli, hogy nem lehet privát szervert indítani és arra toborozni. Miért is ne lehetne? Ha jól tudom senkinek sincs felhatalmazása arra, hogy ezt engedélyezze v. sem! Ez egy nyílt fórum és mindenki azt szervez ill. tesz közzé amit szeretne. Ennek a dolognak max. annyi veszélye lehet, hogy a maradék emberek még jobban széttagolódnak és így a "nagyobb szervezetek" erőforrásai fölöslegessé válnak. Kérdés, hogy érdemes e ezt a folyamatot elindítani és visszaugrani a "kőkorszakos" privát szerveres megoldásra....mert ez máshova nem vezet. Persze a lehetőség adott és a Maszim nevében elmondhatom, hogy biztos nem lenne belőle sértődés (savazás). Max. ha nem látjuk értelmét az üzemeltetésnek akkor megszüntetjük részünkről az állandó FUN-t, de ezt már feljebb és korábban is írtam.
Egy szónak is száz a vége! Jól akarjuk magunkat érezni mások társaságában v. sem? Mert ha ez számít, akkor a kombó húszadlagos tényező.
Bár már csak 4 napos a Maszim FUN, ez úton is várom az ötleteket a jövő heti autóval és pályákkal kapcsolatban. Beszéljétek át és a végén megpróbáljuk a lehető legjobb opciót kihozni belőle. <#eljen>#eljen>
simraceseries.com
...
Egyébként meg absz. megéri, nem tudom mondana-e bárki mást aki szereti a szimeket.
Online vagyunk hol többen hol kevesebben...most pl. pont arról dumáltunk hogy mostanában az emberek elmentek mást csinálni versenyzés helyett.
Mivel nem végleges még a játék ezért a ligák nem indulnak komolyabban, csak 'fun race' indulnak.
De ha online akarsz menni akkor semmi értelme várni, mert szokni kell a többieket és meg kell találd magadnak a későbbi versenytársakat.
grafikailag szép, nekem mondjuk nincs elég izmos gépem ezért le van húzva hogy simán fusson, de még így is szép.
Hangok jók, de néha recsegnek.
- Megéri e most megvenni, vagy várjak vele megjelenésig?
- Mennyien játszanak online? Szívesen játszanék magyarokkal, illetve külföldiekkel.
- Grafika téren mihez lehetne viszonyítani? Forza szintjét hozza?
- Hangok?
Én főleg Xbox 360-on játszottam autós játékokkal Pl.: Forza 1-3, PGR
Amúgy én is azt gondolom,hogy ha kijön a seat modotok akkor az nagyot fog lendíteni (remélem világviszonylatban is)Én nagyon várom már.
Szaboz.Nekem is hasonló a probléma:kisgyermek,(vagyis ez nem probléma<#szeret>#szeret>)
Az időpont nekem is necces egy 1 hónapos és egy 4 éves gyerek mellett, de ez minden estére (és napközbenre) igaz...
@Gadfly:
Ezzel teljesen egyetértek, hogy az újítások hozzák a népet. (Engem mondjuk nem azok vonzanak, mert a WC-csésze fun-tól (rFactor) a PSRL Endurane-ig mindenevő vagyok, nekem a TÖMEG kell) Gondolom, hogy a következő felfutás a Seat Kupa és a DLC-ben beharangozott NSch lesz.
A másik, amiben személy szerint az egyik problémát látom, hogy sokan az elsőkerekesre vannak kihegyezve és az RWD-t már ki sem próbálják, nemhogy versenyre jönnének. Természetesen (szerencsére) vannak oly közösségek, ahol szökőévente egyszer volt FWD- bajnokság...
No de hamarosan jönni fog a Seat, amivel nem titkoltan vmi bajnokságot is szeretnénk szervezni. Bízom benne, hogy ez akár lehet egy olyan löket, mint egy Kunos féle frissítés. 😄
simraceseries.com
Jelenleg pont egy ilyen van napirenden. Jól vezethető BMW, ráadásul elég sokan mentek vele a masters tesztbajnokiján is, szal többen is ismerik (setup is van), ráadásul most olyan pályákon, amit tényleg ritkán v. még soha sem használtunk (kicsit ismétlem most a korábbi #23933 hsz-t). A szolgáltatások ha úgy nézzük folyamat bővültek, van hotlap ill. ilyen-olyan csilivili dolgok az SG bannerben. Ahogy korábban is említettem, mással lehet a baj és nem a kombókkal. Én sem tudom mivel, de ha tippelnem kéne, akkor talán AC varázsának az elmúlása. Ezen a max. Kunosék tudnak segíteni, ha folyamat jönnének az érdemi frissítések. Amióta megjelent az MP, szinte azóta foglalkozunk a FUN események szervezésével és ha diagramon kéne ábrázolni, hogy mikor ültek le a legtöbben FUN-olni, az mindig azokban az időszakokban volt, mikor jött vmi update. Én erre gyanakszom elsősorban, de nyilván sok más tényező is közrejátszhat. A DLC megjelenése biztos ismét fellendíti az aktivitást, de nagy csodákat ettől sem várnék, mert feltételezem nem minden AC tulaj fogja megvásárolni.
@szaboz80
Még júniusban (link) mi is próbálkoztunk egy Exos eseménnyel, de érdeklődés hiánya miatt nem volt sikeres (pedig minden fontosabb helyen meg volt hirdetve és az emberek tudtak is róla), de sokan azzal jöttek, hogy nem jó az ow ac-ban ill. h nem szeretik. Ezt követően többször is volt olyan FUN esemény, amikor vmelyik ow autót hoztuk elő, de igazából egyik sem hozott kimagasló érdeklődést. A legutolsó ilyen próbálkozás és erre talán többen is emlékeznek még SPA megjelenése után volt egy olyan hét, mikor egész héten ez volt a program (első felében tatuusfa, majd a második felében Exos), de itt is inkább SPA újdonságának volt köszönhető az aktivitás.
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.11.27. 11:41:54
simraceseries.com
Amúgy jó kis verseny volt nálatok!Remélem tudok majd menni hétfőn is,mert nagyon jó kombó(de ez nem rajtam múlik,mert kicsit késői nekem a 8 as kezdés,a család meg már pihenne😊)
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.11.27. 11:27:48
A szervereket illetően igazad van, illetve részben. Elsősorban a német szerverek vannak a GT-re kihegyezve, és a BMW E30-ra. Amit én nagyon hiányolok, a kisebb formaautók. Ha jók az emlékeim a GTRM szervezett még korábban egyet, azóta nem igazán találkoztam velük 😊
De amúgy én sem értem mi a baj a programmal.
Nekem a legnagyobb problémám,hogy a külföldi szerókon állandóan csak gt3-gt2 megy,az is csak spa és monza....<#banplz>#banplz>semmi más.
Szóval csak így tovább teljesen jó ahogy csináljátok! Köszönjük😊
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.11.27. 10:19:56
simraceseries.com