Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krunky
b-type
Laccoo, tévedsz ha azt hiszed másként is lehetne 😊
Valamivel mindig van valami baj....ha véletlenül jó az autó, akkor a pálya, ha a pálya és az autó is jó akkor az időpont...az hogy mindhárom jó legyen az ritka....és ez egy ember, mert pl. nekem tetszik a Bmw, de két másiknak nem tetszik ők mondjuk GT-vel mennének, de az meg neked nem tetszik, akkor lesz GT, de kezdődik elölről a pályával.
Sztem egyszerűen az a gond, hogy nincs meg a társaság, mi csak úgy összeverődünk.
Én annyit tudok tenni, hogy levetkőztem az ellenérzéseimet, és polgári nevemen futok, a Masters miatt döntöttem így (nem volt könnyű döntés!, ..évekig ellene voltam).
valamit valamiért, beneveztem pár versenyre oda készülök, és ha úgy van idő akkor felnézek fun-ra, de általában mindig valami baj van, tegnap előtt ketten voltunk Mid-Ohio-n versenyidőpontban.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Ebben egyetertek, most pl pont az van, hogy meg van mondva mi a jo nekuknk ! 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
De mivel 😊
Mondjuk en csak kibicelek, mert iden nem.igen erek ra jatszogatni ....

Gadfly13
Szerintem sem az autóval v. az adott kombókkal lenne baj, mert szinte egész nyáron mindenki ezzel a BMW-vel akart menni (mentünk is) + a masters első teszbajnokija is sikeres volt vele, ez alapján nem hinném, hogy egyik pillanatról a másikra mindenki elpártolt volna. Ráadásul nem megszokott (de azért feltehetően többek által ismert) pályákat kínál az e heti program, de még ez sem elég. Mással lehet a baj...

simraceseries.com

b-type
Nem kell, csak akkor ez lesz.
Az emberek amúgy sem könnyen egyeznek ha szabad nekik választani 😄
...mi Magyarok meg aztán különösen jobban tudjuk a másiknál mi a legjobb.
így aztán általában egyedül maradunk 😊

Az URD csomagban az Aston-t próbáltam, az jó volt...tetszett.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Mindenki szégyellje el magát, hogy nem játszik minden este olyannal amivel nem szeretne !!! 😄D

lac coo
szerintem a BMW még mindig olyan rugóláb mint volt minden régebben 😊
az urd jó, nekem eszement módon tapad, talán csak a Ferrari ami néha csinál is valamit ....

b-type
sztem semmi baj nincs a kocsival, a társaság fanyalog 😊

bár én is inkább versenyre készülődök mostanság.
Megvettétek az URD-t végül? ..kipróbáltam sztem megéri megvenni.

Gadfly13

simraceseries.com

Gadfly13
De, sztm pont kifogtad azt az időszakot, mikor a maszim FTP-n sebességkorlát van. 😞

simraceseries.com

Met
Ezeket a letölthető dolgokat nem lehetne valami gyorsabb helyre felrakni? A pályát valami 10-12 percig tölti<#szomoru1>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

lac coo
Erőltetni semmit nem kellene 😊

Valaki lesz a héten egyáltalán?Ennyire utálja mindenki ezt a kocsit?Senki sincs most sem pedig ez a csúcsidő..
lehet ezt a verdát nem kellene erőltetni..
Szerintem ez egy 3. verzió.A héten nekem végül is mindegy, mert nincs időm tesztelgetni a BMW-t, a beugrok-elől megyek pedig most nem működik, csak az esetleges problémák elkerülése miatt vetettem fel.Egyébként szélesebb, kevésbé dobál ( az a vicces folyamatos billegés nincs benne ), hangulatát tekintve olyasmi, mint a gyáriak ( kopott rázó ilyesmi ) vagy Donington.
Gadfly13
Értem, akkor ez már lehet h annak a 0.2-esnek a "boxositott" verziója. Nekem igazából mind1, hogy a jelenlegit v. az általad linkelt 0.7-est használjuk. Sajnos nincs időm letesztelni a két verzió közti különbséget, így ha ebbe be tudtok segíteni, akkor azt megköszönöm és természetesen pénteken és szombaton már azzal a verzióval fog futni, amit jónak láttatok. 😉

simraceseries.com

Már nem tudom pontosan, de valószínű ez az: Bathurst 0.7
A 0.7 és a 36 box stimmel, szóval valszeg ez az.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2014.11.26. 14:02:22
Gadfly13
Gondolom Te ezt a verziót próbáltad nem? Természetesen ez volt a legelső, amibe én is belebotlottam, viszont ha jól emlékszem ennek a verziónak van egy olyan gondja, hogy 8 v. 10 boxhely áll csak rendelkezésre, szal online FUN szervezés céljából nem a legideálisabb.
Ami viszont linkelve van a hivatalos kiírásban, ugyan az a csapat készítette v. konvertálta, amelyeket a héten használt Mid-Ohio és Lagunát is.
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.11.26. 13:57:15

simraceseries.com

Az van, hogy stracker ment, de az Alexease cucca nem.
A Bathurst-ből biztos ez a jó pálya? Offline 2. körömnél nem állt meg az óra a rajt-cél vonalon.Van egy másik pálya is, én azon szoktam menni és nem tapasztaltam ilyen hibát.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2014.11.26. 13:05:00
Gadfly13
Maszim FUN és Hotlap szerverek a 2.4.5 verziójú strackerrel futnak már! Az esetleges hibák elkerülése végett (akik még nem tették meg), frissítsék a gépükön a ptrackert is a 2.4.5 verzióra. LETÖLTÉS

FUN Hotlap
Nord Hotlap

A szerver már Laguna Seca-val fut! Részletek/letöltés: ITT

@BooMiller
Igen! <#smile>

@barcalaci
Mindig újra van indítva az stracker kombó váltáskor. 😉 Másképp nem is működne ill. összegabalyodna a többi (párhuzamos) szerverrel.
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.11.26. 10:32:21

simraceseries.com

Sikerült, nem tudom mi volt a baja...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

barcalaci84
nem lehet amúgy az h amikor a kombót megváltoztatod és újraindítod a servert, akkor nem indítod újra az strackert is...
MINDIG újra kell indítani azt is ha a servert újraindítod...(a ptracker használóknál vágottnak érez mindent hisz az előző pályát nézi😊 )
Ezt sajnos nem tudom letölteni, az összes böngészőmet fikázza...

BooMiller
Ezt most csináltad miközben fent voltam?.,,,,

Csütörtökön nem lesz semmi szervezett fun?
Csütörtökön nem lesz semmi szervezett fun?
b-type
Sztem a következő körben sem lehet büntit kapni...mert nekem sem mentette a jobbik köröm annak a végén meg kigurultam a bukótérbe..lehet hogy azért nem mentette.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Gadfly13
Elvileg a vágott köröket nem menti. Add-on pályánál ez gondolom még kényesebb lehet, mert ki tudja mit hogyan érzékel ezeknél. Viszont ahogy nézem strackerből is van már 2.4.5-ős verzió, így amint lesz ma időm frissítem erre a szerveren is, mert ott még a 2.4.4-es zakatol. 😊 (lehet ez is a hiba forrása)

simraceseries.com

Megint végigkínlódtam 2 kört a BMW-vel. Most utólag nem is értem, miért lett akkora kult autó. Max. a szívóhang miatt, de a többi....
A jó Lagunán a 2. köröm idejét már megint nem mentette. Azt veszem észre, hogy csak az add-on pályákon nem ment rendesen.
PTracker, gumi hőmérséklet app, büntetés app, spotter van fent. Mi lehet a probléma? Megőrülök.
b-type
Ezt nem értem én sem, az áttételt fordulathoz szokták igazítani alapból (teljesítményhez) amin módosíthat a pálya vonalvezetése. de km/h az csak viszonyszám lehet, hiszen elég sok befolyásoló tényezője van a keréken mért sebességnek, pl. legkézenfekvőbb ha nem sík terepen mész, le fog forogni az első 30fokos emelkedőn is, de biztos hogy nem annyi lesz a km/h mint sík terepen. ..de ahogy Laccoo írta szembeszél, lapos kerék..stb.
MÁS:

Radical: youtube és a link
Nordschleife rekorder.
Nem nagyon tudok belekötni, pedig az egyik kedvenc versenytechnikám, az én kedvencem mindig is a könnyű kasztni és motorkerékpár blokk párosítása, és a Radical ezt csinálta régen.
Már nem, de qva jól csinálják. Az én ízlésemnek kicsit kevésbé ráz, én úgy tudom hogy kegyetlen kemény az autó...de persze a tapadáson még innen.
2:10-s idő Spa-ban. El kell hinni hogy megcsinálja az autó, indulásnál nem úgy látszik. Sztem állat, Kunos autónak elfogadnám, nem tudom mi a vége a tempójának, ezzel a beállal (váltó és puhább gumi) ennél tovább nem erőltettem nehogy összetörjem.
fontos, valamiért benne van a kipörgésgátló, ki kell kapcsolni! egyrészt felesleges, másrészt csak gyilkolja az élményt, nem fog problémát okozni az autó, szépen fogható.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
pedig jó kis vonalvezetés...a pálya annyira nem tetszik, de a vonalvezetésében van kihívás

bardocz
Nem fog annyit számítani, és azért örülnék neki, mert rögtön be tudnám lőni a váltót, nem pedig próbálkoznék, hogy most az a 236 amit ott ír az vajon megvan 220 vagy nem.
lac coo
En tegnap mentem offline a bmw vel, es meglepodtem, hogy ez az auto megmaradt bakkecskenek, hihetlen miket kepes szokkelni egy kerekveto utan 😊))

lac coo
Miert ha lapos kerek kisebb az atmero, nem 😊)
Amugy miert olyan nagy szam, hogy egyezik?

lac coo
Sajnos meg min7g nem basztattam a routerem , valami fajasa van vele a gany ac servernek.....
De biztos akad valaki.....
Talan hetvegen lesz kedvem foglalkozni vele, rohellem az ilyesmit meg buta is vagyok hozza 😊))
Bar nem ertem miert kell nekem ezzel szivnom....

bardocz
Jó, hagyjuk a faszságokat...
Lacco!
Nem indítasz egy kis fityó vagy ktm szerót,valamelyik gyári klub pályával jelszó nélkül?Ma nincs kedvem mid ohiozni 1 mert nem ismerem 2 mert nincs kedvem ma bmw-zni.
lac coo
Akko guminyomast nem szamol 😊))

bardocz
??
Ami a boxban van a gear résznél, annak az égvilágon semmi köze az aerohoz, legalábbis nem kéne. Ott az áttételekből és a kerékátmérőből számolva írja a max sebességet, amit az adott fokozatban el lehet érni max fordulatszámon. Ennek az égvilágon semmi köze az aerohoz, ha a motor maxon forog, akkor annyival kéne menni, mint amit ott kiír, max a legnagyobb sebességi fokozatban nem éri el a maxot az autó. nKp-ben volt olyan érték, ami valami elméleti maximomot írt ki az aero függvényében.
lac coo
Mert nem szamol aerot... 😊)

bardocz
Igen, azzal. SuperGT eléggé endurance szóval ja, ott a jók igazán. Jól sejtem, hogy egy az egyben a GT2-es gumikat rakták alá itt?
b-type
JGTC Nissan-nal mentél? Nem rossz autó, sőt elsőre egész jónak tünt, csak amikor már komolyabb volt a tempó és elcsesztem akkor nem tetszett, nem a megszokott gyors mozdulat jött, hanem olyan tekeredős, mintha alig akarná elengedni a tapadást..
Ezek az autók sztem endurance-ra lesznek jók mert ott neis essen-kelljen az autó minden kanyarban. 😊

bardocz
Mentem egy 2:07.5-öt, nem igazán csúszkált még. Tetszik, ez az első autó, ahol ha beállítom, hogy egyesben 100kmh a vége, akkor a pályán is annyi lesz max fordulatnál miközben leszabályoz, nem valami random 10el több vagy kevesebb, mint más autóknál.
honnan

Kunos nem írt valamit arról, hogy mikor lesz végleges 1.0 meg dlc? Vagy idén már lógatja a lábát az óceánba és sz@rik bele?

Update:
"Very exciting to drive the first version of 4wd in Assetto Corsa. Hopefully I'll get good news from Aris' first tests tomorrow."
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.11.25. 15:59:18
Ezeket a modelleket honan szedték?

b-type
Honda GT500 is 2:10
offline az AI ellen nem árt ha Nissan-ban ülsz ahogy nézem a GT500-k közt.
Az alacsonyabb részletesség miatt egész sok autóval tudtam versenyt indítani gond nélkül.
szerk:
A JGTC Nissan-t mégsem ajánlom, a 2:08-s tempónál már nem tetszett korrigálásnál. 😞
inkább a sima GT500-s kocsik.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.11.25. 13:06:13

bardocz
Áh, köszi, a download felirat ott nem verte ki a szemem, így nem vettem észre.
b-type
Lent a youtube-s linken, de itt vannak külön, a Honda-t mindjárt nézem.
GT500 Supra
GT500 Lexus
GT500 Nissan
GT500 Honda
Mindegyiknél ott van a letölthetőség.

BooMiller
23879