42876

banner
  • lac coo
  • Totti5
    CARS-al két nagy gond van, nem jó vezetni és rettenet az optimalizálás.

( oké nem mindenki tapsikol ugyan úgy az ACnak, de attól még normálisan lehet az igényekről beszélgetni, nem kell egymás torkának menni vagy elküldeni az embert máshova )
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.03.08. 08:43:25
  • lac coo
    Hihetetlen jók ezek a semmitmondó, kurta videók ! :)))

Hát miért nem lehet egy kört felvenni vele valahol ? :)
  • Timbu
    Egyébként nem értem mire ez a nagy hőbörgés. Szerencsére elég nagy a választék, mindenki megtalálja a szája íze szerint valót. Ha valakinek nem jön be az AC, az könnyen talál mást. Ha valakinek a jól felépített karrier fontos és elég neki a Forza szintű irányítás, akkor a pCARS tökéletesen ki fogja elégíteni az igényeit. Olyan ez, mintha az autókereskedőnél lenne két tök egyforma autó, egy piros meg egy fehér, de én a fehéret akarnám megvenni, csak közben mondogatnám az eladónak, hogy de fessük már át pirosra :)
  • b-type
    "A játékmenetben csalódtak. Száraz, "kietlen-lelketlen" karrier (számukra, akik gridhez, forzához szoktak - most ezeket csak példaként írtam), kevéske tartalom, 2D fák ( :D - nem konkrétan, bár konkrétan ez is, szal a körités enyhén puritán jellege). A szim részt bírták, de az önmagában kevés. Egyébként elfogadom, hogy számodra ez többet is megérne, csak kérlek az assetto fórumon ezt ne propagáld :D"

Ez már elment :)
    Assetto Corsa: Dream Pack 1 available for pre-order, de a hivatalos fórum, a F'book oldaluk mind ezzel volt tele, hogy nagyon olcsó.

Ahogy írtam nem működik az arányosítás, még úgy sem hogy én 35 euro-t fizettem 2013 novemberében az Assetto-ért amiben nem volt multi, és volt benne 11 autó és 4 pálya.
    De sztem nem úgy működik hogy ha a teljes játék ennyi volt akkor a DLC annyi lesz.
  • Alexease
    "OFF" :)

• GeriDoc
  • lac coo
    Kiábrándítalak: semmit nem javult a Verdák .... :(
  • Tyuki80
    Most tényleg nem értem.
    Kezdek arra gyanakodni,hogy akik fikáznak,szeretnének gyorsan,pontosan vezetni és jó versenyeken részt venni.de sajnos nem az ilyen programokon szocializálódtak.Persze sokan bemondják a régi nagy neveket is néha: sim bin sorozat,meg rf1,RBR,hogy mennyire értenek hozzá,meg mekkora múlttal rendelkeznek(csak,hogy jó helyre tegyük magunkat),,amikor meg gyorsan szabályosan kéne versenyezni,elfogynak,meg nem jönnek az eredmények.Nem a nagy pofám vezérelt abban,hogy ezt ide most leírjam,de kezdek besokalni a sok fika szakértőtől.Valahogy soha nem találkozom online a nagy megmondóemberekkel.
    Ja!És igen!Funnboyok vagyunk!Egy szűk réteg,akiknek kicsit több kell a csilli villi grafikánál,meg 300 autónál.Ettől már régen nem szédül meg a magunkfajta funnboy szimes.
  • arty
    "Piti? :D Te láttál már egy ilyen DCS modult? :D Arty bazzeg... sok dologban egyetértünk, de amihez nem értesz... érted? ;) "

Tippelek, majd kijavítasz: 1 részletesen kidolgozott gép, pár küldivel - ami egy már meglévő rendszerber (DCS world?) illeszkedik. Tehát nem nulláról új játék, csupán tipikus plusztartalom (régebben kieg, ma dlc).

És egyébként nem láttam még, mert az X-száz eurós "játékok", ahol ráadásul egy hetet kell gyakorolni a rajtot, sajnos kívül esnek a lehetőségeimen. És bár az is igaz, hogy nem értek hozzá, de jól leírtad: nem azért 50 euró egy gép a DCS-hez, mert annyira csoda, hanem mert annyira kevés ember fogja megvenni. De azért is veszik meg ennyire kevesen, mert egy átlagos videojátékosnek kevés amit nyújt (egy szimesnek nyilván nem, neki elég ha riöl). Ez egy ördögi kör szerintem és rettegek tőle, hogy az autószimek is esetleg ide juthatnak.

"Ezekből a programokból akkor sem fogyna több, ha ingyen lenne... :)"

DCS world alapmodul(???) ingyé van, azért biztosan többen nyomják, mint a drága dlcket :) De elfogadom, hogy anyagilag így jönnek ki jobban a fejlesztők, mert 10 euróért nem vennék meg 5x annyian. Ellenben szerintem az AC esetén erre van esély.... (mármint h 20 euró helyett 10ért több mint kétszer annyian vegyék, hogy ez a tizes már fájdalomküszöb alatt legyen nagyon sokaknak)

"Nem tudom kiknek mutattad meg és miben csalódtak, de a szimes elvárásokat javarészt teljesíti, ráadásul elég baráti áron. :) Csak ismételni tudom magam... egy ilyen program, ilyen DLC-vel nekem jóval többet is megért volna, mint az a 30(?)+10 ajró... "

A játékmenetben csalódtak. Száraz, "kietlen-lelketlen" karrier (számukra, akik gridhez, forzához szoktak - most ezeket csak példaként írtam), kevéske tartalom, 2D fák ( :D - nem konkrétan, bár konkrétan ez is, szal a körités enyhén puritán jellege). A szim részt bírták, de az önmagában kevés. Egyébként elfogadom, hogy számodra ez többet is megérne, csak kérlek az assetto fórumon ezt ne propagáld :D

"A forza meg hasonló programokat szerintem meg hagyjuk... én elhiszem, elfogadom, hogy vannak akiket az kielégít, szórakoztat, de AC-hez hasonlítani... ne már. :) "

Pont úgy videojáték, mint az assetto, csak más erősségekkel. Miért ne lehetne összevetni? Számomra abszolut konkurrenciái egymásnak, egymás elől veszik el az időt ill. a pénzt (najó, utóbbit nem, mert egyiket se bírtam végül nem megvenni). Nálad nem, oké. Viszont nincs olyan távol a "repszimes világ", hogy kocsinként 60 eurót fizess, ha majd egyáltalán nem fogy az assetto (dlc), mert képtelen a tömegigényt IS kiszolgálni. Gondolom a viszonylag szép kivitelezés sincs ellenedre, nem vágysz direkt elmaradottabb külcsínre - pedig az is velejár majd a minél inkább rétegprogrammá válással. (cáfoljatok meg, de negativ spirálra az rfactor históriája abszolut jó példa, nem? komolyan ez az elvárt irány, ahelyett, h egy kommersz videojáték jellemzőit kapd (szép graf, sok licenszelt tartalom) a szimulátorosság mélységei mellett? nem is értem miért vizionálja mindenki, hogy a kettő egymást kizárja... értsd: AAA+++ kategóriás szimulátor -> drukkolok a pCARS-nak, hogy ebben példát mutasson. sajnos totti jóvoltából nagyon régen próbáltam egy változatát, s az nem efelé mutatott, de azt hallottam rengeteget javult azóta... még 3-4 halasztás és hátha kipofozzák :D )

• lac coo
    Akkor marad a Verdák számotokra, vagy rF2 a komolyabb kategóriából ...
    ez van :DDD
  • lac coo
    Kategóriaként más, de azon belül gyanúsan egyforma szerintem ....
  • GPx8
    "Egy ember kodol mindent :))"

Jó, ezt már megbeszéltük 100x :)
    Meg azt is, hogy ez már nem "garázs-project", hanem a Steam rendszerre feltöltött csili-vili videókkal beharangozott játék. Az átlagos Steam vásárló meg pont lesz*rja, hogy 100-an dolgoznak a fejlesztőknél vagy hárman, főleg, hogy azért nem 2 EUR a cucc... Minőséget és tartalmat akarnak a pénzükért. Most ügye már 1.0x -nél tartunk, tehát nem lehet ráhúzni, hogy "majd ha eccer' kész lesz, akkor majd talán lesz az is..." :)
  • Totti5
    Meg maghajtást, meg nagyon sok mindent, mert az autók pont annyira állíthatóak mint az életben és minden autó alaktrészenként ismósodítható.

Az FFB nem jó a Forza / GTben, a fizika nyilván egy sémára épül ( ami jó, minden OFFnál HC módon lehet csapatni ( gumi is jó ), csak az FFB.... ), de attól még teljesen más vezetni a különböző kategóris gépeket.
  • lac coo
    Gyreknek megvan a Forza 4, de eza 3-400 kocsi valahogy ne jon at ...
    Ezen mindig csodalkozom...Bar nem szamoltam meg, es szemre jo sok van, de a java kb csak toltelek, akar be sem kellene rakni...
    Arrol nem beszelek, hogy ahogy en latom mindennek egy fizikyja van, talan csak a loerot atirogatjak.
  • GeriDoc
    Nem, nem vagyok fun boy. Csak furcsálom, hogy ugyan azt a szimet toljuk, és én (meg még sokan mások) úgy állunk fel vasárnap esténként verseny után, hogy de jó volt, és örülünk az AC-nak, sokan meg egyfolytában csak sírnak, hogy ez nem jó, az nem jó, túl drága, túl olcsó stb. Egyszerűen nem értem, hogy miért nem lehet örülni annak, ami van, vagy elmenni nitrós autósat játszani. De nekem mindegy, csak ahogy a rally.hu fórumot sikerült, remélem ezt is sikerül visszaterelni normális kerékvágásba, és a modokról meg festésekről olvasni, nem az állandó sírásról. További jó SZIMezést.
  • lac coo
    Egy ember kodol mindent :))
    Eventekhez van mar valami cucc, valami genrator ha jol tudo , ha csak az eventeket kevesli valaki.
    De ahogy Bgilus irta egy jo karrier nem csak annyi hogy eventek vannak egymas utan rakva.

En legutobb meg Grid1 ben toltam karriert, az akkoriban teljesen jo volt .
  • barcalaci84
    erre tényleg felvehetnének egy embert h ilyesmivel foglalkozzon:)
    mert ez tényleg csak kulimunka és csak idő meg kedv kell hozzá , még szakértelem sem:)
    licencdíjak mellett azért kicsit forgathatnának vissza pénzt ilyesmire is...egy rokonnal is megcsináltathatnák:) vagy egy magyar megcsinálja nekik olcsóért:)
  • Solt
    Piti? :D Te láttál már egy ilyen DCS modult? :D Arty bazzeg... sok dologban egyetértünk, de amihez nem értesz... érted? ;) A szimulátorok (főleg a repszimek) nem azért nem fogynak milliós példányszámban mert drágák, hanem azért mert réteg igényeket elégítenek ki. Rendszerint pár fős csapatok fejlesztik őket, pár ezer, pár tízezer embernek világszerte! Átlag PC gémer majd rászán neked heteket arra, hogy egy rampstartot begyakoroljon? :) Ezekből a programokból akkor sem fogyna több, ha ingyen lenne... :) A grafika olyan amilyen, mivel nincs pénzük programozó hegyekre, vagy fizetős engine-re... rendre saját fejlesztésű motorokkal dolgoznak, és a grafika mellett kell erőforrás a fizikára, látótávra is... nem egy csőben játszódó csili-vili scriptelt fosról van szó... ;)

Nem tudom kiknek mutattad meg és miben csalódtak, de a szimes elvárásokat javarészt teljesíti, ráadásul elég baráti áron. :) Csak ismételni tudom magam... egy ilyen program, ilyen DLC-vel nekem jóval többet is megért volna, mint az a 30(?)+10 ajró...

A forza meg hasonló programokat szerintem meg hagyjuk... én elhiszem, elfogadom, hogy vannak akiket az kielégít, szórakoztat, de AC-hez hasonlítani... ne már. :)

Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.03.07. 19:50:16
  • barcalaci84
    hát ma megcsináltam az első részt fiatos cuccokat meg az alfakat...mehetek a bmw-s versenyekre:)
    na ott kiválasztottam az e30-as multiclass versenyt...ez már nem lesz egyszerű szerintem ...elolvastam h kanyarokban gyorsabb lehetek stb de azért ez kemény dió lesz úgy érzem:) egyenesben az e92-k azért mennek mint a golyó:)

egyszer kétszer éreztem h nem lát az AI:) de azért nem volt olyan vészes...de azért ebben kellene nagyon javulnia szerintem is az AI-nak

egész szórakoztatónak tűnt így beugrálni egyik autóból a másikba...
  • arty
    1.1-ig várj már, ha eddig nem kezdtél bele :) állítólag sokat javítottak rajta... najó, valamennyit legalábbis tuti :D

szerintem a fő gondok: kissé agresszív, nem "lát", ill ami még gond, h sokszor indokolatlanul fékezget, azt is túl hamar - így lazán beelőzöd
  • arty
    Forzához is voltak dlck (1500-2000ft / 10 autó - én mindig féláras leárazásokkor vásárolgattam), viszont szerintem az alapból meglévő 3-400 kocsi mellé az ember kevésbé igényli a továbbiakat. (az is igaz, h értelmük sem volt sok a külsőn túl, hiszen közel sem volt 1-1 autónak olyan személyisége, mint assettoban - nehéz is lett volna ilyen mennyiségtől elvárni)

A forza szinglije egyáltalán nem volt szerintem dögunalom, 20 óra alatt letudtad a fő karriert és kész - a dzsilliónyi eventes táblázaton aranyérmezés, az már igen (a hármast ennek ellenére még kimaxoltam, a négyest kb kétharmadánál feladtam, így is 200 óra feletti időt öltem bele).

Nem értem sokan miért vesznek fikának némi kritikát ;)
  • b-type
    Nekem a hangulat hiányzik a karrier részből. tesztvezetés, majd ajánlatok ide-oda, amiket elfogadsz.. én bírom az ilyeneket, szériaközeli sorozatokban idényszereplés, meghívásos események, fejlettebb autóknál fejlettebb setup magyarázat, oktatással a telemetriához.
    tehát nem ez a rutin, hogy nekimegyek lenyomom, ha nem akkor nekimegyek 10* és lenyomom száraz cucc.
    Kell a hangulat. Hogy hogy érik el nem érdekel, de legyen hangulata. Nem árt nevesített más versenyzők akiknek karaktere van. Nekem mindig a TOCA RD első része az ami beugrik..olyan kell. Ezer éve meglehetett csinálni, meg lehet most is.
    Akik pedig kihegyezett online izgalmat akarnak azoknak ott a multi része. Semmi gond, tökre elfér egymás mellett. :)
  • arty
    Tehát te is azt mondod, amit én: egy ember 1-2 hónapnyi idejét igazán rááldozhatták volna ;) Az a teljes feljesztési időből nem hiszem, hogy sok volna. Ha meg mégis, akkor legalább pár hetet... mert ami most van, azt szerintem max. pár nap alatt hányták össze - és még ezzel is elég jól elvagyok, de jól esett volna, ha valóban minden eventcsoport előtt van kedvcsináló video, picit kreatívabb a körítés, változatos skinekkel megy az AI.

És bár tudom: kicsi rá az esély, de a dreampacktól is várom, h esetleg adjon pár új eventet :)
  • arty
    Csúcskártya 180-500e (980/titán), alatta 80-110e a következő határ (290/970) - ezekre gondoltam mint jók (tudod, legjobb alatt van a "jó"), következő lépcső az 50-70ezres szint, ami a középkategória, az alatt pedig alsőközép és alsó kategória, stb. Tehát pl 80-110ezerért lőhető egy 970 és/vagy egy xboxone, erről írtam én. Sehol nem mondtam értékítéletet a 120ezres videokártyákról, miszerint csak azok használata volna üdvözítő - ezt max te és talán alexease látta bele ;)

Felbaszta az agyam (nem írom szebben, mert ez írja le jól a tegnapi lelkiállapotom) a baromság, miszerint hajrá dlc, de méginkább hajrá drága dlc. Rühellem az egész intézményesült játékdarabolást és minden hozzá tapsikolót kreténnek tartok (ésmégmielőtt: attól, hogy megvettem a dreampackot még nem fogok örülni a létezésének, pláne nem sajnálkozom rajta, hogy miért nem drágább vagy ad kevesebb tartalmat/van mégjobban feldarabolva, elfogadom hogy rászorul Kunos és ha már rászorul, legalább nem méregdrágán méri - ennyi).

Visszakérdeznék: csak nem egy elborult AC fanbojjal beszélgetek, aki gondolkozás nélkül mindent a kiskedvence elleni támadásnak él meg?
  • Krunky
    Tökéletesen egyetértek!
  • barcalaci84
    mármint azon kívül:)
    a GT meg Forza nem hasonló elveken épiti fel a karriermódját?
    először kisebb gyengébb autók , majd egyre komolyabbak stb time attack verseny stb vegyesen?

amúgy most nem is volt olyan szar az AI...mármint nem gyalultak le lépten nyomon...rosszabbra emlékeztem:)
    még volt egy egész jó kis csatázásom , oda vissza előzgetésem az Alfas versenyen
    Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.03.07. 18:30:22
  • lac coo
    Leginkább az a baj, hogy rohadt szar az AI :))
  • barcalaci84
    elkezdtem a karriert:)
    mi vele a baj amúgy ?egész élvezetes volt eddig...lehet végig is viszem apránként:) minden nap egy új szintet megcsinálok
  • lac coo
  • b-type
    Biztos hogy nem, egyszerűen másként nézi.
    Nálam sincs másként, nekem pl. az AI nagyon fontos lenne, és a karriermod..vannak arcok akikkel szívesen mennék online, de az időpont egyeztetés nehéz ügy részemről is. Az AI meg bármikor leakasztható, és feltölthető a rajtrács. Csak jó legyen. :)
  • Tyuki80
    Végigolvastam az egész napot...de őszintén fingom sincs arról,hogy miről megy a vita.Az ac nem egy forza vagy egy gt.Ez van,engem pl nem zavar.A dlc amiben van egy lézerszkennelt nord + jópár autó csak 10 Eur.Ez sem zavar.Ha már felvetődött a forza,ott mit adtak 10 Euróért?Vicces autócsomagokat,amiben jóesetben volt 1-2 kívánatosabb gép,de általában majdnem annyi sem.Mert miután megvetted a játékot 10000-12000 ért,rögtön jöttek a dlc-k nem is kevés pénzért.Persze pálya szinte egyben sem volt ahogy emlékeimben turkálok.Mire meglett minden ,benne volt vagy 22000-26000 be. (már akinek,mert én 3 forintot nem adtam érte,még a játék végén meghelenő hűdekihagyhatatlanmindenbennevandlc csomagért sem)
    Ráadásul a forza singplayere egy olyan dögunalom szar volt,hogy rég láttam már olyat (3.4. résszel mentem sokat)
    Nem értem,hogy sokan miért fikázzák az ac-t.Én vagyok annyira igénytelen,hogy minden nap kikapcsolódás gyanánt csapatok pár versenyt.Sajnos nem magyarokkal,de ez nem kirívó példa,hisz ilyenek vagyunk mi magyarok.Van 16 szervezésű liga,mindenki a haverok között a király stb,nem is folytatom.
    Sajnos eltűntek a jó kis fun versenyek,vagyis eltűntették..
  • lac coo
    Karrier az kulikmunka.
    Videok tucatszamra, ne adj isten tuning, vagyy fejlesztes, autovasarlas, csapathoz igazolasok, ez mind bar nem bonyolult, sok szaz munkaora .
  • GeriDoc
    "másik ellentmondás, hogy 25euró sok lenne érte, de egy valamire való videó kari 120000,- Ft:) "

Téged idéztelek. Nem tudtam eldönteni, hogy van pénzed (ezért 120e alatt nem kari a kari), vagy nincs pénzed, hogy sok a 25 euro.

Nem egy befordult pCars fan vagy, aki ide jár trollkodni?
  • b-type
    két kiló krumpliban mi munka van?..fél óránként újraterem és nem kell hozzá craftolni semmit.
    Amennyiben arányokat akarunk, akkor vagy az alapjátékot kellene felvinni 200euro-ra hogy a DLC 10euro legyen, vagy a DLC-nek kellene 1 euro-nak lennie.
    Sztem mindkettő rossz, azaz nem kell arányokat felállítani. Egy DLC-nek fent kell tartania a csapatot egy ideig, majd jöhet egy új rész.
  • barcalaci84
    eljön majd a te időd is szerintem...a karrierrel az a baj h fejlesztői szempontból rém unalmas , ellenben időigényes meló...remélhetőleg 1.1-gyel valóban javul majd sokat az AI és tényleg csak össze kell állítani h milyen események legyenek...talán modderek csinálgatnak is majd , mert tényleg pofon egyszerű összerakosgatni pl egy multiclassos fasza bajnokságot AI ellen...gyak bárki meg tudja csinálni , csak ötlet kell , meg kis kedv:)

Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.03.07. 16:07:10
  • arty
    Szerencsére én igénytelenebb vagyok nálad és így el tudok lenni egy forzával, gran turismoval is, azok valamennyire kielégítik a karrierigényem :)

De azért nem zavarna, ha azokat jobban lemásolta volna a Kunos Simulazioni és "ugyanazt" megkaptam volna ezzel a hihetetlen élvezetes fizikával is. Szerintem egy ilyen karrier összedobása a többi AC feature mellett piti melót jelentett volna....
    Utoljára szerkesztette: arty, 2015.03.07. 15:57:55
  • arty
    "Pörögtök ezen az AI dolgon, de egy szimulátornak nem ez a dolga, hanem, hogy online futamokat, bajnokságokat lehessen vele indítani."

Ezek továbbra is videojátékok... lehet persze az online futamokra, bajnokságokra építeni, akkor kapod a garázsszimet vagy a horror drága iracinget. Ez jó?

"Az iR-nek mennyire jó az AI-ja?"

iR mellett még hány szim él meg az onlineonly zárt, havidíjas rendszerből?
    Persze elmehet az AC2 irányba... (nélkülem)

"A fotózásban 200000,- -ért olyan obit adnak, amire sokan húzzák a szájukat, amit mindenki elismer az 5-600e FT. Egy össztelós bicikli 500e-től fölfelé, de inkább 800-1M-tól"

Ezeknek mi közük a videojátékokhoz? Miért nem a holdraszállás árához hasonlítod, amellett még olcsóbb lenne egy videojáték :D

"Ezzek után a 10eurós DLC ár-figyelembe véve a befektetett munkát- viccesen kis összeg."

Két kiló krumpliban is rengeteg a meló, mégse kerül ezrekbe.

"másik ellentmondás, hogy 25euró sok lenne érte, de egy valamire való videó kari 120000,- Ft:) "

Megint a kérdés - mi köze a vga árának, amit esetleg sokszázan fejlesztenek - egy kis csapat által készített dlchez?
    Almát az almához hasonlíts.

"Ami az AI-t illeti, én azért nem akartam megvenni először, mert azt hittem, hogy karrier-lockolós játék. Azoktól az agyam elsül. Versenyt kell nyerni, hogy megkapd a tuning autót...mint oviban:) Ki a f.szt érdekel, a karrier mód egy szimben? Akkor nyomjátok a NFS-t:)"

Mert neked kötelező lett volna az online HELYETT unlockolni a kocsikat és karriert játszani?
    Engem kényszerít bármi, hogy menjenk online?
    Hallottál már a választás szabadságáról? Hogy egyik játékelem nem zárja ki a másikat? ;)))

Engem érdekel a karrier - mivel egyedül szeretek játszani, így ad valami célt a körözésnek.
    Melyik NFS-ben van AC fizika? (egyébként nyugi, nyomom azokat is)
    Utoljára szerkesztette: arty, 2015.03.07. 15:59:31
  • arty
    Igazad van, van aki hácén akar menni gamepaddal ill. akár billentyűzettel is és utána a játékot szidja, de nem mindenki ilyen, szerencsére.

A 2D fa tényleg sokszor bénán néz ki és mivel a szimulátorokat kivéve már mindenhol a 3D hódít, asszem nem irreális elvárás, hogy itt is legyen olyan ;) Ettől még nem dobom félre a játékot, te sem, mások viszont esetleg igen, ezért is fontos lenne ebben IS előrelépéni - vevőt hozHAT, pontosabban a szép graf biztosan hoz is (ill. meglátjuk a pcars esetén, ott a promozás eléggé épül a külcsínre is, a Forza/GT szintén nagyrészt erre alapoz).

Szim vs. tömeg - látod, pont ez a gond, hogy nincs precedens a nagyban eladott szimre, ezért kell garázsszimekkel játszadozni :(
    Egyszerűen a szim-fejlesztők betokosodtak és rendre az online-szargrafika-dehácészim kombót tolják, így persze képtelenek kitörni a pártízezres eladásokból, aztán jön a következő kör, ami talán mégrosszabb lesz... (lásd ISI vs. rf1-2)

Változtatni kell(ene/ett volna), hátha, de sajnos az AC is csak féligmeddig hozta, amit vártam - de legalább hozott valamit, ellenben az rf-iracing-raceroom hármassal (utóbbi mondjuk fura egy lény, de ez nem az a topik...).
  • Jackal
    Ne fogd vissza magad :)
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.03.07. 15:43:47