Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alma2
Aki ilyen szerverparameterekkel inditja el, az jatszott mar valaha jatekkal?
Ennek mi ertelme?

"Lotus Evora Gx | Nurburgring-sprint | Practice: 10 min | Qualify: 60 min | Race: 4 laps |"

szerintem

barcalaci84
jó kis futam volt tegnap, remek volt a brigád, server prekval és nevezés is működött nagyszerűen...
tegnapi RC-HU-s tesztfutamról egy 20 perces videó
Gadfly13

Hivatalos kiírás (pálya letöltés stb.) - LINK

FUN HOTLAP (stracker)

A hotlap szerveren is a Ferrari 458 S3 fut!

NORD HOTLAP (stracker)

Jó szórakozást mindenkinek! <#eljen>
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.12.02. 10:39:53

simraceseries.com

Gadfly13
kicsit már késő (már nem reggel van), de talán jó lesz....

simraceseries.com

"Productive week so far, 2 new toys: 4WD and live axles.Still don't know enough about both."
"Another good day, HUGE improvements on the performances of the collision detection.. hopefully more AI cars for everybody."
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.12.02. 10:29:22
LaFerrari - Nord (hotlap) ezt már Alex is kérte.

Ferrari 458 S3 + Pagani Huayra
BMW M3 E92 + BMW Z4 E89
Ferrari F40
Ferrari 458 + McLaren MP4 12C + Mercedes-Benz SLS
Nem írunk semmit, majd mindenki utólag durrog.<#vigyor>
Mindegy, csak versenyautó legyen. Valamelyik gyári vagy a Ginetta. Pálya is mindegy, csak ne egye meg a gépet ha addon.( Nekem Brand Hatch-nél már voltak akadások)
Az S3-as 458 is elég jó.<#eljen>
ferrari 458 s 3,mondjuk imola,vagy m3 bömbi szinte bárhol mert régen volt,vagy ktm-aosta ősrégen volt ennyi jut eszembe.
Én Reliant robin / Nord combót szeretnék! 10 körös versenyre gondoltam... <#bohoc>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

b-type
Valami hihetetlen mi pénzek vannak ezen a videón, élmény végignézni amilyen verdák és hangok vannak, de 2:20 körül a Subaru indulása (ősenergia ami ott látszik), illetve 13:20-nál a Quattro sfx-je sem gyengén van összerakva..
youtube

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Gadfly13
Milyen kombót szeretnétek erre a hétre? (holnap reggelig várom a válaszokat)

simraceseries.com

alma2
Ja igen pont aktualis, egyik haverom is megvette par napja, kartyaja nem tud dx11-et, persze konfig modositassal elindul, de mar a menuben is ki kell kapcsolni a postprocess effekteket pluszban egy par verzio ota, hogy elinduljon a jatek.

szerintem

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én 750 Ti alá már nem adnám. Igaz az nem 25k újonnan. Esetleg a sima 750, vagy ezekkel megegyező régebbi, de dx11-et tudó kártya legyen. Szerintem nagyon jól gondold meg!😊
Csabesz6
Köszi Nektek!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Adam Jonas
E8400 még simán jó egy darabig, van, aki E6600-as procit használ, és még azzal is simán fut.

barcalaci84
<#eljen>
Mindkettőn jól fut, de az nv-ken hajszállal hatékonyabb a kód. (nvidiatól kaptak kártyákat kunosék)
750-760-ak felé nézelődj inkább
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.12.01. 11:36:34
Csabesz6
Üdv!

Egyelőre karcsú a PC-m (E8400 kevés lesz ide), de a 9600GT-től mindenképp szabadulok, hogy legalább a régebbi címek fussanak. Kérdésem, hogy az Assetto inkább nVidia vagy ATi párti? Úgy tudom, hogy inkább a zöldek közül érdemes válogatni, ha ilyesmi terveim vannak a későbbiekben. GTX650/ 650Ti-ket, de még inkább 560Ti-ket nézegetek. Illetve HD6870/6850 és 7770 van még a palettán. Használtan, max 25k-ért, de inkább 20. Félig off, tudom. Köszi!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Ingyenes, vagy fizetős lesz?

Gigabyte 990FXA-UD3 rev4.0, AMD FX 8320 (4,5Ghz), Kingston HyperX 16 GB DDR3 1600MHz, GeForce GTX 970 G1 OC-4GD, FSP Raider 750W, C400-MTF Lenovo SSD 256 GB, 3x22" LCD Logitech G27

A Lamborghini Miura-t azóta frissítették (hang, gumi, fék, felfüggesztés) tölthető
lac coo
<#eljen>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Gadfly13
Épp az előkészületek zajlanak. Ami biztos, hogy még ebben a hónapban és feltehetően Jézuska előtt. <#awink>

simraceseries.com

Batthurst valaki?
Még lehet nevezni 21:00-ig, illetve akinek nincs prekvalos ideje, annak 21:00 után lesz egy 3 perces booking időszak, hogy be tudjon lépni szerverre!
Infók itt: AC FunRace - Fiat Abarth 500

Nem kell túlgondolni a dolgot, ezt a kombót egy egyszerű és könnyed bohóckodásnak szántam csak a móka kedvéért, bátran lehet jönni annak is, aki egy kört sem tett még bele! <#wink>
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.11.30. 20:43:49

lac coo
Nem, ide akartam..itt is -ott is 😄

BooMiller
Másik topic😊)

lac coo
mi a tökömet kell még csinálni, hogy menjen a server.exe ? 😊)

Csak bevillan és annyi ...
portokat ha minden igaz engedélyeztem, routeren is stb ..

Ott valami nagyon elfolyt..de mókás nagyon😊
Alexease
„Fun Race” 😊 5:15–6:15

Már csak a hangorgia miatt is érdemes menni velük pár kört .. egyébként teljesen jók : )
Miura vs. California Spyder

Ma este lesz valami az Abarthon kivűl ?

Gigabyte 990FXA-UD3 rev4.0, AMD FX 8320 (4,5Ghz), Kingston HyperX 16 GB DDR3 1600MHz, GeForce GTX 970 G1 OC-4GD, FSP Raider 750W, C400-MTF Lenovo SSD 256 GB, 3x22" LCD Logitech G27

<#eljen><#eljen><#eljen>
Vettem... 😊
Hétfő este ismét rójuk a köröket... Ezúttal Németországba látogatunk, ahol Nürburgring legrövidebb vonalvezetésén feszegetjük a határokat. Ezen alkalomból a Lotus Evora GX lesz ebben a partnerünk. További információk.
Alexease
Es ha van/lesz itt egy szervezi (RC-HU/HROC), szuksegem lenne az IP/cPORT-ra, hogy a banner ala ki tudjam tenni a „livetiming”-ot. Az a szerver kellene, ami egesznap fut, es versenyezni is lehet rajta (fun). THX!
Alexease
De ma GTRM, Abarth es Maggione lesz!😊
Alexease
Holnaptol, es igy minden hetfon, egy uj szervezovel bovul a fun race, es ezzel egyutt a szervezett verseny lehetoseg (RC-HU/HROC, harmadik baner😛). Naluk is este fix rendezett verseny, es parhuzamosan futo fun szerver gyakorlorni vagy fuggetlenul versenyezni. A lebonyolitas itt is egyedi, de mivel ezek mar komolyabb futamok, igy ez elkerulhetetlen.

Ha megnezitek a korabbi versenyeiket (http://forum.racingclub-hungary.com/prequaly/), eleg jo a letszam, es van ott jonehany imert ember, akik rendszeresen a fun vagy egyeb helyeken is versenyeznek, vagyis nem teljesen uj es ismeretlen csapat.

Tovabbi info a banneren.

Es igen, igen, NEM kotelezo, nincs kenyszeritve senki😊 <#idiota> Barki indithat parhuzamosan sajatot, mennek az ismert szerverek is, es van meg 2-300 AC szerver is😉
Adam Jonas
Akkor már ott az rF2, ha mindent eltérő tapadásúra meg dinamikusra akartok <#idiota>

bardocz
És milyen fasza lenne, hogy valaki hátulról megpöcköl, és a szélvédő mellett a lámpáid is törnek elöl.
lac coo
Fu , razoko, egyebb millio dolog lehet mas tapadasu.....csak ebben a jatekban sokakat nem izgat, nem foglalmoznak vele.Va n egy alap keszlet azt jolvan...

Alexease
Bazinagy melo lenne, lenyegeben elorol kellene kezxeni az egeszet😊 Nem eri meg.
Tudom, csak ez így nagyon gyengusz. Olyanok, mint én szoktam lenni, hogy ha meg van a megoldás, onnantól már nem is érdekli. Ők is megnézték egy pár autónál, rájöttek, hogy megtudják csinálni, és onnantól a többihez nem csinálták meg. A mai színvonal pl. a pCars BMW Z4 GT3 lenne. Műszeregység, összes kapcsoló világít stb. Az F40-nél meg is csinálták, meg 1-2 autónál, a többinél nem. Nem is értem.

Alexease erre gondoltam én is, hogy jobban belegondolva nagy meló az. Akkor már a fehér vonalnak is eltérő tapadásúnak kellene lennie, a rázóköveknek is, a fű is jobban kellene, hogy csússzon stb. Ezek nélkül meg olyan GTR2 szintű lenne.( 2006-os kiadás)
Alexease
A mostani autolampak csak effektek, 1db sahder/kep a lampa elott, ezek nem vilagitanak😉 Olyan effekt mint a tobbi, gondolom azert van anomalia a PP/HDR-rel.
lac coo
Van amelyim gyari autonal is van muszsrfvilagitas, sok lotusnal pl....

Alexease
Ha ujrairna ezt a reszet is, es fixen kivagnak az idealis ivet a palyabol (es nem 3-4 fix kulon groove reteg lenne felette), akkor megoldhatna a kulonallo idealis iv tapadasat es szaradasat is. De ezzel tuti nem fog foglalkozni.
Fordítva gondoltam, azt hittem a sötétet könnyebb kivitelezni, az rF1-ből kiindulva. Legalább a lámpa látszódjon kikapcsolt PP-vel is, a lekörözés miatt, illetve ha bent felkapcsolódnának a műszerfal fények, hogy tudjam fel van-e kapcsolva a lámpám, meg azért mert k. jól néz ki.<#buck> A pCars-ba ez a dolog nagyon tetszik. Plusz az add-on autókban működik.<#whatever>
De végül is nekem mindegy, csak ne 4-en legyünk a szerveren 3-3 mp-es körönkénti különbségekkel, hanem legyen kivel csatázni.<#wink>
lac coo
Azert felszarado iv erdekes ha nincs eltero tapadas. :

b-type
pénteken mentem az 500km-s futamon 25 körös stint-ben valahol a 70. kör környékén szálltam ki (párom bekapcsolta a sütőt (sajtosrúd)..aminek egyébként örülök, de most pár más dologgal együtt sok volt, már egész nyugodtan baktattam ki visszakapcsolni az órát..).
De kegyetlen jó volt, a gumi mikor a végén van nagyon érdekesen viselkedik, piszkosul kell vigyázni 84%-s guminál 120fokos gumival már nagyon figyelős a féktáv...ahogy a völgyben végigdöngetsz Mugello-ban, és átrepesztesz jobbra a dombon, ott van egy féktáv gyakorlatilag az volt a halálkanyar ahogy néztem 😄
De kegyetlen nagy.
szerk pár körrel előttem is leszakadt valaki a szerverről...még sajnáltam is.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.11.30. 12:06:45

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Valszeg ebben is lesz majd eso, szaradas es hasonlo. De ugy, ami ehhez illik, a nagykozonsegnek, hasonloan az idealis ivhez. Ehhez a stilushoz boven jo ez a teljes palyas idealis iv, "felesleges" lett volna reszletesebb. Az esot ugyanigy megoldja, 0-100%-ig tapadas es tukrozodes, lehet majd allitani a kezdest es veget, es a valtozast. Nem is kell tobb😉

Az ejszakahoz ujra kell irnia a render reszt, valszeg a mostani alkalmatlan, es amugy sem birna el a tobb tucat dinamikus fenyt es arnyekot.
<#vigyor><#eljen>