42876
-
#27734 Azért egy ilyen szervezetnek óriási költségei vannak, ráadásul a befektetett munkát sem téríti meg senki, tehát lefordítva, más bele öli a pénzét és a szabadidejét azért, hogy másoknak jó legyen... Viszont amennyire tudom a Maszimnak idén már nem lehet küldeni, de javítsatok ki ha tévedek. -
#27733 Inkább küldd éhes kutyáknak, meg árvagyerekeknek. De most komolyan, egy rakás ember, akinek van pénze játékos pc-re, kormányra, meg van ideje valszeg játszani is. Tipikus az a fajta, akinek erre szüksége van :DD -
#27732 Ide mehet?.... Masters-nek nincs? Feleségem 1% menne arra mondjuk.
Adó 1%
MAGYAR SZIMULÁTOR SPORT ÉS SZABADIDŐ EGYESÜLET
Adószámunk: 18265486-1-43
Támogatás
Név: Magyar Szimulátor Sport és Szabadidő Egyesület
Bankszámlaszámunk:
CIB GIRO - 10702349-48766306-51100005 -
#27731 nekem elegge bele van egve a snoopy fele nord a szemembe, de ez mar az elso ot kanyar utan lathatoan teljesen kulonbozik. Leginkabb az emelkedes sullyedes, jobbra balra doles ami feltuno volt. -
#27730 Régebben olvastam valahol hogy lehetőség van az adó 1%-l támogatni egyesületeket, szívesen támogatnék ha adtok infót (Maszim-Masters..). -
#27729 Akkor nem csak nekem. Kíváncsi vagyok nagyon. Csürtötöki matekzh-n meg megbukok :D -
goldboy #27728 Ennél durvább edzőterem nekem biztos nem kéne
-
#27727 Webber tuti emlékszik erre a helyre ahányszor elmegy itt :D
egyébként akkoriban több repülés is volt, egy (talán) amcsi pályán is felröppent egy kocsi., ott simán útegyenetlenség és menetszél. Nem kellett hozzá szélárnyékból kilépés.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.03.09. 12:58:59 -
#27726 biztos magas volt a pingje:) -
#27725 Félúton? Te kis optimista :D -
goldboy #27724 Azért csak óvatosan !
-
#27723 Feluton el fogod dobni, sok ez igy egybol a kisfiat utan ! :)) -
#27722 hát de ez nagyon gyors, ezzel meghalnék hamar:)
nekem a Nordhoz a leglassab DLC autó kell majd elsőre:) -
#27721 Hamarabb blokkol igen, visszább vettem az EDL-ből, éjszakás voltam sry -
#27720 Nekem ez lesz az elso jargany, amivel korbetolom Nord-ot:P
-
#27719 És a G25 pedál potijai cserélhetőek is, míg a váltóé nem. -
#27718 A WD40 tökéletes erre a célra, nem bántha a műanyagot. -
cstibikeee #27717 Oks. Köszi. megcsinálom úgy. -
#27716 Wd40 biztos jo, az tud eleg agressziv lenni bizonyos muanyagokkal ?! -
#27715 Potméter házának nyílásán nyomjál bele WD40-et, utána jó lesz. -
Újra itt. -
#27713 elméletileg lesz, de attól még ha megveszi ezt akkor kevesebbet kell foglalkozni a modellezéssel :D -
#27712 ez valami front? az én fékem is ugrál...nem sok kedvem van szétszedni:( -
Zozzer #27711 Azért jól nyomta :) ha esetleg érdekel valakit. A kommentár oltári :D nem találtam másikat.
Utoljára szerkesztette: Zozzer, 2015.03.08. 21:24:55 -
#27710 Elvileg igen, a poti koszos feltételezhetően. -
#27709 Á, értem...:) -
#27708 WTCC van, meg liga futam.
Délután voltunk egy páran.
Majd holnap ! :) -
cstibikeee #27707 Olyan problémán van pár napja a G25 gázpedáljával, h hiába nyomom teljesen, ugrál fel le az érték, látom a pedal app-ban is meg érzem. Az elég,h ha megtisztítom és kontakt spray-el befújom? -
#27706 Volt már verseny a Primera-val, vagy csak ennyire érdekltelen? :/ -
#27705 Ha már a korról van szó, én mindig a legfiatalabb, ámde annál szilárdabb, és magabiztosabb véleményű voltam...:D itt vagyok idén 18, de amióta az eszemet tudom, a szimulátorok kellettek, mert nem tudtam elviselni, hogy odarúgtam egy hátsókerekesnek, és nem lehetett ellógatni, vagy murván nem lehetett folyamatos korrigálással csapatni, hanem aszfalt tapadás volt ott is, csak jobban csúszott... Emlékszem, mikor a GTR első része megjelent, apummal függtünk, és ugyan csak offline nyomtam, de rohadt jó volt...:) az online a rallyFactor-ral kezdődött nálam, illetve a Rallysimfans féle témával, aztán onnan próbáltam több ligát is nem rally témában, és végül a SIMCO-nál kötöttem ki...:) GTR-Masters futamon sosem indultam, csak VSR-ben, és ami a SIMCO-hoz "kötött" az az rF2 volt...:) (Bocsi a soksoksok offért...:D ) -
#27704 ebbe most jó a fék ? -
goldboy #27703 Elvileg:
Aventador
Gallardo LP570-4 Superleggera
Huracan LP620-2 Super Trofeo
Asterion
Miura SV
Huracan GT3
Gallardo GT3
Veneno, and,
Countach -
#27702 Lesz hivatalosan a Lambo DLC-ben, de hogy melyik tipusa, az passz. -
#27701 Ennek oka meglehetősen egyszerű: az emberek többsége (tisztelet a kivételnek!) csak akkor hajlandó kellően komolyan venni az adott futamot, ha éppen van tétje (pl. bajnoki pontok). Sajnos ezen emberek elfelejtik a fun versenyek alkalmával, hogy mi is a helyes magatartás a versenypályán. -
#27700 Ez lesz hivatalosan , nem ?
Legalább is a Lambo promo videóban akkoriban ezt is írták ... -
Solt #27699 Okés, ez így más, én azt hittem valami belső ellentét van... :)
@Tyuki: Én sem csalódtam a programban, szerintem sokan megtalálhatják már most benne azt amire szükségük van, csak fura volt a kijelentésed! :) -
#27698 WTCC tudjátok! Norbi utcsó előtti helyről indul -
#27697 könyörgöm Kunos, vedd meg a modelt és csináljatok hozzá jó fizikát :D
-
#27696 Szerdán valszeg sok minden változik, ezért kiteszem a Chevy-t, aki teszteli annak köszi, jöhet privben.
Nem ír felül semmit kivéve ha megvolt az előző btipus variáció, azoknak azt törölni kell.
dropbox_Chevy-Marcos-Btipus-Cruze -
Gry01 #27695