42876
-
#27774 ha variálja őket végre a karrier, tőlem jöhet - sőt! hálleluja!! :D -
GeriDoc #27773 Amit írni akartam Ezek még akkor voltak "szokások", hogy megkérdezik a készítőt, meg oda írják a nevet, amikor még a BHMotorsport-ról töltöttük a cuccokat. Hm. Nem most volt. -
#27772 Azt bőven lehet, pálya van hozzá, Glava Zete pl. is nagy jóság. -
GeriDoc #27771 Atiwrc tudjuk (én legalábbis), hogy sok munkád volt az autó modellek elkészítésével, és sok mindent köszönhetünk neked, viszont a modok 70-80%-a máshonnan hozott cucc, ahogy ez is, ráadásul még így is tele van sz.rral, mert pl. a belsőt már nem csinálják meg. Inkább legyártanak/átkonvertálnak 100 kasznit ahelyett, hogy 10-et csinálnának meg, de azt rendesen. A fizikáról nem is beszélve. Most pl. a Suzukinál a legrövidebb áttétellel 200 körül van a vége. S1600-as rally autónak. Agyrém:) Viszont innentől jó kiindulási alap lehet. A rF-ben is a HRC mod, ami jó, a többi.... Viszont aszfalton szerintem az rF sokkal élvezetesebb, mint a RBR, ez meg még jobb lesz. Ha elkészülnek/átkonvertálódnak a magyar pályák, meg valaki csinál jó fizikát, szerintem jó lesz ez.
SZABI. Vannak már hegyi pályák, és jó minőségűek. -
#27770 én egyre emlékszem, a módok nagy része meg (még) nem túl minőségi -
#27769 A számláló holnap este 6-kor jár le:)
De már csak egyet kell aludni :) -
Tyuki80 #27768 Az már van benne! -
#27767 nekem már az is elég lenne, ha jó kis hegyi felfutós szakaszokon lehetne száguldozni :) -
atiwrc #27766 Ezt már én is így érzem egy ideje és főleg a rallycross miatt sajnálom. -
#27765 A szerdai megjelenés azt jelentené hogy már éjfél után tölthető a dlc? Vagy majd holnap este? -
atiwrc #27764 Nem csak a kiugrás meg a rajtolás miatt kellene a gombra rakható kuplung, hanem hogy 1-2 hegyi pályán lévő nagyobb emelkedőn rá lehessen egy-kettőt rúgni a kuplungra, hogy gyorsuljon a kocsi ne alapjárat környékén gurulgasson.
Rf1,2-ben nagyon jól be lehet állítani hogy milyen gyorsan menjen fel és essen le a kuplung csuszkája, amivel tényleg lehet egy "kuplung rugdosást" megvalósítani. Nem tartani akarjuk egy adott ponton billel a kuplungot, csak szeretnénk néhány kanyarbolt kicsit nagyobb fordulattal kigyorsulni ;)
Elterjedtek manapság (a g25, g27 esetleg Fanatec-nek köszönhetően) a 3 pedálos rendszerek, de nem hiszem hogy csak 1-2 ember lenne, akinek nem futja a régebbi 2 pedálos kormányok lecserélésre.
Eleve az egér kormányzás azért lett gondolom berakva, hogy akár még kormány nélkül is lehessen körözgetni a játékkal, azt még talán el is fogadnám, ha ott kényszerítik rá az embert az auto-kuplungra, na de hogy egy olcsóbb kormánnyal is néha szenvedés legyen játszani.....
-
Tyuki80 #27763 Sokan várják ,hogy jó kis rally modok legyenek (nekem is járt ez a fejembe régen),de sztem ebből a játékból nem lesz egy univerzális játék :Pálya,Rally,Rallycross stb.De ez nem is baj. -
atiwrc #27762 A rallyworld-ösök amit talánnak a neten, azokat a skineket rakják be, meg se kérdik, hogy meg engedjük-e nekik, és még a nevünket se írják oda sehova.....
Sehol sem lenne ez az rw mod az RBR-es kocsi modellek és festések nélkül......
Személy szerint nekem, az AC-s S1600as suzuki fizika nem tetszik, túlságosan ficánkol a hátulja, és nagy gázra sem tapad be az eleje, nem kezdi tolni az orrát, nem is birja elforgatni rendesen a kereket egy rajtnál.
Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2015.03.10. 08:54:02 -
#27761 Ha már online:
A GTR Masters és a SimRace Series összefogásával szerdától útnak indul egy közös FUN DLC program, melynek részleteiről hamarosan további információkkal fogunk szolgálni.
Akik még esetlegesen nem szerezték be a DLC-t, azok március 11.-ig megtehetik AKCIÓS áron (33%-os elővásárlási kedvezménnyel cirka 10 euróért).
Előrendelés: LINK
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.03.10. 08:35:13 -
#27760 Na, bebótoltam én is, mikor lesz már szerda? Még nem tudom melyik kocsi lesz a szerencsés /amit összetörök az első kanyarban/ de valószínűleg a corvette vagy a nissan. -
#27759 10 db új skint ! :)) -
GeriDoc #27758 A rallyworld-ösök meg Benik skinnel csinálják a Corollát -
#27757 Srácok egy kis segítséget szeretnék tőletek kérni!
Ha valaki tud esetleg autószerelő állást BP-n belül, de valami értelmesebbet az jelezhetne nekem, mert sajna elég rossz melóhelyem van, szívesen váltanék!
11 év széleskörű szakmai tapasztalatom van!!
Köszi előre is!! -
GeriDoc #27756 Éppen ma gondoltam rá, hogy lehet az 1.1-ben "csak úgy" benne lesz a kupás Fiat. Hátha.. Jó lenne.
Az a Sauberes Nord első kör viszont meleg lesz, de ha csináltok szervert hozzá, jövök én is. -
#27755 Pedig megtanulni szerintem gyors formulával könnyű. -
#27754 ilyesmire gondoltam én is szerdára... de kell valaki aki után megyek h ne tévedjek el:) -
Jackal #27753 Valami csurran-cseppen majd a sima játékosoknak is, kapott még 700 megát az 1.1 is
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.03.09. 20:52:23 -
#27752 sokan szeretik az tuti, én szinte mindig csak kis autókkal szoktam használni, szép nézegetős tempóban végiggurulni rajta ...
a felén túl úgysem emlékszem soha mi jön, szóval csak lassan ...:) -
#27751 Mai napig emlékszem életem első olyan körére a Nordon, amikor valakivel kergetőztünk. Ilyen pontosságú pályát megismerni nálam olyan élmény, amiről eddig csak álmodhattam. Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar ilyen minőségű tartalmakat (autók-pályák egyaránt) használhatunk ilyen alapokkal megáldva. Tényleg álomszerű ez az egész, LFS világából átugorva végképp csak kapkodom a fejem. -
#27750 alapból lehet engem se, de most még friss ropogós és szívesebben gyűjtöm az első élményeket közösen:)
hotlapon senkit se tudok szidni ha kicsúszok :)online majd lagra fogom , vagy h nem hagytál helyet:)
pl tegnap délután a mugello primera is nagyon bejött nekem, pedig én nem vagyok oda a primeráért offline még nem is mentem vele:)
de tegnap szórakoztató volt, jókat csatáztunk, bevártuk egymást kicsit stb -
Solt #27749 Na azt én sem igazán értem, hogy miért nincs egy jó rally cross játék... a k...a dirt3-ban az tetszett a legjobban. -
#27748 Kétségem nincs, hogy lesz vagy 500 nord szerver ... :)))
Mondjuk engem se hoz lázba a nord multi , ahogy te is mondod, hotlapozni otthon is tudok :))) -
#27747 hát ha más nem , én indítok szervert , hamár fizetem a bika netet :)
felőlem végigmehetünk az egész DLC autókínálaton a NORDon :)
csak verseny h legalább az elején lássak más autókat:) -
Alucard92 #27746 Na ebben meg én reménykedem, hogy sikerül rendes megoldást találni a murva/sár/hó kombóra, hogy ne csak a tapadási tényezőben különbözzenek az aszfalttól. -
#27745 De persze egy elvezetes rallicross cucc az minden penzt megerne !!!!
Aztugy valahogy senki nem akarja megcsinalni....:( -
#27744 Szvsz az ilyen szimekhez keszult rallimodok mindegyike bukik ,, hogy egy csuszosabb palya nem egyenlo egy murvaval, folduttal...... -
Alucard92 #27743 Van annak oka, hogy miért is várják sokan a 4x4 meghajtást, illetve a rally modokat :)
-
Tyuki80 #27742 Sztem én rögtön bekezdek egy onlány futammal,valami közepesen gyors autóval,mert imádok versenyezni.A pályát ismerem,olyan nagy meglepetést nem fog okozni.Okosba szépen óvatosan.Hátha lesz valami magyar fun szeró is! -
#27741 Utánna pedig jöhet egy Magione - Lotus Elise SC. :D
Egyébként én gondoltam rá, hogy először valami gyengébb utcaival felmérem a Nordot amolyan trackday fílinggel. -
Tyuki80 #27740 Én,ha megjön a dlc tuti megyek egy gt3 Meki -spa kombót. -
#27739 Én beosztom az élvezetet ...!
Új autó egyből új pályán az így pazarlás ! :))
Először új autó régi pályán aztán jöhet a Nord :) -
#27738 Ezért volt, hogy szervertagságot fizettem anno. De ahogy gondoljátok. -
#27737 Inkább mint parlagfűre, aztán kiderül hogy mindenre költötték a pénzt csak parlagfű irtásra nem.... -
#27736 fizettem már bántalmazott nőknek, állatoknak..stb. ez nem ide tartozik. Ide csak az tartozik hogy él-e még ez a lehetőség vagy sem, de már kitöltöttem mert nemsoká alszom éjszakás melóra készülve. :)
Ulvar: thx!
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.03.09. 16:01:24 -
#27735 Maszim főoldalon ezt találtam:
Kedves Sporttársak!
Sikerült tisztáznunk a problémát a NAV-al. Elfogadták, hogy nem hibáztunk! Ennek eredményeként 2015-ben is megkapjuk a hozzánk utalt adó 1%-ot. Köszönettel vesszük, ha hozzánk utaljátok!
MAGYAR SZIMULÁTOR SPORT ÉS SZABADIDŐ EGYESÜLET
Adószámunk: 18265486-1-43