Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha jól számolom kb. 48.000 Ft lenne az ára, viszont erre gondolom jönne vám is. Eddig csak ebayen rendelgettem és nem akkora tételeket, hogy vámköteles lett volna (v épp átcsúszott), így a tapasztaltabbaktól kérdezném, hogy ha esetlegesen megrendelném ezt a kormányt, akkor mennyi vám menne rá ill. azt hogyan és mikor kell fizetni?
simraceseries.com
simraceseries.com
Ráadásul holtfáradtan még láttam is, hogy tankoltam 18 litert, és írta is hogy 18 L ( lap ...) 😄D De azt így 18 liternek nyugtáztam 😊
Akkor jól látom , vasárnap ugyan ez lesz ?
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.12.04. 21:54:21
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Éles futamon majd fogunk figyelni a vágásokra a kritikus pontokon...
Aztán néztem hová megyünk még ( amíg volt benzin ...) 😊)
Pedig ezt csíptem volna, de benéztem 😊)
De rettenetesen vágják a pályát ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.12.04. 21:49:32
Jövő héten meg abban bízom, hogy 2 teli szerverrel fog majd elrajtolni az AC GT3 Tesztkupa! <#wink>#wink>
Amennyiben betelik a szerver, akkor pár perc csúszással indítunk egy másodikat is, senki nem fog lemaradni.
Team Speak adatok és további infók itt: AC FunRace - GT3 Class
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.12.04. 20:44:13
Macbook Air M1 2020
simraceseries.com
GT3 Class - Spa-Francorchamps
A Fun futamok e héten csütörtök és vasárnap este 21:00-kor kerülnek megrendezésre, további részletek itt: AC FunRace - GT3 Class
A részvétel nyílt, mindenkit szeretettel várunk aki a fairplay jegyében közlekedik a pályán! <#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.12.04. 18:16:48
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Fontos, illetve egy kérés:
A pályán csak 19 versenyző tud indulni 1 szerveren (ennyi hely van a pit-ben), így lehetséges, hogy két szerver lesz, ha több lenne a nevező. A szerveren 19:45-kor fog indulni a booking (1-es szerver). Kérjük, hogy aki nevez, jelenjen meg a versenyen, vagy amennyiben nem jön, törölje a nevezését.
A képre kattintva további infók, linkek találhatóak!
Utoljára szerkesztette: szaboz80, 2014.12.04. 09:49:30
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Dzsidzsi!Nekem is úgy tűnt.Főleg az utolsónál,mikor elmentem a rajtnál és szépen elpöccintetted az autóm seggét úgy hogy bőven volt hely ,de semmi baj,csak erre oda szoktunk figyelni,mert az elég vicces hogy négyen nem tudunk crash nélkül elmenni egy ilyen széles pályán...
Tényleg nagyon szótfogadó autó, minden apró mozdulatra azonnal reagál.
Szerintem kijelenthetem hogy a játékban nekem ez a márka jön be a legjobban!
Kár hogy kiléptél, ez a verseny még belefért volna.
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.12.02. 23:38:27
Ez a resze tok jo lett szerintem.
szerintem
Utoljára szerkesztette: alma2, 2014.12.02. 23:25:20
szerintem
Amugy ha sebessegben hagyta, akkor sem gyorsul fel a "vegtelenig"😊
- a lejto vagyis a domborzati valtozas igen szep hat az autora, ha megmaszod a bathrustot, ureseben siman legurul a hegyrol az auto. De mint a valo eletben eleg elmenni a pilisbe pl, nezel elore azt hiszed, lejton mesz, a melletted levo domborzati viszonyok miatt, kozben maszod a hegyet. Valoszinu ez van azon a palyan is.
- Az FFB azt probalja visszadni kanyarban tobbek kozott, ahogy szepen csokken a tapadas a gumi es az aszfalt kozott. Vagyis akkor puhul fel teljesen, ha megcsuszol. A nordon rengeteg hely van pl, ahol az auto (szinte) elemelkedik az uttol, akar egyenesben is, na ezt gyonyoruen erzed a jatekban mi tortenik csak az ffb segitsegevel. Na es meg ezeregy mas dolgot. Hamar raerez az ember mi miert van, na es amit nagyon dicserni lehet a jatekban, ez pont ez a resze.
-- ez nem a terep2.exe es nem a the crew, ha arkon-bokron szeretnel menni, ajanlom a figyelmedbe az utobbit, ma jelent meg. Kituno moka. Nem is destruction derby, szoval tores paradet se varjal. Valoban irrealas ahogy mukodik az auto a fuvon, domboldalon, (mintha jegen mennel) de nem erre keszult es nem is ott kell menni. Persze biztosan majd lesz a jovoben mas tapadasu felulet is, ha valoban lesz murvas palya es ezer egy modositas, de korcsolyaval sem probalok aszfalton csuszkalni, mert nem arra keszult 😊
Utoljára szerkesztette: alma2, 2014.12.02. 23:17:44
szerintem
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.12.02. 22:31:48
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Felmegyek a szerverre, pont a verseny kezdődött, valami 2000mp-et írt ki hogy indul, rajt, nem megy a váltás, pedálok ok de nem bírtam sebességbe tenni, kormányból a madzag ki-be és továbbra sem jó, addigra már a többiek körbe értek, gyorsan kiléptem.
Practice-be minden ok, visszamegyek a szerverre nincs fent senki. Kilépek, látom mindenki fönt van, visszalépnék, alul írja hogy connecting tcp ip cím és visszadob a szerver listához.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
<#eljen>#eljen> persze, hogy jó lesz, köszönjük.. bár egyből ez villant be <#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: szaboz80, 2014.12.02. 17:08:36
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2014.12.02. 16:38:29
- a practice-nek mi ertelme van, foleg ilyen idointervallumban, azon kivul, hogy aki mondjum beesik a practice mondjuk 6. perceben, az valoszinu nem tud menni egy miert kort. Aki meg epp megy, annak meg felbeszakadhat.
- rsrlivetime nem irja a koridoket, bar nem is tudom, miert nem modositjak ezt ok.
Amikor nordon nem mennek az emberek hotlapot, mert elotte kell menni egy 7 perces bemelegito kort, es nekik "nincs idejuk, turelmuk ra" akkor itt ugyanugy problema a fentiek.
- a 4 koros versenyt sem ertem, de ez legyen az en bajom, amig az olyan pervezek mint Barcalaci kihasznaljak 😊
Hiszen aki beesik a versenyre, nem akar beleronditani a tobbiek jatekaba, akkor ugyanugy akar 8-10 percet varhat, majd utana majd kitepi a hajat a 10 perces practice miatt, hogy a gyorskoren lejar az ido 😊
szerintem.
szerintem
Mint, ahogy a kiírásban is szerepel (ami valószínűleg elkerülte figyelmedet) 2 db szerverünk volt. Amit kifogásolsz, az a gyakorló szerver. Köröket mész, megtanulod a pályát (ha nem ismered), beállítod az autót, stb, stb... A versenyszervert nem ecsetelem... Azonban, ha van jobb ötleted egy felkészülési szerver beállítására, szívesen meghallgatom. Jó pap is holtig tanul...<#eljen>#eljen>
@barcalaci84: Örülök, hogy tetszett... 😊
szerintem