Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gadfly13
Amazonon egész jó árban van most a G27, így szemezgetek már vele egy ideje. LINK
Ha jól számolom kb. 48.000 Ft lenne az ára, viszont erre gondolom jönne vám is. Eddig csak ebayen rendelgettem és nem akkora tételeket, hogy vámköteles lett volna (v épp átcsúszott), így a tapasztaltabbaktól kérdezném, hogy ha esetlegesen megrendelném ezt a kormányt, akkor mennyi vám menne rá ill. azt hogyan és mikor kell fizetni?

simraceseries.com

Lehet ma kapunkl valami új kocsit? Bétásoknak tegnap érkezett új update.
Gadfly13
A szerver Eastern Creek-el fut! <#eljen>

További részletek: link

simraceseries.com

lac coo
Nem tényleg nem olvastam, most estem be a gép elé 😊)

Ráadásul holtfáradtan még láttam is, hogy tankoltam 18 litert, és írta is hogy 18 L ( lap ...) 😄D De azt így 18 liternek nyugtáztam 😊

Akkor jól látom , vasárnap ugyan ez lesz ?
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.12.04. 21:54:21

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Hát mert nem olvasod el a kiírást! <#nezze>
Éles futamon majd fogunk figyelni a vágásokra a kritikus pontokon...

lac coo
Én valamiért azt gondoltam 5 kör a race 😊))
Aztán néztem hová megyünk még ( amíg volt benzin ...) 😊)
Pedig ezt csíptem volna, de benéztem 😊)
De rettenetesen vágják a pályát ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.12.04. 21:49:32

Na, szépen meg is teltünk, érdemes lesz majd vasárnap este is jönni versenyezni!
Jövő héten meg abban bízom, hogy 2 teli szerverrel fog majd elrajtolni az AC GT3 Tesztkupa! <#wink>

Hamarosan újraindul a szerver és keződik az esti Fun program! <#vigyor0>
Amennyiben betelik a szerver, akkor pár perc csúszással indítunk egy másodikat is, senki nem fog lemaradni.

Team Speak adatok és további infók itt: AC FunRace - GT3 Class
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.12.04. 20:44:13

lac coo
Még 10 nap ? 😊

<#eljen>
<#taps>
Gilb3rto
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Macbook Air M1 2020

barcalaci84
<#eljen>
Gadfly13

Indulunk, indulunk.... <#eljen>

Részletek: http://www.maszim.hu/

simraceseries.com

Jövő héten elkezdődik a régóta várt AC GT3 Tesztkupa, ennek örömére az e heti GTR-Masters Fun program a felkészülés/ráhangolódás jegyében fog zajlani!

GT3 Class - Spa-Francorchamps

A Fun futamok e héten csütörtök és vasárnap este 21:00-kor kerülnek megrendezésre, további részletek itt: AC FunRace - GT3 Class

A részvétel nyílt, mindenkit szeretettel várunk aki a fairplay jegyében közlekedik a pályán! <#wink>

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.12.04. 18:16:48

nyuny01
Most volt egy fontossággi sorrend amiröl a multkor beszéltem és a te esetedben egyértelmü hogy ki áll a sor elején. 😊 Mad bepótoljuk, lesz még rá alkalom szerintem! <#vigyor2>

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Fontos, illetve egy kérés:
A pályán csak 19 versenyző tud indulni 1 szerveren (ennyi hely van a pit-ben), így lehetséges, hogy két szerver lesz, ha több lenne a nevező. A szerveren 19:45-kor fog indulni a booking (1-es szerver). Kérjük, hogy aki nevez, jelenjen meg a versenyen, vagy amennyiben nem jön, törölje a nevezését.

A képre kattintva további infók, linkek találhatóak!
Utoljára szerkesztette: szaboz80, 2014.12.04. 09:49:30
b-type
erre is kíváncsi leszek:

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Bocsi,hogy olyan hirtelen leléptem,csak a kislányomat elkezdte a feleségem altatni ezért gyorsan kikapcsoltam.(jó ha szót fogadok,mert máskor nem jöhetek😊
Dzsidzsi!Nekem is úgy tűnt.Főleg az utolsónál,mikor elmentem a rajtnál és szépen elpöccintetted az autóm seggét úgy hogy bőven volt hely ,de semmi baj,csak erre oda szoktunk figyelni,mert az elég vicces hogy négyen nem tudunk crash nélkül elmenni egy ilyen széles pályán...
Hát ez a mai kombináció nemigazán ment nekem 😞
nyuny01
Visszatérve a Ferrarira, valahogy ilyennek képzelem a valóságban is, a tesztekben elmondottak és a videók alapján.
Tényleg nagyon szótfogadó autó, minden apró mozdulatra azonnal reagál.
Szerintem kijelenthetem hogy a játékban nekem ez a márka jön be a legjobban!

Kár hogy kiléptél, ez a verseny még belefért volna.

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Nagy klasszikus!
fuszhi

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

b-type
Eau Rouge-ban visszagurul az ziher, gyors ránéztem, sőt ha egyik kerékkel lemész a rázó mellé akkor lehet látni ahogy ledifferál amikor gázzal-kuplunggal próbálsz egyensúlyozni, de ezt replay-ben nem látod mert az erősen bugzik ilyenkor, szemre lehet látni, vagy ha felveszed fraps-l akkor a lejátszóban lassítva.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
<#zavart1>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.12.02. 23:38:27
Alexease
Nem probaltam, de kinezem belole, hogy bugzik😊
alma2
Lakelouise-rol jut eszembe. Az egesz aszfaltot kiemelte kb 10-15 centire a foldbol a keszitoje. Igy, ha lemegy ket kerek pont olyan erzes visszajonni ra, ha nem kello szogben, akarattal tesszuk, mint amikor bringaval probalunk egy szegelyre felmenni kis szogben es lecsuszik, visszadobja. (aztan orra esunk, ha nem szamitunk ra )
Ez a resze tok jo lett szerintem.

szerintem

alma2
ui: ha jol emlekszem, majd valaki kijavit, ha nem, a regi verzikoban, valoban nem gurult az auto uresben, hanem megallt, talan nem is figyelte a domborzati valtozast kelloen, vagy mas oka volt, de az tobb honapos verzio, kerdes, hogy frissel jatszottal-e vagy valami netrol bugazottal.

Utoljára szerkesztette: alma2, 2014.12.02. 23:25:20

szerintem

Alexease
En sem tudtam normalisan dekodolni😊 De valszeg nem ez z o programja😉
Amugy ha sebessegben hagyta, akkor sem gyorsul fel a "vegtelenig"😊
alma2
Miutan dekodoltattam a hadsereggel az uzeneted 😊
- a lejto vagyis a domborzati valtozas igen szep hat az autora, ha megmaszod a bathrustot, ureseben siman legurul a hegyrol az auto. De mint a valo eletben eleg elmenni a pilisbe pl, nezel elore azt hiszed, lejton mesz, a melletted levo domborzati viszonyok miatt, kozben maszod a hegyet. Valoszinu ez van azon a palyan is.
- Az FFB azt probalja visszadni kanyarban tobbek kozott, ahogy szepen csokken a tapadas a gumi es az aszfalt kozott. Vagyis akkor puhul fel teljesen, ha megcsuszol. A nordon rengeteg hely van pl, ahol az auto (szinte) elemelkedik az uttol, akar egyenesben is, na ezt gyonyoruen erzed a jatekban mi tortenik csak az ffb segitsegevel. Na es meg ezeregy mas dolgot. Hamar raerez az ember mi miert van, na es amit nagyon dicserni lehet a jatekban, ez pont ez a resze.
-- ez nem a terep2.exe es nem a the crew, ha arkon-bokron szeretnel menni, ajanlom a figyelmedbe az utobbit, ma jelent meg. Kituno moka. Nem is destruction derby, szoval tores paradet se varjal. Valoban irrealas ahogy mukodik az auto a fuvon, domboldalon, (mintha jegen mennel) de nem erre keszult es nem is ott kell menni. Persze biztosan majd lesz a jovoben mas tapadasu felulet is, ha valoban lesz murvas palya es ezer egy modositas, de korcsolyaval sem probalok aszfalton csuszkalni, mert nem arra keszult 😊

Utoljára szerkesztette: alma2, 2014.12.02. 23:17:44

szerintem

lac coo

lac coo
kis holtjáték kell neki ...!<#vigyor>
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.12.02. 22:31:48

fuszhi
Üdv a Lakelouise pálya szerkesztett gondolom e miatt bizonytalanul , de kijelenthetem aggódok. Végigmentem az F40 el a pályán és a következőt tapasztaltam. Azt hogy lejtőn lefelé a kocsi nem gyorsul fel csak ha irgalmatlan meredek a lejtő pedig 30 km/h val lefelé ha leveszem a lábam a gázról gyorsulnia kéne hisz lejtő ezt javíthatnák. Illetve Nem vagyok profi és kicsúsztam a kanyarban kicsit besokalltam , előfordul bárkivel ami ez után történt azt megint kijavíthatnák. Az autó lefelé úgy viselkedett, nem is tudom , nem akart megállni sehol se, pedig lett volna rá lehetőség csak pörgött és pörgött. Illetve az erő vissza csatolás FFB nekem is ilyen kormányom van , de mintha képtelenek lennének rá hogy leprogramozzák ha kanyarba gyorsan érek akkor a kormányt is a sebesség függvényében nehezebben tudom eltekerni míg ha lassabban fordulok akkor könnyebben tudnám eltekerni. Tehát ez a három. Lejtőn nem gyorsul , bukfencezik a kocsi és kitudja hol áll meg ha kicsúszik az ember és le esik a szikláról, valamit az erő visszacsatolás. Tényleg miért vannak ilyen kormányok ha nincs egy épp kéz láb árkád játék? Üdv

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

Met
Valami anomália van?
Felmegyek a szerverre, pont a verseny kezdődött, valami 2000mp-et írt ki hogy indul, rajt, nem megy a váltás, pedálok ok de nem bírtam sebességbe tenni, kormányból a madzag ki-be és továbbra sem jó, addigra már a többiek körbe értek, gyorsan kiléptem.
Practice-be minden ok, visszamegyek a szerverre nincs fent senki. Kilépek, látom mindenki fönt van, visszalépnék, alul írja hogy connecting tcp ip cím és visszadob a szerver listához.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Gadfly13
<#eljen> <#vigyor>

simraceseries.com

lac coo
Btype! Irtam egy pm-et, nezd meg legyszi, fontos lenne ! Thx! 😊

"már nem reggel van" Szerinted! <#violent>

<#eljen> persze, hogy jó lesz, köszönjük.. bár egyből ez villant be <#nevetes1>
nyuny01
Nem sértődtem meg, csak tudom hogy nem én vagyok a hunyó! 😊

Igaziból nem a kérdés tartalmával, hanem a stílussal volt (van) bajom... Inkább, hagyjuk...<#integet2>
Utoljára szerkesztette: szaboz80, 2014.12.02. 17:08:36
Engedelmeddel, ezt megosztom 😊
Jajj. Nem gondoltam, hogy így megsértődsz.<#nemtudom> Viccnek szántam.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2014.12.02. 16:38:29
nyuny01
Miért? Szerinted átrepültem a pályát vagy mi? Normális kört mentem, nem tehetek róla hogy ezt az időt írja ki. Amúgy 1.10.7xx volt a legjobb köröm. <#action>

Nyuny egy replay-t dobhatnál a Watkins körről.<#wow3><#zavart2>
alma2
Csak azon problemaztam illetve azt kerdeztem amit az elobb leirtam 😊
- a practice-nek mi ertelme van, foleg ilyen idointervallumban, azon kivul, hogy aki mondjum beesik a practice mondjuk 6. perceben, az valoszinu nem tud menni egy miert kort. Aki meg epp megy, annak meg felbeszakadhat.
- rsrlivetime nem irja a koridoket, bar nem is tudom, miert nem modositjak ezt ok.
Amikor nordon nem mennek az emberek hotlapot, mert elotte kell menni egy 7 perces bemelegito kort, es nekik "nincs idejuk, turelmuk ra" akkor itt ugyanugy problema a fentiek.

- a 4 koros versenyt sem ertem, de ez legyen az en bajom, amig az olyan pervezek mint Barcalaci kihasznaljak 😊
Hiszen aki beesik a versenyre, nem akar beleronditani a tobbiek jatekaba, akkor ugyanugy akar 8-10 percet varhat, majd utana majd kitepi a hajat a 10 perces practice miatt, hogy a gyorskoren lejar az ido 😊

szerintem.

szerintem

Olyan nincs, hogy csak practice ? A másik meg a verseny. Csak kérdezem.
Bocsi, hogy bele vau-vau:
Mint, ahogy a kiírásban is szerepel (ami valószínűleg elkerülte figyelmedet) 2 db szerverünk volt. Amit kifogásolsz, az a gyakorló szerver. Köröket mész, megtanulod a pályát (ha nem ismered), beállítod az autót, stb, stb... A versenyszervert nem ecsetelem... Azonban, ha van jobb ötleted egy felkészülési szerver beállítására, szívesen meghallgatom. Jó pap is holtig tanul...<#eljen>

@barcalaci84: Örülök, hogy tetszett... 😊
barcalaci84
verseny szerintem arra van h pl tegnap felmentem és 2 másik sráccal tudtunk versenyezgetni (és persze javítani így is az időnkön) szavazással át lehet ugrálni a practicet vagy a q-t ha versenyszituációkat akar gyakorolni az ember , a sima gyakorláson kívül...és persze így versenyen is futhat az ember personal bestet
alma2
ok, ha arra van, de akkor minek van verseny, de leginkabb minek van 10 perces practice, aminek tuti a kozepen esel be, aztan fujhatod a koridodet is, mert jon a next session. Na mindegy, csak nagyon szemet szurt.

szerintem

barcalaci84
prekvalifikációra van a server...hogy azonos feltételek mellett született köridőkkel lehessen nevezni adott futamra ...versenyzésre vannak egyéb szervereik ha jól láttam...
Szerinte az autóversenyeken a qualin múlik minden.<#wilting>