Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval mieéőtt valaki félreértené nem a masters ellen beszélek, csak meglepődtem ezen a hozzáálláson. <#integet2>#integet2>
peace
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
semmi extra, lassú is...de kuplungolgatva jó vezetni.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Amennyiben bárkinek bármilyen problémája van, azt vagy oldja meg privát úton, vagy jelezze a szervezőknek a megfelelő fórumban, mert ennek itt semmi helye és pláne nem ebben a formában! Köszönöm <#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.12.07. 18:28:39
Féktávon izombol nekem jött egy srác hogy tanuljak meg játszani, mert kilöktem valakit. Ami érdekes mert hozzá sem értem senkihez, jele sem volt annak hogy ütköztem volna. A másik meg hogy miért nem az szól akinek "nekimentem"?
Még mindíg várom itt a replayt... kedves Gábor! <#ejnye1>#ejnye1>
Utoljára szerkesztette: nyuny01, 2014.12.07. 18:05:39
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A rendkívül sikeres BMW M3 E30 Tesztkupa után most a Ti szavazataitok alapján komolyabb vizekre evezünk és a GT3-as gépeket fogjuk meghajtani egy 2 x 6 fordulós tesztkupa keretében! A cél nem titkoltan az, hogy éles versenykörülmények között is kipróbáljuk az AC legújabb képességeit (boxkiállás, gumi amortizáció, új sérülés modell, stb...) és persze hogy érdemi kihívást és szórakozást nyújtsunk a komolyan versenyezni vágyóknak!
A versenyeken a részvétel nyílt, viszont előzetes prekvalifikáció és nevezés szükséges. Az előzetes felmérésen több mint 130 szavazat érkezett, így résztvevőkből biztosan nem lesz hiány, minden futamon több szerver fogunk indítani és mindenki meg fogja találni a magához illő ellenfeleket, senki sem fog unatkozni a futamokon! <#wink>#wink>
A bajnokságnak nyereménye is van, a szerencsés versenyzők kipróbálhatják a SimHouse high-tech motion szimulátorát az Oculus Rift DK2-vel, a nyeremény a rendszeres résztvevők között kerül kisorsolásra!
További infók és nevezés itt: AC GT3 Tesztkupa!
Ne feledjétek, ma este 21:00-kor egy bemelegítő FunRace-t is tartunk, gyertek bátran: AC FunRace: GT3 - Spa
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.12.07. 16:52:12
Ezen alkalomból a mezőny Angliába, Doningtonba látogat és a GT3 autók gurulnak az aszfaltcsíkra. A verseny kb. 45-50 percig tart, melyre minden Érdeklődőt várunkn. INFORMÁCIÓK
Utoljára szerkesztette: nyuny01, 2014.12.06. 19:54:15
Utoljára szerkesztette: Dzsidzsi32, 2014.12.06. 19:47:40
De lehet tényleg más volt a maszim szerveren mostanában a beállítás és csak azt éreztem.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.12.06. 13:09:34
Legutóbbi maszim serveres versenyemen úgy láttam h ez az érték 0 lehetett.
simraceseries.com
Csak mert én javítottam majdnem 1 mp-et a saját időmön ma este online. ( próbáltam Sipos Attila után menni 😊)
Egyébként úgy vettem észre, hogy inkább online vannak jobb köridők.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2014.12.05. 22:29:26
Más is tapasztalt már ilyet? (ha igen, akkor a proci + vga párost is írja már meg légyszi)
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.12.05. 21:54:37
Macbook Air M1 2020
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Tomo15, 2014.12.05. 21:17:02
sorry nem tudtam jól fékezni ,irgalmatlan szar az a hangzavar amit egymás mellett csinálnak a Mercedesek, semmit nem hallok semmiből, egyedüli támpontom a kijelző ledje 😊)
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.12.05. 16:20:55
(az én G25-öm csapágyháza valszeg teljesen eltörhetett, mert már vagy fél centis kottya van a kormánynak...nem is merem használni. ha valakinek van bontott cucca G25/27-hez ne tartsa magában )
Gigabyte 990FXA-UD3 rev4.0, AMD FX 8320 (4,5Ghz), Kingston HyperX 16 GB DDR3 1600MHz, GeForce GTX 970 G1 OC-4GD, FSP Raider 750W, C400-MTF Lenovo SSD 256 GB, 3x22" LCD Logitech G27
Ezek szerint vmivel olcsóbban jönne ki mint ha itthon venném (pl. ipon), de sajnos nem annyival, amiért most hirtelen beleugranék egy ilyen kiadásba. Ha rossz v. vmi problémám lenne a DFGT-vel, akkor más lenne a leányzó fekvése, de szerencsére nem ez a szitu. Inkább csak kíváncsi voltam, hogy mennyi a végeredmény és köszi még1x a felvilágosítást. <#worship>#worship>
Ebből a szempontból jó lenne most jenkinek lenni. Biztos az ő szegényes pénztárcájukhoz lett beárazva a termék.... <#boxer>#boxer>
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.12.05. 13:56:33
simraceseries.com
UI: miultkor hallottam valami akciót az MM-ban 75e-ért
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.12.05. 13:02:08
Szállít Magyarországra, itt van kilistáztatva a teljes ára, az Import fees deposit az egy letét, én az SRW-S1-nél amit szintén amerikai amazonról rendeltem, a letét több, mint felét visszakaptam, mert ez a vámolásnál használatos letét és plusz értékkel számolnak, amit ha nem költ el a fuvarcég visszautalják.
Utoljára szerkesztette: titi7, 2014.12.05. 12:30:46
Én is válaszoltam, megkérdeztem hogy szerinte az normális hogy Írországba szállítanak de a szomszédos Magyarországra nem, ezután megkérdeztem mit gondol az Európai Unióról és meddig terjed annak a határa.. "avagy gyarmat vagyunk vagy nem?"😄DDDD azóta érdekes módon nem válaszoltak😄D
Tehát akkor így nézne ki?
48 000 + 12 960 (áfa) + 1 000 (vám) = 61 960 Ft ?
Mert így még mindig olcsóbb, mint ha itthon venné meg az ember (talán az iponnál a legolcsóbb link).
De lehet hagyom az egészet a p..ba, jó nekem a jelenlegi DFGT. <#pias>#pias>
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.12.05. 11:41:36
simraceseries.com
Ha angol amazonról rendelsz, ott nincs se áfa se vám plusszban.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.12.05. 11:18:29