42876

banner
  • barcalaci84
    nálam azt írja Előkszületben!
    én kész vagyok már:)
  • Skypack
    Most átváltott erre Coming soon This item is not yet available.
  • Solt
    Várhattál volna 17:59-ig... :D
  • zzeN
    19 órakor jelennek meg a játékok Steam-en, még 1 óra.
  • Jackal
    Lesz az több is, még 10 perce kalapáltak a bétán... :D
  • b-type
    Ha ennyit keresnék vele mint a jelenlegi pénzem akkor simán lennék portás :)
  • GPx8
    Miért? Portás vagy? :D
  • barcalaci84
    elvileg már csak 20 perc:)
  • b-type
    tök király, mindjárt lefekszem aludni, miközben mindenki tűkön ül :DD
    Én csak holnap tudom majd kipróbálni az 1.1-t :)
  • b-type
    A progit nem néztem, de elolvastam miket küzdöttél vele, szép vállalás volt.
  • zolee145
    Annyit tudok erről amennyit most utána kutakodtam, hogy megcsináljam a motor készítő programot.
    Vagyis gyakorlatban semmit, elméletben annál többet. :D
  • BooMiller
    Erre kaptam professzionális magyarázatot a PH-n.. ne sírjál vegyél vinyót!!:DDD
  • alma2
    Feltetelezem ebben is az a 2-3 nyomvonal peldanyonkent 300-500 MB lesz. Vicces.
  • goldboy
    1.1-90MB,DLC+35MB, még van két óra!
  • GeriDoc
    Az a mondat meg a sima Nordschleife layoutra vonatkozik, ahol hídnál van az időmérés. Az a körözős layout, mint a Snoopyé. Gondolom azért emeli ki az időmérést, mert a Snoopyéban kellett menni egy felvezető kört, itt viszont egyből fog mérni. Mondjuk az nem lenne baj.
  • GeriDoc
    Így, mint itt a 3. képen., de szerintem lehet több kört is menni, csak így mér. De az is lehet, hogy be kell jönni a végén a boxba. Majd este kiderül, hogyan van kibójázva.

Egyébként ez a 3 layout lesz meg.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.03.11. 14:56:15
  • barcalaci84
    ja hogy ott max 1 kört lehet menni?úgy mondjuk nem sok értelme van/lenne szerintem:)
    meg mintha úgy olvastam volna h hídtól hídig mér...

A dedicated game mode have been created to record the lap from bridge to bridge, without the need to complete an useless lap. Even if have a lap at Nordschleife is never "useless"..
    Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.03.11. 14:54:32
  • GeriDoc
    Annak a layoutnak az a lényege, hogy nem mész körbe-körbe, hanem csak egy majdnem teljes kört mész. A hídtól méri, majd ahogy ráfordulsz a hosszú egyenesre, ott a "cél", majd bemész a boxba. A sima Nordschleife az akárhány kört mész layout, az enduban meg benne van a GP pálya is.
  • barcalaci84
    a corvette nem kb gt2-es gép és a Godzillával még talán pariban is van?
  • Tommy78
    Alfa GTA, Alfa 4C, BMW M235i, Corvette C7.R, Mercedes 190 DTM
  • b-type
    Attól függ mennyi az elvárás, egy darabig elég a töltés, de komoly lóerőkhöz...kb. ahol már bele kell nyúlni az üzanyagba, ott már sok minden elkezdődik, dugócsere, alap sűrítési végnyomás csökkentése ..stb. ezekről tapasztalatból nem sokat tudok, csak hallottam ezt-azt.
    Karbis kocsiknál hamarabb kezdődnek a bajok, azt viszont tudom, mert mikor mi cseszekedtünk vele, nagyon hamar elvesztettük az üzanyagot, utólag már okosak voltunk, mert ugye nem jött, mitől jött volna :D kicsit megváltoztak a nyomástól a dolgok, kis tekerés és már repül is a karbi széjjel.
    ..
    de befecskendezésnél lehet nyerni egy darabig egész olcsón, mert ugye az égés alapból sz@r, töltés-ürítés dettó..most nem egy eleve turbós kocsiről beszélek!
    Ahogy egy airbox-t is felrakhatsz, nyersz vele minimálisat.
    Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.03.11. 14:40:16
  • barcalaci84
    a Touristenfahrten verzióban azt írják h nem kell egy teljes felvezetőkört menni hotlap időhöz , hanem hídtól hídig mér majd egyből...
  • zolee145
    Nyilván azért kell a több levegő, hogy ahhoz több üzemanyagot adhass. :)
  • barcalaci84
    a lassú autók azok melyek lesznek?
  • barcalaci84
    ez fasza lesz
  • b-type
    van kütyü amivel 0-100%-ig állítod a turbónyomást így mint a játékban,..persze ez úgy értendő hogy a min. és max érték között. ..azaz 0.5 és 0.8 között is lehet 0-100%. :D
    és boost-t is tud. azaz megnyomod és maxon tolja egy ideig. Minden attól függ hogy mennyire erős a cucc, ha sokat akarsz, akkor minden jóval bonyolultabb lesz, nem elég a több levegő, több üzemanyag is kell, de nem is kopoghat, mert meghal hamar.
    Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.03.11. 11:46:31
  • TeeBeee
    Ezesetben nem offline térképezem fel. :)
    Grat a szervezésért.
  • neilszab
    Dream Pack - heti Fun program!

Már csak órák kérdése és megjelenik a Dream Pack, aztán megkezdődik a hajsza a pokolba vezető úton!
    Hogy azért mégse uralkodjon el teljesen a káosz és mindenki könnyen minőségi szórakozásra leljen, ennek érdekében a SRS és a GTR-Masters ligák közös átfogó Fun programmal készültek, melynek keretében az összes új verda sorra kerül és mind jó alaposan meg is lesznek hajtva a következő napokba!

A heti program - Dream Pack Fun Days:

GTR-Masters szerver adatai: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5203
    SimRace Series szerver adatai http://simraceseries.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=16

Az "All cars" napokon a szervereken az összes új autó beállításra kerül, melyek súly/lóerő arány szerint két csoportra kerülnek bontásra. Ezeken a napokon nem a versenyzésen lesz a fő szerep, hanem pálya megismerésén, a különböző autók kipróbálásán és a vezetés puszta élvezetén. Ezeken a napokon a Nordschleife Trackday-eken is használt szabályok lesznek érvényben:

- Fékezz korán és a kigyorsításokra koncentrálj
    - Folyamatosan figyeld a tükröt és mindig jobbra húzódj elengedéshez
    - Mindig balról előzz
    - Kerüld az 1-es és 2-es fokozatok használatát

A rajtrácson örömmel látunk mindenkit, aki a fairplay szellemében közlekedik a pályán!

Találkozunk a pokolban!
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.03.11. 11:42:15
  • zolee145
    Szerintem nincs olyan utcai autó amiben menet közben tudod szabályozni a nyomást. Kétlem, hogy ennek a lehetőségét az átlag autós kezébe adnák. Már csak garanciális okokból sem. A nyomás növeléshez egy alap turbónál a wastegate-ben kell egy rugót cserélni, de ez önmagában még nagyon kevés. Nyilván hagynak benne egy kis tartalékot, de a nyomás mellett még azt is ki kell számolni, hogy mennyi levegőt képes szállítani az adott turbó. Ha mondjuk megemeled a nyomást könnyen megeshet, hogy egy olyan tartományban fog működni a turbó (vagyis olyan fordulaton) ami már túl van a folytási határon. Ez a kompresszor térkép jobb oldalán egy vonal, ahol 58 % alá esik a hatásfok (Garrett-nél). Ha ezen túl akarod forgatni a turbót akkor elkezd túlpörögni, miközben hirtelen leesik a nyomás. Tulajdonképpen szétforog az egész a p..csába. :)
    Inkább tuning alkatrészeknél van esély a menet közbeni szabályzásra. Ahogy olvasgattam a HKS-nek van elektronikus szabályzása a wastegate-hez, ott tudod menet közben is állítgatni a nyomást, de gondolom ott is van egy határ, vagyis ott sem emelni tudod a nyomást, hanem a maximum lehetségeshez képest visszavenni tudsz. Olyan ez mint az újabb autókban a "Sport" program, ami rosszabb esetben csak a gázpedál karakterisztikát szabályozza, jobb esetben meg az alapból visszavett lóerőket kapod meg, vagyis Sport módban kapod meg a katalógus adatokat. :) Hívhatjuk átverésnek. :D
  • Debilon
    szerintem nagyon kevés olyan utcai autó van amiben menet közben lehet állítgatni a turbónyomást valahogy
    és az a BMW sem olyan
  • Tyuki80
    Igazából ez a baj az autóval,a turbóval való szarozás.Nem szeretem,hogy mindenki csavargatja ide-oda.Leginkább 100% on.Nem is értem miért tették bele ezt az opciót,vagy realban is kapcsolgathatod a turbót az egekbe?Különben nem lenne rossz,föleg alap turbón.Teljesen élvezhető.Kár hogy nem tudtam menni,de majd ma:)
  • goldboy
    Jó lesz ez, Kunosék még pár perce is reszeltek egy kicsit a cuccon
  • BooMiller
    Hehe mekkora tufa vagyok:D
  • GPx8
  • lac coo
    Csutortokon vetted, nem ?
  • BooMiller
    Steam nekem azt írja a DLC-re, hogy hozzá adva csütörtök! Hhmm az nagyon nem ma van Remélem csak valami hiba.
  • barcalaci84
    Nekem még az jutott eszembe róla h úgy viselkedik mint egy izomauto, csak ebben nincs annyi izom:)így még nekem nem bejövős...de kinek mi...
    Shelby -t imádom, de abba van erő, meg úgy is készül rá az ember
  • GeriDoc
    Mi? Nemá' Csak este jelenik meg a cucc? Azt hittem egész nap tolom nagyba'. Majd este töltjük egyszerre 100 000-en? Ez inkább holnapi megjelenés.
    A BMW nekem sem tetszett. Lehet vele jót autózni, meg határt keresni, ott tartani, de nem csatázni. Kigyorsításon 4.-5.-ben egyszer csak elindul a hátulja.. jájj. Cipur ideje 100% turbóval volt, persze így is k. gyors volt, mint mindig.
  • Szabbi97
    Nekem nem az a bajom, hogy nincs kipörgés gátlád, hisz azért M-es, meg utcai sportautó, hogy ezeket ne akarjam használni, de, hogy lapkeresztről lapkeresztbe kell irányítani, az egyrészt nem gumikímélő, másrészt nem pályaversenyzős... Az drift... És nagyon szeretem a driftet, de ez nem az volt...
  • lac coo
    Nesztek, 3D fa. legalább kettő... : :DD