Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tetszik a modell, ügyesek vagytok<#worship>#worship>, de ezek az apró dolgok szokták elvenni a kedvem a mod autóktól.
Várom már nagyon, hogy kipróbálhassam.<#wink>#wink><#eljen>#eljen>
Ha megy előttem egy picit jobb versenyző, akkor mint egy porszívó követek és szinte kivétel nélkül jobb időt megyek (mindezt teljes szórakozás mellett), mint amikor 10,20,30 vagy 50 kört "gyúrok rá".
\"If in doubt, flat out!\"
Tök jó volt, mikor Sinka Dani belinkelte a 2.16-os spas idejét, meg a setupot. Persze kipróbáltam és láss csodát nem javultam tőle semmit 2.22-ről. Hiába néztem a videót, abból sem tudtam kideríteni, hogy mit csinál annyival másképp, hogy az 6 másodpercet jelentsen.
Viszont többiekkel versenyezve simán kiderül, hogy melyik kanyarban vagy lassabb a mezőnynél.
Megértem persze a haladó simeseket is, nekik megvannak az alapok a jó időhöz, és dögunalom lehet egy nálad jóval lassabb mezőny ellen autózgatni.
Utoljára szerkesztette: sutee89, 2014.12.10. 11:11:14
Ettől függetlenül kicsit szánalom,hogy azért nem megyünk funon kb két versenyt,mert a nagy megmérettetésre gyakoroljuk be hülyére a pályát egyedül,aztán a versenyen meg esünk kelünk,mert sokan meglepődnek rajta hogy jéé mások is vannak a pályán.<#awink>#awink>
Ne már légyszi...
Egy Fun verseny egy jót szórakozol és jó esetben fülig ér a szád, de nincs semmi súlya. Egy tétmeccsen már a rajtnál a torkodban dobog a szíved és a bokádig leizzadsz a menet végére és utána még napokig emlegetni fogod, hogy mi volt. <#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.12.10. 09:36:46
A palyat oke nem ismerte, most toltotte le, de semmi kuzdo szellem, tanulasi vagy stb nincs mar benne es ezt o is allitotta. Pedig anno rbr-ben orakig jatszottunk egymast harman valtva egy gepen, hogy megdontsuk egymas idejet.
Aztan mondja, o csak az openwheelt-t szeretni, mondom nem mindegy mivel erezzuk jol magunkat? Eddig rbr-ben nem zavarta, hogy kaszni van a feje velett 😊 (motorhazteto nezetben meg ugysem latszik miben ulsz :p )
szerintem
Javaslom ne maradjatok ki a buliból, nem muszáj a bajnokságokban sem a dobogóért küzdeni, aki csak Fun-olgatni akar az is bátran csatlakozhat a mezőnyhöz a bajnoki futamokon. Ha elég sok ember eljön, akkor biztos mindenki talál majd játszótársat magnak a futamokon... <#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.12.09. 21:26:54
Mar nehany napja meg volt, csak most jutott eszembe😉
szerintem
Hol marad a moka kacagas stb resze.
szerintem
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Az első futam topikjában megtalálhatjátok Sinka Dani WR közeli körét a McLaren MP4 GT3-mal Spa-ban és a hozzá tartozó setup-ot.... gyertek, ne feledjétek, hogy csütörtök és vasárnap este is lesz futam!
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.12.09. 16:36:43
gondolom itt sincs másképp...
a videó nagyon hangulatos lett, már várom is a hétfőt, pedig a hétfőt általában utálom😊
a mod meg kiválónak ígérkezik,és ilyen modok kellenek a az AC-ba ahol látszik h a készítő maximalizmusra törekszik...
<#eljen>#eljen>
Work in progress for 2014 ending surprise - Live at Kunos Studios
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Utoljára szerkesztette: nyuny01, 2014.12.09. 12:00:30
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Arra szeretnénk kérni mindenkit, hogy a kérdéseiteket EZEN a felületen tegyétek fel, mert tényleg nagyon sok helyre kikerült a promo és nekünk is könnyebb, ha egy helyre csoportosul az információt, továbbá az érdeklődők számára is sokkal átláthatóbb. Köszi!
Ami a jövő heti FUN programot illeti, gondolom már többen kitaláltátok, hogy Seat-al fogunk futni. A tervek úgy néznek ki, hogy hétfőn 19:00 órai megjelenés előtt el lesz indítva 4 db 20 fős szerver (spa, monza, nürb és silverstone), ahova a letöltést követően egyből fel is lehet menni kipróbálni/ismerkedni az autóval. <#eljen>#eljen> (ezzel kapcsolatos részletek majd később)
-----------------------------------------------------------------------------------
Az e heti FUN program viszont:
További részletek: ITT
FUN HOTLAP
NORD HOTLAP
Jó szórakozást mindenkinek! <#hawaii>#hawaii>
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.12.09. 09:17:58
simraceseries.com
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nemtudom élő stream lehetőség van-e Assetto Corsaba. (Gyanítom nincs.. Track cam van, de szerintem pilótát váltani csak replayben lehet.)
De ha ez nem is lesz, a fordulók után ilyen 10-15 perces kis szöveges összefoglaló videók lehetnének.
(Sokan csinálnak ilyen klippeket a futamaikról, de igazából az egy kívülállónak nem jelent semmit. Nem tudja kik mennek, lehet a videóba lévő csaták az első 2 körbe voltak, utánna tök uncsi futam volt stb...)
Mindenesetre a video durva: https://www.youtube.com/watch?v=JnV5VgAaMPo
eddig azt hittem, nagyjabol jol vegig tudok menni a palyan, most mar tudom, hogy nagypapa tempom van. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Már csak 1 hét a megjelenésig!
Elkészült a Seat mod 2. és egyben utolsó promó videója!
Ahogy korábban jeleztük, a visszaszámlálás elkezdődött (link).
Időközben elkészült a bajnokság naptárja, ill. más egyéb infók is kikerültek a Seat bajnoksággal kapcsolatban: LINK (kérdéseket ezen a fórumon várjuk)
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.12.08. 14:02:59
simraceseries.com
[merlinw.org]
THX!
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.12.07. 21:10:50