Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem is a visszaváltást csináljátok meg. Számomra az egyetlen rákfenéje a Seatoknak, hogy nincs megcsinálva a "hosszan" kitartott fordulat megemelés visszaváltásoknál. rF1-ben megcsináltam magamnak, minimális meló és a végeredmény sokkal jobb, nélküle számomra nincs meg a Leon cup feeling. Nem tudom, AC-ban hogyan programozható a hang, de rF-ben csak megkellett nyújtani a blip throttle időt és egy kicsit visszavenni az értéket, hogy összességében ne emelje túl nagyra a fordulatot. 3-4 állítás után tökéletes volt.
Tetszik a modell, ügyesek vagytok<#worship>, de ezek az apró dolgok szokták elvenni a kedvem a mod autóktól.
Várom már nagyon, hogy kipróbálhassam.<#wink><#eljen>
Illetve az online versenyeknek számomra van egy további rugója is:
Ha megy előttem egy picit jobb versenyző, akkor mint egy porszívó követek és szinte kivétel nélkül jobb időt megyek (mindezt teljes szórakozás mellett), mint amikor 10,20,30 vagy 50 kört "gyúrok rá".
maffioso
Nagyon fasza. Ha szabad egy kritikát, akkor a visszaváltásoknál kicsit rossz, de maga a motorhang meg a sípolás az király.

\"If in doubt, flat out!\"

Az offline gyakorlásnak kezdő szinten az a vége (legalábbis nálam), hogy futom az egymáshoz képest két tizeden belüli köröket orrvérzésig, állítgatom az autót, egyre stabilabb, minden fasza, felmegyek a szeróra és kapok 2-3 másodpercet. 😊
Tök jó volt, mikor Sinka Dani belinkelte a 2.16-os spas idejét, meg a setupot. Persze kipróbáltam és láss csodát nem javultam tőle semmit 2.22-ről. Hiába néztem a videót, abból sem tudtam kideríteni, hogy mit csinál annyival másképp, hogy az 6 másodpercet jelentsen.
Viszont többiekkel versenyezve simán kiderül, hogy melyik kanyarban vagy lassabb a mezőnynél.
Megértem persze a haladó simeseket is, nekik megvannak az alapok a jó időhöz, és dögunalom lehet egy nálad jóval lassabb mezőny ellen autózgatni.

Utoljára szerkesztette: sutee89, 2014.12.10. 11:11:14
<#eljen>
Szerintem nincs vita köztünk, és abban is igazad van hogy nem csak a pályát, hanem a mezőnyben való autózást is be kell (kéne) gyakorolni...

Köszönöm szépen.nagyon szép lelkesítő beszéd volt.10 éves szimulátormúlttal nem nagyon szorulok rá (volt időm megtudni miről szól a versenyzés).Az utóbbi években nem volt egy verseny sem amire olyan nagyon készültem volna (10 gyakorló körnél többet) és ettől függetlenül nem tartanak a lassú versenyzők között számon még így sem mostanában.Hogy milyen egy versenynek a dinamikája meg főleg nem kell bemutatni<#awink>Amit leírtál az úgy van...
Ettől függetlenül kicsit szánalom,hogy azért nem megyünk funon kb két versenyt,mert a nagy megmérettetésre gyakoroljuk be hülyére a pályát egyedül,aztán a versenyen meg esünk kelünk,mert sokan meglepődnek rajta hogy jéé mások is vannak a pályán.<#awink>
Ne már légyszi...

Nem mindegy hogy 16.-nak vagy 9.-nek érsz be. Pont az a lényeg, hogy vért izzadva kemény küzdelemben a saját teljesítő képességed határán helyt állj és előrébb végezz pár pozícióval, mint amit kinézel magadból. Nyilván a versenynek csak egy győztese lehet és nincs mindenkinek esélye a győzelemre, aki ezt nem tudja elfogadni, az nagyon rosszul áll hozzá. Tudni kell kitűzni magadnak nehéz, de reális célokat és mindenkinek a saját szintjén értékelni a sikert. Aztán egy fokkal magasabbra tenni a lécet!

Egy Fun verseny egy jót szórakozol és jó esetben fülig ér a szád, de nincs semmi súlya. Egy tétmeccsen már a rajtnál a torkodban dobog a szíved és a bokádig leizzadsz a menet végére és utána még napokig emlegetni fogod, hogy mi volt. <#wink>
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.12.10. 09:36:46

Gadfly13

simraceseries.com

alma2
ja en is igy erzem. Haverom aki most megvette, felcsabitottam a mai kombora 2 kort volt, aztan kilepett. Gondolom esett kelt.
A palyat oke nem ismerte, most toltotte le, de semmi kuzdo szellem, tanulasi vagy stb nincs mar benne es ezt o is allitotta. Pedig anno rbr-ben orakig jatszottunk egymast harman valtva egy gepen, hogy megdontsuk egymas idejet.
Aztan mondja, o csak az openwheelt-t szeretni, mondom nem mindegy mivel erezzuk jol magunkat? Eddig rbr-ben nem zavarta, hogy kaszni van a feje velett 😊 (motorhazteto nezetben meg ugysem latszik miben ulsz :p )

szerintem

Azért ez tényleg vicces,hogy mindenki hogy rákockul a nagy versenyekre való felkészülésre.(mintha nem mindig a Sipos vagy a Sinka esetleg a Gál Laci nyerne.<#awink>)De hát gyakorolni kell,mert nagyon nem mindegy hogy 9.-vagy 16. vagy..Na persze ironizálok,míg valaki trollkodással vádolna meg,csak akkor is furi nekem ez,hogy mennyire nem igénylik az esti mókázást,jó társaságban a versenytársak.Arról nem is beszélve,hogy a szerverek 80% spa gt3..vagy gt3-monza-vagy nűr.Kicsit beszűkült a felhasználók tudata.Lassan érdemes lenne elgondolkodni rajta hogy nem védjük le jelszóval a fun szerót,mert alig vagyunk.
Várható volt, most hogy beindulnak a komolyabb versenyek amikre már készülni kell, a mezőn egy része ezzel fog foglalatoskodni. Masters szerveren most is fent vannak 6-an és tolják. Jövő héten meg jön a Seat...

Javaslom ne maradjatok ki a buliból, nem muszáj a bajnokságokban sem a dobogóért küzdeni, aki csak Fun-olgatni akar az is bátran csatlakozhat a mezőnyhöz a bajnoki futamokon. Ha elég sok ember eljön, akkor biztos mindenki talál majd játszótársat magnak a futamokon... <#wink>
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.12.09. 21:26:54

Alexease
En mennek, de egyszeruen nem jutok odaig, hogy leuljek autozni. Mar 2-3 hete talan el sem inditottam.
Alexease
A hotlap szervernel, a villogo "Online" feliratra ratoltam egy linket, hogy eppen ki van a szerveren. Talan jol jon😉
Mar nehany napja meg volt, csak most jutott eszembe😉
alma2
ez a nordos hotlap szerver, a koromet sem irta fel pedig, palyat nem hagytam el, rsr idonek jo volt, utana beleptek, egybol kivagott, csak engem nem szeret ennyire?

szerintem

Nagyon élvezetes ezt a KTM-et vezetni. Kár, hogy 3 másodperccel lassabb vagyok a mezőnynél 😄
alma2
4-en voltunk a szerveren. Egyszeruen mindenki singlebe kockul, ezekkel a gt autokkal, a "versenyekre"? nem ertem.
Hol marad a moka kacagas stb resze.

szerintem

b-type
ááá én motorfékezek...néha elmegy a fékem, akkor ha van időm pumpálni akkor nem annyira gáz, de gyors autóknál ahol általában kemény a fék ott elengedi a pedálom néha valamiért, majd szétszakértem sztem holnap (talán ha nem leszek megdögölve), kipróbáltam veletek a KTM-nél, de erősen motorfékeztem, mindenhogy mentem csak egyenesen nem 😄

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Senki nem jön ktm ezni?
Adam Jonas
Ferrari Enzo...

Már javában tart a felkészülés az e héten induló AC GT3 Tesztkupára, eddig több mint 70-en futottak mért kört a prekvalifikáción, szóval biztosan szoros és kemény küzdelemben lesz része az indulóknak és attól sem kell senkinek sem tartania, hogy ne találna magához méltó ellenfelet a versenyen! <#wink>

Az első futam topikjában megtalálhatjátok Sinka Dani WR közeli körét a McLaren MP4 GT3-mal Spa-ban és a hozzá tartozó setup-ot.... gyertek, ne feledjétek, hogy csütörtök és vasárnap este is lesz futam!

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.12.09. 16:36:43

barcalaci84
valami olyasmi...a gyári autók is kicsit lebegnek pár mp-ig mikor kikerülnek a rajtrácsra...aztán szépen lemennek a talajra a "betöltődés" után...
gondolom itt sincs másképp...
a videó nagyon hangulatos lett, már várom is a hétfőt, pedig a hétfőt általában utálom😊
a mod meg kiválónak ígérkezik,és ilyen modok kellenek a az AC-ba ahol látszik h a készítő maximalizmusra törekszik...
<#eljen>
bardocz
Valami V12 F1-es Ferrari?
Ilyen fegyverei csak a birodalmi rohamosztagosoknak vannak.
What the f...?

Work in progress for 2014 ending surprise - Live at Kunos Studios
2:55 -nél az AC bug, hogy a jobb hátsó kerekek kissé a levegőben vannak, amikor a rajtrácson állnak az autók?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Nehéz lesz hétfő estére valamit kitalálni, ami vetekedhet a Seat-tesztszerverrel <#eljen><#help>
nyuny01
Huhh ez valami piszok jónak tűnik, hatalmas grat! <#worship>
Utoljára szerkesztette: nyuny01, 2014.12.09. 12:00:30

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Gadfly13
Köszi srácok az elismerést és a szép szavakat! <#wave>
Arra szeretnénk kérni mindenkit, hogy a kérdéseiteket EZEN a felületen tegyétek fel, mert tényleg nagyon sok helyre kikerült a promo és nekünk is könnyebb, ha egy helyre csoportosul az információt, továbbá az érdeklődők számára is sokkal átláthatóbb. Köszi!

Ami a jövő heti FUN programot illeti, gondolom már többen kitaláltátok, hogy Seat-al fogunk futni. A tervek úgy néznek ki, hogy hétfőn 19:00 órai megjelenés előtt el lesz indítva 4 db 20 fős szerver (spa, monza, nürb és silverstone), ahova a letöltést követően egyből fel is lehet menni kipróbálni/ismerkedni az autóval. <#eljen> (ezzel kapcsolatos részletek majd később)

-----------------------------------------------------------------------------------

Az e heti FUN program viszont:

További részletek: ITT

FUN HOTLAP
NORD HOTLAP

Jó szórakozást mindenkinek! <#hawaii>
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.12.09. 09:17:58

simraceseries.com

Nagyon várós,mivel két hetente lesz ezért még bele is férhet nekem is,feltéve ha nem a késői órákban gondoljátok majd.Milyen időpontot terveztek a rajtnak?Remélem olyan 18-19 körül<#awink>
Maxi respect <#eljen>
bardocz
Szerintem élő közvetítésnek semmi értelme, még a nagymama sem nézi az unokáját benne, nemhogy mások. Jó ha van 3 néző 😄
Az király, akkor már csak ember kell aki elvállalja. 😄

lac coo
Ha a közvetítő a boxban marad , ott tud pilótát váltani, azt néz akit akar ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Közvetítés nem lesz?

Nemtudom élő stream lehetőség van-e Assetto Corsaba. (Gyanítom nincs.. Track cam van, de szerintem pilótát váltani csak replayben lehet.)

De ha ez nem is lesz, a fordulók után ilyen 10-15 perces kis szöveges összefoglaló videók lehetnének.
(Sokan csinálnak ilyen klippeket a futamaikról, de igazából az egy kívülállónak nem jelent semmit. Nem tudja kik mennek, lehet a videóba lévő csaták az első 2 körbe voltak, utánna tök uncsi futam volt stb...)

Betamadtam a Trendo-bondonet a KTM-el es azon gondolkoztam, csinaltak-e valamit ezzel a palyaval az NKPro ota. Gondoltam megnezem youtube-on osszehasonlitas gyanant - a valasz nem..

Mindenesetre a video durva: https://www.youtube.com/watch?v=JnV5VgAaMPo
eddig azt hittem, nagyjabol jol vegig tudok menni a palyan, most mar tudom, hogy nagypapa tempom van. 😊
alma2
ohh, nagy kedvenc, de most is ures.

szerintem

A maszimon aosta- ktm és üres!Hol vagytok?
TeeBeee
Izgatottan várjuk! Grat! <#eljen>

lac coo
Profi, igényes munka, grat ! <#worship>

Gratulálok a munkátokhoz!Nagyon várós!
Köszi!
b-type
aztaqva, nagyon szép munka, hangulatos videó, és nagyon részletes kidolgozás... nagy gratula a résztvevőknek, és külön nagy főhajtás Tommy78-nak <#worship> bravo

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

<#eljen>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Gadfly13

Már csak 1 hét a megjelenésig!

Elkészült a Seat mod 2. és egyben utolsó promó videója!
Ahogy korábban jeleztük, a visszaszámlálás elkezdődött (link).
Időközben elkészült a bajnokság naptárja, ill. más egyéb infók is kikerültek a Seat bajnoksággal kapcsolatban: LINK
(kérdéseket ezen a fórumon várjuk)

Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.12.08. 14:02:59

simraceseries.com

Nevezés már leadható (nem kötelező!):

Nevezés
Utoljára szerkesztette: szaboz80, 2014.12.08. 11:41:42
lac coo
Sok itt a jo ismeros, ilyenrol hallottal mar ? 😊

MerlinW
Tökéletes kérdés egy PC exklúziv autós játék topikjában😊 Nem cseszegetésből, csak hát ugye ott a konzolos segítségkérő topik vagy mi...

[merlinw.org]

lac coo
Uraim! Ki ért itt a konzolokhoz, sürgős segítség kellene pm-ben ! 😊

THX!

Megtelt a szerver, elindítottam a másodikat is GTR-Masters.hu #Fun2 néven, azon 10 perc csúszással, 21:30-kor ér majd végett a Qual, lehet csatlakozni!
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.12.07. 21:10:50