Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Beleolvasgattam, de mivel tobb szinten is "egymas mellett elbeszeles van" (gumik, elso-hatso kerekes, sebesseg, difik, elektronika, felfuggesztesek, utcai-palya, felfuggesztes, aszfalt-murva, kormanyszervo) sose lesz egyetertes😊
Remélem ez az utolsó hozzászólásom, mert felbosszantottatok. Arrogánsan fikáztok mindenkit, beszéltek fizikáról meg ilyenekről úgy, hogy azt látom még nem mentetek versenyautóval, és egy pár gépjármű szerkezettan, meg fizika óra is kimaradt.<#zavart1>#zavart1><#wave>#wave>
Sajnos itt olyan a gumifizika, higy semmilyen, ha fektav van ha gyorsitas csuszik sokszor mint a takony, vagy tapad mindenhol, atmenet nincs 😊
De lesz a Seat rf2- re is, biztos vagyok benne az lesz az igazan utos....😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Alapbol egyelore szar a gumifizika, ezt Kunos is elismeri, ha el kezdi tolni magat fel ora kell mire tapadast talal ujbol, annak ellenere, hogy pl megforgatni nem lehet a seat elso kereket olyan szinten tapad.
Az rfaczoros pelda meg nagyon rossz, ott a Clio behuzza magat eleg kemenyen, alacsony temponal mindenkepp.
Talan egyszer nem ugy lesz Kunos a gumival, hogy senki se erti, es akkor lesz normalis gumifizika benne 😊
Szóval azt írod, hogy gázadásra behúzza az elejét........Ezt mondta Jackal is és én is.<#law>#law><#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Fizika: ha az első kerék az egyeneshez képest 20 fokra balra áll, és erő hatására gyorsulni kezd, az a 20 fokos irányba fog gyorsulni és nem előre. Az orrtolás a tehetetlenségből adódik.
A BMW pedig azért tud jobban kigyorsítani, mert a hajtott kerékre terhelődik a súly és még jobban oda tapad az útra, az elsőkerekesnél pedig gyorsításkor pont a hajtott kerekekről lekerül a teher, ezért "kapar el" könnyen és nem tud úgy gyorsulni, ezért felesleges utcai autóba a 300LE, és erre mondják, hogy vezethetetlen. Ha kigyorsításkor elkapar az első kerék, akkor megszűnik a tapadás és újra életbe lép a tehetetlenség, akkor azért tolja az elejét.
De mondom: vezessetek egy elsőkerekes RENDES versenyautót (merev kasztni, sper, futómű, slickek) és majd megtapasztaljátok.
Macbook Air M1 2020
Macbook Air M1 2020
@Geri
Difivel kell (lehet) játszani ez tény, de alap orrtolás mindig megmarad.....
Macbook Air M1 2020
szerk: mármint úgy értem szinte csak aszfaltos burkolaton mentem ilyen-olyan autókkal versenytempóban, kivéve a szöcskéket azokkal mentem földesen is.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.12.16. 08:04:49
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Viszont a Seatba elektromos diffi van, lehet az így működik. Olyan utcai és verseny autó között félúton. Az pontosan számolja, hogy mikor mennyire zárjon össze, innen a puha (vagy semmilyen) érzés. Wéber Gabi esetleg meg tudná mondani.<#buck>#buck>
Ilyen autóval nem mentem még...és sztem nem is fogok, vitázni Tommy tudna mert ő tudja mit hogy állított, és a tesztelő versenyző srácok, én amivel mentem köze nem volt ehhez a technikához, de nem volt élvezet itt Kakucson (bár de, de össze sem lehet hasonlítani egy E30-hoz, vagy az én régi Consul coupe-m élményéhez).
...lehet videókat nézni és továbbgondolni, de az FWD az orrtolós....Tyuki-val értek egyet, még ahhoz képest egész jól irányítható.
Nekem is tetszik, tempós kanyarokba érkezve frankón egyensúlyozni kell a hátuljával (pl. nürburgring nagy visszafordítója (dunlop kanyar).
Semmivel nincs bajom, a hang az kicsit egydimenziós...bár nekem a fék pont tetszik...annak ellenére hogy fülessel elég kemény 😊
és egy pici élet még lehetne a futóműben...de tegnap alig 20 percet teszteltem...szal nem igazán érzem valós problémámnak (nulla setup állítás).
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A mukodes hasonlo, ha van valaki a szerveren villog, irja a sessiont es a letszamot, rajta linkkel, a reszletesebb infokert (usres, times, laps ect).
Az elso sor – elvileg – megmarad hotlap szervernek, az eddig megszokott heti 1 auto es 1 palyaval. De jelenleg ezen is a Seat fun megy😉 Ha megszunik a hotlap, akkor ez is lekerul, es csak az SG Fun resz marad.
Valaki magyarázza el murván mért lehet ezt megcsinálni és betonon nem.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.12.16. 00:41:43
Ez bemasol, a DATA konyvtar torol es teszt😊
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.12.16. 00:08:17
Amugy (elvileg) le lehet csomagolni a DATA konytart .ACD-nek, ugy csak az piszkalna bele, aki nagyon akar es tud😊 Es azt talan meg ellenorzi is online. Az igy kicsomagolt szabad DATA cuccokat elvileg nem.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
fasza kis mod , GRAT!
(bár az elsőkerekeseket nem csípem, de majd megbarátkozok vele😊
a lodok működnek, mert nálam vagy 30 fps-sel kevesebb volt mint pl gt3-as telt szervernél?
Téma befejezve részemről, emésszétek amit mondtam, prróbálgassátok gáz nélkül kanyarba, kis sebessségből kigyorsítva kanyarodás közben stb... Lehet én vagyok a hülye hogy a fizikára alapozom ezeket a sületlenségeket.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.12.15. 23:32:27
\"If in doubt, flat out!\"
Amit nézni kell: kanyarban olyannyira megtapad, hogy a hátulját emeli a kocsi.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.12.15. 23:01:55
És az egyetlen értékelhető megmozdulásom a verseny alatt:
Én is csesztettem az autót és bizony mocorog elöl, hátul, bár még az alap settel próbáltam csak,
Én biztosan honorálom a munkát a készitőknek!!!!!<#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: tjoe, 2014.12.15. 22:26:12
De hová tűnt Damon Hill?!
Nagy gratula a készitő(k)nek. <#taps>#taps>
Gigabyte 990FXA-UD3 rev4.0, AMD FX 8320 (4,5Ghz), Kingston HyperX 16 GB DDR3 1600MHz, GeForce GTX 970 G1 OC-4GD, FSP Raider 750W, C400-MTF Lenovo SSD 256 GB, 3x22" LCD Logitech G27
\"If in doubt, flat out!\"
Srácok!Nem hiába mondják neves autós újságírók sem,hogy elsőkerekes utcai autóba 300 lóerő pluszos motort értelmetlen berakni,mert gyakorlatilag vezethetetlen lesz.Alapból egy gyengébb elsőkerekes is alulkormányzott,nem hogy egy erős autó.Szinte kimondhatjuk hogy a plusz lóerők,növelik az alulkormányzottságot.
Én speciel meg is lepődtem,hogy mennyire nem érződik ez ebben a modban,De nem hiába azért egy versenyfutómű,meg tud birkózni még ennyi erővel.
Nekem nagyon tetszik a mod!Egy valami gyengécske számomra, az a hang.Nem elég öblös,nem elég valódi.Kicsit olyan casio szintis utánérzésem van,de ezt leszámítva nekem ötös!
Talán ami még hiányzik,az a kemény rázóköves kanyartámadások utáni futómű mozgás mértéke. (nevezném azt billegésnek,pattogásnak de nem lenne pontos a meghatározás)Remélem értitek amire gondolok.
Grat srácok!Nagyon szép munka!Jó lesz vele kupázni!(persze ha ti nem teszitek olyan későre a ligátokat<#awink>#awink>,mert akkor sajnos ebből is kimaradok<#szomoru1>#szomoru1>)