42876
-
#28014 a puhább gumik nem is 100 %-os tapadással indulnak, be kell koptatni őket, csak azután érnek fel 100-ra, majd kopnak el .... -
cstibikeee #28013 Én a GT3-as McLaren-nél tapasztaltam ilyet már régebben is. Az első körben a soft gumival alig bírtam úton maradni, utána jó volt, a medium pedig már az elején tapadt. Próbáld ki,h pl. beállítod a pálya hőmérsékletet 25 majd 36 C°-ra.
Aris itt ír a gumikról
Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.03.12. 23:00:42 -
#28012 Változtattak a gumi fizikán vagy bugos? Vagy normális hogy ma a nissannal online ahogy át tettem mediumra majd hardra egyre jobb volt a tapadásom? Softtal meg csúszkált mint a takony. A kezdeti tapadás hidegen oké hogy nem jó a softtal de hamar magához tér. De a hard? Hidegen is tapadt mint disznó. -
#28011 De csak a cfg írja, bekapcsolva nincs, meg szerintem nem is működik semmi segítség :))
fene se tudja, valami bill, banán mókához kellhet talán... -
#28010 Az nyilván az autó gyári "segítségei".
Most beszélünk itt a kuplung hiányáról (de ott van még az auto blip, meg az auto lift is).
Mondjuk legalább ez utóbbit kivették a progiból, a blipnek meg így nincs sok szerepe, ha simán visszagangolok (kis gázfröccsel, vagy anélkül is). :D -
#28009 -
#28008 múltkorában vettem észre h bekapcsolódott magától pár segítség...de nem magától , hanem emiatt:)
ha bevan pipálva és mondjuk úgy lépsz be a pályára h nincs csatlakoztatva a kormányod , akkor ugye elvileg billentyűzettel játszhatsz...na ilyenkor bekapcsol pár segítséget
és nekem akkor nem is állt vissza...
sebességérzékeny kormányzást meg ilyesmiket állított...amit rühellek:)
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.03.12. 21:52:24 -
#28007 Hátööö... nem oldotta meg a kérdést. Sok különbséget nem tudok mondani (szinte egyet sem). :P -
GeriDoc #28006 Isten őrizz, hogy oktatni akarjalak. Se téged, se senkit. Általában csak segíteni akarok. Mindegy. Laca verzióját holnap én is kipróbálom. -
Tyuki80 #28005 Nekem nagyon tetszett ez a mai!Végre sokan voltunk.A morállal nem találkoztam,mert csak egyet játszottam és az elején mentem nagyon,ott szépen megoldottuk a dolgokat.
Amit viszont nem értek,hogy miért kell időmérőt menni?Szerintem tök felesleges.Ha lehet változtatni,ezen jó lenne,mert mindenki skippelné a qualit,aztán,mindig végigvártuk,persze semmi értelme,csak megy vele az idő. -
#28004 ez pontosan mit csinál ?
amúgy a cfg-ben a segítségeknél miért van sok minden bekapcsolva, pedig amúgy nincs is bekapcsolva ? :)) -
#28003 Megnézem ;) -
#28002 Oktatni nem kell.
A probléma adott.
Akinek nincs H váltója (de van kuplung pedálja), annak a vezetési élménye - szvsz - a felére redukálódott.
Nem tetszik. -
#28001 a menüben a generals fülön van egy olyan h modify assists based on controller settings...
ezt ne pipáld ki , kapcsold ki a segítségeket és utána kipróbálhatod h jó-e -
GeriDoc #28000 Nem. Válts vissza így is - úgy is és rájössz. Tudod mi a kuplung szerepe az autóban és hogyan működik? -
#27999 Nem ugyanaz. durva visszaváltásnál simán megakad a motor, satufékről nem is beszélve ..
De értem a problémádat, igazából nem tudom ez így miért jó ... -
#27998 Biztosan igazad van és keverem, de a végeredmény nem ugyan az? :) -
GeriDoc #27997 Ugyan ezt gondoltam, csak nem volt kedvem leírni. 4X20 km, és az első 5 km-en le akarja játszani. Ráadásul olyan, aki utána 10-20 mp-el lassabb körönként. -
GeriDoc #27996 Kevered a dolgokat. Ha ki van kapcsolva, nem kuplungol, csak tudsz váltani kuplung nélkül. Ha be van kapcsolva, akkor kuplungol. Nem ugyanaz. -
#27995 A morált azt hagyjuk...kb. felháborító. Ez egy fun race, nem értem miért akarnak az első kanyarban nyerni egy 20 km-es pályán?
És olyan helyeken tol le meg jön nekem ahol lehetetlen előzni. Jön egy egyenes ott elmehet mellettem...ennyi.
4x20 km és mintha az élete múlna rajta...wááá. :) -
#27994 Értem én, de akkor minek van az autokuplung? :P
Ki van kapcsolva nálam, erre mégis magától kuplungol?
(Jó, tudom, hogy ellentmondás ez a pillangó+kuplung dolog, de legalább a lehetőséget meghagyhatták volna). -
GeriDoc #27993 Lehet ennyi könnyítést beleraktak a Nídforszpídesek miatt. Az volt az alap felvetés, hogy tudjanak azok is játszani, akiknek nincs kuplung pedáljuk. Ezért lett így megoldva, hogy H-val recseg, pillangóval/bottal nem.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.03.12. 21:15:12 -
#27992 Tutira variáltak rajta, mert konkrétan emlékszem, hogy még a kezdetek kezdetén az Elise SC-vel ugyan így pillangóztam és muszáj volt kuplungolni hozzá. A gázelvétel "segítség" is kikerült a játékból - mondjuk ez utóbbi legalább értelmes lépés. Most felraktam a H váltót és az van ami nálatok - jól működik minden -, de kell, hogy legyen valami opció a pillangó+kuplung használatra is. -
#27991 valószínűleg ez a trükk, mert pl mén mindig azzal szenvedek h a nagy sietségben nem nyomom be eléggé a kuplungot és kerreg mint állat, utána meg a rémületben msáodjára se sikerül sebességbe rakni:) -
#27990 ... de régen nem így volt. Vag rosszul emléxem? Én nagyon szeretem a H váltót, de alig fér el az asztalon, így azért a napi 10 percért nem raktam fel, hanem csaltam a pillagóval, de a heel&toe az maradt. Erre most ezt van - de tuti, hogy nincs valami ini fájl erre? -
neilszab #27989 Sajnos vmi probléma van az weboldalunkkal, a ma esti Corvette C7.R FunRace azonban nem marad el, a szerver adatai itt elérhetők: LINK -
#27988 Akarom mondani botvaltos. Olyan mint a zsiguliban is van :)
Nincs h valtom, akkor lehet ez a trukkje. De anno amikor meg volt, szerintem akkor is siman pakolgattam kuplung nelkul, gazelvetellel. Na de erre nem eskuszom mar meg. -
#27987 Megnéztem, ha H-váltós, tehát kuplungos autót használunk H váltó nélkül ( pillangóval vagy botváltóval )akkor engedi kuplung nélkül is váltani ... -
GeriDoc #27986 Ez nagyon hülye -
#27985 Bot vagy pillangóváltós autónál nyilván nem kell kuplung ...
az automata kuplung azokhoz az autókhoz segítség, ahol ténylegesen kellene kuplungpedált használni, de nincs ... -
GeriDoc #27984 botkormanyos auto -
goldboy #27983 Ne telefonáljatok !
-
GeriDoc #27982 Mentem egy 4 körös versenyt Mastersen, és nem dobott le. Bár nem értem, de öröm-bódottá. A 4 kör az kemény, elég is volt mára Viszont a versenyzési morál -
#27981 Felbuzdulva az idodon, gyorsan mentem 7:38:5-ot :)
Jo reg kikapcsoltam az automata kuplungot, bar sokszor a serules is ki van nalam, de gazelvetellel illetve, botkormanyos autonal gazfroccsos visszavaltassal, sosem romlott meg el nekem semmi. Na megnezem ujbol. -
GeriDoc #27980 H-val recseg és kell kuplungolni, szek.váltóval vagy pillangóval lehet váltani kuplunk nélkül is. Az AC-ban sosem fulladt le az autó, mert nincs indítási lehetőség:) -
#27979 szerintem csak jelzi, hogy végig működik-e a pedál...
Ha telibe nyomom, és eléri a maxot, onnantól zöldet jelez . -
#27978 Ja tényleg, pedál app. A gázpedál fölött az a kis piros bizbasz mi lenne? -
#27977 Nálam mindegyik recseg, amelyikben nem félautomata váltó van .....
Kapcsold be a pedál appot., azon látszik, dolgozik-e a kuplung .. -
#27976 Sehol sem mondtam. -
#27975 Akkor én tehetséges vagyok, hogy mindig eltalálom a fordulatot? Nem hinném. Nincs vmi ini, ami elcsesződhetett?