Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jackalt most én sem értem, minél több gázt adsz kigyorson, annál nagyobb a tapadásvesztés, ergo az első kerekes alulkormányzott lesz.
Ha nincs erős kocsid, próbáld ki nedves vagy havas úton.
Előtte mentem 6 körös versenyt online és simán bírta 😄
Videót názve spaban a sikán előtti kanyarba elég szépen berakják 6-osba, nekem még egyszer sem jött össze 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Macbook Air M1 2020
Én nem szoktam ennyire alátekerni, inkább elveszem a gázt, nekem ez nem áll kézre, hogy radírozva forduljak minden kanyarban 😊)
Végülis mindegy ,elmondtam mi a bajom, kihagynám a szájkaratét, majd vitassátok meg hogy van e valóságalapja az észrevételeimnek...
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.12.15. 21:31:03
Vagyis emiatt se nem tolja se nem húzza nálam 😊
tapadásukat, azaz „tolja az orrát” az autó. Pontosabb: ha az első kerekek kúszási szöge nagyobb, mint a hátsóké,
alulkormányzottságról beszélünk."
Lefordítva, ha túlzottan eltekered a kormányt és rálépsz a gázra (ehhez padlózni sem kell) akkor letolja az orrát mivel a gumira hatók eredője nem a kerék forgásirányába hat hanem a kanyarív külső széle felé....
Utoljára szerkesztette: Gilb3rto, 2014.12.15. 21:27:30
Macbook Air M1 2020
Macbook Air M1 2020
Csináltam egy vidit hogy érthetőbb legyen:
Egyáltalán nem érződik hogy első kerekes, de lehet ez AC bug...
Nektek nem tűnt fel eddig?
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.12.15. 21:14:54
Hogyha a Youtube úgy akarja akkor ma lesz még onboard videó róla.
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2014.12.15. 21:04:56

A mai naptol "elmult" az eddig szokasos napi fun race, legalabbis a korabbiakhoz kepest. Mindenhol beindultak a szervezett futamok es bajnoksagok, nem lesz heti tobb alkalmas MASZIM, es a letszam is erosen csokkent (lenyegeben nullazodott;P).
Ezzel egyutt majd a banner is egyszerusodni fog. Kezdesnek kiszedtem kozeprol a napi fun reszt😉 Majd visszakerul, de hasonlo egyszeruseggel, ahogy most a MASZIM "hotlap" resz bent van (am most rendes szerver😛).
Majd azt a szerver kiiro reszt fogom mashogy piszkani: a bajnoki futamokon az az napi programmal (ha biztositanak normalis fun/gyakorlo szervert) es/vagy barki indithat majd barmit, es azt kiteszem.
Macbook Air M1 2020
Macbook Air M1 2020
Valaki aki kuuvajól vezet és Sipos Attillának hívják, csinálhatna egy real vs game videót, hogy lássuk mennyivel sikerül átmenmnie azokon a kanyarokon.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.12.15. 20:49:01
Most valamit setupoltam nálam is rezeg a kormány 😞(((
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.12.15. 20:47:06
Nekem is lassúcskának tűnik de amúgy tetszik, remélem hamarosan lesznek setupok.<#vigyor5>#vigyor5>
Jahh, replay-t visszanézve elég rendesen akadozik, ez a mod miatt van vagy a több autó miatt?
Utoljára szerkesztette: Met, 2014.12.15. 20:47:31
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
@Gilbert: a kerék nem forog eleget(legalábbis a tegnapi merci gt3-hoz képest), nem a 800 fok a baj
Macbook Air M1 2020
Kamerát nem említeném hibának, hisz könnyen át lehet állítani, még éppen meglehet találni a jó kompromisszumot, hogy ki is lássak a kormányt is lássam(egér kormányzás miatt muszály 😄) és a fordulat számmérő is legyen a segítségem.
A modelt már dicsértük sokat szép lett.(Nekem picit a felni átmérője kicsit kicsi, de mások szerint rosszul látok 😊 )
A hangok szerintem halkra sikerültek, még most csorog a hang update, de ha jól olvastam az a gumi csikorgáson fog halkítani. Az is hangos volt motorhoz képest, de engem jobban zavart a fékezéskor hallható sípoló hang. Mivel track cam-ból is úgy üvöltött a nézőtér, hogy alig hallottam a motor hangját, így gondolom a motorhangok sikerültek halkra.
(Az AC-ban nekem főleg a hang tetszik a legjobban(ezért is veszem inkább ezt elő mint az rf2-t), mikor bezúdul egy kanyarba 6-7 különböző gt3 és gt2es kocsi, annak valami fantasztikus a hangja, nekem nagyon sok gameből ez hiányzott...)
A menüben megijedtem, hogy nem lesz alfa az üvegeken a számnál és a névnél, de csak a renderekről maradt le szerencsére.
Nekem felettébb tetszik a kocsi mozgása, sőt talán még könnyebben is fordul, mint amit vártam.
Macbook Air M1 2020
Én mondjuk hamar szétfingatom a motort gyakorolnom kell hogy jó neki. Túl agresszív vagyok visszaváltásnál. Jó mód! Csak dicsérni tudom. Kösszi Tommy..
Downhill!!
- persze
-persze... 😊 (de nem akarom őket piszlkálni, mert mindenhol máshol tökéles)
Vicccet félretéve ezek elég komoly problémák egy szupi-szuper 1.0-nak mondott modnál
Steering lock is el van szúrva, legalább 50%-al többet kéne forogjon a kerék
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.12.15. 20:33:17
Sajnos a laggolós, vérpistike külföldiek miatt játszhatatlan a szeró 😞