Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
\"If in doubt, flat out!\"
Sebessegfuggo kormanyzas vagy ilyesmi...

GPx8!
Az AI-t írták, hogy nehezen indulnak, sőt ha van egy kis dugó( pl makaón) akkor onnan is nehezen jönnek el, egyesek ki is esnek.
Viszont nem minden mod autó rajtol jól, sőt vannak olyanok amik nem hajlandóak elindulni a rajtrácsról 😄
Lehet hülye kérdés és utánanézhettem volna rendesen mert le van írva egyértelműen, de egyetem miatt nem tudtam pontosan utánanézni(időhiány).
Ezek a kupázások hogy vannak? Lehet rá úgy jelentkezni úgy, hogy csak néhány versenyen veszek részt a hangulat kedvéért, vagy illene ott lenni mindegyiken?
Utoljára szerkesztette: GPx8, 2014.12.16. 17:12:57
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
DRIVEREYES=0.2947,0.97,-0.18
Ezt jól belőve elég lenne a seathoz, de ettől függetlenül a tükröt át kéne rajzolni kissebbre/magasabbra.
Viszont ugyanott van egy ilyen:
STEER_ASSIST=0.6 ; Variable steer assist, speed relative
Ez biztos jó nekünk???
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.12.16. 16:41:25
Mondom ez ugy, higy a c2 ben van valami diffizar, nem tudom milyen de nem elektromos kamu, es irgalmatlanokat lehet vele gyorsulni kanyarbol kijovet.( nyilvan a kis motorhoz kepest....)
Ha valakit esetleg zavarna, ez a "bűnös" a GUIDs.txt-ben:
{cfb442dc-daca-4705-bec1-caf7dd4bfabf} event:/cars/slcr_2014/wheel
átírtam így és már el is hallgatott:
{cfb442dc-daca-4705-bec1-caf7dd4bfabf} event:/cars/slcr_2014x/wheel
Jobb így szerintetek?
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2014.12.16. 14:56:36
Most így délutánra látom már, hogy valóban kb. 3 dologról beszélgettünk keresztbe-kasul, igazából mindenkinek igaza van, csak másról beszéltünk.
Viszont mehet a videó?
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
szerk.: Természetesen egy agresszív sperr, mint a BTCC-s civic-ben is van, az tényleg tépi a kormányt. Utcán ilyennel azonban nem sokat találkozni.
Utoljára szerkesztette: maffioso, 2014.12.16. 14:05:17
Alap setup, biztonsági körnél is.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.12.16. 13:46:25
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Amugy mennyibe fogadsz, higy az en kisautomnak hatulja fog megcsuszni ha gyorsan megyek a korforgalomban ? 😊
Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.12.16. 13:16:47
sztem szó sem volt sper-ről Jackal-nál, azt te hoztad, és az összes példa amit mondtak jó volt...ezért nem is értettem...jó volt a körforgalmas, mert sztem mindenki bohóckodott már vele, és simán elradírozod a gumit, nem a hátulja volt előzni (kivéve ha kivan járva, gödrös).
Egy FWD alapból orrtolós, az erős pláne..biztos meg van az oka, a fizikához annyi közöm van mint a szimek programozásához...de éreztem, régi swift volt és 180LE körül, meg egy Civic 220LE körül amivel itt kakucsringen mentem (ami megvolt keréken ennyi) és mindkettő orrtolós volt.
speres elsőkerekest még nem hajtottam, sztem egy ilyen ismerősömnek sincs....nem kis pénz lehet beleműteni, és hogy ne szaggason szét mindent.
Neked mid van amiben volt/van, és pályaautó vagy rally? ..és lehet próbálni? 😊))
szal mivel én nem tudok sperből autózni, így gondoltam tesztelem ami a szimekben van elektronikus zár ilyen-olyan,..elindítottam az rF2-t a Civic-kel, és az AC-s Alfa-t valamint a Seat-t..és nem találtam fogást, nem ránt akkorát mint az rF2-s Civic...de ez már tényleg lehet AC fizika.
Sztem ha nem bántjuk egymást lehet erről beszélni...
Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.12.16. 13:13:36
Én soha egyetlen ligában nem szerepeltem, online sem játszom, de egyáltalán nem zavaró nekem... Sőt, örülök neki, hogy vannak emberek, aki erre ennyi időt szánnak, és, ha esetleg egyszer úgy döntök, hogy részt veszek online versenyen, akkor bőven lesz lehetőségem válogatni.
www.smart-bus.hu
Azert adok neki egy eselyt kirpobalom, azt szeretnem, ha este bemegyek a garazsba, ott alljon a egy ilyen seat ram varva, nem baj, ha benzin nelkul 😊
ui: szamomra boven elfer bajnoksag stb jellegu "reklam" itt. Konnyu attekerni.
szerintem
www.smart-bus.hu
simraceseries.com
A masik a fek hangja, az valami borzasztoan eros, sipos mint az allat, fullhallgatoval szinte elviselhetetlen, meg igy is, ahogy oregszik az ember kevesbe hallja meg a magas hangokat.
Valaki kitorolhetne a bank file-bol, nekem nem hianyzik, vagy harmadolhatna a hangerejet.
Amugy kafa.
szerintem
Az ülés magasság jó, nem kell azt variálni, az appal tökéletesre állítható, csak akkor benne van a tükör a látótérben. Inkább csak azt leszedném, ha lehet, nem tudom itt is elég-e egy sort átírni valamelyik fileba?
Továbbá dolgozom az alap ülés pozíció nem tetszése miatt atfaragni a modot, sajnos ez időbe telik mert nagyon sok dolgot kell módosítani. Felső bukócső, azon rajta van a bukó sisak tartó, tükör pozíció, kormány feljebb picit, akkor kell a kormány oszlopot emelni, ezáltal a pilótát az animációt valamint a váltó animációt meg a váltó füleket, szóval eleg összetett a dolog egy kis módosítás miatt de megpróbálom megoldani, meg persze ezt mind a 4 lodnál meg kell csinálni.
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.12.16. 10:39:56
simraceseries.com
A hangokkal kapcsolatban mint ahogy olvashattátok, egy külföldi srác volt a segítségünkre. Valós hangmintákat használva csiszolgatta a különböző effekteket és rendelte hozzá az autóhoz. Ettől független, aki úgy gondolja és ért az FMOD-hoz, szívesen várjuk munkáitokat.
Szerver változások:
Először is szeretnénk elnézést kérni, hogy a tegnap a Maszim oldalon 5 perccel később kerültek ki a MOD letöltéséhez szükséges információk. Akadt egy kis hiba a gépezetben, de örültünk, hogy tulajdonképpen nem okozhatott komolyabb fennakadást, mert viszonylag hamar megteltek a szervereink versenyzőkkel. Kommenteket olvasva tegnap többen panaszkodtak, hogy a külföldi versenyzők LAG-olnak a szerveren. Ezt a hibát kiküszöbölve az "A" és "B" szervert jelszavaztuk, a "C" és "D" szerver pedig maradtak publikusak. A pályák összetételén is változtattunk, így a szerver már az új beállításokkal üzemelnek. Az "A" és "B" szerver jelszavát EZEN a felületen (topikban) érhető el.
A tesztszerverek december 19. - péntek 22:00 óráig fognak működni a jelenlegi felállásban. Hivatalos tesztverseny időpontok nincsenek meghatározva hiszen a szerver 24h online, de ha az eddig megszokottakhoz alkalmazkodunk, akkor a nemhivatalos ilyen időpont legyen az este 20:00 órási időszak. Szombaton már a bajnokság prequal szervere fog indulni.
Továbbá nagy segítségünkre lenne, hogy ha a MOD-al kapcsolatos tapasztalataitokat és véleményeiteket elsősorban, az erre hivatalosan kijelölt topikban közölnétek (LINK). Mint ahogy Ti, mi is emberek vagyunk és az időnk is hasonlóan korlátozott, így nagy segítség lenne, ha az információk egy helyre csoportosulnának és nem "x a másodikon" számú fórumokból kéne informálódnunk. Ha esetleg vkinek problémát okoz, hogy egy egyszerű regisztrációval hosszabbítsa az erre szánt idejét és a fent említett topikban közöljön, azoknak a Maszim főoldalán (LINK) lévő bal oldali sávban létrehoztunk egy chatet, ahova szintén várjuk az észrevételeket és az esetleges kérdéseiteket.
Köszönjük, hogy ezzel is segítitek a munkánkat!
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.12.16. 10:29:02
simraceseries.com
Az ffb-t 120-ra vettem, így jól érezhető a tapadás meg minden. A diffis cucc szerintem jó, ilyesminek képzelek el egy elektromos diffit, hogy nincsenek azok a nagy befeszülések.
Ami nem tetszik - ezeket már Laccoo is leírta - a gumi fizikából adódó vezetési stílus ( ez inkább AC hiba ), rontja nagyon az összképet, illetve a tükör nekem is kitakarja a jobb oldalt. Nem lehet azt levenni onnan?<#fejvakaras>#fejvakaras><#buck>#buck>
Beleolvasgattam, de mivel tobb szinten is "egymas mellett elbeszeles van" (gumik, elso-hatso kerekes, sebesseg, difik, elektronika, felfuggesztesek, utcai-palya, felfuggesztes, aszfalt-murva, kormanyszervo) sose lesz egyetertes😊