Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gilb3rto
A steer assist csak akkor játszik ha be kapcsolva a segítség AC-ban ha kivan akkor nem számít semmit!
Utoljára szerkesztette: Gilb3rto, 2014.12.16. 21:45:54

Macbook Air M1 2020

Gilb3rto

Macbook Air M1 2020

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

barcalaci84
ez a sebességérzékeny kormányzás nekem is nagyon zavaró...a gyáriaknál én nem vettem észre ilyesmit, de itt nagyon érződik...
nem értek hozzá , de ennek mi a haszna, vagy miért van benne ilyen sebességérzékeny kormányzás?
(eddig azt hittem ha az a jó ha 1:1-es a kormányzás,árkád játékokban szokott ilyen sebességérzékeny kormányzás lenni)
Ment privátba.<#wave>
Krunky
Akkor ha elküldenéd azt megköszönném, most kaptam egy cockpit hang updatet is, valamivel jobb lett a hang, úgyhogy ja ezeket a javításokat beletenném, és menne is ki a héten. Köszi!
Alexease
Krunky
pipa 😉
Alexease
Az orrtolassal nem volt gondom, bar eleve bo 5 masodperccel vagyok lassabb az elsoktol es a valodi top idoktol😊
Az FFB-n valoban nem erezni hatarozottan ezeket a felfuggesztes mozgasokat (diffi, gazadas es elvetel, tulkormanyzas stb.), de ez vagy a Kunos light-kodsor vagy itt is van valami trukk/egyszerusites/felhasznalobarat megoldas. Eleve minden gyari autoban is kicsit "statikusnak" tunik neha az FFB, mintha lenne valami allando kozepretarto kormanyszervo-szeruseg😉

Vagis ezzel is a Kunosekat kell piszklani, nem a MOD problemaja (a fek, FOV, es egyeb kormany allitgatas mellett).
Alexease
Sikerult vegre kiprobalnom a Seat-ot😉 Volt Qual meg Race is.
Teljesen jo, nincs vele "semmi" gond, teljesen jol beillik a tobbi gyari cucc koze.

- A fek vinnyogas OK, de majd akkor lesz az igazi, ha szamolja a fek melegedest es kopast, vagyis max egy koron belul elcsendesedik es megszunik. Egyszer majd lesz, valszeg most nem elsodleges cel a fejlesztesnel.

- A kormany attetellel sincs gond. Nem formula, de erezhetoen palyaautos attetel. Azert sokan hozzaszoktak korabbrol a 2x90 fokos, durvan mindent tulkormanyzott, de akkor is befordul szimekhez es programokhoz. Az 10-15 eve volt, nem art kicsit atgondolni😄

- A cockpit nezet alapbol is jo/hasznalhato, de kenyelmesen lehet akarhogy allitgatni. Valoban furcsa a hossziranyu FOV, de ez lehet valami Kunos trukk (a sebessegerzet, latvany vagy egyeb megjelenitok miatt) vagy egyszeruen csak jo, es normalis meretu es FOV beallitasu megjeleniton kellene nezni. Egy 24"-os monitor eleg kicsi, es az ahhoz altalaban beallitott 50-70-es FOV meg durvan (2×) torzit.

Erdemes kiprobalni: kivagni egy 50×30cm-es lyukat valami nagyobb kartonbol, beegyensulyozni az auto elso ulesenek a fejtamla helyere (ahol amug yaz ember feje lenne), beulni hatulra, es olyan messzirol nezki ki a lyukon, mintha a monitort nezni az ember😊 Eleg erdekes latvany😄
Tommy78-nak<#buck>
Igen azt is, meg a váltás időket, kuplung inerciákat, emelés mértékét, mindent.<#buck>
Belerakod, vagy megcsináljátok magatoknak, vagy nem fontos?
Gondolom a bukócső miatt (ha már nekiálltál átformálni) meg esetleg a kormányszög miatt adtok majd ki egy jav.csomagot (vagy ilyesmit), abban benne lehetne, és akkor lezárhatnátok a data filet, hogy utána már ne lehessen belepiszkálni.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2014.12.16. 21:03:12
lac coo
Ha sok embernek van meg, mehetnénk a Ferrarival, az elég jó lett, nem sínautó ...
( Nem érdekel kinek hogy van meg ! 😄D )

nekem meg van.miért?

Gigabyte 990FXA-UD3 rev4.0, AMD FX 8320 (4,5Ghz), Kingston HyperX 16 GB DDR3 1600MHz, GeForce GTX 970 G1 OC-4GD, FSP Raider 750W, C400-MTF Lenovo SSD 256 GB, 3x22" LCD Logitech G27

lac coo
LOL ! akkónemtudom ! 😄

Nem, az első az 😊
Jo lett, összehasonlítva a Wéber belsős videón levő vissza váltással pont olyan. A blip-et allitottad?
lac coo
URD mod hány embernek van itt meg ???

bardocz
Ó, tényleg, pedig jó lett volna néhánynál kisebbre állítani, hogy hillclimben ne padlógázzal kelljen befordítani az autót 😄
lac coo
A fizika fileok kozott...😊)
Vagyis gondolom ennel az autonal amugy nem lehetne,masreszt gyari autoknal le van kodolva.

bardocz
Waat, lehet állítgatni a kormányáttételt? Na, ez jó hír.
Szerintem is! Remek egy mod!😊 Köszi Tommy78!😉
Gadfly13
Látom többen nem találják az infót:

!Seat Leon EuroCup 2014 - MaSzim.hu #A TestServer (only hungarians) (pálya: Nürburgring) - HOTLAP
Jelszó: magyarok

!Seat Leon EuroCup 2014 - MaSzim.hu #B TestServer (only hungarians) (pálya: SPA) - HOTLAP
Jelszó: magyarok

!Seat Leon EuroCup 2014 - MaSzim.hu #C TestServer (free international) (pálya: Nürburgring) - HOTLAP

!Seat Leon EuroCup 2014 - MaSzim.hu #D TestServer (free international) (pálya: SPA) - HOTLAP

simraceseries.com

lac coo
Ha a masodik kep a modositottt, az teljesen jo !

Amugy meg ne izgayd magad, amit jelenleg ki lehet hozi ac-bol azt kihoztad!!!

Tommy78 mit szólsz a rendes DSG váltóhoz? Vagy senkit nem érdekel csak engem meg Norbi1990-et?
Annyira azé nem érdekel, csak ne legyen a fejem meg az út jobb oldala között... De nálad a bukócső is olyan gyanusan alacsonyan van. Szemmagaságból nézve a matricát kéne eltakarja.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.12.16. 20:14:42
egyik se talált.
még jó hogy a szélvédőre van ragasztva a tükör, amúgy jó a látásotok.
Milyen a CPU + VGA?
Olyannyira jól sikerült a kormány áttét, meg némi setupolás, hogy spa-ban majd 11 mp-et javítotam a tegnapi valid körömhöz képest 😊
Van valaki, aki thrustmaster tx-et hasznal? Kene tudnom, hany cm-t foglal el lent a rogzito az asztallap alatt.
Köszi!Ezt az infót nem találtam,de sztem sokan nem,mert mindenki a külföldiekkel kínlódik.Gyertek akkor a zárt szeróra!töltsük meg!
Alexease
Az oldalon ez van, nem probaltam: Az A és a B szerver jelszóval védett, mivel többen jeleztétek, hogy a külföldi versenyzők LAG-oltak a szerveren. A két szerver jelszava "magyarok".
valaki árulja már el,mert nem találom az infót,mi a maszimnak a zárt szerójának a jelszava.Ami a maszimon írva van azt nem fogadja el.
Janraki
Hát sajnos az én gépem már kevés ehhez a játékhoz :S Tömegben 15-20 fps, rajtnál néha megáll pár másodpercre, vagyis játszhatatlan. Pedig nem gondoltam volna, hogy szar gépem lenne, ezek szerint mégis...

Tequila - Gabor Bernhardt

Így van.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Szeretném ha végre olyan jó lenne, mint ahogy beharangozták 😊 (nameg szabadnapom van)
Alexease
Neked valamiert nagyon boki a csorod ez az auto😉
Alexease
A banner alatt most ket szerver fut. A felso a szokasos hotlap lenne, de most pentekig Seat-tal megy, mint normal fun. Az alatta levo az alap fun, mivel mas nem volt, a Seat nepszeru, most ott is az van, csak mas palyaval.

Mindketto PASSWORD-os, igy remelhetosleg nem lesznek gondok😊
A tükröt nem a csőbe fűrták a való világban, hanem a plafonba.
Krunky
Alakul! A kormány már totálisan jó!
A Youtube videókat nézve nekem a keresztmerevítő ami a szélvédő mögött van túl alacsonynak tűnik, kb. minden videón a feliratban van a cső, itt viszont alatta. Nem okoskodni akarok csak úgy látom az is nagyon alacsonyan van. 😊 Én nagyon örülnék ha feljebb tennéd 😉
Köszi! <#taps>
lac coo
Azt a steer ratiot nehol kirakhatna a setupba is......

lac coo
Erezni sehol ndm ereztem meg, itt sem, de megnezem majd.....Nekem nem kell az tuti 😉
Viszont szetallitgatni nem akarok semmit, annak nincs jo vege, lasd rf1....😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.12.16. 19:13:14

Hogy a sebességfüggő kormányzás nem épp a profik sportja... 😊
Amúgy megnézegettem pár gt-s kocsit, meg a Weber monza videót megint és erre jutottam:
STEER_ASSIST=0 ; Variable steer assist, speed relative
STEER_LOCK=400 ; Real car's steer lock from center to right
STEER_RATIO=13.0

A steer ratio valahol 12,5 és 13 között érződik jónak. Próbáljátok ki. Így már sokkal kezelhetőbb is az orrtolás is.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.12.16. 19:11:05
lac coo
A fene tudja, egy teny lampanal kanyrban eleg dogisen indul 😊

BooMiller
Akkor lehet, megkerdezek egy muszakist az importornel.

Alexease
Minden gyari autonal is van sebesseg fuggo kormanyzas beallitas😉 De nem igazan erezheto vagy trukkos, de eloforduilhat, hogy csak az egyeb kontrollerekhez es segitseges iranyitashoz kell. Irkald at, teszteld😊
lac coo
De en nem tudom, nem ertek en hozza, csak mindenhol ezt irjak 😊))

BooMiller
Laccooval C2-rol beszelgetunk😊)

BooMiller
Abban lehet de a C2-ben nem az van... Citroennel dolgoztam 6 evig es volt egy vts-em 4 evig.😊