Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krunky
A gumicsikorgás nem lehet, hogy mod illetve engine hiba? Lehet, hogy még nem is kellene csikorognia mégis visít?
Pl. gyári autóknál is van ami nagyon csikorog és van ami csak akkor mikor már tényleg csúsznak a kerekek.
Ha meg a NKP-ból indulunk ki akkor... annál azért ez jobb szerintem.
maffioso
Nem értem egyébként, hogy ezt miért nem küszöbölik ki engine szinten. Már a race07-ben is 1 ilyen kör után fosmeleg lett a gumi, és egy 12 körös Hring futamon a 6-ikban már kuka volt az egész.

\"If in doubt, flat out!\"

Csabesz6
Ez csak vélemény, nem szent írás.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Mentem ma 2:14-et a Nuerburgringen a szerveren, de az már hasonló autókezelés volt. Nagyon nem jön be, ez nem szimulátorhoz méltó. Azon gondolkodtam, hogy amíg fun menés van, addig nagyon jó az AC, 458-al driftelgetni, ilyesmi, de ahogy határkeresés van, onnan átmegy bohócba az egész. Sajnos a Seatnál határozottan kijön ez a fajta buta vezetés - és a végén ez a gyors. Ha már nem melegszik a gumi, akkor legalább a 3. ilyen radírozás után legyen defekt (elméletileg van, csak még senki nem látta), vagy robbanjon fel a gumi, vagy az egész autó, mindegy, de ez így bohóc, szar, fos.
Krunky
Haha! 😄 Ez nagyon komoly! Köszi a felvilágosítást!
Csabesz6
Hát már a célegyenes végén lejön amit mond Alex, még megnéztem a kövi balost és onnantól világos is volt. Arra célzott (szerintem), hogy semmi súlypontáthelyezés, vagy hasonló "trükk", csak alátekered, amennyire bírod, aztán hadd menjen a radír (understeer.) Csak ennyi. De hallani is. 😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Krunky
@Alexease
"Ez a tipikus szimes/szamitogepes kor😉 Nem mindig jon ossze az iv, felesleges valtogatasok, a gumi oldalfalan radirozo gumik😄"

Nem is értem mit írsz?!... Te érted?!...
Gadfly13
Erre majd akkor rálesek. Köszi 😉

simraceseries.com

Nekem eddig online sem volt semmi problémám, hétfőn a EuroCup alatt, mikor 20-an voltunk sem esett 80 fps alá. Nálam a static reflections hozott sokat, high-ra felvéve nálam is 40-50 fps és érezhetően laggol. (i5 4570+GTX760+8 gb RAM)
Gadfly13
Online szerver esetében az is számít (főleg pick up-os szervernél (maszim is ilyen)), hogy csatlakozáskor betölti az összes autót, ahány fős a szerver. Ha egyedül vagyunk fent, de 20 fős a szerver, akkor a maradék 19 és betöltésre kerül. Ezek mind ott csücsülnek a RAM-ban, viszont ha csatlakoznak, akkor még a CPU és a GPU-nak is foglalkoznia kell ez után velük, szal ezért is a nagy FPS esés. Amúgy sajnos eleve tré sz egész kód, mert (max létszám esetén pl. 20 fő) a CPU csak 70-80%-on ketyeg és a GPU is 60% alatt. Legalább is nálam így van...
Offline egyedül kb. 100 fps-em van, online viszont 40. Teljesen mindegy, hogy maxra v. alacsonyra állítom a grafikát, mindig 40 körül mozog (persze ha kb. 10-nél többen vannak fent szerveren).
i5 & HD7870
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.12.17. 13:37:07

simraceseries.com

Janraki
Offline 70-75

Tequila - Gabor Bernhardt

TOMMY78

Küldtem privit.
Janraki
A B50, az 4 magos 😊

Offline próbáld ki, az online egyrészt elég rosszul van megírva még mindig, másrészt oda már lehet elkélne egy 3. magos proci is.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.12.17. 11:11:26
Gilb3rto
maszim fórumon válaszoltam😊

Macbook Air M1 2020

sertrex
Még egyik gyári autónál se tapasztaltam ilyet, sőt más modoknál se. Ezt most vettem először észre, hogy állóhelyzetben, üresben benyomom a féket és elkezd rázni a kormány. <#nemtudom>

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

Gilb3rto
AC bug a gyári autóknál is megvan valami FFb effekt okozza!

Macbook Air M1 2020

Janraki
De azért érdekes, hogy iRacinggel soha semmi bajom nem volt, nem egyszer mentem 20+os mezőnyben. Ez az első játék, ami megfektette a gépemet, sajnos most nem reális fejlesztenem :S

Janraki
Offline még nem próbáltam, a nettel nincsen gond, normális pingem van.
Amúgy az a durva, bármit állítok, max 40 az fps, annál feljebb nemtudom vinni semmivel sem.

A Post Processing is jó ötlet, bár nekem azért olyan sokat nem számított. Alacsonyabb felbontáson milyen?
Offline is laggol? Nem lehet a neted a szűk keresztmetszet? Mennyi szokott lenni a pinged? Nekem a Maszimon 15-25 körül mindig, bár nyilván ez helyfüggő.
Utoljára szerkesztette: sutee89, 2014.12.17. 10:09:43
Kapcsold ki egy az egyben a post processinget, nekem több mint 2x annyi fps-em van tőle... (150-180 így)
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.12.17. 10:02:25
sertrex
Másnál is van olyan az új Seat Leon Eurocup-nál, hogyha benyomja a féket, elkezd rázni a kormány? Ha megállok és üresbe teszem akkor is csinálja, főleg középállásban. Gondolom ez normál fékezéskor is bezavarhat. Valami ötlet? Vagy ez valami bug?

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

Janraki
Igen, 1080-ban, Spaban a Seattal egyedül is max 40 az fps, és sajnos minden így volt állítva ahogy írtad.

Az 560 TI elég az AC-hez, a proci lesz a szűk keresztmetszet, bár ennyire nem kellene rossz legyen a helyzet. 1080p-ben játszol? A video beállításoknál kapcsold ki az antialiasing-ot és a reflectionst mindenképp állítsd static-ra, vagy próbaképp kapcsold ki teljesen.
BooMiller
Azért hibádzott onnan egy vessző, de lusta voltam és a vezérlőről irkáltam😊)))

Janraki
Egyik se mai darab, leginkább a proci meg a memória a ludas a dologban.
Amd Phenom II B50 3.2 GHz, 4 GB RAM, GTX 560 Ti

b-type
Sztem nem is lenne szabad ebbe az irányba elmenni, vagy max az szimes ufo-k beállíthatnák a plafont, mert ha én azt kérem Tommy-tól hogy annyit tudjak menni mint Wéber mondjuk a valóságban, akkor Spa-ban biztos kapnék 2mp-t egy szimes 'übertől'.
Az embernek néha pont ezért megy el a kedve...annyira megy a teperés a köridőn, és nagyon rizikós szitukat is elvállalunk (bár én már nagyon ritkán), ezért is gondolkodtam el múltkór azon a játékpénzes-gazdálkodós...fizesd ki ha összetörted kredites keretrendszeren.
Lehet hogy 20évesen másként voltam ezzel, vagy amíg nem pénzeltem a saját hobbimat...de most már sokszor zavar.
Inkább a valós problémákra kellene rámenni, az autókezelésre és a technika kopására..és persze hogy ne egy vállrándítás legyen egy autótörés.
..de ezek ábrándok sajna.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Ha 1005 lenne meggyőződésem hogy használhatatlan vacak lenne 😊))
Egyszerűen ez nem igazi autó, kellenek dolgok amik egyszerűbbek és/vagy nincsenek, mert lehetetlen volna akár érzékelni is nem hogy kezelni 😊

A nyugger tenmpó jó, majd megpróbállak utolérni, nekem se megy jobban 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Pörög ez a szar mint az állat sehogy nem tudom kilőni, nincs engedélyem, teljes hozzáférésem hozzá, és nem is engedi módosítani 😊))

Alexease
Meg ha 100%-os lenne a fizika minden resze, akkor is eleg sok az ismeretlen valtozo: gumik es fekek allapota (hofok, kopas), levego es palyahomerseklet, palya tapadas, szel stb.

De a legnagyobb anomalia azzal van, ha valaki elvarja, hogy tuti szim legyen, es olyan kort es olyan gyorsan tudjon menni, mint az IGAZI pilota😄

Persze, lehet rajta vitatkozni es pakolgatni a merleg ket oldalara a sim es a real elonyeit es hatranyait, de en ugy vagyok vele, ha kapok az igazitol 2-4 masodpercet, akkor elhiszem hogy valamennyire jo. Ha ugyanannyit mennek, akkor tuti valami nem stimmelne😄DD
lac coo
Nem engedi kiloni valami, ujrainditas sem segit 😊))
Rauszitottam a kasperskyt .....

Alexease
Nyugger tempo, nekem csak ez megy, nem tudom megeroszakolni😄

Alexease
NET Framework-os cucc, valamelyik progi vagy app kiakasztotta. Nezd meg a service-ben mi hasznalja. Lodd le, restart stb😊 De lehet hogy valami spam-elos cucc probalkozik😄
Ficza Ferences videót néztem, 214-el ment át rajta. (az uccsó nagy kanyaron)
Egy pillanatra nyomhata meg talán kicsit a féket gáz közben
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.12.16. 23:01:59
lac coo
utolsóban szerintem nem lehet padlón áttolni ..

De ez végül is mindegy, valami valahol úgysem fog stimmelni 😊

Én is, csak a bal oldali kordon mellett 😊 Utolsó nagy íves kanyarban is végig lehet tolni úgy ahogy ők?
Akárhogy próbáltam, felengedett gázzal, kis fékkel, sose tudtam az úton tartani. Elég nagyot kell fékezni, meg visszaváltani 5-ösbe hogy üzembiztosan bevegyem
lac coo
off:

mi az az AppLaunch .exe folyamatosan pörgeti a procimat ma este ? 😊))

át lehet menni 200-al, csak el kell találni az ívet, ne úgy hasonlítsátok össze a valós videóval, hogy ő ott 100-al, ott 170-el ment el, hanem hogy hogy kezdte meg azt a kanyart, milyen iven, stb. De hidd el, hogy be lehet venni alap settel, ha eltalálom 206-al jövök ki a tetőn.
maffioso
My bad. Félreértettelek, így értettem: "Nincs az az esp, ami megfékezgeti a kerekeket."

\"If in doubt, flat out!\"

Örülök hogy meghallgatásra talált. 😉
Még van egy apróság ami kicsit nyomja a csőröm, valami gumimókolással el kéne érni, hogy ugyanúgy 200-al át lehesen menni az o-rouge-on ahogy Weber belső kameráján látszik. Csúszási surlódást kellene minimálisan megemelni,, ha van benne ilyen.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.12.16. 22:44:41
Ezért lenne jó egy rF2-s gumi tulajdonság a lézerscan AC pályákon. Ott nem lenne gumi radírozás. A váltogatás egyszerű: azért váltogat össze-vissza, meg drasztikusan a szimes, mert nem neki kell állnia a hajtáslánc felújítást.<#wink> Bár a Seat legalább hamar bedobja a törölközőt<#eljen>
Mire lennél kíváncsi?
Szabi
mintha két külön autónak a belseje lenne 😄

"Nulla tenaci invia est via"

lac coo
Jah az jó lenne !
aztán letörölnénk a játékot a fenébe 😊))
mint Alonso köre után az FVA-ban 😊))

Alexease
Ez a tipikus szimes/szamitogepes kor😉 Nem mindig jon ossze az iv, felesleges valtogatasok, a gumi oldalfalan radirozo gumik😄

Kivancsi lennek egy Ficza/Weber AC onboard-os korre is😉 Ha Ficza segitett a MOD-ban, tuti ment vele, es addig lett allitgatva (gondolom), amig valai hasonlo erzes es foleg korido jott ki. Ok is ezeket az idoket hozzak (ami itt a listaban a top), de nem tudom elkepzelni, hogy ilyen autokezelessel (valszeg zsigerbol zavarna😛). Valami trukk van, amit nagyon nem tudunk (ami teljesen logikus)😄
12,8-ra jött ki pontosan a 400-as lock, köszi a helpet, hülye voltam mert nem állítottam be 800-ra mikor állítottam ezt. Elbasztam sorry. Javítva (ez is)
köszi 😉
lac coo
Ha lazán megyek nekem sincs gondom, ha gyorsan (szeretnék ! 😊) akkor már igen 😊))

Gilb3rto
GPx8 #24551

Macbook Air M1 2020

Vicces,hogy pont az valódinál nincsen egyetlen fékezés-visszaváltás eredeti hanggal...pedig érdekelt volna.