Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl. gyári autóknál is van ami nagyon csikorog és van ami csak akkor mikor már tényleg csúsznak a kerekek.
Ha meg a NKP-ból indulunk ki akkor... annál azért ez jobb szerintem.
\"If in doubt, flat out!\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
"Ez a tipikus szimes/szamitogepes kor😉 Nem mindig jon ossze az iv, felesleges valtogatasok, a gumi oldalfalan radirozo gumik😄"
Nem is értem mit írsz?!... Te érted?!...
Offline egyedül kb. 100 fps-em van, online viszont 40. Teljesen mindegy, hogy maxra v. alacsonyra állítom a grafikát, mindig 40 körül mozog (persze ha kb. 10-nél többen vannak fent szerveren).
i5 & HD7870
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.12.17. 13:37:07
simraceseries.com
Küldtem privit.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.12.17. 11:11:26
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Tequila - Gabor Bernhardt
Amúgy az a durva, bármit állítok, max 40 az fps, annál feljebb nemtudom vinni semmivel sem.
Offline is laggol? Nem lehet a neted a szűk keresztmetszet? Mennyi szokott lenni a pinged? Nekem a Maszimon 15-25 körül mindig, bár nyilván ez helyfüggő.
Utoljára szerkesztette: sutee89, 2014.12.17. 10:09:43
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.12.17. 10:02:25
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Amd Phenom II B50 3.2 GHz, 4 GB RAM, GTX 560 Ti
Az embernek néha pont ezért megy el a kedve...annyira megy a teperés a köridőn, és nagyon rizikós szitukat is elvállalunk (bár én már nagyon ritkán), ezért is gondolkodtam el múltkór azon a játékpénzes-gazdálkodós...fizesd ki ha összetörted kredites keretrendszeren.
Lehet hogy 20évesen másként voltam ezzel, vagy amíg nem pénzeltem a saját hobbimat...de most már sokszor zavar.
Inkább a valós problémákra kellene rámenni, az autókezelésre és a technika kopására..és persze hogy ne egy vállrándítás legyen egy autótörés.
..de ezek ábrándok sajna.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Egyszerűen ez nem igazi autó, kellenek dolgok amik egyszerűbbek és/vagy nincsenek, mert lehetetlen volna akár érzékelni is nem hogy kezelni 😊
A nyugger tenmpó jó, majd megpróbállak utolérni, nekem se megy jobban 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De a legnagyobb anomalia azzal van, ha valaki elvarja, hogy tuti szim legyen, es olyan kort es olyan gyorsan tudjon menni, mint az IGAZI pilota😄
Persze, lehet rajta vitatkozni es pakolgatni a merleg ket oldalara a sim es a real elonyeit es hatranyait, de en ugy vagyok vele, ha kapok az igazitol 2-4 masodpercet, akkor elhiszem hogy valamennyire jo. Ha ugyanannyit mennek, akkor tuti valami nem stimmelne😄DD
Rauszitottam a kasperskyt .....
Egy pillanatra nyomhata meg talán kicsit a féket gáz közben
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.12.16. 23:01:59
De ez végül is mindegy, valami valahol úgysem fog stimmelni 😊
Akárhogy próbáltam, felengedett gázzal, kis fékkel, sose tudtam az úton tartani. Elég nagyot kell fékezni, meg visszaváltani 5-ösbe hogy üzembiztosan bevegyem
mi az az AppLaunch .exe folyamatosan pörgeti a procimat ma este ? 😊))
\"If in doubt, flat out!\"
Még van egy apróság ami kicsit nyomja a csőröm, valami gumimókolással el kéne érni, hogy ugyanúgy 200-al át lehesen menni az o-rouge-on ahogy Weber belső kameráján látszik. Csúszási surlódást kellene minimálisan megemelni,, ha van benne ilyen.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.12.16. 22:44:41
aztán letörölnénk a játékot a fenébe 😊))
mint Alonso köre után az FVA-ban 😊))
Kivancsi lennek egy Ficza/Weber AC onboard-os korre is😉 Ha Ficza segitett a MOD-ban, tuti ment vele, es addig lett allitgatva (gondolom), amig valai hasonlo erzes es foleg korido jott ki. Ok is ezeket az idoket hozzak (ami itt a listaban a top), de nem tudom elkepzelni, hogy ilyen autokezelessel (valszeg zsigerbol zavarna😛). Valami trukk van, amit nagyon nem tudunk (ami teljesen logikus)😄