42876
-
#28214 Igen;) Betoltesnel general mindegyikhez mas-mas AI erossseget.
Ezt nem ellenorzi online, ez a keretrendszerhez tartozik. Nem az auto van modositva, hanem a "menurendszer". -
#28213 Vagy az vagy kikapcsolta a TC-t :D
-
#28212 Az összes autóban az összes AI-nál ? :)
Online nem jajgat ? -
#28211 A javascript-et kell piszkalni, de gondolom, azt nem szeretned?:)
Probald ezt, 80-100% randomra allitottam oket: ac-v112-ai-randomizer-80-100-01.zip
Ide: ..\Steam\SteamApps\common\assettocorsa\launcher\themes\default\js\ -
#28210 4xAA-tól kezdve nem látszanak a fák pöttyös szélei. 2xAA-n már észrevehető, AA nélkül meg úgy néz ki, mint a '90es évek elején az F29 Retaliator vagy a Test drive 3
Utoljára szerkesztette: hezi, 2015.03.16. 21:52:39 -
#28209 A jobb oldalinak jó szar setupja lehet, hogy a kör felétől állandóan kitör a fara a kocsinak :D -
#28208 -
#28207 Persze, simán benne kéne lennie, akár választható opcióként is .
Talán lesz egyszer .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.03.16. 21:12:19 -
#28206 Én vagyok az egyetlen, aki inkább nézne egy kis dobozt addig, amíg vissza nem megy a boxba? Mókásan nézett ki más játékokban az tény, de szerintem lényegesen jobb volt, mint ez... -
#28205 Vagy ez van, vagy az event közben kis asztalkát betöltő .... -
#28204 Ezt a lobbyban korlátozott autós dolgot mikor akarják lecserélni? Van egy rakás szerver, ahol 2 db van minden autóból, esélytelen olyat találni ami még van, és tetszik. -
#28203 Alex, az AI-t hogy kell megpiszkálni, hogy legyen gyorsabb lassabb ? :) -
#28202 valamelyik nap láttalak megint a masters szerveren Nordon repülni:)
de az más...az valószínűleg szolgáltató gond...
az ugribugri viszont más téstta úgy tűnik... -
Jackal #28201 Pedig nem vettem észre hogy repkedek, a kocsik nagy része is tök stabil volt közvetlen előttem. Akko nemtom, buzi T :)
Ha láttok repkedni legközelebb, szóljatok már légyszi chaten róla. (elvileg nekem is 12-14 ms körül van a pingem mindig)
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.03.16. 20:21:52 -
#28200 hát te vagy az egyik fő repülő bajnok:)pedig nem mobilnettel nyomod gondolom...
tegnap szervertesztet érdekes módon a szervergépeken én is ugribugriztam...500 megás netem van és 2-es pingem volt...90 fps mellett..
aztán a másik szerveren ami nem szervergépről ment hanem egy i5-ről ha jól tudom, ráadásul Pécsről , szóval mindenkinek magasabb pingje volt (kb 30ms körül) és mindenkinél vajsima volt minden... még az egyik fő ugribufgris versenyző is fenn volt a Seatos bajnokiból és így még ő sem ugribugrizott...:) -
Jackal #28199 Kivéve ha pár ember mobilnettel ugribugrizik. (csomagok eltünedeznek az éterben)
30hz-et jó lenne ha bírna a szerver, azért az kéne a 60 fps mellé.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.03.16. 18:52:10 -
#28198 Sárga zászlónál szabad előzni vagy büntet ?
A promó videóban szikrázott az autó amikor leért ,az most van ?
:)) -
#28197 Kedves Versenyzőtársak!
Mivel hamarosan az SRS útnak indítja a 2015-ös Seat Bajnokságát ill. a B3R közreműködésével a tehetség kutató sorozatát, így a kezdés előtt szeretnénk tisztázni az AC szerver igényeit, hogy problémamentesen tudjanak indulni a fent említett sorozatok. Éppen ezért a mai napon 21:00 kezdéssel 4 különböző szerveren indítunk azonos kombókat, hogy egyesével (remélhetőleg nagy létszámmal) meg tudjuk nézni, hogy az adott szerveren esetlegesen milyen rendellenességek lépnek fel. Ehhez kérnénk a segítségeiteket, melyet előre is köszönünk!
A szerverek nevei:
SRS TEST SERVER 1
SRS TEST SERVER 2
SRS TEST SERVER 3
SRS TEST SERVER 4
Jelszó mind a 4 szerverre: hun
Férőhely: 20
Autók:
BMW Z4 GT3
McLaren MP4 12C GT3
Mercedes-Benz SLS GT3
Pálya:
Nürburgring
A kezdés 21:00 órakor az 1-es szerveren lesz. Az átcsatlakozást a többi szerverre chaten fogjuk közölni. Arra kérnénk mindenkit, akik jönnek, hogy az AC mellett ne futtassanak semmi olyan programot, melyek az internetkapcsolatot zavarhatják (torrent stb.). -
titi7 #28196 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Pont ma raktam fel a videót, de nálam nem jelentkezik ilyen, bár nekem nvidia van. A Motion Blur-ös remegés nem tudom lenne-e nálam, mert azt mindig kikapcsolom. -
GeriDoc #28195 Találgatunk össze-vissza mindent, hogy mi lehet a baj, töröljük az appokat, újra rakjuk az egészet, erre náluk van/volt a hiba. -
#28194 nálam geforcon is van/volt a jelenség -
goldboy #28193 1.1.2
pont a tegnapi problémákra... -
neilszab #28192 Volt aki lag-olt, de az szerintem lokális probléma volt és nem általános... -
#28191 Ha már szóba került a grafika. Mindenkinél kivétel nélkül 'pöttyösek' a fák, fűszálak, kerítésdrótok szélei (vagyis minden alfa-textura)? Tehát ez AC-feature vagy csak a radeonosok szívnak vele? Ugyanez a kérdésem vonatkozik a bekapcsolt motion blur mellett (álló helyzetben) is remegő képre?
A két 'effekt' együtt elképesztően jó, menet közben vibrálnak a fák szélei. Nekem eléggé bántja a szemem.
Utoljára szerkesztette: hezi, 2015.03.16. 12:33:30 -
#28190 amúgy replaybe belelesve én látok olyat aki ugribugrizott kicsit -
#28189 Hz-t elvileg akkor kell csökkenteni ha nem elég erős a szervergép (ezért az ugri-bugri elvileg)...amúgy minél magasabb annál jobb elvileg hisz sokkal többet frissít...
legalábbis Aris szerint:)
-
neilszab #28188 Igazad van, amikor pár napja kitaláltuk a dolgot, akkor még nem tudtuk mire képes a Corvette, de futam előtt kielemeztük a köridőket és végül csak a Nissan került be a választható autók közé.
Pár érdekesség:
- 25 nevezőnk volt és pont annyit bírt a pálya is, így csak 1 szervert indítottunk. Senki ne számolt be CPU problémákról és én sem tapasztaltam .
- A szerver 20 Hz-en ment, én nem láttam ugrálást, pedig lökhárítón mentünk sokszor..
- Készítettünk repaly-eket very low, medium és ultra részletességgel is, itt le lehet őket letölteni és megnézni a különbséget: AC GT3 Suzuka Replays
Suzuka: letöltés
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.03.16. 11:10:55 -
#28187 De jó,köszönöm :)
Megpróbálom a szöget átállítani,nem nagyon csesztettem,mert a setup wizard-al vagy mivel kalibráltam be.
Közben találtam egy ilyen modot ami elvileg pont az én grafikai hisztimre orvosság.
-
#28186 úgy néz ki h tényleg faszán használható ez az új büntetési rendszer, csak finomhangolni kell szerintem az egyes pályákhoz...
a barcelonai pályán ezt a finomhangolást meg is tettem 2 perc alatt...így akár versenyre is nyugodtan be lehet kapcsolni , hisz objektív a vágásokkal kapcsolatban és nem is büntet túl szigorúan...
az utolsó sikánban így büntet ha valaki a zöld részen megy lecsípve a kanyart...a büntetés ilyenkor h még a kör vége előtt el kell venned a gázt 2 mp-ig (célegyenesben ezt könnyen meg is tehetjük nem zavarva a többieket) ha nem tesszük ezt meg akkor fekete zászló
próbáljátok ki!, várom a véleményeket h érdemes lenne -e hosszabb gázelvétellel büntetni , esetleg rövidebbel stb...
catalunya uj buntetesi rendszerrel -
GeriDoc #28185 1. Az urd-s autókhoz a megoldás :)
2.Állítsd be a kormányod szögét a menüben, és hozzá állítja az autó kormányszögét, nem kell külön állítgatni (nem is lehet), de tökéletes lesz.
3.Használj másik pp filtert, vagy kapcsold ki. -
#28184 Sziasztok
Lenne pár láma kérdésem. Kb havi 5-6 órát van időm játszani úgyhogy kissé le vagyok maradva,előrre is elnézést ha "volt már" -visszaolvastam pár oldalt-.
A kedvenc autóim az egy pakkban letöltött DTM autók voltak (Bayro,Aura,akármi kódjelüek) mióta frissítettem 1.1-re nem működnek,sem az új gyári,sem a Snoopy féle Nordon.
Azt be lehet állítani a pitben a setupban hogy mennyire forduljon ki a kerék a kormányzás hatására (mint régen az Rfactorban volt,ott is mindig feljebb kellett csavarnom. Természetesen a beállításokban jól be van kalibrálva a kormány.
Valamint a frissités óta megvakít a nap,akármit állítok az effekteknél árnyékból kiérve,vagy "hátrafordulva" kisül a szemem,nagyon idegesítő.
gyári Nordon 30 mp-el rosszabb időt megyek mint a Snoopy félén... :)
Köszönöm előrre is -
#28183 próbáld meg a replay minőségét és méretét is csökkenteni, hotlap-ra egy Nord'tourist kör 8-9mb, minőségét meg majd felhúzod.
hátha -
#28182 Jah! Értem! Köszi. Akkor ez nem okozhatja a bibit.
B. type free:
Aham! Hát akkor nálam nem ez lesz. Ém amikor elkezdte töröltem minden még a dokumentumokból is. Csak a kormány beállítást raktam vissza. Szóval tök gyári. :-(
-
#28181 RSR Live szerint elég jó.
3. lennél WR táblázat szerint :) -
#28180 Talan palyalevagas volt, amit "le kellett volna tolteni", es mivel nem tortent meg, game over;) -
Zozzer #28179 Egy online futamon betett a boxba egy fekete zászlóval, nem engedett tovább. Ez mit jelent? kirúgtak mert túl gyors voltam? :) merthogy épp nem tartottam fel senkit. -
johnnyvsr #28178 Kipróbáltam az AC-t , Mclraen P1-el nurburgringen az 1.55.523-as idő az milyennek számít?(maradt benne.)(kuplung,abs gyári, bekapcsolva) egyébként bejövős. -
#28177 ja, az is nagy csoda volt :D -
#28176 Nekem is fagyott tegnap a replay, de mindig a pálya ugyanazon részén (Nordschleife GP a hosszú egyenes kezdeténél az első híd előtt)
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2015.03.15. 18:33:40 -
#28175 Most nálam is eltűnt mindenki verseny közben. Plusz a dlc óta fagy a replay acs.exe hibával.