42876

banner
  • lac coo
    Jah, en ugy ertettem azt mondod minek fekeznek elotted :-)
    Szerintem sem megy at.

En a Nissan GTR t hajtottam meg, az teljesen olyan mint a relal videokban,ahol elveszik itt is el kell.
    Nagyon jo, pedig nem vagyok az a nagy gt s:-)
  • Gibor
    Masters szerverre nem tudok felcsatlakozni, simán kidob hogy acs.exe leállt.

Crashlog
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    OS-Version: 6.2.9200 () 0x100-0x1
    d:\dev\devkn5\ksaudiofmod\audioengine.cpp (242): AudioEventFMOD::AudioEventFMOD
    d:\dev\devkn5\acs\caraudiofmod.cpp (58): CarAudioFMOD::CarAudioFMOD
    d:\dev\devkn5\acs\caravatar.cpp (245): CarAvatar::initCommonPostPhysics
    d:\dev\devkn5\acs\caravatar.cpp (447): CarAvatar::CarAvatar
    d:\dev\devkn5\acs\sim.cpp (1120): Sim::addCar
    d:\dev\devkn5\acs\racemanager.cpp (1344): RaceManager::initOnline
    d:\dev\devkn5\acs\racemanager.cpp (150): RaceManager::loadSessions
    d:\dev\devkn5\acs\sim.cpp (287): Sim::Sim
    d:\dev\devkn5\acs\splashscreen.cpp (261): SplashScreen::postRender
    d:\dev\devkn5\ksgame\game.cpp (326): Game::postRender
    d:\dev\devkn5\ksgame\game.cpp (329): Game::postRender
    d:\dev\devkn5\ksgame\game.cpp (175): Game::onIdle
    d:\dev\devkn5\ksgame\game.cpp (224): Game::run
    d:\dev\devkn5\acs\acs.cpp (326): wWinMain
    f:\dd\vctools\crt\crtw32\dllstuff\crtexe.c (618): __tmainCRTStartup
    ERROR: SymGetLineFromAddr64, GetLastError: 487 (Address: 75A17C04)
    75A17C04 (KERNEL32): (filename not available): BaseThreadInitThunk
    ERROR: SymGetLineFromAddr64, GetLastError: 487 (Address: 778AB90F)
    778AB90F (ntdll): (filename not available): RtlInitializeExceptionChain
    ERROR: SymGetLineFromAddr64, GetLastError: 487 (Address: 778AB8DA)
    778AB8DA (ntdll): (filename not available): RtlInitializeExceptionChain

Minden más működik, sima hotlapot vagy másik szervert gond nélkül betölti.
  • bardocz
    Próbáltam... Aztán lehet csak rossz az ív.
  • Norbi1990
    Mindent lehet, csak akarni kell és megpróbálni :D
  • bardocz
    Szerintem nem is lehet átvinni padlón. Utolsó gyors balosban sem megy el gázelvétel nélkül nekem.
  • lac coo
    Mostani gyorssetupommal nekem se megy at padlon :-)
  • lac coo
    Ha jol latom nem is megy mar....
  • bardocz
    Hm, valami lehet a szerverrel, legalább nem a netem rossz, és nem csak nekem! :D
  • bardocz
    Nekem valamiért megszakadt. Pedig ez jó kombó, a mercivel mindenhol lehet keresztbe kigyorsítani kb. Mondjuk az elsőkörös, nincsen előttem senki de azért fékezekazorúzsban dolgot nem értem :D
  • lac coo
    Masters szerver felé nekem most stabil 140 -es pingem van ....
    Máshol szokásos ...
  • lac coo
    BMW E30 DTM eredeti sfx file-ait fel tudja nekem valaki dobni ,

• arty
    sajnos igen. elsore jonak tunt, de mar jatszani sincs kedvem :(
  • titi7
    Köszönöm a segítséget, akkor ezekre odafigyelek. :)
  • Norbi1990
    Holnap kipróbálom :)
  • neilszab
    Ma esti FunRace: DTM 1993 season - Spa-Francorchamps!

Az Assetto Corsa Dream Pack legjobban várt autóit hajtjuk meg ma este Spa legendás aszfaltján. A résztvevők:

- Alfa Romeo 155 Ti V6
    - BMW M3 E30 DTM
    - Mercedes Benz 190E 2.5-16 EVO II

A hangsúly ma este az autókkal való ismerkedésen és a kötetlen szórakozáson lesz, hiszen könnyen lehet, hogy ezek az autók lesznek az áprilisban induló új bajnokságunk főszereplői! A részvétel nyílt, gyertek!

Szerver infók: DTM 1993 - Spa
  • lac coo
    Off.:

Kis segítségre lenne szükségem !
    Van egy laptopom, asszony és a gyerekek kinyírták a kijelző zsanérjait, az az alsó ház is darabokra tört a pántok környékén ...
    Milyen szervizben lehetne egy új alsó dobozt rakatni rá ,
    Ahol érdeklődtem eddig, mindenhol azt mondták, hogy ilyent nem vállalnak ...

THZX !
  • Szabi #28238
  • goldboy
    Pit menük
    Install:
    1) To install drop PitMenu folder into apps\python like installing any other app
    2) Open the file Hotkey.txt and type your key to activate the pit stop. Be sure to remove my "\" and don't use the space bar. Be careful using special characters (!,#) as they might activate ctrl, alt or something similar. Keep it simple for now until I post a table.
    3) Enable in the AC options tab
    4) Once in-car look for app named PitMenu, enable
    5) Make your selections for the pit stop
    6) Once you pull into the pit stall and the AC pit menu appears hit the hotkey you specified in the Hotkey.txt file
    7) I would recommend to scan AC_Pit.exe prior to using it with your antivirus program. If not AC may stop running the first time while it scans the file.

Notes:
    1) Fuel is in increments of 1
    2) As soon as you make one selection it will automatically launch the AC_Pit.exe file
    3) The app is meant to be enabled all the time so you can make changes on the fly
    4) I would suggest locking its position so it doesn't move while your making selections
    5) I use 3 keys and map it to my G13 so I trigger with 1 key but doesn't effect typing in game.

Pending
    1) Add joystick for trigger
    2) Will post a table of special characters for hotkeys
  • bosco05 #28236
    Köszönöm szépen előre is :)
  • Gadfly13
    Ha benyomod teljesen a gázt, akkor ellenőrizd le a profilerben v. akár az AC-ban, hogy valóban 100%-ig ki megy e a mutató ill. van e remegés a végponton. Poti tisztítással elvileg orvosolható a dolog, de pl. nálam is csak kb. 95%-ig megy ki (tisztítás után is).
    Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.03.17. 15:29:49
  • barcalaci84
    Most melozok,de feltoltom este,ha más nem teszi addig
  • titi7
    Sziasztok, tudnátok tanácsot adni, hogy használt Logitech Driving Force GT vásárlásánál milyen dolgokra érdemes odafigyelnem egy esetleges kipróbálás esetén? Pedálnál van-e valami általános hibajelenség, vagy más a kormánnyal kapcsolatos gyakori hibák/jelek? Köszönöm.
  • Jackal
    Ezt linkelték már ide?
    http://www.racedepartment.com/threads/open-letter-to-kunos-simulazioni-and-the-community.102487/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook&utm_campaign=Feed%3A+RaceDepartment+%28RaceDepartment.com%29
  • Tomsteel
    Ezt örömmel olvasom!
    Hang rendbetétele a következő fejezetem mert ez a mostani csak egy rögtönzött típusidegen hang és elég vérszegény, főleg a hosszú egyenesekben állandó fordulatszámon.
  • bosco05 #28230
    Tudnál dobni egy linket légyszi? :)
  • szaboz80
    Bevallom, a beharangozód óta nagyon vártam, főleg a hétvégén kutattam a fórumot a link után :) Köszi, így próba nélkül is! végül is a "Mi autónk..."
  • barcalaci84
    Tegnap próbálgattam és tök jó...
    Előre beállított h mit szeretnél és egy gombnyomásra csinálja is a kerekcseret stb
  • Tomsteel
    Suzuki Swift Sport 2006 v0.6

Ahogy ígértem, megosztanám az aktuális állapotát az általam készített autónak.
    Vannak még hiányosságok, a modell és a hang sem végleges.

Teljesen utcai verzió, készül a Rent4Ring-hez hasonló pályázásra felkészített változat is.
  • goldboy
    Próbálta már valaki ezt az app-ot?
  • b-type
    Nem mentem még egy gyors autóval sem rajta, mostanság Alfa GTA, Abarth Fiat500, és a két Guiletta-val megyek, de a legnagyobb élmény eddig még mindig a sima e30-s Bmw.
    Én a helyükben mindent kifacsarnék ebből a pályából, ha már megvan ennyire komolyban, azaz megnyitnám ezt a pályarészt is.
  • Tomsteel

Olyan szempontból mindenképpen jó lenne, hogy nem kéne GT és egyéb alacsony autókkal a Karussellben szerencsétlenkedni.
    Lélegzetelállító egyébként felülről végigmenni a pályán, egy csoda, hogy ez az egész egyáltalán a miénk lehet.
    Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2015.03.17. 11:02:22
  • b-type
    Nem sokból tartana megnyitni Steilstrecke-t.
    Nem is tudom már melyik szimben tudtam menni rajta..
    pl. elgondolkoztam hogy itt most hoy is van :D
    Mert visszafele jönnek rajta az oké, de ráadásul balra fordulnak, azaz ez valami spec. rövid verseny lehet..

a játékban akár megnyitható is lenne:

• lac coo
    Legjobb az , amikor egy kisfiat után vonatozok 3 GT, és nem mennek el mellette az istenért se :))))
  • macleody
    Ájj de jó ez az autó, csak ne kúrnám el mindig valahol.

• Alexease
    Ez csak arra jo, hogy sok AI-val, hatulrol indulva, nem 1db hosszu sort kell eloznod, hanem sok kissebbet;) Raadasul, vegyesen pakolja oket, esetleg kialakul egy kissebb kaosz kozottuk. De amugy valoban hulyek: volt amikor 4-5 auto egymas mogott besatuzott a celegyenesben, mert nem mertek megelozni a lassan haladot (annak valami sebessegfobiaja volt), kicsit toporogtak mogotte, aztan gyorsan a pit-be teleportaltak;)
  • macleody
    Arról nem is beszélve, hogy mind a 10 AI le volt zúzva az első kör végére.
  • lac coo
    Jah, most gyors, de igazából nem is számol semmit , naná, hogy gyors :)))
  • macleody
    Agyrém az ai, most nordon jött mögöttem egy zonda, mondom félrehúzok hadd menjen, erre ugyanúgy beállt mögém. Hát bazz :D
  • lac coo
    Nem, nem segít, ugyanolyan szar, csak most szakaszokban vonatoznak :))))

rakás szar ez az AI most , engem meg mer támadni ,de egymást még véletlenül sem ...
  • lac coo
    jó, akkor köszi, megnézem, hátha nem csak vonatoznak ....