Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
aZ ELŐRE-HÁTRA TOLÁST NEM ÉRTEM, EZ EGY TENGELYEN VAN, EZT SEHOVÁ NEM LEHET TOLN I😊)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Norbi1990
Nekem se jön be a főoldal se.
bardocz
Kilépés-visszalépés nem segít, és ha kilépek a főoldalt sem tudom nézni, nemhogy a fórumot.
<#eljen> Rakhatnál fel többször ilyen remek számokat 😉
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.12.18. 19:22:40
bardocz
Valaki masterses!
"bardocz, nincs megfelelő jogosultságod az oldal megtekintéséhez. Ennek az oka az alábbiak egyike lehet:

A tagságodnak nincs megfelelő hatásköre. Más hozzászólását próbálod módosítani, vagy egyéb adminisztratív módosítást végrehajtani?
Ha hozzászólni szerettél volna, lehet hogy az adminisztrátor letiltotta a tagságodat, vagy még megerősítésre vár."

Így nem tudok nevezni a versenyre 😞
ITI - Holnap

Nem a zene a fontos....olvass a sorok közt 😄
Adios Barcelona!

Utoljára szerkesztette: goldboy, 2014.12.18. 18:26:17
Ja értelek, és egyetértek... 😊

b-type
pöpec <#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Inkább csináltam egy kis videót....eddig tart a stiftet átrakni és ennyit változik a pedál alapállása... Igaz ez a v2-es pedál, de a konstrukció ugyanez a v1-nél is....

Utoljára szerkesztette: Pitti, 2014.12.18. 17:57:43

Gadfly13
Lesz frissítve. A szerveren jelenleg még a 2.4.5 fut. Úgy gondoltuk a tesztet lenyomjuk még ezzel, mert korábban bizonyított FUN-okon, h stabil. A szombaton induló prequal szerveren már feltehetően az stracker is frissítve lesz. 😉 A prequal már az 1.1-es Seattal fog futni. <#eljen>

@cstibikeee
Köszi az infót, jó hír, hogy nem dobták még ki a scannerjüket. <#hehe>

simraceseries.com

b-type
A második és harmadik között nincs különbség, de ha az elsőbe teszed akkor van, megnyomod egyszer kétszer, és már belóg a kuplunghoz képest.
De nem is ez a lényeg, mert én másként gondolkodtam...az hogy nyugalmi állapotban mi a pedál helyzete az egy alaphelyzet, viszont amikor használod, akkor más...még akkor is ha érzékenyre tekered a potit, mert ugye betéttől függ mikor jön a 'fékellenállás' és onnan blippelsz át a gázra...ha az elsőben van, akkor nagyon mélyről kell blippelni, ha a harmadikról blippelsz akkor meg a féket nehéz tartani, mert hamar felkeményedik.
Persze vezetéstől függ, én a másodikról tudok jól átblippelni, arra állt rá a lábam.
tehát én inkább így gondoltam a fékpedál szögét...mert alapállásban nem használom, használat közben meg persze eltér.

még ehhez hozzátartozik, inkább a Laccoo-nak címezve, hogy a pedálokat külön előre vagy hátratolni csak akkor tudod ha leveszed az elejéről a fémlapot a súllyal (nekem ugye amúgy sem kellett hiszen felülre került. Szal ha leveszi akkor el tudja tolni, nekem kicsit el vannak tolva.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.12.18. 17:57:36

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Szabi
jöhetne egy ilyen verzió is 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Szemre semmit sem változik a pedál helyzete a stift átrakásával. Most keresek egy állványt a fényképezőnek, és csinálok 3 képet más más stift állással, és berakom a szimulátor cockpit topikba

b-type
kiszedheted..ha kiveszed a kuplungból és a gázból is a stiftet, akkor ugye leesik mindkét pedál és kényelmesebben veheted ki a fék stiftjét..
a kis imbuszt nem vágom, mert van kis imbusz (tényleg kicsi) a féknél...az a nyomásérzékelő keretét fogja, ahoz már elég sz@r hozzáférni, azt akkor kell kiszedni, ha ki akarod venni a nyomásérzékelő keretét a kábellel (ezt a kábelt csináltam most), és akkor is ki kell szedni ha ki akarod emelni az egész fekete 'fékházat' a pedál tartósínjéből...ezt nem hiszem hogy akarod, de jó ha tudod még mielőtt elkezdenéd feszegetni 😊)
szal nálam ez a kis imbusz.

Dehogyis, semmit sem kell leszedni, simán hozzáférsz alulról, kilazítod majd oldalra kitolod a stiftet... 😊

lac coo
Igen az a bajom nekem is most, a legalo lyjkban van, es lottyedt, nyulos az egesz.
Neztem videot tegnap, abban az ember leszedte a ket oldalso talpat is,, azutan vette ki a stiftet...
Enelkul nem lehet hozzaferni a kis imbusz csavarhoz ?(nem vagyok otthon, meg nem nezegettem ...)

b-type
sztem féknél 3 lyuk játszik az első nagyon laza, a második jó, a harmadik már nagyon kemény...e fölött már értelmetlen, kivéve ha más típusú betétet használsz, a fék úgy épül fel, hogy van egy rövid fémrúd ez érintkezik a nyomásérzékelővel, utána a betét ami a fékerőt szimulálja majd a nyomórúd ami már a pedálhoz csatlakozik. Ha az első lyukba teszed akkor laposabb lesz a pedál helyzete, ami nekem spec nem jön be, és maga a fék kezelése is nagyon löttyedt lesz., értelemszerűen minnél magasabb lyukba teszed annál meredekebb lesz a pedál, de a betét behatárolja hogy hova érdemes tenni. A gáz és kuplung egyszerűbb, mert ott rugóval tudsz játszani, van kb. 2cm játéka a rugófeszítésnek, de szvsz ott is igazán 3 lyuk használható szvsz (!).
De mindent tudsz variálni, közelebb rakhatod a féket a gázhoz blippeléshez, a pedálsort szét és összetolhatod, és persze fejre is állíthatod az egészet, de akkor fordítani kell a két szélső pedált, magát a pedált is előre és hátra is tolhatod egyenként is.

Ezek nagyon pici változások, szemre alig veszed észre. Igazából használat közben érzed a különbséget. Alul a pici imbuszcsavart kicsavarod, már jön is ki a stift és mehet a másikba. Kb addig tart míg leírtam. 😊 Próbáld ki, ha nem jön be mehet vissza, vagy akár még feljebb, ha kevés.
De szerintem is a második a legjobb...

A pillangóváltóval egyet értek, mondjuk használható, de nem a legjobb az biztos 😊

lac coo
Ket dolog miatt nem erdekel igazan : az mikrokapcsolo a rendes pillango helyett egy gyokerseg, dfgt nel sem ertettem, masik pedig az, hogy nem lenne semmi valtom hozza.....

lac coo
Azt jol gondolom , ha feket atrakom a masodik lyukba, akkor valtozik a pedal helyzete is ? Mielott osszerakom es kezdhetem elolrol a tobbivel is... 😊

b-type
Nálam fejre van állítva (gáz és kuplung megfordítva), de még így is a második lyukban használom mindet, és a rugóval feszítek. De most szétszedtem tudod a fék miatt, és meg is találtam mi volt a baja. a féknél két vezetéket látsz, az egyik a potié amin állítod az érzékenységet, a másik a nyomsáérzékelőé. Na az alul jött ki, és kemény fékeknél végül is elnyírtam a vezetéket, ami laza féknél érintkezett, kemény pedálnyomásra viszont megszakította, ezért tudtam csak pumpálva fékezni 😞 ..na persze és és ezért hosszúak a féktávjaim.
Most szétszedtem mindent, csutka mindent, kitakarítottam rendesen...és megfordítottam a gázpedál lemezét..és alatta a döntést...nem sokat számít de már egy ideje idegesített, így kicsit jobb a lábnak.

Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.12.18. 16:44:19

Most scannelik a Circuit de Barcelona-Catalunya-t.
Marco ott van, a többiek a bányában dolgoznak továbbra is reggeltől késő estig. Tényleg megpróbálják a tőlük telhető legjobbra összerakni a játékot, ez sajnos nem megy egyik napról a másikra, de hamarosan történni kellene már valaminek ha a tervek szerint alakulnak a dolgok.
Én is rá akartam beszélni, hogy adjon annak a kormánynak egy esélyt, de hiába. :-)
Amúgy az elite kormány teljesen más. Tényleg nagyon éles kemény az ffb. Ez a szíj szerintem már nem igazán nyúlik. Vannak olyan úthibák amiket eddig más kormánnyal nem éreztem.

Énis örülök neki, és jó lenne ha mondjuk holnap ki is adnák, így lehetne már használni a Seat bajnokihoz. Amúgy strackert nem akartok frissíteni, mert ha jól látom ott 2.5 elötti van fenn legalábbis a körstatisztikás rész az biztos, hogy régebbi. Pl hibák benne nem működik a versenyző keresés, nem lehet időpontra szűrni, több eredmyént kirakni, sőt 2.5 után már nem látszanak a Steam GUID-ek sem ami csak a helyet foglalja. Vagy éppen csak a valid körök szűrése, mert jelenleg azok a akörök is ott vannak amik ismeretlenek (lehett vágott vagy nem vágott is)

2.5.2-es stracker lapstatisztika: http://forum.racingclub-hungary.com:50041
Utoljára szerkesztette: Kommy, 2014.12.18. 15:44:40
lac coo
Nincs valto hozza, szoval sok ertelme nincsen.....
Egyelore jo lesz tartaleknak, ajandek volt 😊))))

bardocz
Próbáld ki, ha még mindig nem jön be, akkor meg add tovább.
Tomo15
Nekem az elite-n kívül még nem volt szíjas kormányom, de semmi szíjnyúlást nem tapasztaltam, sőt az effektek is sokkal élesebbek, határozottabbak! Egyszerűen lényegesen élethűbb és élvezetesebb az egész, de valamitől mégis kicsit lassabb 😊

Lac coo: A kedvemért próbált ki azt a Porsche kormányt! Legalább 1 esélyt adj neki, lehet vissza sem fogod tenni a g27-et! 😊)
lac coo
Igen, igaz , nekem is volt mar szijas, es a remegesek eltuntek, plusz mindent kicsit kisimit a szij nyulasa....
Most van valami porsche kormanyom, fel sem raktam ment a pincebe, nekem jobban bejon a fogaskerek .

Gadfly13
Én már ennek is örülök, mert legalább foglalkoznak vele...(egy grid pozíció állítási lehetőség nagyon jól jönne a Seat bajnokihoz)....bár gondolom e funkció még nem most fog belekerülni. <#rolleyes>

simraceseries.com

bardocz
Szíjas megoldás sem az igazi, mert a szíj az nyúlik, és a finom mozgások teljesen elvesznek miatta. Legjobb lenne, ha a motor tengelyére lenne a kormány rakva, de ahhoz meg ugye nagyobb motor kell, és rohadt drágák :S
Nekem gyanus hogy mostanában a bétások azt tesztelgetik, meg a dlc-s kocsikat.
Tomo15
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy haveromnak adtam el augusztusban a G25-öt, mikor sikerült szerezni egy elitet+csp v2-t. Pár napja megkértem, hogy hozzá már át a kormányt, hogy így 4 hónap után még mindig lassabb vagyok-e az újjal. Hát az 😄. Imolában a Lotus Evora Gx-el közel 1,5 másodperccel gyorsabb voltam a G25-el, de nagyon fura volt, hogy éreztem a fogaskerekeket, játéknak tűnt 😊 Utána Ő is kipróbálta az elitet, és alig akarta elengedni 😊)
bardocz
Hamarabb lesz iRacingben Nord 😄D
Köszi. a kérdésemnek természetesen semmi köze a valósághoz, egy fiktív történet része csak 😊
Kicsit azért szomorú vagyok hogy ennyit elmókolnak a "semmin", ez az rc dolog eltarthat akár fél évig is így...
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.12.18. 14:46:27
Most nézem Kunos Twitterét és ezt írta: admin tools added to AC server, ezt írta 16.-án
Utoljára szerkesztette: Kommy, 2014.12.18. 14:41:37
Sztem semmi +tartalom nem kerül publikálásra meg más se, csiszolgatják a játékot. Karácsony környéke reálisnak tűnik, de mint tudjuk semmi se biztos. 😊
Cstibike, kapunk valami ingyencuccot holnap? Vagy még karácsony előtt? Az utóbbi két hétben betoltak 1,2 gigányi anyagot a bétásoknak, remélem a kiadást nem halogatják az ünnepekre...
zzeN
Mondjuk nekem V2 van, abban meg a 2. lyukban van gyárilag. Az biztos, hogy idő kell míg megszokja az ember, 3 év a G27-es pedálja után kellett egy pár hét/hónap míg átálltam.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Én is megéltem ugyan zet igaz én még most is g27 pedálját használom igaz usb-re kötve így nagyobb felbontású + saját loadcell van benne. Így használtam már a g27-el is, de magával a kormánnyal én is lassultam igaz nem is voltam soha nagyon gyors, de most kezdem megszokni egy év utána Fanatec csr elite-et, szerintem ennek az lehet az oka, hogy sokkal finomabban megy minden a Fanatec-el, egyszerűen összehasonlíthatatlan a fogaskerék és a szíjahajtás.
Sajnos az enyém nem hangtalan, mivel valamiért néha egy kicsit nyikorog a szíj, de nem jöttem még rá, hogy miért.
Az lesz az, a single-be menést elfelejtettem.<#falbav><#eljen>
Én a pedáltól igazából nem lassultam a g25 után, azt nagyon szeretem, nagyon pontos a gáz és a fék is, és valahogy simább az egész könnyebben lehet szabályozni. Amikor a kormányt is lecseréltem fabatec elite-re na akkor lassultam vagy egy másodpercet. Pedig érzésre sokkal sokkal jobb, finomabb, valóságosabb vezetési élmény ráadásul semmi hangja. Valójában nem tudom miért lassabb azzal a kormánnyal de tény 😊

Ó tényleg igazad van, most jut eszembe neked a legalsóban van, próbáld ki a másodikban... <#integet2>
Minél magasabbra viszed csökken az erőkar keményebb lesz a fék, ezáltal nehezebb érzékelni, meg rövidül a pedál útja is.
De ezt igazából tényleg ki kell kísérletezni, kinek mi fekszik jobban.
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2014.12.18. 09:46:35

Szektoridőhöz menned kell egy valid kört bármelyik autóval az adott pályán (single módban), csak utána tudja mérni.

Melyik ptrackert használod? Amúgy ha vágsz nem veszi el a kört csak simán invalidot ír rá, és alapból a kijelzésben ezek tiltva vannak.
Utoljára szerkesztette: Kommy, 2014.12.18. 09:40:58
Ez a ptracker hogyan működik? Most mentem Spa-ba, utolsó körben volt a legjobb időm, zöld körös volt, azaz valid, majd felmegyek megnézni és ott invalid. Ott az idő, de mint ha levágtam volna a pályát (bár akkor az egészet el kellene vennie). Még jobb, hogy a 25-ből 23 invalid, menet közben meg 2 kör volt, amit kiikszelt.<#fejvakaras> Pl. Nordon egyszerűen nem tudok úgy menni, hogy elfogadja. Van akinek van szektor idő, van akinek nincsen. Nuerburgon még szektoridővel vagyok fent, Spaban meg invalid.<#confused>
lac coo
Ez kb minden kaminosra igaz 😊)))

b-type
enyim kedvenc:
"40 éve vezetek. Egyszer alszok el a kormánynál, erre egyből nekimegyek valaminek."
😊

BooMiller
Ez igy van o az UFO😊)) es ahogy mondod logi formula force ex-el, akkor volt hogy a kozelebe lehetett kerulni(ket het meloval) aztan kett neki g25😊))

lac coo
A lámpás kereszteződésnél váratlanul színvaksági rohamom támadt.”

Bazeg 😄DDDDDDD