42876

banner
  • lac coo
    Csináltam szervert Nissan GTR-el, és McLaren GT3-mal, Spa-ban... TC, ABS nincs .
    Laccoo fun .
  • neilszab
    Lesz még DTM-es futam bőven a következő időszakban más pályákon is, mivel ezekkel a dögökkel fogjuk megrendezni a következő bajnokságunkat!
    Ma viszont tartjuk magunkat az eredeti programhoz, gyertek ma is, jó buli lesz!

Szerver infók: Dream Pack Fun Days
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.03.18. 19:21:01
  • lac coo
    A spa szerverrel mi van, behalt ?
  • Gadfly13

SRS szerver a mai napra kiírt kombóval fut...."másik" szerverről, így reméljük a LAG-okat száműztük.

SZERVER: SRS FUN SERVER
    |P|R|: |5|2|

AUTÓK:
    Alfa Romeo 4C
    Alfa Romeo 155 Ti V6
    BMW M235i Racing
    Mercedes-Benz 190E

PÁLYA:
    Nordschleife

TeamSpeak IP: 79.172.212.194
    TS jelszó: srs

További információk: LINK

Jó szórakozást!

Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.03.18. 17:01:17
  • Tomsteel
    Sokat merítettem a "sima" 500-asból, ami ugye egy fokkal vadabb és kemenyebb gép, szóval butítanom kellett rajta.
  • b-type
    Nem gondolkoztál rajta, hogy átemeled a Fiat500 s1 fizikáját? Elég közel lehetnek a méretek. ..és akkor már csak a jellegzetességeket kell megadni a Suzinak.
    Nagyon érdekel általában ki milyen fizikát tud elérni, vagy kb. mi forog a fejében, ezért én kifejezetten szeretek tesztelni.
    Viszont az E30 mellett pont az Abarth 500 S1 még szinte tökéletes a maga egyszerű de jó módján, és amikor a méretek ennyire közel kerülnek egy szinte tökéletes 'gyári' autóhoz, akkor érdemes elgondolkodni rajta szvsz.
  • Tomsteel
    Köszi a visszajelzést, Norbi neked is! Alapvetően bármilyen autót pályára viszel (legyen az akár keményített utcai) jóval komolyabb dőléseket produkál, szóval rendesen meghajtva tapadás határon közlekedve még egy ilyen is tud puhának érződni, de ettől függetlenül nekem is az az érzésem, hogy túl puha jelenleg.

Kijelző ideiglenes, amíg készülnek a mutatók.
    Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2015.03.18. 11:14:07
  • arty
    jah, írtam én is: akár 80%, akár 100% az AI, harmadik hely fölé nem tudok menni ... hacsak az első kanyarokban nem jön össze, hogy kifékezzem a teljes mezőnyt (sok pályán ~lehetetlen, karrierben), vége - utána úgy elmennek, h csak nézek, miközben aki mögém kerül, az ott is marad, akár milyen szarul is megyek

az most a helyzet, hogy félretettem a karriert, hogy namajd 1.1 után nyomom tovább a csodaAI-val, erre gyak. teljes csőd az előrehaladásom... :D
    mehetek vissza forzázni...
  • b-type
    rendben van, elég magas,..ha a formájától eltekintek, nekem inkább egy Ignis ugrik be a replay-t nézve, és a kormánnyal forog a kijelző..de ennyi.
    Várom a következő verziókat! :)
  • Adam Jonas
    A kedvencem az, amikor az Eau Rouge felé haladva bár külső íven vagyok, de jóval előrébb, de azért kb. úgy tesz, mintha ott se lennék - aztán nézett a kollega úr egy nagyot, hogy mindketten a gumifal tetején kötöttünk ki. (Megtörtént eset, bár nem most volt, hanem még szeptemberben valamikor.)
  • Norbi1990
    Kipróbáltam. Elég bátran lehet dobálni a kanyarokba a kocsit, de gondolom ez ilyen :)
    Amúgy nekem tetszik, Nordschleifén nem kell sokat vele fékezni :D
    Eddig 8:38 a legjobb időm a Touristfahren verzión.
  • bosco05 #28283
    Gyors kanyarba viszont abszolút nem lehet velük menni, ami vicces mert az összkerék miatt pont ott kéne a legerősebbnek lennie... Bejáraton borzalom volt féktávon szintén, egyedül kigyorsításon volt jó, meg a ténylegesen lassú kanyarokban :)
  • lac coo
    Lassú kanyarból elég jól otthagytak az Alfák :))
  • TeeBeee
    Ja, kellett a medium, ha nem volt afférom, akkor is 96%-ra kopott a hátulja. :)
    De bazz, hogy milyen durván rajtoltak az alfások, meg a kigyorsuk is sokkal jobb volt. A tempós kanyarban már ott volt a merci is.
    Ez a 3 kocsi egy bajnokságban tartogatna izgalmakat.
  • lac coo
    A lágy gumim nem bírta ...
    nekem is rohadt nagy pinget írt ...
  • TeeBeee
    Három vagy négy versenyre tudtam csatlakozni. Köszi a kombót, nagyon király volt. Valamiért 120-130-as pingem volt, nem tudom miért, 20 körül szokott lenni, de azt írták nem ugráltam. :)
    Emberek a rouge-ban próbálnak előzni? Hihetetlen.
    De amúgy jól szórakoztam...a középmezőnyben. :)
  • lac coo
    No kipróbáltam, jó volt, jó ez a vas ...
    Bár a GTR mókásabb kikapcsolt dedóval ...:))

Itt a bannerban a szervernél nincs már az a hotlap megjegyzős cucc? Csak hogy tudjam hol vagyok nagyjából ... :))
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.03.17. 21:33:13
  • fuszhi
    http://www.gamersyde.com/news_assetto_corsa_modded_already-15187_en.html http://www.kegetys.fi/joux-plane-v1-5-update-for-assetto-corsa/
  • macleody
    Szivesen.
  • lac coo
    Köszi !
  • bardocz
    Azt nem tudtam.
  • macleody
    sfx
  • lac coo
    Jah .
  • macleody
    E30DTM?
  • lac coo
    Nem. az mindent leszed akkor ami nem gyári ...

Majd holnap, talán lesz frissités hozzá, a többihez már van ...
  • bardocz
    Van valami steames fájl ellenőrzés, nem próbűltad még?
  • lac coo
    kell egy sfx .... :DDDDDDD
  • lac coo
    Így kell ezt, ez durván jól be van állítva !

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.03.17. 20:35:01
  • neilszab
    24-en vagyunk fent, nem lapasztalok durva lagokat, a szerver meg a budapesti gerinchálózatra van csatlakoztatva... így javaslom szard le a ping-et, tégyél egy próbát...
  • barcalaci84
    tenyleg eleg durva pingek vannak...de le kell sz.rni...
    reggel 400-as pingell mentwem amcsi szerveren és mm-re lehet ugy is menni egymástól...
  • lac coo
    Menbtem volna én is szívesen ,de rossz a pingem, és nem tölti be , kellene egy eredeti BMW sfx, mert kifagy a töltés a mod hang miatt :))
  • lac coo
    Hát de, az kellene ! :) Az Alfa is és a Mercedes is dreampack-os .
  • bardocz
    Valaki ment előttem, és rendesen fékezett a közepén mindenféle ok nélkül, ami miatt hárman beestek a seggembe, és azon stresszteltem, hogy ne legyen hatalmas crash. De amúgy fú, nagyon jó.
  • moonster
    Kifagy nekem is a progi. Nem kell valamelyik autóhoz a Dreampack?
    Erre gyanakszom.
  • lac coo
    Jah, amúgy köszi az SFX-eket ! :PPP
  • lac coo
    Nekem is 130-140 -es a pingem ezen a két szerveren, a többi a megszokott , jó ...
    Fellépni nem próbáltam, mert ekkora pinggel minek ...:))
  • Gibor
    2 szerveredre továbbra sem tudok felcsatlakozni, minden más szerver és offline rész hibátlanul működik. :\ Pedig pont lenne időm egy jó DTM fun-ra.
  • neilszab
    Megy a szerver, csak volt egy restart...
    24 fős szerver be is telt , indítottam egy másikat is, infók itt!

Állat ez a Merci...

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.03.17. 19:44:43
  • tbazsi95
    GTR-Masters | Assetto Corsa Fun | Mercedes-Benz 190E DTM | Spa-Francorchamps | Balazs Toldi OnBoard
  • lac coo
    Mondjuk lehet en vagyok bena, de a mezony kozepetol mar nem eremutol az AI t, akarhogy nyomom neki.:-)
    Szoval vegul is mindegy ...:-)