Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VGA meg tök mindegy, a garázs projecteknél az NV előnyben van mert azt használja az ostoba fejlesztő😄DD
Mielőtt részre hajlással vádolnátok 3570k van a gépben😊 De csak mert használtam olyan szoftvert ami 1 magon megy😊
Utoljára szerkesztette: titi7, 2014.12.20. 12:19:49
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Gumifizikás post: Ezt kéne elkülédeni kunosnak, hogy addig nem jön a jézuska míg íg nem működik AC-ben... 😊
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.12.20. 12:01:37
Utoljára szerkesztette: Thread, 2014.12.20. 11:16:12
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.12.20. 10:46:58
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.12.19. 22:55:56
See you on December 31, 15.00 CET, on Assetto's Facebook page.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
www.smart-bus.hu
Az 1.0-nál nem értem ki akar b&w-ben játszani, vagy replayt nézni? Úgyis szerkeszteni kell a replayt, majd rak rá szűrőt akkor. Jobban örültem volna a kupás Fiatnak, meg Lotusnak.
Sokszor lattam, hogy kicsit regebbi geppel probalkoznak, de azert full hd-ban szeretne, elelmosasokkal es tukrozodesekkel😉 A palyareszletesseg, csak a hulye "3D-s" fuvet allitja, ami legtobbszor triplaja a teljes palyanak😉 Pl. Nurburgingen csak az epuletek eleje van meg, sok helyen meg durvan egyszerusitve, de fubol annyi van, hogy meg 2 palyat ossze lehetne rakni belole;D Ha ennyire fontos volt a "3D-s" fu, akkor leprogramozhatta volna, vagy szerezhetett volna ehhez is valami kulso cuccot, ugy mint az online-hoz, postprocess-hez, app-okhoz, hangokhoz, utkozes modellhez stb.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2014.12.19. 21:09:18
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
- a gumi jobb lett a füvön és sóderágyban 😊
- maszim szerveren 130 fps, bár csak egyedül voltam
- sajnos a seat ffb-je most nagyon gyengének tűnik a többi autóhoz képest
szabi, értem.
Más.
Szerintetek az Early Access és a Standard AC között mi lehet a külömbség? mert sztem semmi, de kivi vagyok hátha tudja valaki rá a választ...
Gigabyte 990FXA-UD3 rev4.0, AMD FX 8320 (4,5Ghz), Kingston HyperX 16 GB DDR3 1600MHz, GeForce GTX 970 G1 OC-4GD, FSP Raider 750W, C400-MTF Lenovo SSD 256 GB, 3x22" LCD Logitech G27
E8400 3.0ghz
GTX750 2GB
4GB DDRII RAM
Köszi😊
Fórumokon dicsérik és nem kamu.
Gigabyte 990FXA-UD3 rev4.0, AMD FX 8320 (4,5Ghz), Kingston HyperX 16 GB DDR3 1600MHz, GeForce GTX 970 G1 OC-4GD, FSP Raider 750W, C400-MTF Lenovo SSD 256 GB, 3x22" LCD Logitech G27
nyilvan very low-t szeretnek, vajon mi a hatranya? fps eses? vagy a videon lesz tobb latency?
Iden mar nincs ra esely ?
Nem úgy néz ki mint egy sz@r játék 😊)
Szal válaszolva, nekem teljes áron is baromira megérte, mindjárt 500órám van benne, de lehet hogy lesz nagyobb leárazás.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.12.19. 16:44:44