Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BooMiller
Semmi baj nincs az AMD-vel ha normális a program😊 Tehát ha rendesen használja a magokat, mert az Intel tényleg pajszer 1 szálon.. ennyi..
VGA meg tök mindegy, a garázs projecteknél az NV előnyben van mert azt használja az ostoba fejlesztő😄DD
Mielőtt részre hajlással vádolnátok 3570k van a gépben😊 De csak mert használtam olyan szoftvert ami 1 magon megy😊

BooMiller
AMD-ATI azt még érteném mert már egy cég, nade Intel-Nvidia? régen meg mivel volt iylen kapcsolatban az S3 meg a 3Dfx meg a Matrox?😊))))

Pont a "korai" cpu limit a probléma.<#whatever>
Olyan irányban van benne igazság, hogy sokan mondják, hogy AMD cpu-nvidia kártya esetén hamarabb lehet cpu limit. De nem kell nagy dolgokat ebbe belegondolni.
Utoljára szerkesztette: titi7, 2014.12.20. 12:19:49
<#nemtudom>Lehet öreg vagyok, de bennem még az van, hogy intel-nvidia, amd-ati, így működnek együtt jól. Ha ez már nem így van, akkor a teória megdőlt, keverjétek, addig én nyugodtam szimezek a kb. 70e forintos intel konfigommal. Csak egy ötlet volt, hogy mitől lehet probléma többeknél, de lassan csak leszokok arról, hogy segítsek az ötleteimmel és a tapasztalataimmal másoknak.<#wave>
lac coo
Mit nem értesz? AMD hez AMD videókártya kell Intelhez meg Intel ! 😄

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Má nagyon este volt tegnap 😊

Gumifizikás post: Ezt kéne elkülédeni kunosnak, hogy addig nem jön a jézuska míg íg nem működik AC-ben... 😊
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.12.20. 12:01:37
You made my day... Ekkora baromságot, ne haragudj meg...
A very low latency olyan mint idaig volt, azaz meg mindig nagyot kesik a hang. NIncs valami ini trukk hogy meg kisebbre atirni a buffert?
Utoljára szerkesztette: Thread, 2014.12.20. 11:16:12
lac coo
2:10-nél, az gumifizika ! 😊

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.12.20. 10:46:58

lac coo
hol látod ezeket, Én csak a fehér v6 -os Lotust látom ... 😄

Figyelem, a Steam regió zárassá tette az orosz és egyéb olcsóbb piacokon megvásárolt Steam játékokat, szóval figyeljetek oda honnan/hogyan szerzitek be mostantól az Assetto Corsa-t és egyéb Steam-es címeket!

b-type
oké, de nekem kiesett 1 hónap gerincsérv miatt.. <#zavart1>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

A két fehér lotus eddig is benne volt? gt4 meg gt6 végüek. Az eleven gt4-essel nagyon jókat lehet driftelni. (itt érződik némi gumi fizika előrelépés)
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.12.19. 22:55:56
Met
<#worship>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Marco:My only "issue" with the Early Access program is that it might kill in some way hype, fears, hopes and expectations. But, on the other side, the response of people, press, journalists, critique, during the overall program until its end has been so crazily great that I can live with it. Today we have released Assetto Corsa 1.0, yesterday I was on track, thousands of Kms far from here, already working for next contents. I couldn't be happier. And believe me, you haven't seen nothing, yet. We'll drive you crazy.
See you on December 31, 15.00 CET, on Assetto's Facebook page.
Csabesz6
Köszi😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Miért, mi a baj az Intel cpu + AMD gpu párossal? 😊

www.smart-bus.hu

Ez igaz. Én a pp-t kikapcsolom, mert egyrészt egyik sem tetszik, másrészt 25-30 fps mínusz. Az elég fájó dolog.<#wow2>
Az 1.0-nál nem értem ki akar b&w-ben játszani, vagy replayt nézni? Úgyis szerkeszteni kell a replayt, majd rak rá szűrőt akkor. Jobban örültem volna a kupás Fiatnak, meg Lotusnak.
Nagy gumi változást nem fogtok érezni. 3 adat módosult a gumi fajlban. 😊
Lehet nem mindegy az, hogy összességében milyen a konfig, hogy passzolnak-e az összetevők egymáshoz. Pl. nem értem az inteles konfigokat ati kártyával.<#fejvakaras> Egyébként az AC alapból inkább inteles, azt hiszem. De valóban elég nagy a szórás perform. tekintetében.
Alexease
De az igenyek, a futtatott meret es minoseg is erosen elternek😊
Sokszor lattam, hogy kicsit regebbi geppel probalkoznak, de azert full hd-ban szeretne, elelmosasokkal es tukrozodesekkel😉 A palyareszletesseg, csak a hulye "3D-s" fuvet allitja, ami legtobbszor triplaja a teljes palyanak😉 Pl. Nurburgingen csak az epuletek eleje van meg, sok helyen meg durvan egyszerusitve, de fubol annyi van, hogy meg 2 palyat ossze lehetne rakni belole;D Ha ennyire fontos volt a "3D-s" fu, akkor leprogramozhatta volna, vagy szerezhetett volna ehhez is valami kulso cuccot, ugy mint az online-hoz, postprocess-hez, app-okhoz, hangokhoz, utkozes modellhez stb.
Igazából (habár én nem értek hozzá)ahogy látom tök random módon fut ill nem fut a játék.Vannak akiknél tök nagy fps drop van olyan gépen hogy ihaj,másnál meg alapon egy közepes gépen szépen elszaladgál.
Ez gondolom azt jelenti, hogy a very low több proci időt ad az audió feldolgozásnak, tehát máshonnan elvesz.
Szerintem igen. Ha pp-t kikapcsolod simán menni fog.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2014.12.19. 21:09:18
Csabesz6
Valaki? 😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Nekem csak 609 óra van benne.<#finom>
Ahol lebukik a pálya, és megtörik a box kivezető csík, onnan fék annyira, hogy érinteni tudjad a kanyar csúcspontot, onnan gyorsít.<#eljen>
Met
Nurburgring-en az első kanyarhoz valami jó tanács? Nem találom a féktávot.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Totti5
Kunos Simulazioni have revealed the next track addition to their Assetto Corsa simulation as the Circuit de Catalunya will be joining Assetto Corsa.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

December 31. 15.00?
Most már a gumi is kopik normálisan?
Early olcsóbb(volt) meg talán lesz valami ingynes dlc is hozzá, bár lehet már bele is pakolták default azt a pár bónusz kocsit.
1.0 tapasztalat:
- a gumi jobb lett a füvön és sóderágyban 😊
- maszim szerveren 130 fps, bár csak egyedül voltam
- sajnos a seat ffb-je most nagyon gyengének tűnik a többi autóhoz képest
Tomo15
Eddig csak az F40-et próbáltam, de az jóval kiszámíthatóbb lett.
lac coo
Én nagy változást nem érzek a gumikban, ugyan az mint volt...
szabi, értem.

Egyre kevesebb, az ukrajnai helyzet sajnos érintette az egyik a munkában érintett partnerüket, ezért csúszásban vannak, bár valóban még idénre tervezték eredetileg... legalábbis ezt olvastam.

Köszönöm az infót.
Más.
Szerintetek az Early Access és a Standard AC között mi lehet a külömbség? mert sztem semmi, de kivi vagyok hátha tudja valaki rá a választ...

Gigabyte 990FXA-UD3 rev4.0, AMD FX 8320 (4,5Ghz), Kingston HyperX 16 GB DDR3 1600MHz, GeForce GTX 970 G1 OC-4GD, FSP Raider 750W, C400-MTF Lenovo SSD 256 GB, 3x22" LCD Logitech G27

BooMiller
Én már vásároltam nem egyszer onnan, minden rendben volt.

Csabesz6
Offline, 1 személyes gyakorlásra elég lehet az alábbi konfig? Medium graf körül, felbontás max 1280*1024
E8400 3.0ghz
GTX750 2GB
4GB DDRII RAM

Köszi😊

Innen vásárolt már valaki termékkódot?
Fórumokon dicsérik és nem kamu.

Gigabyte 990FXA-UD3 rev4.0, AMD FX 8320 (4,5Ghz), Kingston HyperX 16 GB DDR3 1600MHz, GeForce GTX 970 G1 OC-4GD, FSP Raider 750W, C400-MTF Lenovo SSD 256 GB, 3x22" LCD Logitech G27

- Audio latency level can now be set in the launcher: available options are Normal, Low and Very Low -

nyilvan very low-t szeretnek, vajon mi a hatranya? fps eses? vagy a videon lesz tobb latency?
lac coo
Es a dlc mikor jon, vagy legalabb a kupas kisfiat ? 😊
Iden mar nincs ra esely ?

Most van januárig a téli vásár a Steamen, úgyhogy van rá esély, hogy az AC is bekerül a napi akcióba.

bmwcrash
Jolvan, akkor ebből vétel lesz😊
b-type
24ezer hozszólás, egész pofás topik 😊
Nem úgy néz ki mint egy sz@r játék 😊)
Szal válaszolva, nekem teljes áron is baromira megérte, mindjárt 500órám van benne, de lehet hogy lesz nagyobb leárazás.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Steam-en sose lehet tudni... lehet hogy pár hét múlva jön egy 50-es, de az, hogy hosszú hónapokat kell várnod rá és addig se játszol...
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.12.19. 16:44:44

bmwcrash
Most ugye 30% off van. Lehet, hogy lesz mondjuk rá egy 50 vagy 60% vagy már így is megéri?
Megvolt a mai 3 update kunoséktól, mostmár lehet játszani... 😊
b-type
<#eljen> csupa jó hír...új AC, új Seat.. 😊
..és a pedálom is jó.