Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnaptol "megszuntek" a szokasos FUN Szerverek, igy atalakult az also szerver kiiras is. Barki kerheti a sajat szerver kiirasat!
A hotlap resz addig marad, amig van erdeklodo es hasznalja is valaki. Igazabol ez Nord-on lenne alapbol, de egyelore a MASZIM SLEC PreQual szerver van raakasztva😄 Ami nem biztos hogy egeszseges😛
Ez otthoni gepen "nem mukodtetheto", mert csak ugy van ertelme, ha napi 24/24-ben mukodik, es van hozza sTracker. Vagyis valszeg ez is megszunik.
Az also Fun szerver szabadon valasztott.
Egyelore Seat, plusz nezelodom es gyujtogetek, es szoljatok ha lenne valami.
De mielott sajat gepen inditanatok valamit, erdemes korbenezni a "hivatalos" szervereken (GTRM, MASZIM, RCHU, VSR es amit meg tudtok), talan van olyan, amilyen eppen kellene, mert egy berelt szerver megis gyorsabb es megbizhatobb😉
VGA meg tök mindegy, a garázs projecteknél az NV előnyben van mert azt használja az ostoba fejlesztő😄DD
Mielőtt részre hajlással vádolnátok 3570k van a gépben😊 De csak mert használtam olyan szoftvert ami 1 magon megy😊
Utoljára szerkesztette: titi7, 2014.12.20. 12:19:49
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Gumifizikás post: Ezt kéne elkülédeni kunosnak, hogy addig nem jön a jézuska míg íg nem működik AC-ben... 😊
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.12.20. 12:01:37
Utoljára szerkesztette: Thread, 2014.12.20. 11:16:12
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.12.20. 10:46:58
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.12.19. 22:55:56
See you on December 31, 15.00 CET, on Assetto's Facebook page.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
www.smart-bus.hu
Az 1.0-nál nem értem ki akar b&w-ben játszani, vagy replayt nézni? Úgyis szerkeszteni kell a replayt, majd rak rá szűrőt akkor. Jobban örültem volna a kupás Fiatnak, meg Lotusnak.
Sokszor lattam, hogy kicsit regebbi geppel probalkoznak, de azert full hd-ban szeretne, elelmosasokkal es tukrozodesekkel😉 A palyareszletesseg, csak a hulye "3D-s" fuvet allitja, ami legtobbszor triplaja a teljes palyanak😉 Pl. Nurburgingen csak az epuletek eleje van meg, sok helyen meg durvan egyszerusitve, de fubol annyi van, hogy meg 2 palyat ossze lehetne rakni belole;D Ha ennyire fontos volt a "3D-s" fu, akkor leprogramozhatta volna, vagy szerezhetett volna ehhez is valami kulso cuccot, ugy mint az online-hoz, postprocess-hez, app-okhoz, hangokhoz, utkozes modellhez stb.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2014.12.19. 21:09:18
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
- a gumi jobb lett a füvön és sóderágyban 😊
- maszim szerveren 130 fps, bár csak egyedül voltam
- sajnos a seat ffb-je most nagyon gyengének tűnik a többi autóhoz képest
szabi, értem.
Más.
Szerintetek az Early Access és a Standard AC között mi lehet a külömbség? mert sztem semmi, de kivi vagyok hátha tudja valaki rá a választ...
Gigabyte 990FXA-UD3 rev4.0, AMD FX 8320 (4,5Ghz), Kingston HyperX 16 GB DDR3 1600MHz, GeForce GTX 970 G1 OC-4GD, FSP Raider 750W, C400-MTF Lenovo SSD 256 GB, 3x22" LCD Logitech G27
E8400 3.0ghz
GTX750 2GB
4GB DDRII RAM
Köszi😊
Fórumokon dicsérik és nem kamu.
Gigabyte 990FXA-UD3 rev4.0, AMD FX 8320 (4,5Ghz), Kingston HyperX 16 GB DDR3 1600MHz, GeForce GTX 970 G1 OC-4GD, FSP Raider 750W, C400-MTF Lenovo SSD 256 GB, 3x22" LCD Logitech G27
nyilvan very low-t szeretnek, vajon mi a hatranya? fps eses? vagy a videon lesz tobb latency?
Iden mar nincs ra esely ?
Nem úgy néz ki mint egy sz@r játék 😊)
Szal válaszolva, nekem teljes áron is baromira megérte, mindjárt 500órám van benne, de lehet hogy lesz nagyobb leárazás.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.12.19. 16:44:44