42876
-
#28334 Nálam a DFGT így van beállítva: LINK ...de nyilván egyén kérdése. -
Jackal #28333 Hagyd defaulton mindet, gain-t saját ízlés szerint, a kerbs-et meg az útegyenetlenség erőit vedd lejjebb, hogy ne kerregtesse annyira a fogaskerekeket.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.03.20. 18:30:46 -
SZERVER: !SRS FUN - SIMRACESERIES.COM
|Q|R|: |8|5|
AUTÓK:
Bmw M235i Racing
PÁLYA:
Mugello
HOTLAP (stracker)
TeamSpeak IP: 79.172.212.194
TS jelszó: srs
További információk: LINK
FUN társalgó: LINK
FB hírek: LINK
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.03.20. 18:28:29 -
titi7 #28331 Sziasztok, valaki, aki Driving Force GT kormányt használ tudna nekem abban segíteni, hogy a FFB-et hogyan állítsam be? Mennyi Gain stb. legyen rajta in-game? Köszönöm. -
Csiguszka84 #28330 Ma reggel mentem egy karikat. Mugello. Idomerot se lehetett menni mert egy gyoker folyton neki ment mindenkinek. 3Drgamer a neve vagy valami hasonlo. Eleg bosszanto volt. -
#28329 A tegnapi SRS szerverek csak belső tesz céljából működtek (ezért is volt/van kiírva a nevébe a TEST a FUN helyett). Hirdetett programunk nem volt, mivel tegnap VSR nap volt!
A teszt célja nálunk továbbra is a szerverünket érintette, mert a szolgáltató eszközölt néhány módosítást és a tegnapi teszt eredményeit látva sikerült előre lépni, mert végre valahára nem voltak előre-hátra ugrálások.
A mai ill. a hétvégi programokkal kapcsolatosan hamarosan jelentkezünk.... -
haflac #28328 Ma reggel volt szerencsém egy Alfa 4C-hez itt Grazban.Kicsit meghúzatta,váltásnál hörgött, puffogott.Ez az autó élőben..hát azt nehéz leírni. -
#28327 Igen olyan fura erzes, olyan hirtelen jon a turbo, hogy vegig oregasszonyosan lehet gyorsitani :))
Mondjuk en ahhoz bena is vagyok :) -
#28326 Ez a lista hol érhető el? -
#28325 A Sauber való neked, feltekert turboval :) Nordon ha körbeérek, olyan érzésem van, mintha végig lassan mennék az autóhoz képest, mert nem tudom lepadlózni. -
#28324 Sose fogom megérteni az amcsikat... Mindenki GT3-ra épít autót, ezek meg összehoznak egy ilyen igazából semmire sem való, de jó gépet... Értem én hogy WEC meg minden, de az értelmét továbbra sem látom a GTE-nek. -
#28323 Jah ...:
-
#28322 Az olyan mint régen voltak a GT-k, padlógáz-padlófék-koppkormány :))
Persze lehet , hogy ilyen, az már űrhajó, ennek van az a menő monitorja,ami nyilakkal is jelzi ki hol áll a versenyben ...Asszem ...:) -
#28321 Gyári TC-vel is dobja a farát, nekem is tetszik, ellentétben a C7R-el. Az nagyon nem jött be. -
#28320 Ez állat.
Igaz most picit csaltam, mert kevés TC-t bennt hagytam, de ABS Tc nélkül ez valami fantasztikus !!! ( Ráadásul németeknél bevállalják a 8 kört Spa-ban ,szóval úgy lettem első, hogy a gyorsak legyilkolták a gumit, mert utolsó körben estek keltek ...)
Adagolni kell a gázt, ügyesen kell kanyarodni mert tapad úgy mint a Z4 pl, de nagyon erős....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.03.19. 21:34:37 -
#28319 Micsoda? Na ilyet se olvastam még tőled, hogy egy GT autó állat :) -
#28318 Nem tom, én is mentem a németekhez végre kipróbáltam a GTR-t online .
Állat :) -
#28317 Mindet nem tudom kitenni, de ezek vannak (GTRM DLC-s).
-
#28316 Ha már az srs teszt szerveren gt3 van, miért nincs benne a Nissan? -
#28315 azért lehetett volna valami DLC-s program...:( -
#28314 Beallitottam kettot, ami mukodik es vannak rajta.
-
#28313 Ma milyen fun szerverek vannak ? -
tbazsi95 #28312 VSR | Assetto Corsa Fun | Abarth 500 | Vallelunga Club | Balazs Toldi OnBoard
-
Este VSR AC fun futam!
Fiat Abarth - Vallelunga Club
Kezdés : 20:00
TS adatok :
95.140.42.99
jelszó: nincs
szoba neve : VSR Assetto Corsa -> lentebb van a VSR részleg a TS-en
>>Minden további infó << -
Csori23 #28310 Magyarositás update 1.1.3 AC hun -
Jackal #28309 1.1.3
- Launcher default theme (online): added option to filter out servers that contain unavailable content
- Launcher default theme: added option in Options > General to keep currently selected track conditions when changing game mode
- Launcher: various stability fixes
- Fixed some audio crash on unexpected values
- Fixed C9 exterior backfires
- Fixed C9 exterior attenuation distance
- In game telemetry now works properly with track-config scenario
- HDR app now correctly disable saving button for KS cars onboard exposure
- New Fmod SDK project (added gear_grind and horn events)
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.03.19. 08:36:16 -
#28308 Tökéletesen fut no problémo 64 bit (eredeti) -
#28307 Tudtommal Ulvar kollégának is az van és nála is szuper minden. -
#28306 Akkor lehet hogy egyéni probléma sajna ! Köszi utánna nézek akkor!! -
#28305 Nálam is jó minden. -
#28304 Nálam minden okés vele. Nem valami driver hiba kavar be nálad? -
#28303 Ezt az egyéni ledobálást nem értem miért csinálhatja. Engem is le szokott néha, de csak az 1.11 óta...
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.03.18. 21:07:34 -
#28302 felneztem oda is, de gyakorlatilag csak en ultem alfaban, mindenki urhajokkal ment, igy nem lett volna izgalmas. -
#28301 Használja valaki az AC-t win 8.1 64biten? Normálisan működik minden? Én most raktam fel de van pár fura dolog, hol a kormány nem akar müködni hol a bill! Win 7 -el eddig ilyen gond nem volt!
-
#28300 kafa volt 1 korig, aztan megint eltuntetek :( -
Tyuki80 #28299 Viszont mindenki már a mastersen:)
Amúgy nem mindig értem a koncepciót.Van 3 dtm autó.Miért nem lehet őket együtt a nordon pl.Tegnap Spa valami űberbrutál volt.Nem volt a héten pl supercars esete.Pl la ferarri vs P1 meki+ zonda.
Nem okoskodás,csak nem értem:) -
#28298 Jah volt vmi. Megy újra csak Alfa-val! :D -
#28297 ja szerintem leállt a server...
de legalább az ugribugri megszűnt úgy néz ki... -
#28296 Ja behalt! engem is lökött meg szerintem mindenkit. -
#28295 Biztos, hogy masik gep, masik szerver? Ez az egyetlen szerver az egen foldon (maszimot beleszamitva) ahol megszakad a kapcsolatom, ahogy most is :(
Ha feneki ketto mas, akkor a szolgaltato ugyanaz tuti :)
Mondjuk konkretan az ac sem listazza most, behalt?
Jobb felulrol is eltunt, szoval behalt :(
Vagy a gtr-masters-esek ddosozzak :)
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.03.18. 20:38:22