Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Gondolom be kell kalibralni, lehet a presetben felreutottek valamit Kunosek....
Vagy nem tudom, de ennyire azert nem gagyi, hogy ilyen gonjai legyenek, szetintem csak be kell allitani.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Ertem. Csak gondoltam olyan mint IR-ben, ott lehet.

barcalaci84
én használom kezdetek óta, de ez nem arra való 😊
csak a fejmozgást imitálja és azt lehet testreszabni ezer módon, de magát az alap kamerapoziciót nem lehet vele állítgatni
BooMiller
De neki az a problémája hogy fordítva működnek a pedálok gáz a fék.. ha bemész az alant látott képhez és hozzá rendeled a pedálokhoz akkor sem jó?😊

lac coo
Real head motion -t próbálta valaki, nem lehet vele agyári értékeken túl tolni a cockpit kamerát ?

lac coo
Illetve lehet most én másra gondoltam 😊)))

lac coo

Nekem is az van.Bekalibráltad a játékban?Options-controls stb
lac coo
Settingsben ahol a pedálokat mutatja ahogy nyomogatod vabn egy kis négyzet ami megfordíitja.... így fejből nem tudom melyik de rájössz !

Sziasztok.

Tegnap megvettem a játékot és máris van egy kis problémám. Logitech DFGT kormányom van és hiába állítom be a gáz- és fékpedált, a játékban fordítva működnek. Ez így nem maradhat, mert hogy néz ki, hogy fékkel gyorsítok, gázzal lassítok. Kerestem kézikönyvet, hátha van valami okosság vagy esetleg tudna linkelni valaki DFGT-hez controls.ini fájlt amiből ki tudnék indulni ? Más megoldás is jöhet ha van valakinek ötlete.

Köszi előre is

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"

lac coo
Megy ..

Azt a gumizódás cuccot hogy kell beállítani, mi micsoda ?

lac coo
hogy szervert megint nem tudok indítani az egy vicc 😊))) Portok nem változtak most mégsem indul ....

Köszi! Jók lettek a képek!
Acd-be csomagolva valamiért nem mutatja a hátsó gumi kopást, csak a hőfokot.

A szerveren való "ki olvasás" attól függ fent van e a mod. Amíg nincs a gepeden olyankor az eredeti könyvtárnevet írja ki, de miután feltetted, akkor mar a car.ini-ből olvassa az auto nevet. Nálam jelenleg azt írja amit te is írtál csak alul vonás nélkül.
Lőttem egy pár Seat-os képet, a maszim szerverről pár perccel ezelőtt, ha valakit érdekel a linken találhatóak. Remek lett ez a mod! 😊

Képek
Alexease
- A hatso gumikat 0%-osnak jelzi, valszeg valami anomalia van😉
Tomo15
Blokkol az, csak rúgni kell rendesen a féket 😄
BooMiller
lol

lac coo
mondjuk érzésre olyan mintha lenne benne, mert nekem még nem sikerült leblokkolnom a kereket 😊

lac coo
azé mondom... LEGO ! 😄

BooMiller
Nincs benne, megnéztem most😊

BooMiller
Össze is omlottam😊)) Csak furcsálanám ha nem lenne benne😊

Alexease
Mondjuk megy ez Steam nelkul is, vagyis megis online teszt van😊)))
Alexease
Nah ho, most meg meghalt a Steam, ez nem akar osszejonni😄DD
Alexease
Nem az volt a fo gond, hogy lassu, mert raertem, de azota sem jott le, sokadik probakozasra, mindig eldobta valamiert:/ Jo a Mediafire, de az eleve fizetos vagy korlatozott, annal azert vannak jobbak😊 Lenti link, 1 perc alatt fel aztan le😉
Alexease
Meg nem probaltam, de ranezesre ket dolog😉

- Le lett csomagolva a DATA resz, ez pozitiv, ugy nez ki hasznos otlet volt😉
- Az AC szerver a tartalom (auto/palya) konyvtar nevet adja vissza, igy kicsit hulyen nez ki a "slcr14". Talan a kovetkezo update-nel, ki lehetne probalni a "seat_leon_eurocup_2014"-et😊
nyuny01
Amúgy nekem is nagyon lassan jött, talán 45 perc volt... azt hittem megőszülök. De megérte ennyit várni! <#wink>

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Alexease
Ez gyors volt, koszi, mar lent is van😊
lac coo

lac coo
De egy pill ...

Alexease
En nem tudom letolteni😉 Bazi lassan jon (3-4 orat ir ki), es folyamatosan megszakad. Nincs fent mashol? Vagy akinek lent van, nem tudna feltolteni normalis helyre (OSZTOTT, MEGA, CUBBY stb)?
nyuny01
Tetszett eddig is, de most ki lehet jelenteni hogy igazán élvezetes vezetni. Hatalmad grat érte! <#worship>

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

lac coo
Megkapod te előbb utóbb azt az instant ban-t ! 😛

Alexease
Ismet felelesztettem – amig Kunosek ki nem picsaznak megint😛 –, igy tavolrol is ra tudok turni a szerverekre, ha valamit at kell irni😉

Köszi, megvan!
lac coo
virtual steering lock, ilyet keress itt állítsd be a kormányod szögére ...

Hahoj! Elnézést, hogy lámáskodok, de csak most ismerkedek a játékkal, MOMO kormányom van. Csak praktice mentem pár kört, de fura, hogy sokkal többet teker a kormányon, mint én, ami látványos, de engem zavar. Szóval nem lehet ezt valahogy lineárisra tenni, hogy a képernyőn ne tekerjen nekem 200 fokot, ha csak 40-et forgatok? Látja, hogy momo kormány, a beállításoknál belőttem, talán 220 fok körül ír körbeforgatást, de mégis teker, mint a veszedelem. THX
lac coo
Nncs, ez nem neked valo, nehez ez neked ! 😊)

barcalaci84
mentem gyorsan pár kört a módosított seattal és nekem nagyon tetszenek a változások...
a kormányzás volt nekem fura, de ezzel a javított steering lockkal nekem jónak tűnt mostmár...<#eljen>
Gadfly13
Jaa, annyi kifelejtődött, hogy a FUN szerver jelszava: magyarok
Kérnék egy admint, hogy szerkessze bele a hsz-be, ezt pedig akár törölni is lehet. Köszi! <#wink>

simraceseries.com

BooMiller
Ebben nincs ABS gyárilag?

barcalaci84
<#worship>
lac coo
Az elozo az slc_14 konyvtar volt.Asszem.

<#eljen><#eljen>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Gadfly13
Seat Leon EuroCup 2014, Version: 1.1 (19th of December, 2014)

Changelog:
- modified cockpit parts for better onboard view
- re-calibrat RPM Led's
- fixed downshift time and clutch time
- fixed upshift clutch time
- fixed steer ratio
- fixed AI
- modified tire physics to the new AC 1.0 version
- updated FFB

Install:
- Before you install, delete the whole slcr_2014 folder within the .../content/cars - folder
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.12.20. 15:35:25

simraceseries.com

lac coo
<#eljen>

mik lettek piszkálva, azt lehet tudni ?

Gadfly13
Megjelent a Seat Eurocup 2014 MOD v1.1 verziója! Letöltés: LINK

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A bajnokság PREQUAL szervere is elindult, így kezdetét vette az első futamra való felkészülés, melyről részletesebben ITT lehet olvasni.
Arra szeretnénk kérni mindenkit, hogy a PREQUAL szervert csak azok használják, akik indulni is kívánnak a bajnokság futamain. A bajnokság részleteiről ITT lehet tájékozódni.

Ahogy ígértük, indítottunk egy FUN szervert is a MOD-al. Ide bárki csatlakozhat, akik esetlegesen a bajnokságban nem tudnak indulni, de ez mellett kikapcsolódásra vágynak. A FUN szerveren használt pálya a jövőben azonos lesz a bajnokság aktuális pályájával. Változtatás, csak akkor lesz, ha a bajnokság pályáját is léptetjük a következőre.

!Seat Leon EuroCup 2014 - MaSzim.hu #FUN server (only hungarians) - HOTLAP (jelszó: magyarok)

A szerver a nap 24 órájában online! Hivatalos FUN időpontok nincsenek, de íratlan szabályként esténként 20:00 órakor összelehetne verődni a szerveren.
<#eljen>

FUN Szerver Beállításai:

Időmérő: 10 perc (megegyezik a bajnokságban használttal)
Verseny: 12 kör (megegyezik a bajnokságban használttal)

1. Üzemanyag fogyasztás: 1x
2. Gumikopás: 1x
3. Sérülés: 50%
4. Büntetés pályaelhagyásért: nincs
5. ABS: kikapcsolva
6. TC: kikapcsolva
7. Stability: kikapcsolva
8. Kuplung: engedélyezve
9. Dinamikus pálya változás: Nincs (pályatapadás fix 100%)
10. Napszak: 14.00
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.12.20. 16:26:32

simraceseries.com

Nincsen semmiféle CPU limit, fos a motor ennyi az egész. Ez a legkönnyebb, hogy a fejlesztő is user error jelzővel elintézi, meg, hogy egyik béta tesztelőjüknél sem lépett fel hasonló probléma. Környezetemben 5-ből 5 embernél rossz.
Alexease
Vegre ujrabarkacsoltam a bannert😉 Most mar nem kell agyverzest kapnom, ha szerkeszteni kell valamit, nem kell az SG "editorral" szivni.

Tegnaptol "megszuntek" a szokasos FUN Szerverek, igy atalakult az also szerver kiiras is. Barki kerheti a sajat szerver kiirasat!

A hotlap resz addig marad, amig van erdeklodo es hasznalja is valaki. Igazabol ez Nord-on lenne alapbol, de egyelore a MASZIM SLEC PreQual szerver van raakasztva😄 Ami nem biztos hogy egeszseges😛
Ez otthoni gepen "nem mukodtetheto", mert csak ugy van ertelme, ha napi 24/24-ben mukodik, es van hozza sTracker. Vagyis valszeg ez is megszunik.

Az also Fun szerver szabadon valasztott.
Egyelore Seat, plusz nezelodom es gyujtogetek, es szoljatok ha lenne valami.
De mielott sajat gepen inditanatok valamit, erdemes korbenezni a "hivatalos" szervereken (GTRM, MASZIM, RCHU, VSR es amit meg tudtok), talan van olyan, amilyen eppen kellene, mert egy berelt szerver megis gyorsabb es megbizhatobb😉
BooMiller
Alex befejeztem az offot😊))