Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy meg csak szimplán arról van szó sztem,hogy sokan megszokták a programot és megunták.Van ilyen is,meg tudom érteni,de én pl nem ilyen vagyok.Nekem elég ha 2 játék van a gépemen ami jó,az kitart 3-4 éven keresztül is nálam.Most pl ezt és a Bf4 et nyüstölöm már egy ideje.Nem is kell több és más,ezek beváltak.Régebben mikor volt x box 360 om akkor 2 évig egy játék volt rajta a bad company.Sokan nem hitték el,hogy ennyi idő alatt sem tudom megunni.Ha meglenne a box akkor biztos meglenne még mindig,mert egyszerűen imádtam és a sok emlék,élmény kapcsolódik hozzá.
A programnak rengeteg hiányossága van,de még mindig a legélvezetesebb vezetési élményt adja elérhető áron.

Ha nagyon tapad nem jó, ha folyton menthetetlenül csúszik az sem, ha nem lehet keresztbe menni az sem, mert hát való életben lehet vele úgy menni, ha megy kilincsel előre akkor meg árkád ! 😄DD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
pont tegnap körözgettem a seatos prekval szerveren és az egyik ufó sokszor előttem ment vagy 100-200 méterre(Ac-ban még új , de már itt is ufóidőket megy) jópárszor eldobta a vasat ahogy láttam...
ahogy én se nagyon tudom megfogni sokszor ...
meg úgy általában azért online én nem azt látom h mindenki olyan betonstabilan menne még a "sínautókkal " sem, Cobra-ról F40-ről nem is beszélve😊
vezetési élményben nálam még mindig az AC viszi a prímet...valahogy itt érzem leginkább h autót vezetek (se IR se RF2 nem tudta ezt igazán visszaadni nekem, bár kiváló mind a kettő, de valahogy nekem azoknál nem stimmel valami😊 )
az utóbbi időben nagyon sok jó csatában is volt részem, úgyhogy szerintem a versenyzési élmény is toppos
Nekem nagy bajom nincs vele, vannak jobb rosszabb autók, ffb szerintem a legjobb, grafika jó, hang is jó többnyire, ok, nincsenek benne játékos elemek, AI tankolás, gridgirl, zászló, anyám kínja, de őszintén, ezt mindenki tudta már az elején, hogy ilyenek sajnos nem férnek bele Kunosnak .
egyedül a gumival van bajom, szerintem kigyorson még mindig túlzottan tapad, de azt csak javítja majd, az Kunosnak sem tetszik ....
De pl úgy sehol nem érezni az autó súlyát mint itt az utcai verdákban.... Szvsz .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.12.22. 07:50:09
De akkor is ezzel megyek fel, megpróbáltam valamelyik alfával hogy majd azzal pályát tanulok, de vagy 20perc mire felértem vele...tudod a magasság miatt a végén már nincs csak 15kókadt paci 😄
Szal marad az F40 mert jó, csak persze nem erre a pályára való...de hát aki szeret küzdeni, ha itt összerakok egy kört ami nekem is tetszik az többet ér mint 100Mugello. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Neki se mernék indulni egy F40 versenynek 😊)
Csak mert most az F40-nel küzdök...
Egy programot használunk..nem kell bedőlni minden feldobott labdának.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.12.22. 07:07:22
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
De gondolom és ahogy látom olvasom,nem csak én vagyok így.
Inkább hosszabbítottam 1 évet akciósan megint ,nekem sokkal többet nyújt az IR mint ez.
elsőnek csak megzúztam az elejét amikor az ernyőst néztem, utána meg ehhh újra meg kell tanulni a vonalvezetést..
De én pl. ezt a rakat autót pont csak offline használom, a legegyszerűbb módon összefaragom őket, hogy nagyjából egy mezőnyt alkossanak és hajrá..nyilván van ami az egyenesben gyorsabb, van ami a kanyarokban..messze nem olyan profi cucc mint mondjuk Tommy Seat-ja, de van feeling-je...és sosincs vége...mert mindig van min játszani, és mindig jön új autó 😊
ilyenek+Volvo 850W:
Jol osszedrotozta, jol ki van talalva az alapoktol, leegyszerusitve a modolashoz, egymasra epitette a "hajtaslanc" elemeit, es meg bovitheto is. Csak valahogy ezeket az elemeket mar nem tudta kidolgozni, nem lett igazi nextgen, hightech, HC. Mukodik, elvezetes, hasznalhato, csak minden reszebol (fizika, gumi, ffb, AI, offline, karrier, online, apps, menuk stb.) hianyzik az a kis plusz. Ami logikus, mert egyedul nem megy😉
<#idiota>#idiota>
Továbbra is hiányzik nekem valami ebből az egész szoftverből, amit más programnál (rF2, R3E) meg megkapok. Azért röhejes, hogy ilyen alapfunkciókat, mint pl. az AI tankolása, még mindig nem tudtak beletenni, de minden más hülyeséget tonnaszámra javítanak/tesznek bele.
Na mindegy, eldugultam, mert mindjárt jön Szabi, és letol, hogy mit elégedetlenkedek má' megint. <#banplz>#banplz>
Tanezesre sokat a CARS-bol huzgalhatak at. Kunosek elertek a celjukat, ezerszamra konvertalodnak az autok – vagy valamiert erdektelenek, hiteltelenek, vagy egyszeruen mar tul sok es kaptafa, hogy erdemben hasznalni lehessen. Egyedul korozni 12 egy tucat, az offline lenyegeben hasznalhatatlan, onlien meg a normalis autokkal is nehez osszeszervezni valamit.
Annyi elonye van, hogy ha kell valami, akkor valszeg lesz minden, kinezetre OK, csak annak aki ert hozza, at kell neznie es hasznalhatot faragni belole😊
Eredetileg ugy terveztem, hogy begyujtok mindent, felhoben elfer, de ezt a mennyiseget mar keptelenseg kovetni😄
Utoljára szerkesztette: hqx, 2014.12.22. 00:28:53
Legutóbbi patchből nekem úgy rémlik, hogy ki kell kapcsolni a gumikopást, vagy a fogyasztást, vagy mindkettőt, hogy lehessen.
Éljen a kereskedelem!!!<#gun>#gun>
Igaz az utolsó 3 hónap agyrém volt ...😊
(200%, de akkor is <#gonosz3>#gonosz3>)
jó lenne összegyűlni páran😊
Amúgy jó kis játék lesz ez, igaz még csak Practice-t próbáltam. Ahogy rendesen be tudom lőni a kormány és egyéb beállításokat (ahogy néztem lesz dolgom bőven) kezdem a Carrier-t. <#nevetes1>#nevetes1>
Még egy kérdés:
Logitech Profiler-ben érdemes a játéknak saját profilt csinálni vagy a játékban lévő beállítások felülírnák ezeket ?
Utoljára szerkesztette: kukubenko66, 2014.12.21. 15:38:33
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
// Dinamikus pálya beállítása
SESSION_START=95 // kezdő tapadás
RANDOMNESS=3 // +/- x százalék
LAP_GAIN=1 //hány körönként menjek 1 %-ot fel a tapadás
SESSION_TRANSFER=100 //azt lehet beélítani, hogy hány % menjen át a következő session-re pl. 90-ről kezdtük felment 96-ra és 50-es állítunk be akkor 93 lesz a következő sessionban