Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha ez a könnyen meg lehet fogni igaz lenne,akkor nem lennének a publicokon azok a bokázások a pályán,mint amiket általában tapasztalok.
Amúgy meg csak szimplán arról van szó sztem,hogy sokan megszokták a programot és megunták.Van ilyen is,meg tudom érteni,de én pl nem ilyen vagyok.Nekem elég ha 2 játék van a gépemen ami jó,az kitart 3-4 éven keresztül is nálam.Most pl ezt és a Bf4 et nyüstölöm már egy ideje.Nem is kell több és más,ezek beváltak.Régebben mikor volt x box 360 om akkor 2 évig egy játék volt rajta a bad company.Sokan nem hitték el,hogy ennyi idő alatt sem tudom megunni.Ha meglenne a box akkor biztos meglenne még mindig,mert egyszerűen imádtam és a sok emlék,élmény kapcsolódik hozzá.
A programnak rengeteg hiányossága van,de még mindig a legélvezetesebb vezetési élményt adja elérhető áron.
Azért a Kunos-nál is "melóznak" vasárnap <#awink>
Norbi1990
Ezekhez az autókhoz ha lehet kérek szépen letöltési linket 😄
Köszi! 😄
lac coo
Az a baj, a szimulátoros olyan fajta, hogy semmi se jó neki ! 😊)
Ha nagyon tapad nem jó, ha folyton menthetetlenül csúszik az sem, ha nem lehet keresztbe menni az sem, mert hát való életben lehet vele úgy menni, ha megy kilincsel előre akkor meg árkád ! 😄DD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

barcalaci84
nem csak a mi a fajtánk😊
pont tegnap körözgettem a seatos prekval szerveren és az egyik ufó sokszor előttem ment vagy 100-200 méterre(Ac-ban még új , de már itt is ufóidőket megy) jópárszor eldobta a vasat ahogy láttam...
ahogy én se nagyon tudom megfogni sokszor ...
meg úgy általában azért online én nem azt látom h mindenki olyan betonstabilan menne még a "sínautókkal " sem, Cobra-ról F40-ről nem is beszélve😊

vezetési élményben nálam még mindig az AC viszi a prímet...valahogy itt érzem leginkább h autót vezetek (se IR se RF2 nem tudta ezt igazán visszaadni nekem, bár kiváló mind a kettő, de valahogy nekem azoknál nem stimmel valami😊 )

az utóbbi időben nagyon sok jó csatában is volt részem, úgyhogy szerintem a versenyzési élmény is toppos
lac coo
Az Elise jó példa, gyenge, suta ,de azt biztosan mondom, hogy annyi élet, visszajelzés egy játékban sincs mint amit az az autó (is) tud.

Nekem nagy bajom nincs vele, vannak jobb rosszabb autók, ffb szerintem a legjobb, grafika jó, hang is jó többnyire, ok, nincsenek benne játékos elemek, AI tankolás, gridgirl, zászló, anyám kínja, de őszintén, ezt mindenki tudta már az elején, hogy ilyenek sajnos nem férnek bele Kunosnak .
egyedül a gumival van bajom, szerintem kigyorson még mindig túlzottan tapad, de azt csak javítja majd, az Kunosnak sem tetszik ....

De pl úgy sehol nem érezni az autó súlyát mint itt az utcai verdákban.... Szvsz .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.12.22. 07:50:09

Talán a hivatalos fb oldalon olvastam egy találó definíciót, miszerint ha így marad a game, akkor nem racing szimulátor, hanem inkább track day szimulátor az AC.<#rolleyes> Van benne igazság. Ezzel együtt ugyan úgy "érzem", mint Laccoo, hogy ezt szeretem a legjobban használni a többihez képest. Talán majd egyszer összeáll. Viszont nekem a Seaton kívül egy mod autó sem tetszik. A gyáriakat valamiért kerekebbnek érzem, még a sima Eliset is szívesebben vezetem, mint a mod autókat.<#nemtudom>
lac coo
Hát az ilyen hosszú végtelen pályák nem az én műfajom, de F40 -nel sehol nem mernék elindulni versenyen, az tuti, meg az is , hogy nem sokan élnénk itt túl az első 5 percet .

b-type
Megmondom őszintén nem is ajánlom...most értem fel vele első alkalommal (!!!) kbszott frusztráló <#levele>
De akkor is ezzel megyek fel, megpróbáltam valamelyik alfával hogy majd azzal pályát tanulok, de vagy 20perc mire felértem vele...tudod a magasság miatt a végén már nincs csak 15kókadt paci 😄
Szal marad az F40 mert jó, csak persze nem erre a pályára való...de hát aki szeret küzdeni, ha itt összerakok egy kört ami nekem is tetszik az többet ér mint 100Mugello. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Jah, amúgy meg te hallgass, te profi vagy, de a mi fajtánk bárhol bármivel random bemutatja, hogy nem lehet mindent megfogni ! 😊)

lac coo
amúgy meg :

lac coo
<#nyes>

Neki se mernék indulni egy F40 versenynek 😊)

lac coo
Nekem is sok minden hiányzik belőle, vagy sok minden nem az igazi, de valahogy mégis mindig ezt indítom el, szóval nem agyalok, bármilyen is itt érzem leginkább hogy autót vezetek ... 😊) raceroom bődületesen rossz ha átülök, rF nagyon jó, de ott meg tojásokon kell menni, itt szeretem, hogy tudok gyorsan menni, és tudok igazán beválllalósan, autóversenyző-szerűen menni, meg kell próbálnom elhinni, hogy be tudok majd fordulni a kanyarban, ezt más nekem nem igen adja 😊) Cars akár jó is lehetne , de rossz a kormányzás és semmit nem érezni az autóbol, más meg nem igen van 😄DD . IR drága, és ahhoz idő kell, rengeteg idő ...

b-type
Fel kell tenni egy olyan kört akár most Pikes Peak-n egy F40-nel ahol látszik a pedálkezelés...és utána újratárgyalhatjuk ezt a 'problémát'.
Csak mert most az F40-nel küzdök...
Egy programot használunk..nem kell bedőlni minden feldobott labdának.

Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.12.22. 07:07:22

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ilyen és hasonlók miatt ültem vissza már hónapokkal ezelőtt az iRacingbe.
De gondolom és ahogy látom olvasom,nem csak én vagyok így.
Inkább hosszabbítottam 1 évet akciósan megint ,nekem sokkal többet nyújt az IR mint ez.
b-type
jól indul a nap, meghaltam Pikes Peak-n 😊)
elsőnek csak megzúztam az elejét amikor az ernyőst néztem, utána meg ehhh újra meg kell tanulni a vonalvezetést..

b-type
szinte minden modautóból hiányzik valami, visszaülve egy gyáriba valahogy minden a helyére kerül, főleg a hátsókerekesekre igaz.
De én pl. ezt a rakat autót pont csak offline használom, a legegyszerűbb módon összefaragom őket, hogy nagyjából egy mezőnyt alkossanak és hajrá..nyilván van ami az egyenesben gyorsabb, van ami a kanyarokban..messze nem olyan profi cucc mint mondjuk Tommy Seat-ja, de van feeling-je...és sosincs vége...mert mindig van min játszani, és mindig jön új autó 😊
ilyenek+Volvo 850W:

Adam Jonas
Nem gond az szerintem, hogy nem a HC vonalat célozták meg, attól még lehetne jó. Jó példa erre az R3E: az se HC, de mégis megvan benne az a versenyérzet, amit én a Corsa-ból hiányolok.

bardocz
HC fizika ment az nKp-ben, nekem menjen itt is<#idiota>
Alexease
Jo ez, csak van benne egy kissebb/nagyobb adag "fun", "driving game" vagy "realistic game" jelleg, attol fugg, hogyan nevezzuk😉

Jol osszedrotozta, jol ki van talalva az alapoktol, leegyszerusitve a modolashoz, egymasra epitette a "hajtaslanc" elemeit, es meg bovitheto is. Csak valahogy ezeket az elemeket mar nem tudta kidolgozni, nem lett igazi nextgen, hightech, HC. Mukodik, elvezetes, hasznalhato, csak minden reszebol (fizika, gumi, ffb, AI, offline, karrier, online, apps, menuk stb.) hianyzik az a kis plusz. Ami logikus, mert egyedul nem megy😉

<#idiota>
Adam Jonas
Nyugi, azt én már lassan 2 hónapja elvesztettem a programmal szemben. 😄

Továbbra is hiányzik nekem valami ebből az egész szoftverből, amit más programnál (rF2, R3E) meg megkapok. Azért röhejes, hogy ilyen alapfunkciókat, mint pl. az AI tankolása, még mindig nem tudtak beletenni, de minden más hülyeséget tonnaszámra javítanak/tesznek bele.

Na mindegy, eldugultam, mert mindjárt jön Szabi, és letol, hogy mit elégedetlenkedek má' megint. <#banplz>

Alexease
Meg egy rakas auto: https://www.youtube.com/user/biondovids/videos

Tanezesre sokat a CARS-bol huzgalhatak at. Kunosek elertek a celjukat, ezerszamra konvertalodnak az autok – vagy valamiert erdektelenek, hiteltelenek, vagy egyszeruen mar tul sok es kaptafa, hogy erdemben hasznalni lehessen. Egyedul korozni 12 egy tucat, az offline lenyegeben hasznalhatatlan, onlien meg a normalis autokkal is nehez osszeszervezni valamit.

Annyi elonye van, hogy ha kell valami, akkor valszeg lesz minden, kinezetre OK, csak annak aki ert hozza, at kell neznie es hasznalhatot faragni belole😊

Eredetileg ugy terveztem, hogy begyujtok mindent, felhoben elfer, de ezt a mennyiseget mar keptelenseg kovetni😄
bardocz
Én egy picit kezdem elveszteni a hitemet, bár ettől függetlenül csak ezzel játszok. Nem akarom elhinni, hogy szinte minden csúszást meg lehet fogni, megforgáshoz az kell, hogy csúszás közben is a lehető leggyorsabban próbáljak menni 😄 Néha átcsap a másik oldalra, de az nem vészes.
Adam Jonas
Ilyen alapfunkciókat nem tud még mindig a program, de már megmerték jelentetni 1.0 címen? <#idiota> Vicces.

Thx!) Fuel Consumption off és lehet. Ilyen hülyén megoldani...
Utoljára szerkesztette: hqx, 2014.12.22. 00:28:53
Alexease
Gondolom az AI nem tud pit-elni, es igy oldottak meg a problemat😊
bardocz
Mert nem engedi.

Legutóbbi patchből nekem úgy rémlik, hogy ki kell kapcsolni a gumikopást, vagy a fogyasztást, vagy mindkettőt, hogy lehessen.
Miért nem tudok 10 körnél többet beállítani a Race Weekend-nél?
macleody
Látom más is szopik a melóban. 2 hete reggel 9-től este 10-11-ig nyomjuk kollegával. Nem nagyon bírom már idegekkel. Olyanokat csinálok, hogy csak pislogok utána. Kabátomba törlöm a kezem a törölköző helyett. Nem rég értem haza, becsengettem a saját lakásomba. Nem vagyok a toppon. A héten már legszivesebben elküldtem volna mindenkit a büdös picsába.

További információk: ITT
TeeBeee
De jó neked. Én megyek 24.-én is fél napot és 31.-én egész napot!
Éljen a kereskedelem!!!<#gun>

lac coo
Nekem idén már vége, bezárt a munkatábor 😊
Igaz az utolsó 3 hónap agyrém volt ...😊

b-type
dolgozom 😞
(200%, de akkor is <#gonosz3>)

lac coo
Látom kiraktad azt a funszervert is, ha van valaki akkor villog, igaz-e ? 😊

lac coo
Gondoltam megyek én is a monzai funra, de senki nincs 😊))

lac coo
Igen, közben beugrott, köszi ! 😊

erre gondolsz?
Adam Jonas
RSR?

köszi 😊
lac coo
magyarok

lac coo
Mi a címe annak az asszem olasz hotlapos oldalnak ami kint volt bannerban ? 😊)

maszim-on mi a kód? az ,slcr14'-el nem enged be
Dehogynem!
barcalaci84
5 órától kb nem nyomunk pár funfutamot a maszimos fun szerveren (a nem prekvaloson😊 )?
jó lenne összegyűlni páran😊
bardocz
Kéziféket be lehet lőni gombra, csak te most gondolom ott próbálod, ahol a pedálokat meg a kormányt kell. Na ott nem lehet. Felül van shifter, advenced, meg nem tudom milyen fül még, ott valamelyiknél megtalálod.
Köszönöm a segítségeket, most már rendesen működik a gáz- és fékpedál. Előlről kezdtem a teljes kormánybeállítást és most jó lett. Handbrake-hez viszont a kormány egyetlen gombját se tudom rendelni. Click to assign és akármelyik gombot nyomom, semmi nem történik. Mondjuk én az "X"-re szeretném tenni, de másik gombokat se fogad el. Amit még észrevettem, hogy a grafikai beállításoknál visszarakta 1360x768-ra a felbontást az előzőleg megadott full hd helyett. De ez legyen a legnagyobb probléma, vissza tudom rakni full hd-ra.
Amúgy jó kis játék lesz ez, igaz még csak Practice-t próbáltam. Ahogy rendesen be tudom lőni a kormány és egyéb beállításokat (ahogy néztem lesz dolgom bőven) kezdem a Carrier-t. <#nevetes1>

Még egy kérdés:
Logitech Profiler-ben érdemes a játéknak saját profilt csinálni vagy a játékban lévő beállítások felülírnák ezeket ?
Utoljára szerkesztette: kukubenko66, 2014.12.21. 15:38:33

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"

lac coo
Lehet .

Lesz megint ktm szerver esténként?
lac coo
Thx!

// Dinamikus pálya beállítása

SESSION_START=95 // kezdő tapadás
RANDOMNESS=3 // +/- x százalék
LAP_GAIN=1 //hány körönként menjek 1 %-ot fel a tapadás
SESSION_TRANSFER=100 //azt lehet beélítani, hogy hány % menjen át a következő session-re pl. 90-ről kezdtük felment 96-ra és 50-es állítunk be akkor 93 lesz a következő sessionban