42876
-
#28414 megfordítva pedig ,így azok is kénytelenek kikapcsolni akik valósághoz hű szimulációt akarnak , nem pedig szimnácik :)
aki például nem akar a "pedálok kezelésének élvezetéről lemaradni" az tud menni elég sok autóval AC-ben is amiben nincs abs , például a gt versenyek szervezői akár indíthatnaának szervereket GT2 vel is , nem pedig a gt3akból kellene fiktív autót csinálni:)
a pedálon élvezkedőknek nem való a gt3 , mert szimpla sínautó a technika minden vívmányával...
a gyári Tc meg szerintem itt is hátrány.. -
#28413 És azt még hozzátenném, hogy én marha lassú vagyok :) Nemcsak nordon, hanem úgy kb. minden pályán. -
bencus09 #28412 Köszönöm a gyors választ! Kár ,hogy nem működnek már ezek a modok mert sok jó autó volt köztük amit szívesen kipróbáltam volna. -
Jackal #28411 Nagyon sokhoz van a sound mod update-ben működő hang, de asszem kézzel átírni a fileokban se nagy kunszt 1.1 kompatibilissé tenni őket.
Elvileg ennyi:
"CURRENT VERSION NOT COMPATIBLE WITH AC 1.1. Quick fix: Go to the data folder inside the car folder and in aero.ini, remove all the [DATA] tag and the several parameters immediately below it."
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.03.22. 15:04:30 -
neilszab #28410 Van aki nem szereti lenyelni...
Egyéb iránt ha versenyről van szó, akkor nyilvánvaló mindenki azt a beállítást fogja választani, amivel gyorsabb. Szóval ez itt innentől nem egy akarom/nem akarom kérdés, hanem egyszerűen muszáj. Viszont így a pedálok kezelésnek kihívása és élvezete kihal a dologból, így akik számára ez a szempont a fontosabb, azok letiltják a szerveren, hogy azonosak legyenek a feltételek... így mindenki egyformán nyel..
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.03.22. 14:55:02 -
swadawa senpai #28409 Ezt értem, azt is értem hogy régen, régebben miért nem használták, mert én se használtam soha, semmi értelme nem volt, de az AC-ban elérkeztünk arra a szintre, hogy szépen leszimulálták a működését, és még fokozatok is vannak neki. Szóval ezt alapból nem kellene tíltani, aki meg nem akarja használni, ne használja, de akkor nyelje le ha kifékezik. Ez a "valóságban" is így lenne. -
neilszab #28408 A hardcore szimulátoros réteg eddig nem használt se ABS-t, se TC több okból kifolyólag is: ezek nélkül nagyobb kihívás és nagyobb élvezet vezetni az autókat, illetve a korábbi szimulátorokban ezek nélkül voltál gyorsabb.
Az AC most megkavarta kicsit a paklit, ezért vannak ilyen és olyan szerverek is az üzemeltetők hozzáállásától és mentalitásától függően. Mivel AC-ben általában bekapcsolt ABS-sel vagy gyorsabb, így ha engedélyezve van a szerveren, akkor azok is kénytelen bekapcsolni, akik nem akarják amúgy használni, különben lemaradnak... na ezért van sok helyen letiltva. -
#28407 http://www.filedropper.com/paganizondarksnordschleife22-3-115-14-5-53
Remélem működik a feltöltés. 6:23.xxx, rsr meg ac se törölte vágásért. -
#28406 És mi van ha elromlik az autóban ? :))) -
swadawa senpai #28405 Én csak azt nem értem, hogy egyes szervereken, miért van tiltva az abs, és a tc, ha alapból benne van az autóba!? És mivan ha én ABS-es gyakorlok és ahhoz mértem be a pályát? -
#28404 Kipróbáltam, 6:32, és rengeteg van benne. -
#28403 "Én 6.30-at mentem tegnap"
-
neilszab #28402 Új Assetto Corsa Bajnokságok!
Áprilisban két új 6-6 futamból álló bajnokságot indítunk a DTM és a GT kategóriákban.
Ti is részt vehettek a lebonyolítás részleteinek kialakításban, infókért katt a képre!
GTR-Masters: Assetto Corsa új bajnokságok
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.03.22. 13:32:16 -
#28401 Igazabol, torolni kellene a fenti teljes MOD CARS reszt. Eredetileg csak az archivalas es gyujtogetes miatt kezdtem oket osszeszedni, "jol lesz meg akarmire is" alapon, tovabbi barkacsolashoz vagy konvertalashoz masik progiba.
Aztan visszamasolni azokat, amelyek tuti mukodnek, az ertekelesek alapjan 4-5 "csillagos", hasznalhato offline es foleg online is. -
#28400 Az utolso update utan (v1.1 + DLC) kiszamithatatlan mennyisegu mod auto fog mukodni. Valtoztak az alapok. Talan 10-bol 1 ha megy (talan). Nem probaltam. -
bencus09 #28399 Sziasztok! Lenne egy kérdésem felétek. A játékba betettem 2 mod autót és amikor töltené be a pályával együtt vissza kilép a menübe. Erre tud valaki valamilyen megoldást? A pályák működnek ,csak az autóknál jelentkezik ez a probléma.
Előre is köszönöm! -
#28398 Én 6.30-at mentem tegnap, RSR-t meg se néztem, nem idegesítem magam :) P1-el 6.39-et mentem egyszer, aztán soha többet, valahol mindig lezúztam a gépet.
Egész jó képeket lehe csinálni ezzel a fotó móddal.
Tegnap a steam-ről letölthető dedikált szerót indítottam el, és a zondára cheksum mismatch hibát írt. Nem tudjátok mi lehet vele? Előtte a nissannal mentünk, semmi baja nem volt.
Utoljára szerkesztette: macleody, 2015.03.22. 12:52:03 -
#28397 2,20, az már jó :)
-
GeriDoc #28396 Húha, nagyon benéztem. Ráadásul nincsenek meg a legjobb köridők sem. Akkor 2:20 ? Olyan november környékén jártam Spaban. A lényeg, hogy 1 óra alatt le lehessen tudni. De ha izélsz, akkor nem jövök. -
#28395 2 perc alatt vagy Spában GT3 -mal ? :)
Ammájóóó! :) -
#28394 Hát, van aki ilyen gyors, ezzel ne foglalkozz :))) -
#28393 Hát ez....
Mentem Nordon egy nagyon jót Zondával,mármint számomra nagyon jót,végén kiírja hogy 6:48,na mondom mekkora idő,csak 1 mp a "gyári" rekordtól,ami a vas elejére van matricázva.
RSR szerint meg épphogy középmezőnyre elég.
Hogy az Istenbe lehet ezzel 6:14-et menni -merthogy annyi jelenleg a leggyorsabb.
Én ezt nem hiszem el. Ebben nem lehet még fél PERC. -
GeriDoc #28392 Úgy gondoltam, hogy 1 órás és nem 1,5 meg 2. Ki kell számolni köridők alapján, hogy kb. 1 órás legyen. Én végig olyan 1:45-ös időket megyek , na jó 2 perc alatt kicsivel, szóval 30 kör. -
#28391 Itt csak kört lehet beállítani, nem ?
-
GeriDoc #28390 Engem érdekelne egy kereken 1 órás (mint a Blancpain verseny), de csak ha max. 19:00-19:30 körül tudnánk kezdeni.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.03.22. 11:47:30 -
#28389 Egy hosszabb , minimum 1 órás Spa GT3 versenyre kinek lenne kedve, jövő héten ?
-
SZERVER: !SRS FUN - SIMRACESERIES.COM
|Q|R|: |8|6|
AUTÓK:
BMW M3 GT2
FERRARI 458 GT2
CORVETTE C7R (DLC car)
PÁLYA:
Sebring - LETÖLTÉS
HOTLAP (stracker)
TeamSpeak IP: 79.172.212.194
TS jelszó: srs
További információk: LINK
FUN társalgó: LINK
FB hírek: LINK
Jó szórakozást!
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.03.22. 10:54:29 -
GeriDoc #28387 Sebring meg Road Atlanta van az AC-hoz, meg Laguna is. Nem lézer szken, de nem olyan rosszak azok. Meg a Malagoli féle Suzuka nem jó? Már csak a szkennelt pálya a jó? -
#28386 -
#28385 amúgy tök jó h 10 hónap után mostmár végre működnek az ékezetes billentyűk a chaten :)
illetve pénteken q alatt leszaladtam sörért és mire visszaértem már ment a a verseny...viszont a boxban voltam, ami azért meglepett..eddig simán kirakott mindenkit a pályára aki fent van a szerveren... -
#28384 Mintha rF-hez is lett volna Laguna Seca, én úgy emlékszem ...
Az a baj, Kunosék nem igen fognak eljutni a tengeren túlra, szóval pályával azért baj lesz .....
Gondolom nem szkenneltet meg nem fognak csinálni .
Vagy esetleg ha meg lehet venni a beszkennelt cuccot valahonnan, vagy valami helyi céggel megcsináltatni .... -
Talan majd egyszer lesznek bator emberek;)
Most kivancsisagbol megszamoltam, a 70 palyahoz ~200 nyomvonal tartozik, abbol ~140 road (a tobbi mindenfele oval). Lenne mibol valogatni:P -
#28382 De tényleg, ez a két pálya eléggé kéne. Meg egy rendes Suzuka. -
#28381 Én nem mondom el senkinek, eskü! :D -
Az iR-ben 70 szkennelt palya van, de eddig nem nagyon szedtek ki belole semmit. Valszeg nem azert, mert nem lehet, hanem mert Kaemmertol felnek:D
Talan egyszer az OultonParkot rakta at valaki meg az nKP-be, de nagyon gyorsan ratalaltak es leszedettek mindenhonnan. Regebben, meg a Papy idok utan, birosagio targyalasig vittek a dolgokat...
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.03.22. 01:05:51 -
#28379 Alex, te mindenhez értesz. Szóval szerintem azt kéne cisnálnod, az az iR-ből kiszeded Sebringet meg Road Atlantát. A nép nevében. -
#28378 A gyári műanyag optika körbigyót zsugorcsővel meg lehet javítani, és nem kell egy vagyonért megvenni a fém testvérét. Bár gondolom hosszú távon kifizetődőbb a fém :) -
http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?attachments/miniadmintools-zip.57167/
-
#28376 Szemre ugyanilyen az is ...
De mindegy, valahol be van csomagolva a pincébe, majd akad egyszer egy olyan vacak hozzá ,akkor eladom olcsón azt a kormányt :))
szerk, van gt-jez is, de 37 dollár, annyit nem ér a kormány :))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.03.21. 22:47:24 -
#28375 A GT-hez sajnos nagyon nem értek, amit linkeltem ott meg csak G25/G27-re gyártanak. Minimális eltérés van.