Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A G25-ön 2 gomb van. Én arra gondoltam, hogy a H-váltón nekem a váltón kívül semmi nem esik kézre, (bevavllom a H-váltót sem igazán használom) és szerezni kellene egy csatlakozót, amire az italia gombjai lennének bekötve és a H-váltó csatlakoztatás helyére bedugom. Így megmaradna mindkét verzióra a lehetőség ha sikerülne a ráhekkelést mobilra/visszacserélhetőre megoldani. Csak nem tudom hogy a logitech driver, vagy az assetto fel fogja-e ismerni a gombokat.
Utoljára szerkesztette: Zozzer, 2014.12.23. 11:28:18
lac coo
Kormányt ha ráhekkeled az ok, de a G25-ön van hat gomb oda át tudsz kötni a másik kormányról is hatot, aztán csókolom ....
Vagy kábelen kivezeted a többi gombot a váltó gombjaira, vagy szerzel valami buttonboxot is azzal oldod meg .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Rajtam maradt xbox után egy ferrari italia 458 kormány. Eleinte azzal toltam az assettot. Azon gondolkoztam, hogy az a rengeteg gomb, ami van a kormányon, az olyan jó lenne a G25-ön. Sőt az egész kormány jó lenne a G25-ön. Mondjuk esetleg a G25 H-váltót ki lehetne váltani az Italia 458 gombjaival. Na most ezt elég hülyén sikerült megfogalmazni... 😊 Szerintetek meg lehet oldani? Az esztergálós, marós mechanikai átalakítás része nem gond, viszont a gombok bekötése már messze áll tőlem.
Setupnál minden középértéken volt, pont most kezdtem volna hangolgatni. Az a fura, hogy nem lehet negatív kerékösszetartást állítani elöl... a nullához legközelebbi érték 0,47... :S

A hotlapok miatt Pro-ra van állítva... ekkora változtatások után lassan nullázni kéne a köridőket mindenhol.

Na küzdök vele megint egy kicsit, most nincs bennem annyi forralt bor. 😊)

www.smart-bus.hu

lac coo
Jó ez a mód, bár nekem egyértelmű AC GT autó érzés 😊)) Ami persze nem baj ...
Picit könnyen eldobja a hátulját minden előjel nélkül, igaz nem is nagyon setupoltam .

Hmm... 1.0-nál a változások: LaFerrari has modified active aero and tyre model.
Elsóre nekem is fura lett! Setupot azért majd dobd fel, meg az sem mindegy, hogy hogy van beállítva nálad a Session, Realism.
Tomo15
Kivételesen sikerült kifognom egy teljesen normális társaságot publikon, és tudtam menni egy jó versenyt spa-ban. Rendesen leizzadtam H-váltóval 😄 Ezt mindenkinek ki kell próbálnia! Simán hozza a gyári minőséget, sőt!
lac coo
A Mazda Miata mikor jön már ki ? 😊)
Meg a Ferrari régi F1 verda?

Tomo15
Megjelent a Mazda 787B <#taps>
bmwcrash
San Franciscoba megnéznék egy Leon kupát<#idiota>
Igen, én is ezért játszom még vele!😊 De a körítés későbbiekben fontos lehet.😊
lac coo
Grid városi pályákat nem konvertáltak még ? 😊

lac coo
Hát ha lesz valami alternatíva ilyen autókezeléssel, én szívesen váltok ! 😉
Addig meg nem érdekel, nem kopásokat meg gumi hotspotot akarok én nézni 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.12.22. 23:13:22

Azt megköszönöm... 😊

www.smart-bus.hu

Én mentem vele 1.0 előtt. Majd megnézem, hogy milyen most.😊
Ha kikapcsolod a tankolást, akkor nem csak AI tankolás nincs (offline), hanem semmilyen. Azért zászló, tankolás, dinamikus időjárás, alkatrészek kopása stb, kellenének bele. Hosszútávon ez így bukata lehet. Már egy GTR 2 is tudta ezeket.
Kis setup után élvezetes volt, de most valami nem stimmel... :S

www.smart-bus.hu

lac coo
Az szerintem ezelőtt is egy rakás szar volt 😊))

LaFerrarit nyüstöli valaki? A frissítés előtt mentem egy 1:39:295-s időt Imolán, most meg ugyanazzal a beállítással az 1.0-val örülök, ha 1:41 alá benézek! Az egész autó iszonyat fura lett... :S

www.smart-bus.hu

Én is a Seattal és a gyári autókkal megyek mostanság.😊
b-type
Lehet, már nem emlékszem, ....a dupla szélárnyék az meghúzta az megvan. De úgy általánosságban ahogy néztem a futamokat elég gyatra a szélárnyék szippantása.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Technikaliag nem tudom van-e, de hogy ritkán látni az biztos ...

barcalaci84
pont az általad említett Monzás videóban rémlik egy olyan rész h írja Wéber G. h kicsit korábban kellett volna fékeznie hisz a szélárnyék miatt nagyobb volt a sebessége féktávnál...
nem DRS szintű +tempós szélárnyékot képzelek el én se , csak h 1-2 km/h- pluszt kapjak a megszokotthoz képest...ezt itt nem sikerült még egyszer se nekem...mondjuk olyan rengeteget nem is teszteltem, de azért az elmúlt 2 napban próbálkoztam rendesen😊
a GT autóknál pl egyből érződik h azért a szélárnyék jelent ott olyan 3-4 km/h óra pluszt (a deltám pl mindig megy is szépen minuszba )
de lehet akkor így normális h itt tényleg csak elvétve lehet szélárnyékot kapni
b-type
Tommy majd ránéz gondolom, ha olvassa, ezt még lehet finomítani mert gondolom nem erre ment el az ideje, hanem a minden más paraméterre. De ahogy néztem a WTCC-ben is viszonylag ritkán jön össze a szélárnyék.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

barcalaci84
na de ilyen ritkán😊 egy ufo üldözött körökön át a lökhárítómon volt, de egyszer se kapott egy kis plusz szélárnyékot h legalább mellém érjen...gondolom volt párszor jobb kigyorsítása mint nekem😊
b-type
Az a valóságban is ritkán jön össze, Monza-n nézzed, de még úgy is jó kigyors kell hozzá, mint Wéber Gabi videóján

lac coo
gondolom a modder-készítő be tud állítani valami értéket .....

barcalaci84
azt tudja valaki h az AC-ban mitől függ h milyen erős szélárnyék van adott autó mögött?
pl a gt3-aknál elég jól kijön ha szélárnyékot vesz az ember, de a Seatnál én egyáltalán nem érzem h lenne szélárnyék...
KTMNORBI
Természetesen a Seat bajnokit azt nem hagynám ki azon kívül az esti funokra csak feltételes módban leszek.Muszáj kihasználnom a 12 nap munka nélkül töltött időt, most elvagyok vele, de ez hosszútávon kevés!
Láttam Csori videóin, hogy használ ujjnélküli kesztyűt, szerintem egy olyanféle zselés is dobna rajta.Plusz ahogy emlitettem egy jóféle orvost kerítek plusz munkahelyet is váltok, mert ez így sájze.
lac coo
tőlem idén mindenki kap egy léggitárt karácsonyra !!! 😊

Neked is kellemes ünnepeket! Idén már nem is jössz? Kezed , hogy van?
lac coo
Hát jah, meg a kormányt is nehogy melléfogjak ! 😊))

Vicceskedtek, de én továbbra is megnéznék egy versenyt., mondjuk 40 perceset riftel, h váltóval stb 😄DD
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.12.22. 14:32:49

Alexease
Sot, meg nezned is kell a valtot, ezert sem jo neked az Oculus Rift cucc😄DD <#idiota>
lac coo
Felfele tudok , lefele nem ...! 😊

bardocz
Énis azt hittem, aztán hozzászoktam. Votl 1 literes opelünk, azzal úgy tudtam tartani a forgalom tempóját lámpánál, ha egyesben kihuzattam, utána meg mehetett hármasba<#idiota>
lac coo
azt meg nem tudok, csak sorban tanultam meg 😄D

bardocz
Váltsál duplát vissza, én úgy szoktam.
KTMNORBI
Srácok szeretnék mindenkinek nagyon kellemes ünnepeket kívánni, s köszönöm a rengeteg jó arcnak a sok idei versenyt, remélem jövőre találkozunk ismét a pályán!!!!<#worship>
lac coo
Hát ez az, hogy nem tudok olyan gyorsan mint amit engedne 😊)

b-type
blippeljél!! 😊
Akkor nem tudsz olyan gyorsan visszaváltani, mint amilyen gyorsan vissza tudsz váltani <#idiota> a legjobb amikor bereped a szélvédő...na úgy a felső rész valami állat...mint valami film olyan hangulatos.

bardocz
Ez nagyon jó, kipróbáltam a 98T-vel, 3 szalagkorlát, meg egy falra felfutás, de felértem 😄 Csupán 12 perc volt.
bardocz
Online más, ott tényleg nem olyan egyszerű, mert kerezstebállás közben még úgy is kéne korrigálni, hogy a másikba ne csússzon bele az ember 😄 Vagy féktávon vicceskedik valaki, és vesz egy 50 méterrel hosszabbat mint kéne, na azzal sem tudok mit kezdeni, vagy csak én, vagy mindketten repülünk. Amit írtam, azt csak sima hotlapra értettem 😊
bardocz
F40-ben meg a 98T-ben engem nagyon zavar a turbolyuk. Emiatt persze nem is tudok velük úgy menni.
bardocz
Haha, én profi, köszi! 😄D
😊)

www.smart-bus.hu

lac coo
Nem rossz csa jobb egy 8 fokozatu hvalto, mert igy tul egyszeru nekem 😊)

Az egyik legjobb verda a játékban... iszonyat jókat lehet birkózni vele! 😊

www.smart-bus.hu

lac coo
Veszett ez a dtm bmw, h valtoval nem tudok olyan gyorsan visszvaltogatni amit megenged a fek es a motorfek 😊))

b-type