Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
közelebb került az e30-hoz, nézted?

Boldog karácsonyt!
Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.12.24. 08:47:59

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Kellemes Ünnepeket! <#integet2>

Faragtak pár dolgot a Sierrán, ki lehet próbálni...
lac coo
<#banplz><#banplz><#banplz>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

b-type
Nem próbáltam, ezzel is elég időm telik 😊 Lassan már megvannak a kanyarok, de hát ez a karácsonyi készülődés pff 😄

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

bardocz
Pikespeakből próbáltad a nem aszfaltos verziót? Ott a murva rész nagyon fura nekem, leginkább nem jó 😄 Pedig direkt utcai gumival próbáltam, mert gondolnám, hogy annak van valami minimális tapadása, nem úgy mint egy slicknek.
lac coo
Hát fene tudja..
Egyelőre nem sok használható van . Akinek meg modell kell, mert máshová akarja vinni az úgy is megtalálja..
Persze azt a pár jót érdemes felrakni, az jó ha egy helyen van és bármikor le lehet kapni ha valami hiányzik .

b-type
Igazán az első szériás 911 volt gonosz, aztán szép lassan finomodott a farmotor hatás. Bekerült a hátsó tengely elé a motor, kicsit lejjebb is és sokat dolgoztak hogy ne haljon meg annyi 911 tulaj...ahogy az természetes is.
De a Spa-s videón valóban azt látni ahogy az autó egyensúlyát tartja a vezető...egyébként nagyon szép menet.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Azt írtam, hogy nem sok van ! 😉

De alapból nem ez a gumfizika ami a sárgapés videón van, ezt azért mindenki belátja ...
De nem is kell, hogy ilyen legyen, nincs nekem bajom a többivel sem, ennyit tud azt jóvan, legyen egy jó porsche szemétláda, jól fogható, mert hiába megy mindenfelé a P, azért jól kordában lehet tartani, és jó lesz 😊

b-type
dehogy nincs , sok van amit el lehet forgatni, és mellé lehet is fogni, 458-s Ferkák, P 4/5..
De amit tudok ajánlani az erről az oldalról:
V8 Supercars 2011 Championship
direkt link: link
A Ford ami használható (belső nézet), TC-t ki kell venni...fszság benne szvsz, ABS maradhat, de az sem feltétlen, pályafüggő.
Pikes Peak-n menj fel vele, nagyon vad. Itt nem fogod elforgatni sűrűn a gumit, táncolni kell, de van feeling-je nagyon...megmondom őszintén nem mindig nyomom belső nézetből, csak amelyik meg fog azt, pl a e30-s Bmw-ket csakis úgy. Ezt a Ford-t Pikes peak-n motorháztető nézetből tolom, kuplung, jobblábas fék-blippelés ....sztem napokig el lehet vele lenni.

A Steam karácsonyi vásár keretében Assetto Corsa most KÉT NAPIG 50%-os kedvezménnyel, azaz 22,49 eurós áron vásárolható meg! Az akció december 25.-én este 7 óráig tart!

GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7 | Intel Core i7 6700K | ASUS GTX 1080 Strix 8GB OC | Corsair 16GB | Logitech G27 + Thrustmaster Th8rs| Asus Xonar Essence STX II | Asus MX279H | Samsung 250Gb 850Pro

Alexease
Ha lenne egy nagy kozos auto/palya MOD gyujto hely, lenne ra igeny? De a fo kerdes inkabb az, hogy kepesek lennenek az emberek rendbe tartani?😊

Kismillio mod auto van, aminek a nagyresze valszeg fake, gyors konvertek, egyen fizikaval es hasolo, de sokszor a forras (pl. GT/Forza) eleg jo, es koszonhetoen az AC "egyszerusegenek" es nepszerusegenek, a modellek alapbol jok. Meg ha keves is hasznalhato ertelmesen, valami alapnak jo lenne, tovabb piszkalni, modositani futamokhoz, bajnoksaghoz, vagy akad koztuk olyan, ami alapbol is hasznalhato😊
Esetleg tovabb konvertalni mashova😄DDD

A lenyeg, hogy ossze lehetne gyujtogetni oket egyhelye, de erre en keves vagyok (plusz se kedvem, se idom😛), amugy sem 1 emberes "munka"😊

A lenyeg az lenne, hogy lenne egy oldal, ahova barki feltolthet barmit (ha meg nincs fent vagy van belole ujabb verzio), de ehhez azert be kellene tartani 1-2 szabalyt, hogy rend legyen😊

- Le legyen csomagolva😉
- Mindegyikhez egy kissebb nezokep, ugyanolyan file-nevvel
- Normalis file-nevvel: (Evszam)_(Markaneve)_(Tipusneve)_(Kodjel)_(Verzioszam).zip (vagy rar, 7z, ki mit szeret😛).
Pl.: 1999_Dodge_Viper_ACR.zip, Honda_NSX_GT500.rar, Lamborghini_Diablo_GTR.rar, Lexus_ISF.7z, Corvette_C6R_v090.rar

- Az evszam nem kotelezo
- Space nincs, csak alahuzas!
- Minden "szo" nagy betuvel kezdodik
- A verzioszam sem kotelezo, csak ha van, de akkor a v000 formatumban.

Persze ez bizalmi dolog lenne, mivel barki torolhetne barmit (kell is, ha lenne valamibol ujabb, jobb)😄 Vagyis ha valakinek elgurul a gyogyszere, eleg nagy irtast tudna csinalni😄D

Emiatt talan szerencsesebb, ha csak az kapja meg a "piszkalos" jogosultsagot, aki keri😉
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.12.23. 19:27:14
Nem semmi a csávó!!! Utána kattintgattam még kicsit Nordshleife videókon, ezt is élmény volt végig nézni. Ha azok a palánkok mesélni tudnának azokról a pl magamfajta ,,azt hiszi hogy tud vezetni de közben mégse annyira" esetekről... 😄
BooMiller
Nem a c2 miatt, vinyo sebesseg szamit a frapsnal, ha meg ssd-re vettel fel akkor kussoltam😊

maffioso
Elég jól leesik a 80-90 fps a fraps miatt, hát ez van, core2duo.

\"If in doubt, flat out!\"

maffioso

Mert elfelejti kikapcsolni a tc-t 😊)
BooMiller
Mi nem egy jatekkal jatszunk😊)

lac coo
Na ki fogad velem, hogy a P is padllogazas lesz kettesben kanyarkozepen?

Hűűűűű! Ennek a Mazdának tényleg állat jó hangja van. Legalább tudjuk,h ilyen hangot is vagy még jobbat is lehetne "gyártani" a gyári autókhoz is akár. / A kis sárgát gyorsan vezetni az nem sétakocsikázás, inkább drift mint versenyzés.
lac coo
Ha megszunik a gyartas, logitech csak hoz valami ujat....

Ne told ki, G25-ön "padlófék" és nem blokkol. Már visszavettem a csúszkán is, nem-e nem ad 100%-ot, de semmi.

Arról van hír, ha elfogynak a G27-ek, lesz-e valami alternatíva, vagy csak a th t500 meg a Fanatecek. Azon dilemmázok, hogy vegyek-e még egy G27-et mielőtt elfogy.<#fejvakaras> A többi már nagyon drága.
lac coo
Nekem egyedül a fék nem jön be, kitolom a falat, de sehogy nem akar blokkolni, iszonyat gyenge, nem hiszem, hogy meg tudok barátkozni vele 😊

maffioso
Na most volt időm először a seatot kipróbálni. Hát így már pláne nem értek egyet a fórum egy részével. Igazából szerintem ez hibátlan, nagyon kellemes vezetni és faszát lehet vele csapatni. Én ezt az orrtolósságot nem igazán éreztem, de lehet csak azért, mert értelmesen vezettem, ahogy egy fwd tc-t illik. Cserébe frankón viselkedett, és Spa hátsó egyenes utsó bal törésében a pici fék - padlógáz verzió gond nélkül ment. Legelső körben 39-et mentem, másodikra már állítottam a kocsin is, de értelemszerűen még szoktató üzemben volt, 37 volt. Sajnos most nincs időm kiismerni rendesen, de szerintem indokolatlan volt ez a jajveszékelés, ami itt oldalakon keresztül ment.

Szerk.: Ja és ez a 787B ez valami horror. Jó értelemben. Abszolút legelső körömet fel is vettem vele, nem sokára megosztom. (az a hang...)
Utoljára szerkesztette: maffioso, 2014.12.23. 16:15:23

lac coo
Ilyen nem lesz, ilyen jó gumi még nincs itt... 😊
Vagy átvágódik folyton, vagy tapad mint a barom ...
Sok autó azért nincs itt itt ami kettesben gázadásra picit elforogna 😉

A viselkedés ugyan az....beteg. Ha ilyen lesz a fizikája, hogy fogok én ezzel menni<#fejvakaras> Vagy külföldi fun race-en mi lesz?
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2014.12.23. 16:10:01
Tomo15
Túlságosan driftfizikás simcade! <#idiota>
lac coo
És ezt a jézuska hozza amúgy, vagy mi ?

lac coo
Ez jobb : <#eplus2>

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.12.23. 15:33:07

Vótmá?
http://www.racedepartment.com/downloads/inanimate-carbon-mod-carbon14-visual-tweaks.4613/

Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.12.23. 15:18:31
A folyamatos ellenkormányra gondoltam, mint buta idősebb P viselkedés. Ez a farmotoros elől semmi súly tréfaság.
bardocz
Nincsen semmi app ami eddig volt, viszont az rsr írt valami hbát hogy valami service nem működik.
lac coo
Hat kuplungolsz itt is kettot, mindegy, hogy mukodik, nem szoktal te ilyenekkel foglalkozni !😛

Alexease
Eppen most tervezem kiprobalni, regi kedvenc sorozat, kivancsi vagyok mit csinal. A kilepes fagyas sokszor valamelyik APP miatt van.
Alexease
Sajnos az AC-ban ettol messze lesz😉 Foleg a vissza duplakuplung😊 Meg az egyszerinek sincs sok ertelme😛 Foleg amikor pillangosok ellen kellene menni.

Az rF2 ebben is eleg jo, ott a Howston-okat duplakuplunggal tolom, es eleg jol hasznalhato, elvezetes, erezheto.
bardocz
Mazda 787 megfagyasztotta a gépet kilépésnél. Amúgy nagyon király az egész, hangja is jó.
lac coo
Jah , ilyeneket nem igen jegyzek meg ....😊

Alexease
Mariachi😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.12.23. 15:02:08
lac coo
Ilyen gumi itt nincs ...😊)

Adja nagyon😊
lac coo
?

Alexease
"Sound by elMariachi90" 😊))
lac coo
Nekem csak a Nord film van meg igy fejbol 😊)))

Úgy fogunk menni vele Spa-ban, mint a videón😊 ( Nem linkelem, gondolom már mindenki látta )
lac coo
Na erre kivancsi leszsek , a P eleg jellegzetes szemetlada, vajon mit hoznak ki belole ? 😊)

Az alap setupot azért nem szeretem, mert néha nagyon szarul van belőve... nekem jobban bejön az, hogy minden értéket középre állítok, és onnan kezdem el hangolni. Mondjuk utálok ezzel szarakodni, ezért játszom 90%-ban az utcai autókkal... 😄 Minél kevesebb az állítási lehetőség, annál kisebb az esélye, hogy hülyeséget csinálok! 😊
Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.12.23. 14:17:45

www.smart-bus.hu

bardocz
Vajon lehetne cisnálni valami ffb cutoff gombot a játékban? Félek megöli a kormányt, amikor beakad valahova az autó, és vadul ráz.
Nálam random eldobta a seggét, meg izgága volt nagyon. Eddig alap setuppal próbálgattam, aztám gondoltam majd állítgatok, de az tényleg érdekes, hogy nem lehet negatív kerékösszetartást állítani elöl.
bardocz

Assetto Corsa

RUF CTR YELLOWBIRD, available soon as gift item to thank all our users! Stay tuned.
lac coo
Hat azt nem tudom, gondolom nem siman at van kabelezve a valto gombja a kormanyra, hanem van valami elektronika kozte....