42876
-
#28494 A komolyabb es reszletesebb szimulacio Kunoseknak is fontos, mivel ok is, mint az osszes tobbi ceg, nem csak "jateknak" ertekesiti es hasznalja a progoit, hanem szimcenterben vagy trening programnak is. Ezert is lenyeges, hogy gyarilag csak szkennelt palyak legyenek benne.
A nagyatlag jatekosoknak is, megha AC-val is toljak, valoban feleslegesek az extra szimes es dinamikus megoldasok. -
#28493 Szerintem ugy az egesz mar nem annyira nepszeru. Foleg, ha kuzdeni kell.
Amiota nullaztak az egeszet, meg a legnepszerubb komboknal is alig vannak idok. Regen tobb ezer ido is volt, egy-egy parositashoz.
De eleg csak a magyarokat megnezni, megkerdezni,
1. miert nem hasznaljak.
2. miert nem jatszanak mar. -
#28492 RSR-en a C9 és Nordschleife nem túl népszerű. Vagy csak ilyen kevesen érnek körbe? :D Pár nap, és magaménak tudhatom a wr-t, mert csak egy ember van előttem, aki h-váltóval megy, az is egy másodpercen belül. -
#28491 tegnap mentem ket 3 koros versenyt nord endurance-n online public-on. Bar nyomi gt autok voltak, de csak egyszer kellett ujrainditani a rajtot. Amugy ment mindenki mint allat!
-
#28490 Nagyjabol hasonloan velekedek az egeszrol. Talan annyi, hogy pl a latvanyos eso, nem csak a "kemeny magnak" titulalt emberkek izgulnak ra (elmeletben), hogy mennyire megvaltoztatja majd a menettulajdonsagokat, hanem akik a latvanyra vannak meg nagyon raizgulva. De amint csuszkalna az auto, a hatuk kozepere sem kivannak.
-
GeriDoc #28489 Miért, ez most így needforspeed? Te ott vagy az online rF2 futamokon?
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.03.25. 13:42:10 -
#28488 Tehát akkor tökéletes egy needforspeed?:)))) -
#28487 ja mondjuk ezen én is röhögök , h éjszaka meg eső miatt sírnak, közben még a változó tapadást se használják, meg az eltérő hőmérsékletet stb...
zondával is mennek a nordon optimumon meg 26 fokos hőmérsékleten a valós idő ellen...:)
lejjebb vett tapadással meg 12 fokos hőmérsékletttel már egyből érdekesebb h milyewn időt lehet menni... -
GeriDoc #28486 Én remélem, hogy nem raknak bele túl sok számolni valót már, mert akkor meging kezdhetjük elölről a sírást, hogy nem viszi a gép. Ha meg valaki annyira nagyon-nagyon szimulátorozni akar, annak ott van az rF2. A mellékelt ábra szerint nincs olyan nagy igény rá, csak egy nagyon szűk réteget érdekel az a "mélység", ráadásul inkább azokat, akik egyedül körözgetve hegyezik a cerkát, hogy mekkora szimuláció ( az online "élet" alapján), amikor egymás ellen versenyeznek, ott már ezek nem fontosak, sőt sokszor inkább zavaróak. Az inkább csapatoknak való (pl. F1-es szim.), én nem akarok mérnököt szerződtetni, aki beállítja az autómat úgy, hogy valamennyire jó köridőket menjek. Remélem megmarad az AC-nak ( ahogy te mondod) a fun jellege. Ezen kívül mindenki sír az éjszakáért, esőért, stb., majd azt látom, hogy még a hűvösebb időt, vagy a változó tapadást sem használja senki. Ezek mind olyan dolgok, amiért sír mindenki, majd ha megvan, már nem is kell. Ha egyszer megjelenik a pCARS, kíváncsi leszek, hogy mennyi verseny lesz változó körülmények között, meg este. A legtöbb embernek egy viszonylag könnyen kezelhető, "könnyen" beállítható, de a valós vezetési élményre hasonlító dologra van igénye, amit most az AC tök jól hoz. Remélem már nem változik sokat. -
#28485 -
#28484 En mar eleg regen nem probalgattam (massziv idohiany, az egesz DLC--vel talan ha 2 kort mentem:P), de valszeg az eredeti megjeleneskor (techpreview/earlyaccess) az atlag/elvarhato szimulator tudasnak csak a 20-30%-at tudta es/vagy szamolta normalisan a progi. Fokozatosan kerulnek bele a dolgok, ami nem csak ujdonsagot jelenthet (pl. AWD), hanem szamolasi mennyiseget, reszletesseget, oszefuggeseket, dinamikat stb.
Csak pelda (!): ha korabban az aero-t csak 2-3 egyszerusitett beallitasssal kezelte (erzesre, hangulatra, mozgasra, koridore beallitva), es most elkezdte reszlekekre bontani, es azokat egyenkent szamoltatni vagy parameterezni, akkor logikus, hogy valtozik folyamatosan a kezeles es a mukodes. Es emiatt persze minden mas is (erzes, hanglat, koridok, bugok).
Minnel tobb a korrektul szamlolt es osszefuggo elem, annal jobb de egyben "macerasabb" is lehet a dolog. Aminek van elonye es hatranya is. Lehet hogy kicsit veszit a "fun-jellegebol", de szimes szempontbol talan komolyabbb lesz.
Pl. ha szamolna majd fel melegedest, kopast, tipusokat, talan nem lehetne nagyon butan mindent ketpedalozni es terheles alatt ossze-vissza fekezgetni mindennel.
Vagy ha lenne normalis idealis iv (ami valszeg sose lesz), a versenyeknek is mashogy zajlananak. Nem lehetne csak ugy ossze-vissza kifekezgetni es elozgetni barhol, szamitana ki mikor hol van a playan.
Meg kismillio dolog.
Valszeg a kovetkezo 1-2 evben meg sokminden bekerul. Kezdesnek tuti volt, eleg meggyozo, lenyegeben jo nagyot kaszaltak a tobbiekhez kepest azzal, hogy nem csak latvanyban tettek oda magukat, hanem akinek megtetszett es kiprobalta, flusztracio nelkul, barmikor barmivel eredmenyes is tudott lenni a versenyeken:D -
#28483 OFF:
Sikeres rajtprocedúra. -
#28482 Ha eddig nem számolt diffuzort, csak sima aerot, akkor elképzelhető, most ilyen, ha el emelkedik picit az úttól, onnantól oda a diffuzor hatás és jelentősen csökken a leszorító erő ...
De nem tudom, én még nem próbáltam mikor csinálja ezt ... -
#28481 LaFerrkánál is ezt érzem. -
#28480 Hát ezt a P1-et jól elkúrták szerintem. Olyan érzésem van mintha sok helyen alákapna a szél, tökre lekönnyül a kormány, lesodródik az ívről. -
#28479 Lemaradtam:) Legalabbis a banner frissitesrol.
Majd az egyik szerverlistazo "bannert" kivancsisagbol atirom "dinamikusra". Betolok egy listaba 5-6 magyar szervert (GTRM, RCHU, SRS, VSR, Laccoo stb.), raeresztek egy crone-t a szerverre ami 1 percenket lefrissiti a listat, es azt teszi ki ide, ahol eppen a legtobben vannak. A szerver most mar birja, "szereztem" egy "sajat" linuxos berelt szervert, sok 10 giga tarhellyel, semmi nem fut rajta (csak 1-2 "halott" adatbazis) csak a bannerek:D
Sajnos tobb nem fer ki, gazul nez ki, foleg ha nincsenek hasznalva, raadasul be is lassul az oldal betoltes (legalabbis a banner resz, mivel iframe, vagyis kulon egyseg), ha egyik sem megy. Bar ha rajuk tolom, hogy egyenkent max 2-3 sec-ig fussanak, aztan dobja el a kapcsolatot, akkor nem veszes.
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.03.24. 22:29:43 -
neilszab #28478 Indítottam másik szervert is GTR-Masters.hu #Fun2 néven, mert beteltünk... -
#28477 Faca :) -
#28476 -
neilszab #28475 Ma esti FunRace: DTM 1993 - Silverstone!
Április elején indul az új Assetto Corsa bajnokságunk az 1993-as DTM-es autókkal! A ma esti Fun futam az erre való felkészülés jegyében zajlik, hogy komoly versenykörülmények között is próbára tegyük ezeket a gépeket, gyertek!
Infók: AC FunRace - DTM 1993 - Silverstone - 03.24
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.03.24. 17:20:24 -
goldboy #28474 AC remake
-
GeriDoc #28473 Ja,megmutatta, hogy honnan jutottunk el az AC- ig. Kazettáról töltöttük be... nem ma volt. :) -
goldboy #28472 Az Marco gyerekkori emléke
-
GeriDoc #28471 Pitstop 2-vel? -
goldboy #28470 Zajlik az utánpótlás képzés
-
#28469 van a drs-re (elektronikáraq gyári app)
illetve a legújabb Stats bar plus mostmáér a drs-t is mutatja -
szaboz80 #28468 A fórum a hétvégén esett át egy frissítésen, így még nem minden link műxik. Hamarosan javul a helyzet... -
szaboz80 #28467 AC1 totyikja
Teszt -
#28466 Én azt kipróbáltam, de nem tudtam, hogy mikor hazsnálom a drs-t meg kers-t :D És mivel csak arra figyeltem, folyamatosan törtem zúztam. -
#28465 Kíváncsi leszek az új köridőkre P1-el Nordon. Már nem lehet úgy tolni neki mint 1.1.3-ban. Azt a 6.18-at ami RSR-en az élen van egyszerűen nem hiszem el. -
#28464 Felnezve, arra a ... homepage-re, hol talalom pl az elozo "ac bajnoksag" induloit, eredmenyeit, barmi infot?
Koszi. -
szaboz80 #28463
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A tegnapi napon véget ért első AC-bajnokságunk, mely helyett máris a következőn törjük a fejünket. A terv szép lassan összeállt és a közeljövőben a GT3-as osztállyal kívánunk szervezett futamokat indítani. Mielőtt azonban a bajnokság elkezdődne megrendezésre kerül - előreláthatólag - két tesztfutam. Ennek az az oka, hogy a 4 db gyári (Mercedes, BMW, McLaren, Nissan) autó mellé három további áll(na) rendelkezésre, a tesztfutam eredményeinek függvényében:
1) Camaro GT3
2) Lamborghini Gallardo GT3
3) Porsche 997 GT3
Az autók egyben letölthetőek: INNEN
A "szörnyek" online működnek, azonban szeretnénk megnézni, hogy a gyáriakhoz képest a pályán elért idők is engedik-e az azonos osztályba sorolást (elsősorban a Lambo és a Porsche kérdéses, a Camaro 99%-ban rendben van). Éppen ezért a bajnokság előtt rendezésre kerül két tesztfutam.
2015.03.30. 20:00 Hungaroring (20 férőhely)
2015.04.06. 20:00 Pace Park (30 férőhely)
A pályák egyben letölthetőek: INNEN
A tesztversenyek hossza ~ 40-45 perc.
Minden kedves Érdeklődőt sok szeretettel várunk!
-
#28462 Konzolban mi a parancsa a kamera dolesnek ? -
#28461 Konzolban mi a parancsa a kamera dolesnek ? -
Thread #28460 Vajon bele lehet-e nyulni a kiadott telemetriaba? Amit a simtoolsnak kuld. Mert volt pl. ketfajta F1 mod, es azonos menettulajdonsagok mellett mas razkodas jott le roluk. Mintha az aktualis G erokon, gyorsulasokon kivul valamilyen csillapitas is lenne az autokban, allithatoan, a kiadott adatokban. -
#28459 Majdnem úgy csinálom mint a nagyok :)
-
goldboy #28458 Csak jobb lett volna AC-vel
Nord teszt -
#28457 KTM műszerfalon mi változott , szemre nekem ugyan az ...:) -
#28456 na végre elkezdtek foglalkozni a műszerfallal is -
cstibikeee #28455 LaFerrari is not simulating = LaFerrari NOW simulating