42876
-
GeriDoc #28534 Akkor én megyek megnézem a szuper lágyon Sebringet, hátha kapok defektet:) Ha van kedvetek gyertek. SRS szeró. -
#28533 Szerintem semmi nem lesz belole, a kutyat nem erdekelte :)) Ketten lennenk eddig... :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.03.25. 19:20:59 -
Tyuki80 #28532 ma van valami fun?
-
GeriDoc #28531 Laccoo, hogy áll az 1 órás futam? Lesz belőle valami? -
Tyuki80 #28530 Amúgy az éjszaka nem hiszem,hogy egy rossz dolog lenne.Anno a gtr 2 ben mentem nagyon jó kis futamokat az ai ellen gyorsított idővel.Kb 35-45 perc alatt besötétedett majd kivilágosodott.Nagyon jó élmény volt.Nekem bejönne. -
#28529 Cars egy otvarvszar, nezek inkabb valami videot, az nem idegel ki a dedos handlinggal :))
Ejszaka az nem lesz, az tuti, eso valszeg igen, valami egyszeru de nagyszeru.... -
GeriDoc #28528 Hát amiket leírtok, azokat felőlem is számolhatja. Én ettől összetettebb számolási f.szságokra gondoltam. A defekt egyébként szintén teljesen felesleges dolog. Mennyi kopásból adódó defektet látsz túraautóban? Leginkább csak a törmeléktől kapnak defektet. Na ezt viszont nem fogja szimulálni semmi. Egyébként próbált már valaki 50 kört szuper lágyon? Lehet megjön a defekt. Ettől még az éjszaka is jobb lenne, ahhoz az évi 2 versenyhez, amit futnánk sötétben.
Minden másra meg ott lesz a pCARS. Lehet okolusszal ámulni-bámulni a csillogó vízcseppeket a naplementében. -
#28527 Nekem jelenleg ket nagy vagyam van, normalis rajt, es ha olyan az auto, akkor a sq valtonal is lehessen kuplungolni.:)) -
#28526 Trenton amikor próbálgattam a mod corvettet, annak kitört a futóműve falazásnál. A régi lotus futóművének meg nem lett semmi baja. Ezzel is kezdhetnének valamit. -
#28525 Ja, bocsi, azt hittem AC-re. -
Kommy #28524 pont ma kaptam "defektet", Hungaroring Porsche 997 GT3 RSR, megcsúsztam, neki a gumifalnak a jobb elejével az autónak, visszadobott boxba, mert valamiért az autó rákerült a gumifalra, és azt vettem észre, hogy dől az autó jobbra előre akkor látom, hogy a sérülés jelzőn piros a kerék teljesen, külső nézetből nem forog a kerék és benne van a gumi az aszfaltban. Fékezésnél jobb előre billent az autó és felemelte a bal hátulját. -
#28523 LFS-re irtam -
#28522 Ezt annak idején játszottuk az rF1-ben is, falnak az orrát és ezerrel forgattuk a kereket, 300fölé ment arra emlékszem...aztán nem tudom végül lett-e defekt az rF1-ben? -
#28521 Percekig forgattam így a kereket, de semmi nem lett vele azon kívül hogy picit elkopott. Nekem ne mondja senki, hogy ennyitől nem illene eldurrannia. -
#28520 szerintem is mondták ,annak iején néztem is ezt a gumiégetést én is, de szerintem nem tudja még a játék . -
#28519 Jol, defekt is volt. -
#28518 Nem mintha lehetne defektet kapni, egy kör nord után a lotus exos s1 verziójával odaálltam a alhoz, és hatosban pörgettem a kereket, 70 valahány %-nál megállt a gumikopás, és nem melegedett tovább. Egyáltalán kapott már bárki itt defektet? Mert nekem úgy rémlik elvileg lehet már... -
#28517 Akkor megis jobb lenne par dolog nem?:))) Nade hogy elutasitani hogy tobb dolgot szamoljon az azert durva. Ki be kapcsolgatod es kesz. -
#28516 Mekkora jó időszak volt áá istenem, rendesen elérzékenyültem, kimegyek egy cigire.. -
#28515 LFS-ben sérül a futómű ha jól emlékszem. Az simán jó lenne itt is. -
#28514 nekem azóta király, akkor is csak arra volt érzékeny, amikor hotlap-nál visszaléptem pit-be és onnan indultam, akkor véletlenszerűen fagyott.
De most jó.
Figyelj!..vazz megkerestem :D, nem is 30 kör volt hanem 89. körben történt :
A verseny ezen szakaszában kb. 16mp-vel vezettem Juan előtt, amikor egyszerűen felpattant az autóm hátulja és megpördültem és falnak mentem (replay:89kör utolsó harmad).
-
#28513 1.1 ota szerintem mindenkinel behal neha :))) -
#28512 Lamborghini Countach 0.2
Brutális :) Örök kedvenc, a mod pedig nagyon profi 0.2-höz képest! -
#28511 A gumi az nem sérül, a futómű és az autó alja igen.
..egyébként én múltkor újra tettem az egészet, mert fagyogatni kezdett. ...ha még a kezdetektől megvan, akkor sztem érdemes. -
#28510 Jah, azt en is utaltam f1c - ben, parszor voltam miatta depis :)))) -
#28509 Nem lenne poén. ..régen mentünk az rF Porsche modjával, 30+ kört Spa-ban, mod pályán, qva jó taktikán voltam...kigondoltam, működött. az utolsó szakaszában voltunk a versenynek amikor -blanchimont- kanyarjában teljes döngetésnél egyszer csak felpattant a Porsche hátulja és szénné törtem az autót, Juan megnyerte...semmi baj nem volt vele.
..csak vagy két hónapig nem szimeztem.
Ilyesmi élmény lenne egy véletlenszerű anyagfáradás, ami van a valóságban. ..és nem tartom jó ötletnek.
Mindent ne szimuláljon. -
#28508 Igen ?
Az mar jo regi update volt, hogy serul a gumi a kerekveton stb, de en meg soha nem lattam ebbol semmit . -
#28507 Hát, nekem is rá kellett jönnöm, hogy okosabb módszerrel kell vissza váltogatni egy szérián, mint a csöves, kihegyezett "percizés müszin"... Rájöttem, elfogadtam, próbálom ráerőszakolni magam, de ennyi...:) És igen, marha poén lenne, ha 3 kör Nord után lerohadna a futómű, ha tufa vagyok...:D Nyilván ezeket nem hotlapozás közben kapcsolod be (a törést, és hasonlókat én is kikapcsolom hotlapra) de egy versenyen tökre életszerű a dolog...:) Én mindig is vágytam arra, hogy a leges legjobb szimet használjam (nyilván egy MOMO-val sajnos ez nem olyan buli, mert szegény gagyi hozzá) de imádom, hogy minden kanyarért küzdjek, ha az a reális, és sínautó legyen, ha az! :) -
#28506 Az mehet. ...sőt sérül is.
De ha mindent számol, akkor a szimes is legyen szíves felnőni a feladathoz. -
#28505 Azt nem, de ha bekerülne , hogy a tizedik agyatlan kerékvető-ugratás után eltörne, az jó lenne ?
Nyilván jó !
De jó sokan egyből azt mondanák, hogy ez így szar ....:)
Én azt mondom, mindent rakjon bele amit csak tud ! :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.03.25. 17:24:45 -
#28504 olyan dolgokat ne szimuláljon amit a szimulátort használok 95%-a kikapcsol. Mert ez senkinek sem a munkája. tök jó lenne ha 16 körös Nordschleife-s verseny 3. körében anyagfáradás miatt szétesik a felfüggesztésed.
f@sza. Nagyon ász olvasni, nem akkora poén átélni.
-
#28503 Igazabol en sem ertettem :)) -
#28502 Ne szimulaljon a szimulator:))) -
#28501 En ertettem de mint a mellekelt abra mutatja te nem.... LOL -
GeriDoc #28500 Ahol én megyek, ott kizárás jár érte. Funon meg teljesen mindegy, mikor már fél kör hátrányban van. -
szaboz80 #28499 Nekem az a tapasztalatom, hogy mindenki inkább csak a szervezett futamokra "gyúr" egy héten keresztül. Kevés azon személyek száma, akik este leülnek és a "fun" miatt csatlakoznak valahova. Én rászoktam arra, hogy jelenlévők száma szerint rendezem a szervereket és az elejéről egy nem jelszavazott szerverre felugrok egy versenyre.
Egyébként itt valaki elsütötte, hogy egy NFS is jó... Ha nem is ennyire sarkosan, de részben egyet értek. Megyünk, zúzunk, vissza a boxba és egy hip-hop újjá varázsolt autóval (0 sec) repülünk tovább a VERSENYEN. Ezt nem tudtam/tudom megérteni, hogy versenyen az ESC-nek miért nincs következménye. -
GeriDoc #28498 Gratulálok! Mentünk mi már egymás ellen? Kérdésem költői volt, nem vagyok kíváncsi a válaszodra. Egyébként rajtad kívül mindenki értette, hogy mit írok. Ennek örülök.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.03.25. 15:39:38 -
#28497 ..ha így csinálják ahogy eddig, akkor felőlem számolhat többet, az sosem baj. Én mindig az ellen vagyok hogy hülyeséget számoljon..valahol már leírtam, ha elütök egy galambot a kocsival, nekem nem kell részletezze hogy a csőre mittomén milyen vezetéket szakított, a szárnya eltömte a t'köm tudja mit, és a torzója ráéget a légtömegmérőre...és így az sem érdekel hogy 50méteres felhő árnyékát számolja.
Nem kell, mert inkább csak zavarba ejtő, elütöttem balról a galambot hát romoljon az aero-m, és elveszíthetek egy kis erőt is. pont.
..ha látom hogy árnyékban van a pálya, akkor legyen rosszabb a féktáv.....de amikor azt látom hogy napos és veszem a féket, és kiesek a pályáról mert 10 másodperccel ezelőtt átmozgott egy felhő a pálya felett....na az már nem érdekel (elég röhej lenne ha így lenne a valóságban).
Jöhet a változó tapadású versenyív is...
Szal számolhat többet, de ne hülyeségeket, amit csak olvasni jó, de használni nem.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.03.25. 15:38:20 -
#28496 Nem, csak ajánlottam neked egy olyan autós játékot ami olyan amilyet szeretnél:) Ha befuccsolna az AC és több mindent számolna meg zavaró tényezőket raknának bele:) -
#28495 Mondjuk ha kis küzdés miatt feladják, akkor ide tényleg nem kell komoly szimuláció :D