Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most körözgettem vele, és valóban jó. Az utcai is (100% turbóval), meg a verseny verzió is.<#eljen>
A Gr.5-ös Ford is jó, csak kicsit lassabb.
Csak gyűlnek az igényes, jó mod autók.<#taps>
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2014.12.25. 10:36:15
Kormány beállítással (DFGT) már elég sokat eltöltöttem és még mindig nem egészen olyan mint ahogy szeretném. Nézek youtube videot hátha találok valami segítséget vagy egy olyan beállítást amiből ki tudok indulni.

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Boldog karácsonyt!
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek 😊
Össze sem lehet azzal a szarral hasonlítani!<#awink>Mert ezt vezetni élmény,nem olyan harapós,de azért van rajta fék is,lehet érezni a futóművet,hogy kicsit billeg de kontroll alatt lehet tartani.Nagyon fun ez a gép!a shelby kb 10 perc játék után totál felcseszett,ezt meg nem bírom letenni.
alma2
Sokan szidtak a shelby-t, hogy palyan elverzik, bar nem is erre lett epitve, ez a porshe sem gyorsabb semmivel, sot talan meg nehezebben is tarthato az uton picivel. Bar meg kicsi a minta az rsr-en ahol neztem, meg a koridok is egyeztek a ket kocsival mugello-n.
Ha nem valtozik a felallas jol nezne ki egy porsche shelby verseny is. A.i.-val kiprobalom.

szerintem

Krunky
Boldog Karácsonyt Mindenkinek! <#papakacsint>
b-type
kormányt kell jól beállítani...a karrier nem mindig könnyű, de a Fiat-l nem lehet probléma, elég egyszerű és az ellenfelek (AI) gyakran hibázik.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

pajti
azaz! <#nyes><#eljen> "scandinavian flick" 😛

b-type
még egyszer Boldog Karácsonyt 190-s Mercit, jó fizikát murvára-hóra, összkereket, WTCC-t. hegyifelfutóra normális időmérést, kuplunggal rajtot.
Masszív mezőnyt a ligáknak, jó versenyeket!

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Olvasgatom itt a hozzászólásokat és kezdek rájönni, hogy rohadtul le vagyok maradva tőletek. <#nevetes1>
Igaz még csak 2 napja van meg a játék, de nekem például a karrier első versenyét se sikerül teljesíteni amikor egy Abarth-tal kell az első 3 hely valamelyikén végezni. Egyszerűen nem tudok a 4. helynél előbbre lépni, akármit csinálok. Látom, hogy sok beállítási lehetőség van és nem tudom mit hogyan kéne állítani, hogy jobban tudjak menni. Nem fogom feladni csak rá kell jönnöm még a dolgokra.

Kellemes Ünnepeket Mindenkinek !

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"

TeeBeee
Nagyon sok Boldog Karácsonyt Kívánok minden szimulátorfüggő, AC fan fórumtársamnak!

Norbi1990
Köszönjük! <#worship>
Norbi1990
Nekem a Schumacher S-t sikerült keresztbe vennem. Bemenetel és kijövetel között végig keresztbe <#idiota>
bardocz

Szerintem ez az első kocsi, amivel ezt így meg tudtam itt cisnálni. Parasztfrapsért elnézést 😄
lac coo
Boldog Karácsonyt ! 😊

b-type
<#eljen><#eljen><#eljen>
Nem lehet mit hozzátenni.

bardocz
"a custom-designed transmission"

Igazán kicserélhették volna az áttételeket is 😄 Nürburgringen is kurvajó. Még nem sikerült, de az első kanyart meg lehet úgy csinálni, hogy már fékezéskor keresztben áll az autó, és végig balra kormányzol az egész jobbos alatt 😄
Ez ilyen volt akkor is, és utcai autóknál ilyen most is. 1-es hogy könnyű legyen elindulni, 5-ös meg autópályára. Régen a versenyautókban is benne hagyták az áttételsort, nem számított, akkoriban mindenki csak a sok lóerővel akart gyors lenni.
Szenzációs két autót kaptunk karácsonyra! <#taps> A Mazdával meg a Ruffal (<#whatever>) el leszek egy darabig.<#eljen>
xiderhun
Fúú. Nekem nagyon bejön a Ruf . Vigyorogva vettem(csúsztam?!) minden kanyart Nordon,Bathurston.. <#zavart1>

lac coo
Hát néha muszáj lassítani 😊)
Mondjuk ez a drift ez nem az én stílusom, gyorsan menni vele úgy mint a videón én nem tudok, vagy szépem megyek, vagy csúszik mindenhová 😊))
Gázzal biztosan egyensúlyban tartani az nem megy 😊

Lehet csítelek kormányon és átrakom 540 -re 😄DD
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.12.24. 14:08:25

bardocz
A váltó áttételek mondjuk eléggé elcseszettek. Az egyest nem lehet semmire használni, a négyes meg ötös között meg nagyon nagy az ugrás.
bardocz
Menjél gyorsan<#idiota>
Tomo15
Szerintem brutál jó lett a Ruf, kb. ilyenre is számítottam. Driftfizika rulz<#zavart1>
lac coo
Lassú tempónál ez is légpárnás az a baj 😊)

bardocz
Mentem pár kört vele, szerintem azzal is lehet csúszkálni, de nehezebb. A régi streetgumival viszont nagyon móka. Igaz pár kanyar után 140 fokos a gumi 😄
bmwcrash
Elég vicces amikor Spa-ban, a Pouhonban egymás után kb. mindenki csúszik keresztbe ki a bukótérbe. 😄
lac coo
Az ta gumit pont nem néztem ...a slick az qrvarossz 😊

bardocz
Régi utcai gumival lehetne olyan kört menni, mint ami tegnapi videóban van. Szerintem kurvajó.
lac coo
Nektek tetszik ez a Ruf ? 😊)

lac coo
Nekem nem tölti, vagy nem tudom mit csinál ...😊

Jó ötletnek tartom amit lentebb irtál,hogy lenne egy gyüjtőhely a Corsa-s cuccoknak
All in one.
A megvalósítás az kicsit macerásabb és idő és kedv kérdése.
Aki melózik annak nem igen lesz rá ideje.
Jó lenne hisz nem kellene keresgetni össze-vissza a neten.
Ilyen verzió, olyan verzió mind pályából,autóból,setupból.

Amúgy Kellemes Karácsonyt és BUÉK minden egyes versenyzőléleknek !

proci: i5-4690 lap: Asrock H97 Fatal1ty Performance ram: KINGSTONE HyperX FURY Blue 8GB DDR3, 1600MHz, CL10, 1.5V táp: FSP Raider S 550W

lac coo
<#wink><#worship>

Köszi !!!
Siker !
Béna voltam 😊

Jött egy 5,7MB frissités

proci: i5-4690 lap: Asrock H97 Fatal1ty Performance ram: KINGSTONE HyperX FURY Blue 8GB DDR3, 1600MHz, CL10, 1.5V táp: FSP Raider S 550W

Alexease
<#worship>
Alexease
F11 (elvileg).

Kedves fórumtársak, szeretnék mindenkinek boldog karácsonyt kívánni!
Ja és az ajándék, a filmet 27.-ig itt találjátok!
Sziasztok !

Lenne egy kérdésem hozzátok,ha lehet.
Amióta feltettem a seat leon cup modot azóta hátsó nézetből ott van a visszapillantó tükör az autók felett
Mindegyiknél.
Melyik billentyűvel lehet ezt leszedni ?
Végig nyomkodtam mindet hatástalan a tükörre.

Előre is köszi !

üdv

Alexease
bmwcrash
Changelog v1.0.1

- Ruf CTR Yellowbird added
- Added /client_list and /kick_id server admin commands to ban drivers with international character names
- Fixed caret blinking period for text input boxes
- Disabled OculusVR demo mode
- Now blurred wheel objects work properly on car lods
- Added support for brake lights dimmed when car lights is on
- Server now correctly answer to launcher in LAN mode
lac coo
Háááát...De legalább van ilyen is 😊

lac coo
most jött 56 mega ...

pont most fog jönni, mivel semmilyen szerver nem megy és régieket sem lehet újraindítani mivel verziószám eltérés van.
A Jézuska hozza<#whatever>
lac coo
A sárgarigó ajándék mikor jön ? 😊)

b-type
Az Acsoport nem igazán jött be.
Az alap továbbra is nagyon jó, de az E30-ban több a lehetőség, és a Bmw még így is 1mp-vel gyorsabb Magione-n.

1995 seat ibiza (0.91 update)

Version 0.91 includes the following versions:

-Stock, 1.4L 4 cylinder
-Modified, VR6 from Golf GTI
-Mid engine, Turbo Ibiza
-Modified, Turbo 1.8 20v turbo version

http://www.mediafire.com/download/bp3nw7a0j073087/seatibiza_V0.91.zip

GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7 | Intel Core i7 6700K | ASUS GTX 1080 Strix 8GB OC | Corsair 16GB | Logitech G27 + Thrustmaster Th8rs| Asus Xonar Essence STX II | Asus MX279H | Samsung 250Gb 850Pro

Még sajnos nem próbáltam.. de meglesem nemsokára. Örülök neki, hogy nem hagyták magára az autót és foglalkoznak vele. Egyik kedvencem a régi időkből.