Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
turbo töltés százalékban ...
1 =10%
2 =20 %
...
...
9 =90 %
0 =100 %

Itt nincs nagy gond vele, de régi Lotus F1-nél ha 100 %-on van akkor hamar tönkremegy, ott csak időmérőn javasolt ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Hát túl sok ész nem kellett hozzá, igencsak adta magát ez a kombó... <#wink>
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.12.26. 00:16:13

Értem, kösz!😊

#25132:Thx! Sajnos nincs AC-hoz!(
Norbi1990
esc-et nem kell megnyomni csak a 0-át ami az esc billentyű alatt van, nem a numerikusat.
Alexease
Sebring
Szerintem az eddigi egyik legjobb ötlet volt, amit kitaláltál(tatok)!😉 Végre van játszótársa az F40-nek!😄 Az tényleg igaz, hogy esc és 0 megnyomása után 100%-on megy a turbo, és gyorsabb lesz a Ruf?
Más:
Ez melyik pálya lehet? 4:20-tól
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Alexease
A multkori MOD auto gyujtogetos kozossegi resz otlete nem nagyon jott ossze, de ettol fuggetlenul, osszeszedegettem amit itt-ott talaltam😉
Nem valogattam, nem foglalkoztam vele honnan loptak, konvertaltak, benne van minden aztan annyi😉

Egyelore ~150db auto van, olyan 9GByte😄

A legnagyobb resze Forza konvertnek nez ki, vagyis kivul-belul jol neznek ki, de a kinezettel amugy sincs gond, azt alapbol megoldja a progi "egyszeruen".
A file-okat normalisan elnevezgettem, de talan ha 3-4 autot megneztem kozuluk, sose volt idom tesztelni, csak toltogettem oket😄 Valszeg a nagyresze fake, egyenfizikas, gamepad-os drift/arkad stilus, nincs rendes AI beallitas, es valszeg sok van koztuk, ami meg az elozo verziokhoz keszult, nincs hang vagy egyeb anomalia.

Ez csak egy omlesztett cucc lesz, valogatas nelkul, amihez barki "hozzatolhat" olyat ami nincs benne (ad linket, leszedem, es felteszem). Majd lesz egy masik konyvtar is, ahova attolom azokat, amelyekrol jo visszajelzesek erkeztek (mukodik, hasznalhato).

Valszeg ezeknek a 90%-aval senki nem fog tobbet foglalkozni, atkonvertaltak, aztan annyi. Ha masra nem is, de tovabb modolashoz jo lesz.
Holnap is lesz, infók itt: AC FunRace - RUF vs F40 <#wink>

Én teszteltem x360 gamepaddal a Assetto Corsa-t, és pc-n a legjobban megírt játék ilyen téren.😊
Jó hát!😊 Mondjuk én nem így megyek vele.
lac coo
Ha valaki még nem látta. A végén meglepi 😊))

Köszi, jó ötlet volt.<#eljen> Jól éreztem magam ( a fun lényege ), csak a végére elfáradt a lábam.😞
lac coo
Jah, én is úgy tudom az nem jó hozzá. ...

Van egy fanatec Porsche kormány is most nálam, de ahhoz meg nincs pedál. ami van pedál, az meg be van ide építve fixen az asztal alá 😊))

Majd egyszer idehozom az xboxot, én is megnézném mit tud .

lac coo
Nálam más verzió van, én győzőm összeszedni , nem hogy így játszani vele 😊))

Alexease
Mondanam, hogy probald ki normaisan kormannyal, mert megeri, de ha jol tudom, eppen a Logitech-et nem kezeli le?!
lac coo
Én fiammal Forzáztam, kontrollerrel , full segítséggel !! 😛

Alexease
En is most ertem haza, cipeltem nehany kilo kostolot, gyomorrontas garantalva😄
b-type
rokonlátogatós 5 nap következik, nem vagyok otthon 😞

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Jöhettetek volna. Jó menet volt (nekem<#buck>) A többiek szerintem most nyugtatózzák magukat.<#nyes>
Technikásabb pálya..... örült aki Monzán körbeért.
b-type
hááát. ..ez pedig így nem lesz jó. Vagy végül is nekem tök mindegy, mert nálam már megvannak azok az autók amikkel akár élethosszon elvagyok. De ez így elég .. finoman fogalmazva olyan mint egy mod.
Na mindegy, tudjátok hogy szeretem ezt a progit, szal nem kell körbemagyaráznom, de ezen a videón túlzónak érzem a játékosságot.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Nekem is tetszik. Jó volt egy futamot az F40-nel, majd a RUF-fal tolni : ) A fékerőt picit hátrébb állítva, már lassulni is lehetett a kis sárgával.

Jó ez az autó 😊

GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7 | Intel Core i7 6700K | ASUS GTX 1080 Strix 8GB OC | Corsair 16GB | Logitech G27 + Thrustmaster Th8rs| Asus Xonar Essence STX II | Asus MX279H | Samsung 250Gb 850Pro

bardocz
Meg se próbálom<#vigyor>
bardocz
Ja, gondoltam hogy azért van, mert az megy most majd a bajnokin.
lac coo
Na majd megnézzük hányan találják meg a féktávon a célegyenes végén 😊)

Azért meg fogunk küzdeni... 😊
UI: monza helyett lehetne valami technikásabb pálya is
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.12.25. 18:55:59
Ma az ismerkedés/egyszerűség jegyében Monza, holnap átteszem a Nürburgring-re...
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.12.25. 18:55:02

bardocz
Új Monza 😞
lac coo
milyen pályán lesz ?

Én jövök! Utolsó hely lefoglalva, a többi még szabad.<#wilting><#buck>
Ha a gyerekek időben alszanak, erre benevezek 😊
lac coo
Nekem ezek nehezek, vagy lassan megyek, vagy halál ... 😊

Indítottam egy szervert RUF vs. F40 témára, este 8 körül javaslom gyűljünk össze egy kis kergetőzésre!

Szerver infók itt!

lac coo
Grafika szar, játékban attól még rugózik csak nincs animált rugó meg felfügg, csak a kerék mozog, gondolom dobozosnál mind ilyen ...

lac coo
De mondjuk játékra se lenne rossz, ha nem tv-n szólna 😊

Tényleg elég nagy szívás x boxról filmezni.Kevés formátumot ismer fel,még a legalapabbakat sem.A media center rész meg teljesen használhatatlan.Nem érdemes kínlódni vele.
bardocz
Nem igazán értem ez hogyan tudna rugózni, de ha meg nem tud, akkor minek van benne elöl rugó? 😄
nem egy nagy dolog xboxról filmet nézni, kevés formátumot ismer van egy csomó nyűg is vele

igazából youtube és játék amire normálisan használható

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

lac coo
HDMI vihetné a hangot , de ha bedugom akkor meg leveszi a képet a TV-ről 😊)) MS ! 😛
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.12.25. 15:34:44

Ha ilyen piperkőc vagy akkor dugd be a hdmi-t egyenesen a 7.1-es erősítőbe... 😊
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.12.25. 15:11:58
lac coo
De akkor az csak stereo .....-

Svideo kábelben benne van a 3 drót a hanghoz is. De jobban jársz ha a tv audio outputjára dugsz valamit.
lac coo
Nekem sem 😊 Gyerekek kapták ....
Csak jó lenne valahogy megoldani, ha már van, jó lenne filmet stb nézni 😊)))

De semmi kimenet nincs, a mi ősrégi TV-nken meg nincs hdmi, az AV elmegy arra ....
Tiszta gagyi, hogy semmi kimenet nincs ....

b-type
tévéről levenni a hangot? Bontott AV? Sosem volt konzolom 😞

lac coo
Van itt valaki aki ért ehhez a gyökér Xbox360-hoz? 😊
Hogy lehet ebből kivezetni a hangot, ha az AV zsínor a tv-re megy , Sehogy, ilyen gagyi ? 😊

lac coo
<#eljen>

Szabi
Steam\steamapps\common\assettocorsa\content\career\series100\start.ogv
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Nulla tenaci invia est via"

b-type
nem tartana sokból 😊

lac coo
Szarni rá, nem is rugózik 😊)

De egyszer volt haverokkal egy Wartburg alvás, plusz egy 2000-es alfa motor, meg két ülés, az volt kb ilyen...Ment mint a meszes de csúszott mindig mindenhol 😊)) Igaz az elsőkerekes volt, de ugyanazt érzem, nulla súly semmi tapadás, semmi aero 😊) Értelmesen azzal sem lehettt menni, de fun volt .

b-type
kicsit érdekes az eleje..első felfüggesztés.
pl. szvsz így ránézésre simán letörne a himba ha megpróbálna rugózni 😊