Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1 =10%
2 =20 %
...
...
9 =90 %
0 =100 %
Itt nincs nagy gond vele, de régi Lotus F1-nél ha 100 %-on van akkor hamar tönkremegy, ott csak időmérőn javasolt ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.12.26. 00:16:13
#25132:Thx! Sajnos nincs AC-hoz!(
Más:
Ez melyik pálya lehet? 4:20-tól
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem valogattam, nem foglalkoztam vele honnan loptak, konvertaltak, benne van minden aztan annyi😉
Egyelore ~150db auto van, olyan 9GByte😄
A legnagyobb resze Forza konvertnek nez ki, vagyis kivul-belul jol neznek ki, de a kinezettel amugy sincs gond, azt alapbol megoldja a progi "egyszeruen".
A file-okat normalisan elnevezgettem, de talan ha 3-4 autot megneztem kozuluk, sose volt idom tesztelni, csak toltogettem oket😄 Valszeg a nagyresze fake, egyenfizikas, gamepad-os drift/arkad stilus, nincs rendes AI beallitas, es valszeg sok van koztuk, ami meg az elozo verziokhoz keszult, nincs hang vagy egyeb anomalia.
Ez csak egy omlesztett cucc lesz, valogatas nelkul, amihez barki "hozzatolhat" olyat ami nincs benne (ad linket, leszedem, es felteszem). Majd lesz egy masik konyvtar is, ahova attolom azokat, amelyekrol jo visszajelzesek erkeztek (mukodik, hasznalhato).
Valszeg ezeknek a 90%-aval senki nem fog tobbet foglalkozni, atkonvertaltak, aztan annyi. Ha masra nem is, de tovabb modolashoz jo lesz.
Van egy fanatec Porsche kormány is most nálam, de ahhoz meg nincs pedál. ami van pedál, az meg be van ide építve fixen az asztal alá 😊))
Majd egyszer idehozom az xboxot, én is megnézném mit tud .
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Technikásabb pálya..... örült aki Monzán körbeért.
Na mindegy, tudjátok hogy szeretem ezt a progit, szal nem kell körbemagyaráznom, de ezen a videón túlzónak érzem a játékosságot.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7 | Intel Core i7 6700K | ASUS GTX 1080 Strix 8GB OC | Corsair 16GB | Logitech G27 + Thrustmaster Th8rs| Asus Xonar Essence STX II | Asus MX279H | Samsung 250Gb 850Pro
UI: monza helyett lehetne valami technikásabb pálya is
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.12.25. 18:55:59
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.12.25. 18:55:02
Szerver infók itt!
igazából youtube és játék amire normálisan használható
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.12.25. 15:34:44
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.12.25. 15:11:58
Csak jó lenne valahogy megoldani, ha már van, jó lenne filmet stb nézni 😊)))
De semmi kimenet nincs, a mi ősrégi TV-nken meg nincs hdmi, az AV elmegy arra ....
Tiszta gagyi, hogy semmi kimenet nincs ....
Hogy lehet ebből kivezetni a hangot, ha az AV zsínor a tv-re megy , Sehogy, ilyen gagyi ? 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Nulla tenaci invia est via"

De egyszer volt haverokkal egy Wartburg alvás, plusz egy 2000-es alfa motor, meg két ülés, az volt kb ilyen...Ment mint a meszes de csúszott mindig mindenhol 😊)) Igaz az elsőkerekes volt, de ugyanazt érzem, nulla súly semmi tapadás, semmi aero 😊) Értelmesen azzal sem lehettt menni, de fun volt .