Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
A random online versenyeknel azer szamold bele, hogy valszeg tudnak hasznalni TC/SC-t, vagy valodi segitsegeket, es akar meg csalatnak is az autokkal. Plusz hozzaallas es vezetesi stilus😉 Sajnos jonehany auto extrem modon is vezetheto, es az AC hiaba szim, a felhasznalok 80%-a (ugy mint a legtobb helyen), itt is a realistic/driving/arkad/NFS stilusban es hozzaallassal tolja.
Vagyis a setup valszeg csak sokadlagos segitseg lesz😉

A setupokat ide masold, az auto konyvtaran belul a palya konyvtaraba: c:\Users\TENEVED\Documents\Assetto Corsa\setups\

lac coo
dokuments/ Assetto Corsa/ Setups/ autoneve/palyaneve .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Üdv,

Sajnos nincs annyi szabadidőm, hogy hosszú órákon vagy napokon keresztül készüljek 1-1 versenyre, így csak random online pályákon megyek 1-1 versenyt.

Na most is sokszor előfordul hogy ugyan azzal az autóval állva hagynak, gondolom nekik be van állítva az adott pályára a verda. Lekaptam pár setupot én is innen, tudna valaki segíteni hova másoljam be?

Illetve van valami tipp milyen appokat érdemes használni, hogy nagyobb élvezet legyen az online versenyzés?

Köszönöm

\"Nem az a dicsőség ha jó autóval nyersz, hanem ha a gyengével is ki mersz állni.\"

Nekem nincs időm elkészíteni, de érdeklődnék mik azok a nagyon pontos adatok hozzá?

Kép van sok jó a honlapján is, légifelvétel stb.

Amikor tavaly év elején közepén sok magyar rally pálya született Rfactorhoz, akkor tervbe volt ez is, de végül nem készült el.
https://sites.google.com/site/pici91tracks/w-i-p/rabocsiring

De az kellene. Én nagyon nagyon pontos adatokat tudok hozzá adni ha kell és van kinek.
Valaki ért a pálya szerkesztéshez? Rabócsi ringet nem tudná valaki lemodellezni? Képeket tudok csatolni a pályáról.😛
Annyira azért nem, de nem egy idegbeteg autó az biztos.😊 Valamit állíthattak az 1.0 patch-el, mert a korábbi "csúszkálós" autók stabilabbak lettek.(Árkádosabb!?).
BooMiller
Következő meg az lesz hogy lesz rajta fék😊

lac coo
Stabil egy shelbi ?
Hova jut mar a vilag !? 😊)

Az új s1-es shelby-t kipróbáltam, nagyon jó, már szinte kicsit hihetetlen is mennyire stabil az a kocsi.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.12.27. 19:37:39
A setup-nál jól jött néha, tudni mi mit állít. Nem mintha lenne értelme, hisz amíg nem tudok 10-15 kört hibátlanul tempósan menni, (vagy még többet) addig felesleges bármihez is nyúlni. De mindegy is. A lényeg hogy nem használom ezentúl.
Alexease
Ehhez minek magyaritas?!?!?! <#wilting> Raadasul ez Steam-es program, amit akar naponta frissithetnek, valtozhat benne barmi.
Valóban! De miután feltettem, akkor is ugyanaz volt a hiba. Töröltem, újra tettem, Steam játékfájl ellenőrzés, ez se oldotta meg, megint újra tettem, de semmi... Nos, kiderült, hogy a magyarítás a ludas. Letöröltem. Most már jó az app. Elvileg a Dec 23 friss magyarítás volt pedig. Viszont én nem szoktam törölni a régi verziót soha semminél (autók, appok, magyarítás), kivéve ha külön nem hívják fel rá a figyelmet.. Most hogy én szúrtam-e el valamit, vagy a magyarítás és a ptracker nem komp egymással, az rejtély marad.
Első körben érdemes lenne 2.5.5-re frissítened és törölni a logot. ptracker frissítés
Agyrém! Ez az új ptracker-V2.5.0 sem működik nálam, ill már 14 Mb-osra error-ozta a Py_log file-t. Az appoknál bekapcsolva nem látszik semmi belőle az apprögzítő tűn kívül. Van valami ötletetek mi lehet az oka? Csak az Rsr live time és a Gtr master rank app van telepítve.
A Py_log-ban ezek ismétlődnek:
ptracker.py: error caught:
ptracker.py: Traceback (most recent call last):
File "apps/python/ptracker\ptracker_lib\helpers.py", line 126, in new_f
return f(*args)
File "apps/python/ptracker\ptracker.py", line 1225, in acUpdate
hotlaps.update(dt)
AttributeError: 'NoneType' object has no attribute 'update'
Thx! Tök jó lelőhelyek.
Alexé is, of kóz.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.12.27. 11:59:00
Innen például, vagy innen,de miért nem jó Alex gyűjteménye? Szerintem tökéletes.<#eljen>
lac coo
Jah...

Fenetudja, FBI, CIA, KGB körözés alatt vannak, elbujdokoltak 😊)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.12.27. 11:31:20

Úgy látom rosszul tettem fel a kérdést. 😊 Hunnan lehet tölteni Alex lelőhelyén kívül?
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.12.27. 11:30:33
lac coo
????

a pályán, mögöttük ! 😊

F1C kocsikat hol lehet követni?
Picit fölfelé nézzél. Letöltések:
Szia Alex,
Hol van ez, szabad ezekbol tolteni?
Szerintem a 3 új Cobra jó!😊 A V8 Supercasr 2011 hangja nem tetszik. A fizika sem az igazi. A McLaren M23 sem rossz.
Ezt (Holden HSV GTS 2011) is érdemes megnézni!😊
Utoljára szerkesztette: hqx, 2014.12.27. 09:05:29
Alexease
Kozben jott/kaptam 3 dolgot, ezekkel erdemes foglalkozni.

SzaboZtol kaptam V8 Supercasr 2011-et (mindket auto, osszes festes, jonak tuno beallitasok): V8_Supercars_2011_Series_v100.zip
Megjelent a 1973–1975-os McLaren M23, az is jonak tunik: 1973_McLaren_M23_Yardley_v100.zip
Es kiadtak az eredeti Shelby Cobra MOD-nak a "folytatasat" (azert eleg erdekesen toljak a hivatalos vs. MOD kapcsolatot), ami 3 ujabb Cobrat tartalmaz gyari minosegben: Cobra 427 street car, Cobra 427 Replica, Cobra 427 Competition: Shelby_Cobra_427_Competition_v100.rar

Mindegyik a Selected reszben van.

Alexease
Megneztem 2-3 mod autot, de eppen belefutottam a gyors konvertekbe😉 Kart ertuk, mert a modellek valoban tutik (jo a forras😛), es ahhoz kepest jol vannak osszerakva. Persze mar "kivulrol" is latszik (nem kell belemaszni a fizikaba es a gumiba), hogy valamelyik gyari autonak a cuccait masoltak bele (pl. jobb kormamyos autoban baloldalt ul a pilota vagy a 4 sebesseges 70 eves auto 5 sebesseges, turbos es ABS-szes😛).

De a lenyegi reszeik megvannak, mukodnek, ha lesz majd hozzaerto ember, nagyon jo cuccok lesznek hozza.
Szia, szerver oldalon van a gond, próbálok rájönni mi lehet, viszont ma még vidéken vagyok és sajnos innen nem érek el mindent.
Illetve azt nem értem, hogy ha GTR-Masters szerverrel van a gondod, akkor miért ide írsz és miért nem nekünk a megfelelő helyre?
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.12.27. 00:55:31

Alexease
Milyen verzio, lefrissittete az utolsora? Nem masoltal bele valamilyen mod-ot, ami szetturt valamit? Piszkaltal valamit vagy minden gyari?
lac coo
Értem, akkor nem tudom mi lehet ....

Ha nem jó, akkor el se kezdi tölteni. De ez végig betölt már látoma a kocsit, de ezzel az üzenettel kidob.
Sziasztok!

Irányítással kapcsolatban:

logitech formula force ex-el, a játékban alapon hagytam a ffb beállításokat és amúgy minden jó, de olyan 270 fölött autótól és pályától függetlenül el kezd hullámozni az autó hátulja, köze lehet a stability control-hoz?

lac coo
Jó a jelszó ? 😊

Szevasztok!
Kb. 3 napja vettem meg a játékot. Minden szépen feltelepült, próbáltam felmenni a GT3-Tesztfutam fun szerverére(fenti link), beírom a jelszót, mindent a leírásnak megfelelően elötte megcsináltam, be vagyok regisztrálva a GTA-Mastershez, szépen betölt, majd ezt írja ki:
Checksum failed. És ki vagyok rúgva a szerverről.
???
Tud valaki segíteni?

Adam Jonas
lvl Slightly Mad Studios

Most került bele, vagy hamarosan.
Alexease
Lambok es egyeb osszkerekes MOD autok vannak, csak az engine nem tudja az osszkerekes dolgot😊
Tud valaki mukodo 4kerekmeghajtasu modot? Lambo lenne idealis 😊
Áááá 5-6. körben megint megfájdult a lábam, pedig addig elég jól feltartottam Sipos Attilát<#buck> Alig tudtam végigmenni a 10 kört.<#boxer>
Viszont egyszerű lenne a recept az autókhoz. Sokkal hamarabb kell fékezni, mint egy GT3-as autóval, ill. mivel nem forognak úgy, azt hiszitek lassan mentek, pedig 200 fölött szaladtok mindenhol.😊 Utolsó körben 3 autó mellett mentem el, szanaszét álltak a pályán.<#vigyor>
Alexease
Eleg jol osszehangoltak a Ferrari F40-et es a RUF-ot😉

Alexease
Ehhez az autohoz, es meg jonehanyhoz, kellene mar egy normalis kuplung modell, mert igy elegge hasznalhatatlan. Hiaba allitgatom a pedalt, igazabol csak ki-be kapcsolo, nem szamol semmit. A fektavok es a visszavaltasok eleg esetlegesek😄 Plusz, jo nagy kerek elfordulast adtak neki, es ahogy minimalisan tulforditom (a kormanyon nem 20 fok hanem 25😛), azonnal driftelni akar😉
Alexease
Mi a gond vele?😊
😄 Menet közben Én észre sem vettem.
lac coo
Kunos megmondta mar : nyomni kell neki, nem allva figurazni 😊)

Kicsit bugos a cucc!😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
RUF CTR Yellowbird vs Ferrari F40 FunRace!!

A versenyek péntek és szombat este ~20:00 körül kezdődnek, a részvétel nyílt, de mindenkitől elvárjuk a fair és korrekt hozzáállást a pályán és a versenytársak tiszteletét! Bővebb infók itt, gyertek! <#wink>
AC FunRace - RUF vs F40

Kösz!😊 Mindig elfeletkezem róla!😄 Sokszor ezért megyek rosszabb időt.
Alexease
Es ez messze nem teljes lista, csak immel-ammal gyujtogettem, egy ido utan se kedvem se idom nem volt mar hozza😉
Koszi, az a cucc mar benne van a kivalogatott reszben😉 Elvileg az elso igenyes MOD volt ami korabban megjelent. Neha azert kicsit kar, hogy ilyen mennyisegu jo es gyari tartalom van, mert sok jo anyag kihasznalatlanul marad:/
Köszönjük. Ez nagyon jó, hogy össze vannak gyűjtve az autók egy oldalra. Én is ajánlok egyet. Szerintem nagyon jól sikerült. FC2 2014.1.0.
http://www.racedepartment.com/downloads/fc2-2014.4653/
Alexease
A banner ala betoltam a LETOLTESEK reszt.

A CARS SELECTED reszben vannak a kiprobalt es mukodo autok, a MIXED-ben azok, amelyek kerdesesek. Ebben a korabban ossze-vissza letoltok autok vannak, amelyek nagy reszet NEM probaltam. Ahogy mar korabban irtam, a legnagyobb reszuk valszeg FORZA es egyeb konvert, base/gazos/gagyi/rossz fizikaval, hianyzo dolgokkal (anim, pilota, AI, hangok).

A nagy kozos felmasolgatas halott ugy, de ha valaki kiprobal vagy talal valami hasznalhatot kuztuk (vagy barhol a net-en), es az jonak es hasznalhatonak bizonyul, megeri vele foglalkozni, akkor atrakom a SELECTED reszbe.

De johetnek a nem tul jo kicsit hasznalhatatlan cuccok is, azok bekerulhetnek a MIXED gyujtobe, ha masra nem, modding alapnak jo lesz😉 Talan egyszer lesz itt is valaki vagy kissebb csapat, ami rendberakosgat nehany autot, es sajat "koddal" atkerulhet a hasznalhato reszbe (pl.: ACHG_1993_Lancia_Delta_Integrale_Evo_II_v100 😛).
lac coo
Photomod-ban hogy lehet élesre állítani a kamerát? Eddig jobb klikkel ment, most nem tudom ...