42876

banner
  • macleody
    Na ezt kipróbálom a lagunával. Csak nincs a környéken olyan széles út :)
  • bardocz
    Kb egyenesen megy, ezzel nem kerül ki egy kiugró kisovodást
  • lac coo
    Árkád autó : :)))

• Solt
    Sokkal több időm nincs, ezért csak tömören...

A DCS más kategória... akár több száz egység, több száz négyzetkilométer, hatalmas látótáv, ballisztika, fedélzeti rendszerek, repülési modell, anyám kínja. Az AC ahhoz képest számítások terén a kanyarban sincs... Egy "csőben" játszódó autószimulátornál azért bele kéne férnie a jelenleginél komplexebb számításoknak is FPS gond nélkül, lásd iRacing. ( sajnos rég játszottam vele, de tudtommal ott nincsenek FPS gondok, igaz nem is néz ki ilyen jól )

Mint ahogy már írtam, személy szerint annak örülnék, ha minél komplexebb lenne a játék, de természetesen úgy, hogy közben ez ne menjen mondjuk az AI (a mostani teljesítmény növelés szerintem az AI butításából is van), vagy az online versenyek rovására, ne legyen diavetítés a komplexebb számítások miatt. (nem tudom most mi a helyzet multiban, megoldódott-e az FPS gond)

Más CPU igényes játékok fejlesztői már rácsaptak a DX12-re, (pl ArmA3) remélem idővel Kunos is megteszi, mert ezzel az ő dolga is könnyebb lenne egyrészről. (másrészről nehezebb, de talán az nem okozna gondot neki)

Kicsit elbeszéltünk egymás mellett, kicsit ment az egó csörte, de azért örülök, hogy végül normális keretekbe terelődött a párbeszéd. Az építő jellegű vitákat én nagyon szeretem, de azt már kevésbé, amikor elfajul! :) Részemről béke... ;)
  • bardocz
    Telefonon addig eljutok, hogy ki tudok választani egy dashboardt, meg a gépen mondja a női hang, hogy összetörtem, de a dashboard már nem megy a telefonon, nem tudja megnyitni valamiért. Tűzfalat beállítottam neki.

edit: wp-ről van szó nálam.
    Utoljára szerkesztette: bardocz, 2015.03.27. 18:27:42
  • lac coo

• goldboy
    TCR
    Ficza Feri volt a leggyorsabb a második edzésen!
    Lesz youtube közvetítés is:
  • bardocz
    Azt írja, hogy igen, megér egy próbát.
  • goldboy
  • lac coo
    Szerintem megy, itt nem kell semmi app a telefonra, a pc sugarozza ki, csak az ip t kell beirni a telefon bongeszojebe ....
    Ha jol emlekszem .
  • goldboy
    Én még nem ástam bele magam, de itt a fórumon láttam Windows Phone-os kérdéseket:
    assetocorsa.net
  • Adam Jonas
    Jól értelmeztem, hogy Windows Phone-on is működik a Dashboard?
  • lac coo
    Jah, ezt vagom , ismerem .
  • szaboz80
    A srác nagyon ügyes... Úgy 3-4 éve volt szerencsém személyesen is megismerni :)
  • goldboy
    Nem gyári, de vannak itt jópofa dolgok:
    simracing-tools.de
  • Kommy
    valakinek van valami leírása az új büntetési rendszerről, hogy hogyan működik, módosítható e, meg hasonlók.
  • lac coo
    Nyilván csak mondtam egy számot, de olyan sokszor azért nem megy pirosba ....
    Én keményen szeretem :)))
  • bardocz
    Ha a maradék 99%-ban normális, akkor nem is kell mit állítani.
  • bardocz
    Leobodnar kormányra kell. Kár hogy az árából már majdnem autót kapni :D
  • lac coo
    Jó de ez összességében elenyésző idő, ezt lenyelem, de a maradék 99 %-ban meg inkább legyen normális :)))
  • bardocz
    Azt a minimumot lehet megnézem majd, gőzöm sincs azt mire kéne állítanom. Mondjuk az nem feltétlenül hátrány, hogy ha elengedem a kormányt egyenesben, akkor nem kezd el rángatózni.
  • lac coo
    Értem én ,de ezt a clipping akármi appot néztem mikor kijött, hát hogy minden megmaradjon ,ne fogyjon el a szusz olyan langyosbuzira állította, hogy az élvezhetetlen volt nekem :)))
  • Tomsteel
    Ezzel össze is foglaltad a lényeget. :)
    Minimális erő is fontos lehet, a linkben szereplő program végigpróbálja a kormány erő-elmozdulás értékeket 2% lépcsőkkel, ebből érdemes egy grafikont csinálni. Ezen látszani fog, hogy mekkora FFB értéktől kezdve bírja egyáltalán megmozdítani a motor a kormányt. (clipping miatt pedig fontos nézni, hogy mennyire lineáris a görbe)
  • bardocz
    Nekem is max közelében van asszem, már rég állítottam, de gyors kanyarokban érezni, hogy nincs több benne, beáll egy konstans erőre, és semmi sem jön át az útból.
  • Tomsteel
    Kormányfüggő a dolog jelentősége, G25-nél én is maxon mentem, T300RS-nél nagyon jól jött ez a méregetés.
    Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2015.03.26. 23:22:36
  • bardocz
    Pont ezért nem veszel észre semmi különöset! :)
  • lac coo
    Értem én a jelenséget, de ez engem nem zavar, semmi különöset nem veszek észre :))
    nálam maxon van azt jóvan :)))
  • bardocz
    Remélem lesz megint flame a clippingről
  • Tomsteel
    NAGYON fontos kötelező olvasmány a helyes FFB értékek beállítása érdekében.
  • b-type
    tényleg az AC-ban be lehet kapcsolni a vért?
    ...
    nemdesz@r
  • BooMiller
    Gyenge, nem is látszik a 3D-s fű:)))
  • b-type
    árkád vagy sem qva jó a grafikája..
  • BooMiller
  • macleody
    Micsoda egy árkád fos, ilyet egy autó nem csinál :D
  • BooMiller
  • b-type
    jöhet az is elfér, rF-ben mindig azt a hangot hajtottam elsőként, ...amit aztán sztem a legkevesebbet hallottam :D
    egy jó köszörülés és alapjárat wav. :)
    Az sokba nem kerül.
  • lac coo
    számomra érthetetlen, hogy miért nem kell beindítanom egy autót egy játékban, az csak úgy valaki mindig beindítja nekem előre :)))
  • b-type
    A hangulat jó az jöhet, a kormány mondjuk nekem ki van kapcsolva,..ezek jó dolgok. de ha azt mondom hogy áldozni kell a futás oltárán akkor még mindig a vetített fényszóró-t kérném, nekem még a kuplungos rajt sem kell, nincs jelentősége. A rajt utáni másodperc a kemény, maga a rajt pillanata csak arról szól hogy kiugrasz, vagy nem. A rajt utáni első másodperc fontossága semmit nem csorbul.
    ...szivem szerint kérném még a GTA részletezését, mert kicsit elnagyoltnak tűnik nekem..
  • lac coo
    Egy pár órát elvoltam azzal is, kerestem valami titkos kapcsolót ( mikor már előtte is két napot kerestem az első titkos kapcsolót...), de semmi...
    most mi a fenét kell még bekapcsolni, hogy beinduljon :)))

De amúgy jópofa dolog volt nekem tetszett !!!
  • b-type
    tényleg :D az is volt..