Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Pálya részt nem csinálsz?
Adj jelszót feltolok én jó pár pályát 😊)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.12.31. 13:36:25

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Sebring használható, rF pálya, az alapból is jól néz ki, ez még kicsit barkács, villog a betonon a detail, és nincs tv-kamera, de amúgy teljesen jó .

lac coo
Persze, azóta sokkal jobb lett, ég és föld....
Az idétlen pattogás is szép lassan szinte teljesen megszűnt .

Köszi! Megnézem,h milyen....remélem jó.
Alexease
MIXED: BMW_2002_Turbo.zip (valami turbo, normal, hillclimb) 😊
Tőlem szedhetitek: SEBRING
Adam Jonas
Csak nekem tűnik úgy videó alapján, vagy tényleg elment ennyire jó irányba a felfüggesztésmodell az RC1.0 óta?

Te lementetted a pályát? Olvastam a fórumot telefonon, mire bekapcsoltam a gépet, törölték a linket. :/
Alexease
Elvileg a kovetkezo evnek arrol kellene szolnia, hogy valoban normalis jatekot farag ebbol😉 Ebben a evben az volt a cel, hogy megjelenjen, mukodjon minden funkcio es tartalom, immel-ammal, ugy-ahogy😄

Most jo nagy elonye van a tobbiekhez (rF2, R3E, CARS) kepest (szep a render, jo a fizika, nepszeruek a gyari tartalmak, lenyegeben uralja a kovert/moddig piacot), de ezt meg is kell tartani, es nem megvarni, amig belefasulnak az emberek a hianyossagokba es a hibakba, minnel szelesebb korben kiszolgalni oket (arkados es szimes kor, a tartalomgyujtogetok, a pickup-funrace "bajnokok", es persze a komolyabb bajnoksagok).

Lenyegeben minden meg van eleg jol alapozva, csak jelenleg elegge barkacs es erosen drotozott a rendszer. De a lenyeg, hogy az alap jo, erre tud epitkezni. Persze nem fog/tud raszanni fel evet egy-egy problema megoldasara (pl. normais AI, GUI vagy onboard lehetosegek), de majd foyamataban mindegyiken farigcsal 1-1 hetet, lesz valtozas es fejlodes, lesz mit tesztelni, nem feneklik meg a dolog.

Nem eri meg csak egy dologra koncentralni es azzal foglalkozni, mert eleg szeles a celkozonseg, mindenkit mas erdekel.
Adam Jonas
Csak addig minek, amíg nem tud 4 kerékmeghajtást kezelni a program, meg murvát sem?

Ilyen is kéne:
lac coo
az a getreal AI, multiban is így megy ez ! 😊)

b-type
Ez igaz, az AI egyenlőre csak nyomokban jó, de leginkább maximum csak elviselhető. Van mit dolgozni.
...
Még a legjobb AI-val rendelkező progiban is vannak hibák....pl. hajnalban mentem egy futamot, ahol felvezető köröm végére kaptam egy kék zászlót, oké elengedtem az AI-t ...aki azon nyomban be is hajtott a pit-be.
Jó semmi gubanc, bitje joga, de amikor már elkezdtem a gyors köröm, és a pit-ből kihajtó AI beáll elém és bszik félreállni.... Majd betámad a harmadik kanyarban...na az úgy elkeserített.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Azta! Pont múltkor kerestem.😊)
Gadfly13
LoL. Ezek szerint van egy másik fiókom is. (újra tettem a wint és csak úgy bejelentkeztem <#circling>)
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.12.31. 10:25:41

simraceseries.com

@cstibikeee
Köszi az infókat! <#eljen>
lac coo
AI-ban minden agyonveri AC-t, még NFS is 😊
Attól még kell a halálnak a jelenlegi R3E ....

Amiben a R3E agyonveri az AC-t, az az AI. Jó lenne, ha offline is lennének élvezetes ellenfelek.

lac coo
Nofene, csak piszkálja az AI-t is ! :

New formulas for AI seem very promising.Races are much more entertaining.. big improvement on avoiding ramming players during braking.

Jó dögök a GT1-es gépek. Annyi, hogy a McLaren-nek nem működik a visszapillantója...

Más: A mixedben van egy Kutch és a Radical. Mindegyik a maga nemében egy jó kis gépezet. Ha esetleg valaki a Radical template-vel találkozik ossza meg kérem! Vagy ha valaki megcsinálja, úgyis jó
b-type
sem bent sem kint.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Nincs 😊

Kicsit elmaradtam a játék terén...eső van már bent ???
lac coo

lac coo
Ezt nem tudom, a diplomácia az ő dolguk, de engem is meglepett, hogy ott láttam a múltkori nagy összeborulás után ...😊
A szövegkörnyezetet nagyon nem olvastam, nem lehet hogy magára a bünti rendszerre mondta , hogy LOL ?
mondjuk nem, mert AC-ban is az van 😊))

( amúgy tényleg LOL, ha ilyen lesz kontrollerrel konzolon, az elég érdekes lesz ...😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.12.31. 08:08:07

b-type
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A hátsókerekeseket szvsz tök felesleges áttenni, lelkiismeretesen kipróbáltam ezt a Toyota GTO-t Mores-n, beletettem 25 kört, aztán inkább kivágtam, és a Civic-l próbáltam a Lester pályát.
most 29giga az rF2 könyvtár, mindjárt kidobálom az összes hátsóhajtású verdát, és inkább várok az olyan értelmes cuccokra mint a Seat, és a Suzuki.

Kipróbáltam az újabb verziójú '77-s ETCC Jaguar-t...alakul, de még mindig korai verzió.
Aztán felpedáloztam a V8supercar-s Ford-l Pikes Peak-re...az mindig öröm (csak a TC-t mi a rákomnak tették bele nem értem)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
MIXED: Hyundai_Genesis_Coupe_KSF_v098.zip
macleody
Kipróbáltam most pár GT1-es meg GT500-as autót. A Porsche 911 GT1 nagyon jó lett szerintem. Most mentem először a Volvo truck-val. Bathurst-on nagyon disznó a gép 😊
Alexease
Azert ez nem teljesen korrekt dolog. Az most mindegy milyen a program, az is hogy nincs kesz, de ezt hivatalos csatornan (OK, sajat twitter, de ilyen szinten azert megis hivatalos) nem kellene eroltetni. Nem csodalkoznek, ha az SMS "hivatalosan" megemlitene neki...
Azert az SMS (SimBin) es Bell az utobbi tizenevben eleg sokat le tett az asztalra, bizonyos mertekig neki is koszonheto az ilyen szintu szimulatorozas es modding beindulasa.

Kunos meg mindig ment a divat es a tobbiek utan, az elejen az LFS, Racer, aztan rF1 es iR, es a mostani nagy sikerenek egy nagyreszet a modding hozta meg, mindenki atallt, es boldog boldogtalan orrba-szajba konvertal mindent mindenhonnan.
Kozben meg a nextgen szimularora tele van egbekiallto hianyossagokkal es hiabakkal.

Nincs gondom Kunossal, ezer eve "ismerem", de azert lehetne annyi esze, hogy ilyeket nem csinal.
Alexease
Ha jol lattam, azert nem tetszett neki, hogy az emberek nem rajonganak ezert a gagyiert. Nem tudom mit vart?! Bereklamoz es kiad PC-re egy elegge vart szimet, es egy ilyen gagyi arkados rendszerre tolja ki. OK, legyen benne ilyen is, mert szelesebb celkozonseg lett megcelozva, oket is ki kell szolgalni vagy le kell vedeni. De egfy teljesen uj rendszernel, illett volna tobb es komolyabb megoldasokat is beepiteni, valaszthatova tenni, konfigolni stb.
macleody
Na ebből is látszik mennyit nézem a tv-t.
Met
Már nagyon régóta ez megy 😞

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

lac coo
Kommentált egy videót Kunos twitteren, röviden : LOL ! 😊)

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.12.30. 22:39:38

Mi kipróbáltuk. Kb ugyanazt tudja a 4 autó, csak a Lexusnak (ha jól emlékszem a márkára) a többiekhez képest nagyobb a tapadása...

Mondjuk mindegyike művészet megforgatni 😊

Viszont a mixed-ben van 3 db LeMans-i GT1 autó. Egy-két hibától eltekintve nagyon ott vannak.
Na meg a közeljövőben várható valami új dolog a mostani 5mp-es bünti helyett. Stefano dolgozik rajta. https://twitter.com/KunosStefano/with_replies
macleody
Beszarok gyerekek. A Pusztító megy a tv-ben és ki vannak vágva az erőszakos jelenetek. Hát hova jutottunk. lol
bardocz
Nincsen senki, aki átrakná használható szinten?
lac coo
Az se rossz 😊

lac coo
Engem egyik sem zavar, megvettem mindet, jogomban áll ott használni ahol akarom ! 😄DD

b-type
elsőkerekeseket átrakhatnák annak még örülnék is, meg akár a pályákat is engem spec. az sem zavar.

Alexease
En meg a legelejen, az osszes AC palyat kicsomagoltam es visszamentettem rF2 formatumra, meglegyen arra az esetre, ha esetleg kesobb kodolnak😉 De hat nem😊
Én arra inkább január végét mondanám.
Alexease
En kicsit azt sajnalom, hogy az rF2 modding annyira leallt, hogy senki nem hasznalja ki a szkennelt AC palyakat, es ezt a kismillio jofajta gyari es modolt automodelt;DDDDDD
Alexease
Ezert is mentek le mindent, amit talalok😉 Lehet hogy ezek a gyors konvertek alapbol nem jok, hibasak vagy csak nem sok kozuk van az igazihoz, de elobb utobb osszejon beloluk 1-1 sorozatnyira valo, es ha lesz egy hozzaerto, ossze tudja oket hangolni😉 A modellek jo, kullemre mukodnek, a render es a forrasok miatt szerencsere jol is neznek ki.

Amugy a mixed reszben van mar 4 GT500-as SGT cucc (Honda, Toyota, Lexus, Nissan). Nem prbaltam oket, de ha valaki arra vagyik vagy azzal szeretne online futamokat inditani, egy kisebb hozzaerto fizikai piszkalassal ossze lehet beloluk rakni valami hasznalhatot😊
lac coo
spanyol festésű kipáskisfiat ...? 😛

110%,h spanyol dologgal kapcsolatos bejelentés lesz. A Circuit de Catalunya biztos. Sztem lehetséges,h jön a Seat licence és még esetleg a Jerez vagy a Jarama pálya scan.
lac coo
Online talán jó a BMW mellé, az egyenlőség jegyében ...😊

Alexease
Akkor valszeg azert toroltek😉 En csak leszedtem, feltettem, aztan ennyi. Ki sem probaltam, annyira mar nem erdekelt😛
lac coo
íRTA IS, HOGY EGYELŐRE CSAK KÍVÁNCSI VOLT ÁT TUDJA-E RAKNI A MODELLT ÉS HOGY BÍRJA-E A JÁTÉK .
De jött 5 percen belül valami csicskastréber, hogy nem szép dolog egy el sem készült játékból lopni .... 😄D

Alexease
Ezek a konvert autok nagyresze ugy keszul, hogy a innen-onnan "beszerzett" modelt shaderezik, exportaljak, es atmasolnak egy hasonlo, jobb esetben gyari, rosszabb esetben mar mod auto szerkesztheto cuccat es annyi😉 A jobbaknal azert belenyulnak itt-ott, sokminden egyszeruen es egyertelmuen atirhato. De a komolyabb vagy reszletesebb dolgok (gumi, karakterisztika, felfuggesztes, inercia, aero es hasonlok) ugy aradnak, a legtobbszor "autoigegenek"😊