42876

banner
  • SimaSuna #28734
    nincs meg a dlc, így sajnos nem tudok indulni, pedig a Porschét nagyon élveztem..
  • szaboz80
    RC-HU AC2 teszt #1 LINK
  • SimaSuna #28732
    szervert nem találtam...
  • b-type
    tegnap posztolta az ACO, el is kezdtem lehúzogatni az LMP1-2 autókat...kedvet kaptam :)
    szerk: ja lemaradt a kép :D

Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.03.29. 16:28:02
  • lac coo
    szervezzetek valami 1 órás versenyt, hátha .... :P
    Gt vagy valami könnyebb, valami egyszerűbb pályán spa, monza ....
  • Gadfly13
    Írjatok pár kombó 5letet h azokból tudjunk csemegézni.
  • lac coo
    Nagyon behalt megint ez a fun ! :9

mindig belevetődnek a ligaszervezők, aztán utána elfogy a lelkesedés :)))
  • szaboz80
    Zoci Racing és Barcalaci84:

Köszönöm a segítőkész szándékot! Hogy ne kelljen már pályát osztogatni, hagyjuk. Ez most egy tesztverseny, az éles bajnokságban nincs benne. Most kizárólag a Lambó és a Porsche köridejeire vagyunk kíváncsiak, hogy beférnek-e a többi közé. A Chevy - eddigi tapasztalatok szerint - teljesen partiban van a BMW és Merci között. Azt ugye mások is használják éles futamokon és végignéztem a futott időket. Eddig - sajnos - a Porsche egy kicsit (ca. 1 sec) erősnek néz ki :( Remélem, holnap sok induló lesz (és egy hét múlva is) és akkor átfogóbb képet kapunk. Aztán, a hó közepén indul a mandula, legalább 5 autóval...
  • barcalaci84
    ugye nem a Thigo Lima féle Hungaroringról van szó?az alkalmatlan versenyzésre szerintem...ott a másik a codemasterses...
  • lac coo
    Ilyesmi autó mikóleszmá ? :)

• SimaSuna #28724
    van olyan hungaroringem, amin nem fehér a rázókő..érdekel?
  • goldboy
    OFF
    Fanatec góré mondja:
    We are actually looking into the option to move production to Europe. It is much more attractive now and perhaps a good Option for our high-end models.
  • lac coo
    Real félautomata autónál mi történik ha állóra fékeződik a hajtott kerék ,

Lefullad a motor, vagy ilyen a kuplung magától belenyúl ?
  • szaboz80

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Az első RC-HU szervezésű Assetto Corsa bajnokság véget ért. Természetesen, már a következő megmérettetésre gondolunk. Ezen alkalomból a gyári GT3 osztály mellé - egyenlőre a tesztfutamok erejéig - 3 további gyártó csatlakozik. A két tesztverseny a Hungaroringen és Pace Parkban kerül lebonyolításra, melyen 7 gyártó 7 modellje mutatkozik be.

További információk és letöltések: ITT
    Minden felkészülési mért kört, minél több autóval szívesen veszünk és köszönjük!
  • lac coo
    Mentem két 22 körös versenyt Spában, jobb híján AI ellen ugye, ami feltűnt szerintem AI-nak nem kopik a gumi ...
    viszont eszméletlen jó teletankal, 90 %-os pályatapadással elkezdeni a versenyt, nem gyerekjáték ! :))

Ez a 20 perces fun, ez nem is autóverseny :)))
  • b-type
    Én megnéztem mikor kijött, Nordschleife-n elkezdtem vele egy kört, de aztán kiléptem meg kitöröltem...nem annyira rossz, de nem is annyira jó.
  • lac coo
    Megnézem, de gyári tuti jobb lesz :))

szerk.: mégsem bézem meg videó alapján már nem érdekel :)))
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.03.29. 11:47:24
  • Krunky
  • Szabi #28716

dl
  • goldboy
    Lac coo?
  • SimaSuna #28714
    SP mod valami katasztrófa..
    A többit nem próbáltam..

Viszont a Porsche 997 GT3-al hegyi felfutásban Trento Bondone-n nem volt túl rossz :)
  • Szabi #28713
    egész hangulatosak ezek a Forza konvertek, csak az a 10eurós ár a lopott modellekért erős túlzásnak tűnik :DD
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.03.29. 09:10:16
  • Szabi #28712
    jé, boxutcába Norbi módpályán modautóval száguldozik :D
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.03.29. 08:48:47
  • lac coo
    Az ékszíjasok mind ilyenek kis erőnél szerintem, elég nagy alap ellenállása van a megfeszített szíj miatt ....
  • Tomsteel

Így néz ki nálam a G25 100%-on

T300RS 15% alatt meg se mozdul és nagyon ellaposodik felül is, csalódás az a kormány ha pusztán a direktségét nézzük.
    Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2015.03.29. 01:07:04
  • lac coo
    Igen , azzal el leszel egy pár hétig :))
  • barcalaci84
    azt hiszem ilyen jó ütemben még sose vásároltam semmit:)
    a clubsport v1 pedal már jól mutat a cockpiten, márcsak használnom kéne megtanulni...:)
  • Tomsteel
    Az ezres értékek az "erő", írja is, hogy 100-zal osztani kell, tehát nálad fordítva van. Próbáld ki és meglátod, hogy más lesz az összkép.
  • b-type
    Megtalálhatnád a PTsims WTCC cuccot :)
  • Jackal
    A grafikon teljes, csak vonatkoztass el a százalékoktól, a vízszintes 51 a max erő.
    Játékban most 2-re állítottam a minimum force-ot, doksiban az volt a leírás, hogy monza egyenesben ha már érzem a legapróbb kis útgyenetlkenségeket akkor jó.
    Van némi tapadási súrlódása a csapágyaknak, az enyém ennyit tud.
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.03.28. 19:11:04
  • Szabbi97
    Találtam ezt-azt! :)

Cuccok
  • Tomsteel
    Vízszintes tengelynek kellene mutatnia az erő nagyságát 100-zal osztva az értékeket, függőleges tengely pedig a DeltaX (elmozdulás).

Itt is látszik már, hogy bal alulra meredeken bezuhannak, kivéve a 100%, viszont a történet eleje nem látszik, ami nagyon fontos lenne ahhoz, hogy beállítsd azt a minimum erő értéket a játékban, ahonnan kezdje adagolni a pici erőhatásokat, mert ez alatt az érték alatt meg sem bírja mozdítani a kormányt a motor.
  • gordon 24
    Köszi! :-)
  • Jackal
    UI: az első oszlop se kell, mert később azt a vonalat is kitöröltem a diagramból
  • bardocz
    Próbáltam valami hasonlót, eddig excelt használtam csak, abba menne, ennél bonyolultabbakat is kellett csinálnom, de ebbe a programban valamiért nem csinálja amit akarok :D
  • Jackal
    Tudom, csak vagizni akartam :)
    AC-ben lehúzva a gaint 80%-ra, ahogy a klipping app ajánlotta, nagyon punnyadék lett a kormány, Sztem ezt kunosék direkt lőtték úgy be hogy az erősség meglegyen egy g27 vagy dfgt-n is és inkább néha fogjon plafont a teteje.
    Diagram:
    Az 5 oszlopból csak az első meg az utolsó vagy utolsó előtti kell(többit kitörölheted oszlopostól), kiijelölöd fejlécestől, insert chart és megcsinálja, next next close után. Libreofficeban legalábbis.

Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.03.28. 17:43:10
  • goldboy
    Mai halálos baleset a Nordon
  • sutee89
    Én az FF1 2015-öt próbálgatom mostanában, szerintem menő. A fórumban le van írva, hogy 1.1-es AC-vel hogy kell elindítani. Javítás várható hamarosan...
    Utoljára szerkesztette: sutee89, 2015.03.28. 16:28:14
  • bardocz
    Ebből kb bármelyiket. Megpróbáltam openofficeban csinálni diagramot, de nem megy :DD
  • gordon 24
    Nem tudtok valami jó f1- modot ami működik a dream packes új frissítésekkel?

Köszi!