Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adj jelszót feltolok én jó pár pályát 😊)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.12.31. 13:36:25
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az idétlen pattogás is szép lassan szinte teljesen megszűnt .
Most jo nagy elonye van a tobbiekhez (rF2, R3E, CARS) kepest (szep a render, jo a fizika, nepszeruek a gyari tartalmak, lenyegeben uralja a kovert/moddig piacot), de ezt meg is kell tartani, es nem megvarni, amig belefasulnak az emberek a hianyossagokba es a hibakba, minnel szelesebb korben kiszolgalni oket (arkados es szimes kor, a tartalomgyujtogetok, a pickup-funrace "bajnokok", es persze a komolyabb bajnoksagok).
Lenyegeben minden meg van eleg jol alapozva, csak jelenleg elegge barkacs es erosen drotozott a rendszer. De a lenyeg, hogy az alap jo, erre tud epitkezni. Persze nem fog/tud raszanni fel evet egy-egy problema megoldasara (pl. normais AI, GUI vagy onboard lehetosegek), de majd foyamataban mindegyiken farigcsal 1-1 hetet, lesz valtozas es fejlodes, lesz mit tesztelni, nem feneklik meg a dolog.
Nem eri meg csak egy dologra koncentralni es azzal foglalkozni, mert eleg szeles a celkozonseg, mindenkit mas erdekel.
...
Még a legjobb AI-val rendelkező progiban is vannak hibák....pl. hajnalban mentem egy futamot, ahol felvezető köröm végére kaptam egy kék zászlót, oké elengedtem az AI-t ...aki azon nyomban be is hajtott a pit-be.
Jó semmi gubanc, bitje joga, de amikor már elkezdtem a gyors köröm, és a pit-ből kihajtó AI beáll elém és bszik félreállni.... Majd betámad a harmadik kanyarban...na az úgy elkeserített.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.12.31. 10:25:41
simraceseries.com
Köszi az infókat! <#eljen>#eljen>
Attól még kell a halálnak a jelenlegi R3E ....
New formulas for AI seem very promising.Races are much more entertaining.. big improvement on avoiding ramming players during braking.
Más: A mixedben van egy Kutch és a Radical. Mindegyik a maga nemében egy jó kis gépezet. Ha esetleg valaki a Radical template-vel találkozik ossza meg kérem! Vagy ha valaki megcsinálja, úgyis jó
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A szövegkörnyezetet nagyon nem olvastam, nem lehet hogy magára a bünti rendszerre mondta , hogy LOL ?
mondjuk nem, mert AC-ban is az van 😊))
( amúgy tényleg LOL, ha ilyen lesz kontrollerrel konzolon, az elég érdekes lesz ...😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.12.31. 08:08:07
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
most 29giga az rF2 könyvtár, mindjárt kidobálom az összes hátsóhajtású verdát, és inkább várok az olyan értelmes cuccokra mint a Seat, és a Suzuki.
Kipróbáltam az újabb verziójú '77-s ETCC Jaguar-t...alakul, de még mindig korai verzió.
Aztán felpedáloztam a V8supercar-s Ford-l Pikes Peak-re...az mindig öröm (csak a TC-t mi a rákomnak tették bele nem értem)
Azert az SMS (SimBin) es Bell az utobbi tizenevben eleg sokat le tett az asztalra, bizonyos mertekig neki is koszonheto az ilyen szintu szimulatorozas es modding beindulasa.
Kunos meg mindig ment a divat es a tobbiek utan, az elejen az LFS, Racer, aztan rF1 es iR, es a mostani nagy sikerenek egy nagyreszet a modding hozta meg, mindenki atallt, es boldog boldogtalan orrba-szajba konvertal mindent mindenhonnan.
Kozben meg a nextgen szimularora tele van egbekiallto hianyossagokkal es hiabakkal.
Nincs gondom Kunossal, ezer eve "ismerem", de azert lehetne annyi esze, hogy ilyeket nem csinal.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.12.30. 22:39:38
Mondjuk mindegyike művészet megforgatni 😊
Viszont a mixed-ben van 3 db LeMans-i GT1 autó. Egy-két hibától eltekintve nagyon ott vannak.
Amugy a mixed reszben van mar 4 GT500-as SGT cucc (Honda, Toyota, Lexus, Nissan). Nem prbaltam oket, de ha valaki arra vagyik vagy azzal szeretne online futamokat inditani, egy kisebb hozzaerto fizikai piszkalassal ossze lehet beloluk rakni valami hasznalhatot😊
De jött 5 percen belül valami csicskastréber, hogy nem szép dolog egy el sem készült játékból lopni .... 😄D