Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
az utolós NFS-ben is volt bőven ferka és lambo

de a forzákba is van bőven ferka és lambo

illetve a The Crew-ba is van Ferka (458 spec, 458 gt2, laferrari) meg Lambo (murci, murci sv, murci r-gt, miura, jota svr, aventador, superlaggera, super trofeo)

"Nulla tenaci invia est via"

A való életben is ott van igazából a Lamborghini tábla.
Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2014.12.31. 16:04:20
Adam Jonas
Mert az EA-nek most is van Ferka/Lambo licensze? 😄DDD (őszintén szólva, lassan 6 éve nem játszottam egyik NFS játékkal sem 😄 )

bardocz
Szerintem nem menne tőle a multi...<#idiota>
lac coo
A rádiót amúgy nem lehet visszakérni bele ? 😛

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Igen, jó pár autót én is ki tudnék válogatni, ha cserébe jönne más egyéb hasznos dolog.
De hát ez van, még mindig úgy érzem, hogy a várakozásomhoz képest többszörösen felülmúlták önmagukat .

Alexease
Azt hogy elbarmoltak:/ Megvettem😄 Csinaltak egy marhajo programot, egy irtozat szar autokezelessel, belenyulkalas nelkul. Ha csak nehany dolgot at lehetett volna iralni, jo jatek lehetett volna. De ugy csak az elso harmada volt (kompromisszummal) hasznalhato, aztan kuka:/
Alexease
Azert en jobban orultem volna negyed ennyi tartalomnak, de korrektul es normalisan osszerakott es beepitett dolgokkal😊

Pl. ha mar Ferrari, akkor alap lett volna a normalis manettio (menetdinamika kapcsolo), a felfuggesztes allitas, sok autonal az ABS/TC/SC/ ED es egyeb lehetosegek, rendes mukodo onboard kijelzesek; sot, ha mar sok az utcai es a luxus cuccok, poen lett volna es nem sok munka, amilyik autoban van alapbol, normalis GPS kepernyo kijelzessel😉

De ezek a CTRL-bill ABS/TC leptetos allitgatasok, aminek semmi koze nincs az igazihoz, es meg haszalhatatlan is, eleg gagyi megoldasok😊
Mert elhiszem nekik hogy jo a cucc, az most mindegy, hogy otthon ulo modderek csinaljak az autokat (😛), de ha lenne egy utcai Ferrariban normalis CT/Sport/RACE/CTS vagy mittudom en mi fix kapcsolgatos lehetoseg, azert szivesebben tesztelne az ember es meg ertelme is lenne.
Szabi
mint pl. az EA és az Ivory Tower ? 😄

lac coo
Kapott az SMS nem is pár autót, kb az összes Ferkát, hát...a világ legrosszabb játékát sikerült kihozniuk ! 😊)

Adam Jonas
Bekaphatja mind a Ferka, mind a Lambo, hogy csak az olaszoknak adnak licenszeket....

lac coo
Mindegy autó kínálat az példátlan lesz ,szimhez képest ... 😊
És ugye az eddig bejelentetteken kívül már van újabb 50 liszenc...😊

Alexease
Nem kell tartogatni az AC2-re, a Forzaban is mukodik, hogy X evente kiadogatjak ugyanazokat az autokat (felujitva, pontosabban nem lebutitva😛) csomagokban😉 Sot, ott mar fut valami Horizont is, ig duplan adjak el a cuccokat😄
Ha meg 3-4 evig tolja ehhez a cuccokat, az addigra felujitott AC2-hoz kezdheti elorol😉 Csak ott mar mellozni kell a modding-ot. Es addigra talan, mar az Xbox es egyeb kutyu port is mukodni fog, vagyis novekedhetnek az eladasok.
Szabi
az egyébként megvan hogy a saját pályájukon a kezdetek óta ott van az aventador-os reklámtábla ? hűűűdenagy meglepetés a lambo a játékban.. 😄

persze örülök neki, meg minden, de hogy ehhez mit kellet ekkora felhajtást csinálni 😄

lac coo
Cars az olyan szedett vedett szvsz ....
De a Ferrarikat behúzni a nagyok elöl, az má valami bárhogy is nézzük 😊

Alexease
Valszeg mindegyik ceg ossze tudna lapatolni ezeket az autokat, csak kellett egy ember (Marco) es valszeg vannak massziv szerzodesek es kotelezettsegek (pl. csengetni valamit). A CARS, SRW es az R3E is eleg jol tolja az autokat, azokban is van boven licensz.
lac coo
Gondolom moddolást a pályák miatt rakták bele elsősorban, azt tudták, hooy keményebb dió ...
azért bízzunk benne, hogy Kunos nem dől hátra és folytatja, csak beleeszkábál majd egyéb dolgokat is amik a használathoz kellenek.. autókat meg van aki csinálja, szerintem is sok, de hát jó ez, válogatni könnyebb mint várni hátha lesz egyszer valami ...😊
Jelenleg olyan sürgős dolga már nincs mit javítgatni, rakni bele a plusz dolgokat.
Vagy majd az AC2-ben, az is lehet, ki tudja 😊 Ha van egy kis esze, abba is tartogat sőt előkészít új dolgokat !

bmwcrash
Jó van lesz itt komplett Blancpain Endurance Series lassan!😊
Alexease
Igen, kozben megneztem megyeszer, az a Sauber, az egyik kedvenc😄
Alexease
Mint programozgatas nekem megeri, hobbynak jo, de tulzasba ugy sem viszem😉 Amugy meg nem igazan. Meg a gyari autokbol sem probaltam mindet, amit megvettunk packot, abbol meg talan kettot😄
Jo ez, kellemes a brutal tartalom, de egy ido utan mar eleg tomeny es egyforma mint a nyulszar😉 Mar a bejelentett gyari cuccok is tulmutatnak a kiautozhato szimes szinten.
Talan tobb normalis gyari palyaval, napszakokkal (ejszaka!), esetleg idojarassal, normalis AI-val es mukodessel (tankolas, dinamika), normalis karrierrel, pontgyujtogetessel, szintenkent ajandek gyari autokkal, vagy hasonlokkal ertelmet nyerne a dolog.
De egyedul korozgetni, online fun kergetozni vagy szervezetten versenyezni kicsit "felesleges".

Az ilyen szintu brutal tartalomszolgaltatashoz (lenyegeben olyan akar lenni mint a konzolos etalonjuk), egy nagyon komoly es jo mukodo alapot kellett volna mar az elejen kiadni. Es persze modding nelkul.
b-type
Az az Alfa egy dög.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Az kb mindenkinek ingyen lesz még 😊)

Jövő héten majd megmondják hogy állnak a dlc-vel, mikor mennyié lehet előrendelni... (gáz ez az időhúzósdi)
Viszont az 50 új kocsira lezsírozott liszensz nem semmi.
lac coo
Persze nagy kérdés jó lesz-e, de engem is az Alfa érdekel leginkább ! 😄

lac coo
Nagy szám bizony !

Nem is értem ,honnan szerzett ez ilyen kapcsolatokat 😊)

b-type
A Lambo' pont nem hoz annyira lázba, de az az Alfa az elején, és a Sauber Merci huh, aztán még a Nissan is, és csak utána a Lambo' 😊)

Az nem Mazda Alex, hanem Merci...nincs benne modautó
Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.12.31. 15:09:43

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Ez varhato volt😉 Amug Kunosektol nagy szam, hogy Forza tartalom-DLC-szinten tudjak/akarjak tolni. De ehhez a rendszert is rendbe kell szedni, ne legyen ingyenes osztogatos minden auto😉 Valszeg ezert sem eroltetik az elso DLC kiadasat.

Amugy a hivatalos videoban a modding auto (Mazda 787) eleg necces...
lac coo
Hát, fene tudja ennyit ér-e ....
Arhíválva van azt jóvan, a legtöbb valszeg ott fog megrohadni a szerveren, soha semmi nem fog történni vele ...

Alexease
Mivel kivancsisag fel egeszseg, igy gyorsan csak kibanyasztam a szerverukrol a adatbazis file-t😊 De sajnos nem tarolnak semmi extra adatot, csak a file nevet es a meretet. Feltoltesi datum nincs.
De ha irok egy sajat listazot es sajat "adatbazisba" mentem, minden lefutaskor ossze lehet fesulni es tarolni a vatozast (pl. az ujaknal a "feltoltesi" datumot). Persze ha raengedek a crone-t, akkor meg sajat magat is frissitheti😄
Es ha mar sajat rendszerben van, es normalisan el vannak nevezve a file-ot, akkor lehet nyitogatos/rendezos lsitazas auto marka, tipus, sorozat akarmi szerint is😉
Ha ez a "ki tudja miert es hogyan mukodo" Osztott nem hal meg, majd osszerantok valami hasonlot.
A nagy hír:
lac coo

Semmi, már leírtad...
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.12.31. 14:45:07
lac coo
Hát ha nem áll be mögé a fekete autó, lehet még most is ott kőrözget!!!😊)
Gondolom meg is lepődött, hogy " hát most hogy-hogy egyszer csak jó oldalon van a sapka ?! " 😊)

Alexease
De legalabb megoldotta, nem kezde korberancigalni vagy a letekert ablakokon keszesztul huzni a tankolocsovet😄DDD
Alexease
Igen, de sajnos erre kellene 50–100GByte tarhely😊 Ami adatforgalomban is korlatlan. Ingyenesben nem nagyon van ilyen.
A Google jo, 6-8000HUF, de sajat loginhoz nem kotnek ilyen szabadrablos konverteket😉
A Cubby is jo (listazhato, keresheto, weboldalba epitheto, ott volt sokaig az rF2 szekcio), de dragabb (x2).
A MEGA sokat ad (1T😎, de hobbyra nagyon draga (+30E HUF).

Ez az Osztott teljesen jo, nincsenek korlatok sem regisztracio, nem kotheto semmihez, csak hat a felulet eleg egyszeru.
Persze, ha csinalnek egy weboldalt, es atlinkelnem az egeszet egy sajat feluletre, akkor lehetne kereso, datum meg rendezes is😉 De arra se idom se kedvem, annyit nem er az egesz.
Probaltam automatizalni, de eleg trukkos a rendszer, realtime JS modullal rakja ossze a listakat, igy szerveroldalrol nem tudom listaztatni. De ha lesz kedvem es idom, azert megpiszkalom a forraskodokat, talan ki tudok belole banyaszni valami hasznalhatot😊
b-type
remélem ezek után 85-t tankol,..arcotkarmol smile
Mikor Siena-ban laktam, ilyenkorra már jött egy fickó aki megoldotta a problémát. ..főleg parkolásnál.

Igen, az egy örök inspiráció 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

lac coo
Azért meg tudja lepni az embert ( nőt...), ha egyik oldalon sincs tanksapka az autón !!!! 😄DDD Vagy mindig átkerül a rossz oldalra.... Vagy valami 😊

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.12.31. 14:26:43

Olyan helyre kéne őket tölteni ahol lehetne rendezni idő szerint is (így könnyebben ki lehetne találni mi az új), esetleg név szerint keresni.
Alexease
De, az is tervbe van veve, van 6-7GByte palya, csak rendbe kellne rani oket (pucolas, verzioszamozas, rendes elnevezes)😉 Omlesztve nem akarom feltolteni, mert ugy semmi ertelme. Majd jovore😉 <#idiota>
Alexease
Nekem talan meg az NR2003 korszakban volt hasonlo a TransAm automon😉
Alexease
<#eljen><#taps>
lac coo
Mindig akartam egy ilyen festést magamnak, Toya beelőzött! 😊

😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

lac coo
Dehogy ronda ! 😊

lac coo
Jah, mondjuk én most a TC-re gondoltam, sorry ! <#banplz>

RC óta sok nem változott, bár azzal sem volt nagy baj már ...

Hejj de ronda...
Adam Jonas
Akkor teszek egy próbát vele az újévben, köszi. 😊

lac coo

lac coo
Jah, remélem így lesz. mondjuk most írogat új AI-ról, büntetésről, valamit akkor csak csinál 😊))