42876
-
#28774 A kapcsolast jegyzi meg a replay, ha felkornel bekapcsolod, akkor replayban egy a lampa az elejen, mikor a kapcsolashoz er akkor meg lekapcsolja.
Szar aza egesz ! :) -
#28773 Az mitol van hogy felkapcsolom a vilagitast ,a muszerfal vilagit,mikor megyek ,de a replayben nem vilagitanak a lampak,illetve ha le van kacsolva akkor igen. -
SZERVER: !SRS FUN - SIMRACESERIES.COM
JELSZÓ: hun
|P|R|: |5|2|
FÉRŐHELY: 20
KEZDÉSEK: ~20:00
AUTÓK:
KTM X-Bow R
PÁLYA:
Nordschleife
HOTLAP (stracker)
A szerver a nap 24 órájában online!
További infó: LINK
Jó szórakozást!
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.03.31. 09:52:18 -
goldboy #28771 We want to thanks all of you for your awesome support: as better as we can. This is just an expectation of things to come: as a gift.
-
#28770 Off atyavilág !!!
-
PacsutaTibi #28769 thx -
#28768 Jah, annyi nincs :) -
PacsutaTibi #28767 30 font -
#28766 Mennyibe fáj egy simed? Maradt még valami apró a Cars-ból....:))) -
#28765 arra, persze, ahol szét van szedve a jasztni oda jó ez.
Régen volt MAX-hoz tuti program, megynyitotta maxot-ps-t meg ezt a 3 d festegetős cuccot, és mindegyik frissítette magát ha amásikban valamit dolgoztam... De ezek régi cuccok már mint a fene :)) -
PacsutaTibi #28764 Jah és ha jól rémlik a Simed V3 már importál AC model fájlt .kn5-öt is.
Szóval akkor bármi benyitható vele. -
#28763 DLC1 Template.zip -
#28762 simed nincs, lejárt, megvenni nem akarom, minek az nekem :))) -
PacsutaTibi #28761 Szokta a tesóm használni. Photoshop CS6-ban biztosan van ez a lehetőség.
Ő .3ds-be szokta megnyitni.
Olyan szempontból jó hogy behozod a modellt, elforditod és mintha rányomnád olyan szögben a kocsira a matricát. (Vagy rávetítenéd) De szerintem simán 2d-ben gyorsabb dolgozni egy jó wireframe-es template-el. Ezt maximum olyan helyeken érdemes alkalmazni amikor a két textúra rész nem kapcsolódik egymáshoz. Pl van egy logó ami a hátsólökösön és a csomagtérajtón van egybe, viszont a textúrán az egyik az egyik sarkába van, a másik a másikba.
Ami letölthető modell az (mint pl ez a Merci 190 Evo2) több formátumba is ki van mentve, úgy van egybecsomagolva. 3ds, fbx, obj, max. -
#28760 3DSimEd (mindenre jo;P), abbol Collada-t menteni (DAE), es azt azonnal megnyitja a Photoshop. Minden object es textura kunon-kunon layer-en.
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.03.30. 22:02:06 -
#28759 Jah, így értem .... -
#28758 Vagy azt hogy kell csinálni ?
mondjuk nem tudom van-e kedvem importálgatni MAX-be :))
jobb lenne letölteni :))
mondjuk még a modellt kiszedem ha van valami importer, de aztán PS-ben mit kell azt nem tudom ,simán megnyitja a 3d modellt ?
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.03.30. 21:52:13 -
#28757 Photoshophoz valami 3D formatum (3DS, OBJ, DAE), amit ha behiv az ember es 3D-ben tudja festegetni. -
PacsutaTibi #28756 Mit értesz Ps 3d template alatt? -
PacsutaTibi #28755 Jajj, értem már mi a problémád. Nem kell aggódni, az alkatrészek külön .dds fájlokon vannak.
Egy alap festést is ha megnézel nincs rajta alkatrész.
http://www.qpic.ws/images/merciac.jpg
Bal oldalt ami nekem van sima fehért, de ez eléggé mosott. Meg csak 1024es textúra. Jobb oldalt egy alapfestés 2048as.
Amit linkeltél mediafire-t, ott nem tudom mi van, mert még csordogál lefelé, 10KB/s-al..... -
#28754 Na, most már nem mehetünk nordon a gyors versenygépekkel, ki vannak tiltva. -
#28753 Azt nem figyeltem, nekem eleve külön van a gépre kötve a pedál. Mondjuk ha nem lenne is elgondolkodnék rajta inkább. -
#28752 Ezt ismerem, nagyon komoly, de sajna nincs hozzá pedálszett! -
MooneyR #28751 Hát én ezt a szervert nem látom, pedig mentem volna körözni.. (vagy van valami trükkje? már végigzongoroztám az összes szűrőt is) -
#28750 http://simxperience.com/products/accessories/accuforcesteering/accuforcewheeldiykit.aspx
Inkább ez, szervomotor, semmi áttétel, és lehet erős clipping nélkül, mert bírja. -
#28749 Nem ez az amiben nincsen ffb? Oldal sem ír semmit ffb-ről, csak hogy sebességérzékeny a kormány a forgatásra. -
#28748 Ilyen ár mellet, nem érdemes elgondolkodni egy ECCI 6000GTS-en? LINK
...már régóta nézegetem ezt a kombót, kíváncsi lennék a véleményetekre.
Utoljára szerkesztette: Onikaan, 2015.03.30. 19:59:22 -
#28747 talán :)
stílust váltottam hozzá blippelésnél, telitalppal nyomom a féket..fel is tekertem a fékérzékenységet...csak néztem. Eddig háromnegyed láb a féken kisujj része a gázon volt, és onnan billegtem vagy nyomtam fék mellé hosszan a gázt. Most meg néztem mintha nem is az én lábam lenne :D telitalppal nyomtam a féket, és átsarkaltam...holnap kicsit lejjebb is teszem a gázpedált. Nem tudom miért így kezelem, de néztem én is, ..és a felváltásnál is lustább a kuplung, hangulatosabb.
..csak a füst hiányzik :)) -
#28746 amúgy ilyen PS 3D templateket hol lehet találni ? -
#28745 No ide kellene az rF2 kasztni csavarodása ! :)) -
#28744 Hát de kell akkor egy gyári kész skin , nem ?
Vagy nem értem, mivel most tök fehér ugye nem látom ,de ha a templaten rajta van mondjuk a kipufogó ,akkor azt is be kellene festenem ....Nem ?Persze az is klehet, hogy most semmi detail nincs a festésen, külön szedték őket ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.03.30. 18:35:26 -
PacsutaTibi #28743 Én "egy lapról" mint 3d-s modell le tudtam szedni pár autót a DLCből.
Mondjuk csak a DTM Merci érdekelt. Abban van sima fehér festés az teljesen jó alap templatenek.
Mivel megvan modellként ezért elvileg lehetne pár kattintással renderelni rá UV-t, meg különvágni a parts részt, stb.... -
#28742 tudom ajánlani:
én még a 3.1-s verzióval nyomtam, itt az új
alap beállításon, beültem mentem...jó volt :)
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.03.30. 18:05:14 -
Elrajtolt a SEAT LEON EUROCUP 2015 Bajnokság!
Eredmények:
"A" SZERVER
RACE1
RACE2
"B" SZERVER
RACE1
RACE2
Infók:
simraceseries.com
SRS FB
Közvetítés:
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.03.30. 14:13:38 -
Jackal #28740 Slovakiaring alfa -
szaboz80 #28739 Információk ma estére:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akinek esetleg elkerülte a figyelmét vagy még tanakodik: kiírás
A szerver neve: RC-HU AC2 TESTRACE
Típus: pick up (előre meghatározott autómennyiséggel, mindenből 3 db kivéve McLaren 2db)
Jelszó: nincs
Tervezett időterv:
Kezdés 20:00
15 perc edzés
20 perc időmérő
23 kör verseny
Futó szerverek -
#28738 Mondjuk egyet megneztem, ez nem hivatalos, amit neztem azon nincsenek meg az alkatresz festesek...
Bar nem tudom, hogy ezen a mapon vannak e, de hianyoznak..... -
#28737 -
#28736 Assetto Corsa – Dream DLC Pack Templates Released -