Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Csak multiban van, elvileg elég ha verseny alatt bemész a boxba, ott fognak várni ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Boldogabb Új Évet Mindenkinek!😉
Ilyen hol van a játékban?Pit Stop
lac coo
Most jövök csak rá, hogy a DLC-ben lesz Mercedes 190dtm ...
Akkor a BMW, Alfa 155 és ez egy időből való, össze lehet őket rakni ?

b-type
ezt majd meglesem.
A turbós Toyota Yaris-t még nem nagyon kell komolyan venni, nem túl jó, vagy elég rossz..kinek mi az ízlése.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo

Adam Jonas
Még egy szösszenet akkor így az új évre. 😊 (Azoknak, akik FB-n nem szokták látni Marco bejegyzéseit) A délutáni bejelentés után tette ki a trailer-t, az alábbi szöveggel:

"Italians do it better. Again. Welcome, 2015."

Jay Ekkel (Sector3): "Only italians can close deals with italians 😉 water and bread for you guys in 2015 by the looks of it!

Job well done Marco! Happy new year to you and the guys (and the cat)!"
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.01.01. 02:42:17

Adam Jonas
Marco FB-n írta:

"Yes I know: there's also a Porsche billboard at Vallelunga Circuit.
FORGET IT.
😄"

Adam Jonas
BÚÉK!

jatiking
BUÉK! <#vigyor2>

jatter

lac coo
BUÉK ! 😊

lac coo
Regi kedvenc videom :
Porsche 996 GT3 - Sebring on board:http://youtu.be/73MvmT5C-ik

lac coo
Meg lehet..
Van a mini stat bar , vagy ilyesmi, én azt használom ha nincs tablet ... teljesen jó, ami kell azt mutatja amit meg nem mutat, az vagy nem működik vagy nem kell 😊

Adam Jonas
Én most azért nem kívánok telefont cserélni, vagy tabletet venni 20 ezerért. 😄 Sztem simán meg lehetne ezt oldani egy gyári app-al, de ki tudja...

lac coo
Bár kell hozzá egy telefon vagy tablet, de a dashmeter pro kell neked ! 😉

Egy ilyen kis cégnek át kell gondolnia mibe fekteti a munkaerőt ! Éjszaka az tényleg nekik időpocsékolás lenne ....ahhoz képest ahányan használnák ...
Eső biztos lesz, az volt NKP-ban is, és elég jól működött...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.12.31. 21:30:35

Adam Jonas
Az éjszaka ha benne lenne azért lenne jó, mert akkor lehetne endurance futamokat rendezni. (Bar nem sok endurance liga van a vilagon, ez teny.)

Nekem tovabbra is egy olyan kijelző hianyzik, mint ami rF-be is van: lapozhato, tartalmazza a koridoket, elotted/mogotted lévők távolságát, gumihomersekletet, olajhomersekletet, stb. (Külsős kulon appok vannak, azt tudom, de egy gyari app lenne az igazi, ami frissítés esetén nem cseszodik el.)

lac coo
Nalunk a tinilanyom elment a csajokhoz aludmi, mi itthon vagyunk, nem vagyom en sehova 😊)))

b-type
Nálunk is fura a helyzet...2szobás a ház, és az egyikben majd fürdés után a 4.5hónapos alszik...szal a rozépezsgőt kidobtam hűlni, de ketten koccintunk..esetleg ha fent lesz a gyerek akkor egy cumisüveg is társul 😊
nem tom mi lesz..eddig az újzélandi oceánparti sziveszter volt talán a legjobb Maorikkal egy szabadkempingben...bár az ETZ-vel szobában motorozás sem volt sz@r 😄
Ez viszont valami más, minden átalakul, gyerekkel más a névnap (amit eddig letojtam..és mindenkiét), a szülnapok, az ünnepek.
De csoda egy gyerek, szal mindenkinek Boldog Ünnepet, Boldog és sikeres, fantasztikus új évet kívánok!
...és most kipróbálom a turbó Yaris-t (te jó ég)
Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.12.31. 19:23:19

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

macleody
Én se. Intravénásan sokkal jobb.
lac coo
Egy korty pezsgot azert majd iszom 😊))) Az nekem eleg is egy evre... 😊

Tomsteel
Nem egyedül. 😉

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Vízet...?!😄
lac coo
Én maradok egyedül józan, én soha nem iszom ...😊)

Alexease
A hozzaszolasok stilisztikaja, egyre jobban kozelit az ejfelkozeli, feltankolt allapotokhoz😊<#idiota><#pias>
Láttam! Már nem tudtam szerkeszteni.
Totti5
Porsche van az EAnak. Nincs is Porsche a 2013-as Forza 5 és a most megjelent Forza Horizonban sem ( "csak" 1-2 RUF )

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

lac coo
Jah... forza4, xbox360 ...
Idecibáltam a monitorhoz és megnéztem kormánnyal...
Nekem nagyon nem tetszik, sokkal jobbra számítottam !
FFB az döglött szar, fizika nem kétgombos de az is elég vérszegény....
Nekem nem igen tetszett sok a verda, de igazából soha többet nem fogom bekapcsolni, egyszerűen unalmas vezetni...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.12.31. 18:38:55

😄😄
Más: Melyik Forzával játszottál? Jobb volt, mint a AC? Vezetési élmény, Fizika?
KM
Hadják...<#merges2>

lac coo
Hát nézett rám nagy szemekkel először 😄DDD
Persze megköszönte, nincs is ezzel baj ...
mondjuk én itthon engedtem bele a matizt a rózsabokorba, előfordul az ilyen 😄D

Nem furcsálta, hogy mit csinálsz ott?😊 Legalább megköszönte?
lac coo
Dehogy ! 😊
Álltam mögötte és tologattam vissza, nem guruljon le a kút végébe 😊

Mivel? Lábbal?😄
b-type
jégoldó 😄

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Én kb két hete tartottam egy kis Yarist a kúton, mert láttam hogy a mellettem lévő helyen egyszer csak elkezd gurulni hátra ! 😄DD
Se kutas se senki, kb 10 percig álltam ott, hogy ne guruljon hátra a vaskorlátok közé 😊)
Bement a nő, se kézifék se lóf@sz 😊)

Jézus! 😄 És még hadják az ilyet vezetni...!
Alexease
Aztak*rva!😄
lac coo
<#eljen>

Alexease
Eredetileg Kunos 5 evet adott neki, de ha leszamoljuk belole ezt a ket evet (mert eredetileg 2012 decembere lett volna), akkor van meg benne legalabb 2. Ha nem is jovo ev vegere, az talan korai lenne, de 2016. december egy logikus es korrekt valtas lehetne. Addig van 1 ev rendberakni, es meg egy tovabbfejleszteni.
En is megveszek majd minden DLC-t, mindegy hogy lehet-e majd lopni vagy mennyi ertelme van felhasznalas szempontbol. Megerdemlik, jol toljak, es lenyegeben ezekbol a bevetelekbol fogjak/tudjak folyamataban tovabbfejleszteni.
Lasd. rF2, bazinagy bukta, se bevetel, se uzleti modell, se semmi.
Alexease
Ami logikus, mivel meg egy atlagosan bonyi es dimbes-dombos palyat is nehez megcsinalni otthon, gepelott ulve, azert a szken ilyenkor rengeteget szamit. De jo nyomjak, beeloztek mindenkit ebben is😊 Az R3E-ben csak jovore lesz valamikor, az iR meg mar most kitolta jovo ev vegere😉
Olyan is volt, aki a szélvédőre locsolta a benzint! 😄

www.smart-bus.hu

lac coo
Azért az is érdekes amit Marco mond:
mindenki olyan dolgokért sír, mit aztán a felhasználók pici része fog csak használni ! 😉
Az éjszaka pl pont ilyen ! 1000 online és offline futamból van 2-nél több amit éjszaka tolnak az emberek ? 😊)

nem kezde korberancigalni vagy a letekert ablakokon keszesztul huzni a tankolocsovet
Miért? Ilyen már volt már?
b-type
Nagyon meglepődnék ha 5..vagy akár 4 évig kitartana ez a progi. Nálam lehet, de nagyok az elvárások..és jogosak is.
Elég nagyot lépett népszerűség terén a játék, és olyan helyeken is meg kell állja a helyét amit talán nem is ennek a szimnek szántak.
Ami nekem, mivel csak erről tudok érdemben véleményt alkotni, a legjobb lenne, az év végéig mindent faragni amit elvárnak a használók, és amit tesztelni akarnak a készítők...én megveszem a DLC-ket még akkor is ha lehúzhatom ingyen..mert 'qva nagy bajban' lennék ha nem lenne az AC.
...valszeg iRacing-t tolnám 3hónapos előfizukkal..
2015 karácsonyán pedig megjelentetni az AC2-t. Addigra már a PCars is piacra kerül...onnan is lehet okosodni.
Ahol már minden olyan tartalom benne van amit hiányolunk, vagy megvalósításában béna.

Brands Hatch-ről volt már szó eddig is?
lac coo
<#eljen>

Hehe.. Nordról azt mondja, mindenki felejtse el amit eddig tanult a játékokból 😄D
Mikor először körbe ment rajta, ő is megdöbbent, hogy mennyire más amit eddig látott a játékokban 😊

Alexease
Valszge mindenhol megoldhato lenne minden licensz (eltekintve egy-ket "kulonlegestol", pl. Porsche😛), gondolom licensz dij, eladas, kinezet, mukodes, celkozonseg es sok-sok egyeb kitetele van, hogy bekeruljon valami.
Ami sokkal komolyabb licensz- es program feladat, az a komplett sorozatok feldolgozasa. Ott ezrevel szazaval lehetnek "aprosagok": pilotak, nevek, csapatok, kismillio szponzor es tamogato. Es oda mar sokfele szabalyrenszer es mukodes is kellene.
De ehhez a jatekstilushoz es celkozonsghez ez kell, minden markabol 5-20 nepszeru tipus, tucatjelleggel, aztan jol van😉 Igazabol nem is eri meg kidolgozni mindenautot, foleg nem mukodes, GUI es rendszer szempontbol, ugy sem lennenek kihasznalva.
Ferrari meg Lambo szokott lenni sok helyen. A gond a Porschéval van, mert annak a licence kizárólagosan az EA-nál van.