42876

banner
  • szaboz80
    Sorry, egyéb okok miatt csak most kezdtem el olvasni a hétfő estétől írott hsz-eket. Írtátok, hogy PS-ben lehet 3d-ben festeni...

Én még SimBin alatt más metodikával dolgoztam. 3dSimed-ben lehet x-file-t készíteni, amit szívesen kipróbálnék AC alá is. Van valakinek kizárólag az autó modeljét tartalmazó könyvtára próba céljából. Abból készített x-file minden egyes PS-mentéskor frissíti az autó festését...
  • Tyuki80
    Valami mókolás biztos,hogy van sztem.Biztos,hogy érzi a játékot,de nem tudom elképzelni,hogy ennyi wr időt így össze lehet dobni.Azért van egy pár ügyes kezű emberke rajta kívül is ők a fasorban sincsenek.
    Nekem ez továbbra sem frankó.
  • BooMiller
    Valószínűleg a replay is bele játszik, mármint hogy köze nincs a valósághoz kihagy dolgokat egyszerűsít. mert az kurva érdekes hogy leforog az autó max RPM-re nem leszabályoz hanem még forog a motor és gyorsul, na nálam ilyen ha megyek nem nagyon van:DDDDD
  • lac coo
    Ez csal ?
    mondjuk én csúszkálok ezzel a vassal kigyorson mint a barom, de mit tudom én, létezik, hogy valaji ennyire ügyes ? :)
  • Adam Jonas
    Úgy megy, mintha kötélen húznák...
  • Alexease
    LOL! :))))
  • lac coo
    Persze az is lehet, hogy ilyen ügyes, láttam én már ufót. :)
  • alma2
    oo, szerintem mar egy ideje amenti practice-ban futott idoket is.

De amugy tok mindegy, a palya nyomvonala is bennem van. Nem mentem meg az uj nordon ktm-mel, most mentem 3 kort, de valoszinu ennel max 1-2 seccel tudnek jobbat menni. De o gyakorlatilag egymas utan ment a harom kulonbozo autokkal amelyeknek total mas a fektavja is, ment 2-2-3 kort egymas utan es wr idoket ment. Ehhez tok mindegy mennyit gyakorolt szerintem, nem von le az erdemebol, ha ezt tisztan megcsinalta.
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.03.31. 22:50:45
  • Jackal
    Jó lenne ha tennének valamit kunosék a csíterek ellen.
  • bardocz
    Practice módban nem ment időt, tuti ő is olyan, hogy erre veri, hogy úgy néz ki második körre wr-t futott, közben meg napok óta megszakad
  • lac coo
    hát nem tudom, engem ez nem érint, mert elől sose leszek, meg nem is hotlapozok, de egy-egy autóval 2 kör és wr időt fut.
    40 wr ideje van :)
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.03.31. 22:41:03
  • bardocz
    H-váltó nélkül énis faragnék az időimen.
  • alma2
    ja es valami otvar szar gepen tolja, ha jol latom, mert az fps-e mindig 30-50 kozott van :)
  • lac coo
    Hát, ez már tényleg határeset :))))
  • Tyuki80
    Nekem ez nem frankó....
  • alma2
    Ha jol lattam 196 orat jatszott vele. A video kozott rengeteg fele autos jatek van fent. Ha ennyire tehetseges, mar reg ki kellene probalni az eletben is. Gyakorlatilag, ha leul jatszani, annak nincs jo vege, ahoyg tegnap is tortent :) Jatszott 35 percet, ugye nordon, ahol egy kor 6-8 perc, aztan csinalt harom wr-t.

Zibiman

youtube

Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.03.31. 22:27:53
  • Tyuki80
    Ha téged ez megnyugtat!
    Én nálad kicsit szkeptikusabb vagyok....Ha csak megnézem miről szól a mai autó motor sport,háát...Ott is keresik az előnyöket a pályán kívül is bőven.Csak egy példa mikor nagy rally bajnokunk "állítólag"az erdőben cserélt szűkítőt miután lejött a gyorsról.Vagy csak nézzük meg a forma 1 et miről szól.Valami stiklit mindig csinál valaki,aztán persze lebukik,majd betiltják az okosságot,majd csinálja a másik máshogy ugyanazt.Nem hinném,hogy a pont a szimulátoros versenyzésben,közösségekbe ne lennének ilyenek.
  • bardocz
    Én sose értettem, hogy fix setup mellett a padlógázas daytonán hogyan kapok 2 másodpercet. Fix setup, padlógáz. De ott van, mert jók és tudnak valamit. Kis pályákon úgy vagyok vele, hogy a 4-5 másodperc simán hozható az én időmhöz képest, nordon a 20 se olyan durva, iR-ben néztem hogyan vezetik páran a mazdát, semmi kétpedál meg pillangó, szimplán olyan módon kontrollálják a kocsit csúszás közben meg féktávon, amire ha eddig nem voltam képes, már nem is leszek. Persze a loadcell alap, de max ennyi a "csalás" az átlaghoz képest, a többi skill.
    Utoljára szerkesztette: bardocz, 2015.03.31. 21:56:48
  • Tyuki80
    Szerintem,ha ilyen nagy különbség van,ott már van valami mókolás.Ismerem a nagyon ügyes és gyors magyar mezőnyt,mikor ezek az emberek kapnak tizen másodperceket,ott valami csalafintaság is lehet.Hallottam már nem egy történetet az egyik nagy gamer havertól,hogy pár játékot hogy hekkeltek meg.Én nem értek hozzá,de a forráskódokba is van aki bele tud nyúlni,valami ilyenről beszélt.
    Pár videót megnéztem már én is.Ugyanazok az ívek,hasonló tempó,aztán a végén 20 mp különbség!?????
  • bardocz
    Hehe, akkor úgy tűnik a gyors az nem én vagyok :)
  • alma2
    de ez a Zibiman, nem tudom mit muvel, de pl ktm-mel is tobb min 20 masodperccel gyorsabb nalam, total hihetetlen.
    Youtube-on van fent ket egy-ket regi nordos kore.
  • alma2
    multheten mentem 9:00-at, nem is ertettem, hogy vagy ilyen gyors, azota nem jatszottam, de pont irni akartam, hogy kuldjel mar egy replayt :)
    --
    Jo ez a nord szerver ktm-mel, rajt cel gyozelmet arattam, bar nem volt ellenfel.
  • bardocz
    Hú, nem emlékszem, valahol 9:05-9:15 között volt asszem. 8:54 az eddigi rekordom.
  • alma2
    mennyit mesz most nordon vele?
  • lac coo
    Még mindig tükörsima ....
  • b-type
    Nah megvan a második mod a Nissan Primera után ami, befér az AC legjobbak közé. A Volvo Truck cucc.
    Qva nagy! Egyszerre barátságos, és végig koncentrált...nagyon jó. Csak Nordschleife-n próbálgattam, de már két napja ez van terítéken.
    ..ha lenne fékfüst, és kipufogófüst, az lenne a tökély..
    De nagyon hihető, nagyon hangulatos...és durván odafigyelős
  • Krunky

!Jupi-Jupi!
  • bardocz
    Ha nagyon nekiállok, akkor meg tudom futni majdnem ugyan azt, de most ez nagyon lehetetlennek tűnik. Így már értem miért.
  • lac coo
    Nekem ehhez nem kell változtatás, mindig összehozok véletlenül egy olyan kört, hogy az életben nem sikerül többet :))
  • bardocz
    Akkor ezért nem tudom magam utolérni.
  • lac coo
    Igen !!!

Alfa Romeo GTA aero drag correction. Laptimes will be slower now.
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.03.31. 17:42:07
  • bardocz
    A régi alfa az valamelyik patch után lassabb lett?
  • Tomsteel
    Köszi a magyarázatot, logikus amit írtok, de pár kérdőjel azért még marad. Elnézést az OFF témáért!
  • lac coo
    Mondjuk jah, igazad lehet, kaphat adatot a kormány hw-éből is, elvégre az szabályozza az áramot és ezzel a motor erejét ....
  • Screenracer #28780
    Szerintem az USB-n keresztül is marad még annyi áram, 5V, amiről még tud értéket leolvasni. A 220-as adapter leginkább az FFB motorokhoz kell. Szerintem. :)
  • lac coo
    Őőő, jah ,igen ez jó kérdés :))

Akkor én arra tipelek előre meg vannak adva az adatok mennyit tud egy adott kormány ...Mert visszajelzés akkor ezek szerint nincs ...
  • neilszab
    Versenyezz Michelisz Norbival!

Norbi megkezdte a felkészülést a híres Nordschleifén megrendezésre kerülő májusi WTCC futamra, mi pedig hogy biztosítsuk számára a kellő kihívást és kompetitív környezetet, ezért Húsvét hétfőn közös futamot rendezünk vele, ahol mindenkinek lehetősége lesz megmérkőzni Norbival és körbekergetni Őt a pokol bugyraiban! Az autó a Lotus Evora GTC lesz, mivel tempóját tekintve a gyári gépek közül ez áll a legközelebb Norbi WTCC-és Honda Civic-jéhez.

A részvétel teljesen nyílt, de előzetes nevezés szükséges!

Futam infók: Nordschleife - Michelisz Futam
    Ma esti FunRace: Lotus Evora - Nordschleife - 03.31

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.03.31. 16:45:57
  • Jackal
    Hát nem a kormány küldi neki vissza az értékeket az biztos... :)
    Nyilván a kiküldött adatokat nézi a clipping app is.
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.03.31. 16:06:13
  • Tomsteel
    FFB-vel kapcsolatban lenne még egy kérdésem.
    Kíváncsiságból kihúztam a konnektorból a G25-t, és meglepődve tapasztaltam, hogy ugyanúgy jelzi a clipping-et az AC.
    Mégis mi a búbánatból számolja, és ez alapján mennyire mutatja a valós képet vajon???
    Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2015.03.31. 15:17:52
  • Skypack