Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Akkor a BMW, Alfa 155 és ez egy időből való, össze lehet őket rakni ?
A turbós Toyota Yaris-t még nem nagyon kell komolyan venni, nem túl jó, vagy elég rossz..kinek mi az ízlése.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
"Italians do it better. Again. Welcome, 2015."
Jay Ekkel (Sector3): "Only italians can close deals with italians 😉 water and bread for you guys in 2015 by the looks of it!
Job well done Marco! Happy new year to you and the guys (and the cat)!"
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.01.01. 02:42:17
"Yes I know: there's also a Porsche billboard at Vallelunga Circuit.
FORGET IT.
😄"

Porsche 996 GT3 - Sebring on board:http://youtu.be/73MvmT5C-ik
Van a mini stat bar , vagy ilyesmi, én azt használom ha nincs tablet ... teljesen jó, ami kell azt mutatja amit meg nem mutat, az vagy nem működik vagy nem kell 😊
Egy ilyen kis cégnek át kell gondolnia mibe fekteti a munkaerőt ! Éjszaka az tényleg nekik időpocsékolás lenne ....ahhoz képest ahányan használnák ...
Eső biztos lesz, az volt NKP-ban is, és elég jól működött...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.12.31. 21:30:35
Nekem tovabbra is egy olyan kijelző hianyzik, mint ami rF-be is van: lapozhato, tartalmazza a koridoket, elotted/mogotted lévők távolságát, gumihomersekletet, olajhomersekletet, stb. (Külsős kulon appok vannak, azt tudom, de egy gyari app lenne az igazi, ami frissítés esetén nem cseszodik el.)
nem tom mi lesz..eddig az újzélandi oceánparti sziveszter volt talán a legjobb Maorikkal egy szabadkempingben...bár az ETZ-vel szobában motorozás sem volt sz@r 😄
Ez viszont valami más, minden átalakul, gyerekkel más a névnap (amit eddig letojtam..és mindenkiét), a szülnapok, az ünnepek.
De csoda egy gyerek, szal mindenkinek Boldog Ünnepet, Boldog és sikeres, fantasztikus új évet kívánok!
...és most kipróbálom a turbó Yaris-t (te jó ég)
Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.12.31. 19:23:19
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Idecibáltam a monitorhoz és megnéztem kormánnyal...
Nekem nagyon nem tetszik, sokkal jobbra számítottam !
FFB az döglött szar, fizika nem kétgombos de az is elég vérszegény....
Nekem nem igen tetszett sok a verda, de igazából soha többet nem fogom bekapcsolni, egyszerűen unalmas vezetni...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.12.31. 18:38:55
Más: Melyik Forzával játszottál? Jobb volt, mint a AC? Vezetési élmény, Fizika?
Persze megköszönte, nincs is ezzel baj ...
mondjuk én itthon engedtem bele a matizt a rózsabokorba, előfordul az ilyen 😄D
Álltam mögötte és tologattam vissza, nem guruljon le a kút végébe 😊
Se kutas se senki, kb 10 percig álltam ott, hogy ne guruljon hátra a vaskorlátok közé 😊)
Bement a nő, se kézifék se lóf@sz 😊)
En is megveszek majd minden DLC-t, mindegy hogy lehet-e majd lopni vagy mennyi ertelme van felhasznalas szempontbol. Megerdemlik, jol toljak, es lenyegeben ezekbol a bevetelekbol fogjak/tudjak folyamataban tovabbfejleszteni.
Lasd. rF2, bazinagy bukta, se bevetel, se uzleti modell, se semmi.
www.smart-bus.hu
mindenki olyan dolgokért sír, mit aztán a felhasználók pici része fog csak használni ! 😉
Az éjszaka pl pont ilyen ! 1000 online és offline futamból van 2-nél több amit éjszaka tolnak az emberek ? 😊)
Miért? Ilyen már volt már?
Elég nagyot lépett népszerűség terén a játék, és olyan helyeken is meg kell állja a helyét amit talán nem is ennek a szimnek szántak.
Ami nekem, mivel csak erről tudok érdemben véleményt alkotni, a legjobb lenne, az év végéig mindent faragni amit elvárnak a használók, és amit tesztelni akarnak a készítők...én megveszem a DLC-ket még akkor is ha lehúzhatom ingyen..mert 'qva nagy bajban' lennék ha nem lenne az AC.
...valszeg iRacing-t tolnám 3hónapos előfizukkal..
2015 karácsonyán pedig megjelentetni az AC2-t. Addigra már a PCars is piacra kerül...onnan is lehet okosodni.
Ahol már minden olyan tartalom benne van amit hiányolunk, vagy megvalósításában béna.
Hehe.. Nordról azt mondja, mindenki felejtse el amit eddig tanult a játékokból 😄D
Mikor először körbe ment rajta, ő is megdöbbent, hogy mennyire más amit eddig látott a játékokban 😊
Ami sokkal komolyabb licensz- es program feladat, az a komplett sorozatok feldolgozasa. Ott ezrevel szazaval lehetnek "aprosagok": pilotak, nevek, csapatok, kismillio szponzor es tamogato. Es oda mar sokfele szabalyrenszer es mukodes is kellene.
De ehhez a jatekstilushoz es celkozonsghez ez kell, minden markabol 5-20 nepszeru tipus, tucatjelleggel, aztan jol van😉 Igazabol nem is eri meg kidolgozni mindenautot, foleg nem mukodes, GUI es rendszer szempontbol, ugy sem lennenek kihasznalva.