42876

banner
  • bardocz
    Írtak már sokmindent, hogy mi miért nem működik:D Nem hiszem, hogy egy GT3-as autóban, vagy egy lotus exos kategóriás cuccban nem lehet pályához állítani a kormányáttételt. Akkor meg hagy piszkáljam már én is a valós tartományon belül a setup menüből, nem trükközve.
  • lac coo
    Mondjuk azért egy formulában általában lehet :)
    Igazából én sem érzem, hogy bárhol állítgattni kellene, régebben próbáltam a 900 fokos utcaikat 600 fokon, csapatva gyorsabb volt, jobban meg lehetett fogni a csúszásokat, de igazából semmi értelme .
  • barcalaci84
    nem véletlenül nem lehet kormányáttételt állítani Kunos elmondása szerint...Aris írt erről régebben h direkt nincs a játékban , és direkt nem a setup része...valós autókat valós kormányszöggel próbáltak lemodellezni...persze van sajnos kiskapu amivel ugyanazt éred el mintha kibontanád az adott autó fájlait és átírnád a kormányszöget benne...ugyanolyan furcsa nekem mintha valaki átírná a motor teljesítményét...
  • Alexease
    Sot 270-re, es ha nem olyan, akkor pillangora:)
  • lac coo
    Nagyobb baj, ha egy utcai autót lőnek át 600 fokra :))
  • bardocz
    Ha rendesen meg lenne csinálva a játék, akkor lehetne a kormányáttételt is állítani, nameg pl utánfutás a futóműben, hűtőnyílások, stb. Normális határokon belül nincs ezzel gond szerintem, mondjuk én nem szoktam.Egyedül hegyi felfutásra kéne egy kisebb áttételű kormány.
  • barcalaci84
    na ma azt is megtudtam h az teljesen normális h a kormányszöggel trükköznek egyesek:)tök lényegtelen ezek szerint h a valóságban mondjuk egy formaautó pl 360 fokot fordul... ha túl ideges akkor aakkkor csinálnak belőle Lada kormányzást a szimesek, mert ez normális....
  • danikosz

Csütörtökön jön a VSR AC teszt második fordulója. Silverstone + Lotus! Infók és jelentkezés (segítség nekünk,hogy hány embert várhatunk kb)
    >> INFÓK <<
  • Danecay
    Nálam is hasonló a helyzet.
  • alma2
    Ja nekunk sikerult osszehozni, nem szandekosan, bar azota sem jatszottam a haverommal. De valami bug lehetett, vagy dokumentalatlan feature :) sajat gepemen futott a szerver, meg a jatek is.
  • Szabi #28844
  • barcalaci84
    az egy bug volt, amit javítottak azóta...illetve van egy olyan opció h az ai ne ütközzön össze a távolban egymással és ők szellemautókként átmennek egymáson (a prociterhelésre volt ez kis gyógyír)
  • b-type
    :)))

figyelj:

érdemes 74km/h körül felváltani, nyomatékból jobb, sajna nincs időm több, megyek aludni, de sztem jó/jobb vezetéstechnikával egyszerűbb...de nem könnyű, 3-t összetörtem ebből az autóból mire kétszer végigmentem (az első tapogató menet volt).
    Nem mondom hogy dübörgött az adrenalin...bár néha elég hajmeresztő, viszont párszor ránéztem a pedál app-ra, hogy egyáltalán maxon nyomom a gázt?...egyenesben is elfogy az erő :))
  • Danecay
    Pedig rémlik, hogy olvastam már itt erről korábban. Az volt a gondja valakinek, hogy nem volt interakció az autók között, ütközés helyett csak szellemautónkén mentek keresztül egymáson a szerveren lévő autók.
  • PacsutaTibi
    :D
    Ennyi véletlen nincs...
    Előszedtem egy régi mp3-as DVDmet, arról megy most éppen Elvis!
    Erre itt ez a kocsi :D
    Épp előbb olvastam a Mafia 3 fórumot, de semmi biztató, pedig a kettő nagyon jól sikerült szerintem.

Annó a Racer-hez is volt egy Chevrolet Bel Air kabrió, azzal krúzolgattam fel-le az ilyen utcai pályákon...

Töltöm is. THX!
  • Kommy
    Én nem tudok róla, hogy lehetne ilyet csinálni.
  • Csiguszka84
    Tudom off, de most szedem a Project Cars-t.
    Kiváncsi vagyok, hogy milyen, ha tetszik vétel :P
  • Danecay
    Hali!

Multiban az hol lehet állítani, hogy legyen e ütközés az autók között vagy csak szellematóként menjenek egymáson át?
  • b-type
    Na :))
    Ez a mod autó is befér, de nem azért mert olyan hűha mint a Volvo kamion, vagy a Nissan Primera....ez a modautó azért fér be, mert különleges, és annak jól összerakott.
    1949-s Cadillac, Nordschleife Tourist verzióján 11 perc felett döngettem vele, bekapcsolt mechanikus sérüléssel(!!), ennek komoly jelentősége van, aki kipróbálja hamar rájön miért :))
    Van ahol visszaesik a sebesség...kicsit hihetetlen a sok sportos kocsi után azt nézni hogy alig megy fel a kaptatón, de visszaváltani még nem lehet csak 80km/h környékén :D
    besz@rás, frissítő élmény, és tetszik

letöltés
  • Ulvar
    Nem csak az idősek :)
  • BooMiller
    És ne értik hogy idősebbek mért néznek bután a wtcc-re:DDDD
  • Adam Jonas
    Off:

• PacsutaTibi
    Nem. Ami most benne van az a régi modell. Ami az SLS-re épült.
    Képek

Viszont idén bemutatkozott nagyon sok új GT3as autó,köztük ez az AMG-GT merci is, meg amiket már említettek itt előttem.
    Képek
  • barcalaci84
    leszedtem , kipróbáltam full rajtráccsal és teljesítménygond sincs vele nálam...legjobb mod pálya eddig...ilyenek jöhetnének még...
  • Adam Jonas
    Meg jöhetne majd az új McLaren 650S GT3, meg a BMW M6 GT3, meg az új Audi R8 GT3... :D
  • Jackal
    http://www.racedepartment.com/downloads/blackwood-reloaded-uhd-version.5804/
  • lac coo
    Jaja !:))
  • bardocz
    Ha már megcvisnáltak ennyi GT3-mat, akkor a maradékot is hozzácsaphatnák, hogy legalább az teljes legyen.
  • Skypack
    Jó lenne ha jönne a kis fiat :) Mondjuk egy clio-cupot is szívesen látnék, GT3-as gépből már lassan Dunát lehet rekeszteni.
  • lac coo
    Ez a mostani F1 sc ?
    Mondjuk kis markakupas auto is lehetne mar vegre, azak a szuperautok semmirevalok ! :))
  • bardocz
    Ez annyiban más a mostanitól, hogy rá van írva az amg is? :D
  • bardocz
    Elég durva szárnyállással mehet, ha ennyire van állítva a váltó.
  • Tomsteel
    Legalább a hangjával nem kell majd sokat bajlódni.
  • Jackal
    Ez dög lesz, várós. (remélem nem ápr.1)
  • Kommy
    Új licenszelt autó: Mercedes-AMG GT3
  • Tomsteel
    Ez a Snoopy féle a lézereshez képest mint a babapopsi, közel sem dobál annyira, azon nagyon könnyen lehet sínautózni.
  • lac coo
    Igazabol elfer, manapsag egy normalis fps 40 giga :))
    Legalabb a skinesek orulnek ennek, tenyleg mindenfele halandzsa nelkul barmit at lehet festeni, eleg csak bedobni a konyvtarba.
    Olvashatna egy helyrol is ami nincs valtoztatva, de akkor mar nem lenne ennyire egyszeru :))
  • Solt
    Így van... csak elég azt megnézni, hogy az ember önmagán miket tud hozni akkor, amikor már azt hitte nem nagyon van több benne... elég egy véletlenül elkapott tökéletes kigyorsítás, és az egyenes végére már hoztál fél - egy másodpercet, és amikor visszanézed, semmi látványos nincs benne. Biztos vannak csalók, de sokan szimplán csak kurva ügyesek.
  • Alexease
    Az lehet csak 2-3 autofestes is;) Gyakoriak a 30Mb-os DDS-ek, de vannak ami 80-100Mb:)

Sot. En nem masolgattam festeseket, mert nem erdekel, vagyis gyari cucc: d:\Steam\SteamApps\common\assettocorsa\content\cars\ferrari_458_gt2\skins\AF_Corse_WEC_2014_71\

350!!! Mb ;DDDDDDDD

Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.04.01. 09:52:50
  • goldboy
    Steamen a bétában AC-hez hozzácsaptak 150MB-t, de a DLC-hez is 233MB-t, kíváncsi vagyok mit hoz a nyuszi