Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigiboi
Kitömötittett mappon belül van egy másik mappa azt másold be!

lac coo
Gondoltam megnézem ezt a modot, de nem látom a játékban ! mi a trükk, jó helyre raktam természetesen ...? 😊)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Igen, ezt ismerem, jó kis cucc!😊 De mivel ez egy update-elt verzió, így megnézem. Köszönöm!"😊
Erre fájt a fogam múltkor, de sajna fizetős, nem telik rá!( Porsche 911 (993)
Utoljára szerkesztette: hqx, 2015.01.03. 10:08:21
Tudom, hogy nem Cayman, de ez is egy nagyon jól sikerült mod Porsche 911 (997) GT2 RS
Fent van a mod cars között is, de amit linkeltem az már az update-elt verzió..

A Schwarzbierbude.de letöltő kliense ,némi módosítás után tökéletes is lehetne.

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

lac coo
Got my ass kicked by the AI @ spa with the 49.Started 11 finished 17 (last), all clean passes,no mistakes no bumps, very pleased for today.

Egy ilyen gépet is el tudnék képzelni a játékban!😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez is miattad van, mert ha a szervereden nem hagytál volna egyedül körözni akkor nem kerestem volna mást... <#idiota><#mf2><#nyes>

lac coo
Akko meg ne labatlankodj ott, semmi keresnivalod nincs ott ! 😊)

Nyilván offline is ugyanazt tudom csinálni, persze. De nem megyek többet megigérem. Nehogy a napi 24 órában futó prequalon én miattam legyen galiba. <#awink>
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.01.02. 22:52:56

thx :-)
Nem vagyok ligatag de idegen sem.... Hisz nem tudtam volna belépni. <#mf1>

lac coo
Banner felettem, piros betű, mod cars mixed ....

lac coo
Jah, hogy te liga tag vagy ? 😄DD

A 190e Evot nem lehet sehonnét leszedni?
nyuny01
Prequal szerveren amúgy kb azt tudod csinálni mint az üres fun szerveren, szóval nem értem az indokod, bár engem nem zavar hogy fent voltál. 😊
Utoljára szerkesztette: nyuny01, 2015.01.02. 22:40:43

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Idegen ember nem is tud felmenni. <#eplus2>
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.01.02. 22:38:17

:-( Az nem jó hir.
lac coo
Jézusom, már megint mit kavartok ? 😊)
Ha az prequal szerver hogy tud felmenni idegen ember ? Azt úgy el kellene dugnotok, hogy ne lássa senki 😄

Aha, azért ennyire hülye még én sem vagyok. És hidd el teljesen tudatában vagyok annak hogy feltartok-e valakit vagy sem. Aki akkor mögöttam jött, abban a körben futotta meg a legjobb idejét, nyilván feltartottam...

Adam Jonas
Erről a "hova telepítsük a játékot - SSD vs HDD" témáról olvastam múltkor egy cikket, amelyben azt írták, hogy csak gyorsabban fog betölteni 1-2 pályát a rendszer, de gyakorlatilag nem fog gyorsabban/jobban futni a játék tőle.

SSD inkább a Win betöltésénél jó, meg az oprendszerben lévő műveletekre, illetve egyéb, komolyabb számításokat és ezáltal rengeteg adatot író/olvasó programhoz szükséges (CAD rendszerek, végeselemes szoftverek, képszerkesztők, videószerkesztők, stb.).

Nálam vinyón van, semmi gond vele.
Vééééégre egy atomjó Honda 😊 az NSX-R t még csiszolni kell, de a sima NSX nagyon patent, hangot is eltalálták.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Amúgy van valami jelentősége az akadásmentes futásnak, gondolok itt fps-re pl, abból a szempontból, hogy a játék ssd-re vagy hagyományos winyóra van telepítve? Vagy csak a betöltési időt befolyásolja, a teljesítményt nem. Ugye? 😊 Úgy gondolom a pályát betölti teljesen és nem 2 kanyart előre 😄 De azért rákérdezek, biztos ami biztos. Ugyanis az Assetto miatt már csak kb 16 Gb hely van, úgy hogy a folyamatosan bővülő tartalommal lassan nem fogok tudni mit kezdeni, csak ha a kb 16Gb-nyi virtuális memóriát áthelyezem hagyományos winyóra hogy az ssd-nek megmaradjon 10% szabad hely mindig. Mert folyamatosan másol vagy mit csinál, hogy nagyjából egyenletesen használódjon el, de lényegtelen ez már més tészta. Szóval a virtuális memória meg hagyományos winyón ssd helyett hülyén jön ki😊
hezi
A szélárnyékra ne legyél büszke. Kb. annyira avatkoztál be, mintha valakit feltartottál volna.

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

Alexease
Ha regebbi a mod, akor nincs hang, mert azota valtozott a rendszer (FMOD). Sajnos a modok nagyreszet csak atkonvertaljak, utana mar nem nagyon foglalkoznak vele. De nem is biztos hogy oskat vesztettel vele, a modok nagyresze inkabb csak doboz, az adatok 95%-at atmasoljak egy masik autobol;D
Sziasztok.
Abban nem tud valaki nekem segiteni miért nincs a Lancia Delta Evo nak nálam hangja?( csak annak nincs )
Már töbször raktam ujra de semmi és elég bugos is csak kokpit nézetböl jó.
Köszönöm ha valakinek van ötlete.
Működik, köszi a segítséget. :-)

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"

Tudom de fun serveren sincs senki. Igyekszem jól viselkedni, mint általában, nem tartok fel senkit, sőt még szélárnyékot is adtam, salzburgringen jól jön. Amúgy nem sokkal vagyok lemaradva. :-)

Alexease
Nekem egyeb szamitogepes teendoim vannak😊)) Nem is tudom, mikor autoztam utolljara...

Amugy ezek a magyar szerverek vannak, ezekbol lehetne valasztani. De valszeg nem a valasztekkal van a gond. Az Prequal szerver meg nem biztos hogy egeszseges, mert talan kulon kertek, hogy csak azok hasznaljak, akik indulnak a bajnoksagban. Van Seat Fun szerver is.

én köröztem egy párat aztán nem jött senki átmentem seattal hotlapozni, ott van 1-2 ember, de nem vagyok velük versenyképes 😊
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.01.02. 18:55:09

lac coo
szedni kell a lábat, akkor elég a 2 perc is 😊)

Nem mintha értelme lenne bármit is indítani, senki nem játszik már AC-val 😊)

Pedig ez egy kifejezetten remek autó, nincs abs, tc, nem bikaerős ügyesen kell menni vele, át kell vinni mindenáron a lendületet a kanyarban .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.01.02. 18:28:22

Lehet csapatni, szigorúan makkos cipőben.. honda-nsx-1991
Nem rövid kicsit a 2 perc qual? 😊

Szerk: látom 10 perc az, az előbb elnéztem 😊
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.01.02. 18:14:03

sejtettem de nem voltam biztos benne
Alexease
Ez OFF volt, a hamarosan megjeleno rF2 verzio tiszteletere😉 <#idiota>
Hali!
Simán a content mappát csomagold ki az assetto corsa mappába és kész..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
lac coo
Alex, ne hülyítsd már a népet! 😄

Mióta van rendes lámpa a játékban?
bmwcrash
Ja, azt hittem kb. ugyanolyan gyorsak😄
lac coo
az szerintem megeszi ezt a kis Ferrarit 😊

b-type
sry a steam-ért, vendégek voltak, le volt kapcsolva a monitor. Ma este nem tudom mi lesz, mert a párom ágynak dőlt, én rendezem a gyereket.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Üdv Mindenki.

Van valami általános szabálya a modok telepítésének és használatának ? A MOD CARS SELECTED gyűjteményből próbaképpen letöltöttem az 1973_McLaren_M23_Yardley_v100-at. A content mappában lévő cars mappa tartalmát bemásoltam a c:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\assettocorsa\content\cars\ mappába,
a driver mappa tartalmát a c:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\assettocorsa\content\driver\ mappába.
Elindítom a játékot, de a kiválasztható kocsik között nincs ott az 1973-as McLaren.
Mit rontottam el ?
Köszi előre is a segítséget

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"

bmwcrash
Mellé URD Corvette?😊
lac coo
Indítok egyet URD Ferrarival, Spa-ban .... Laccoo Ferrari Spa , vagy valami ilyesmi ....

URD Ferrari letöltés, újévi ajándék 😛

Alexease
OFF 😊 <#zavart1>

Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.01.02. 16:35:58
lac coo
Indítanék szervert, de mit ??? 😄DD

Sziasztok Srácok!
Először is B.U.É.K Mindenkinek!
Keresek olyan embereket akiket érdekelne egy Gt 3 ligába beugrani.A bajnokság a 6. futamánál jár,főként gp pályákon,fix emberekkel,szombat este 19:45 től.Az autók egyedileg skinekkel mennek és van csapatverseny is.A versenyzőtársak rendkívül korrektek és nagyon jó szoros versenyek szoktak zajlani,de vitás esetekre van versenybíróság is.Mindenki megtalálja az ellenfelét a mezőnyben.Akiket érdekel,azok keressenek meg itt privátban,vagy a steamen vegyenek fel barátlistára és ott a többi infót elmondom.
steam:tyukodi1980
Egy driftelős pálya is kijött tegnap (link a videóban):

Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.01.02. 08:58:39
b-type
jól néz ki, berakom

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type