42876
-
Solt #28894 Tudtommal egy elég képzett sofőr vitte az autót... kíváncsi lennék az ő véleményére. Ez a kárörvendő hangulatú cikk meg megérne egy taslit annak az indexes majomnak... -
#28893 Ezt en is lattam nehanyszor, csodalkozom, hogy ilyen sokaig huzta:DDD
subaru_mento_deli_palyaudvar -
#28892 Kipróbáltam most a rendesen, és hát az én tempómban sem egy vészes dolog. Kegyetlen mód tapad, nevetségesen gyors. És valamit álílthattak kunosék, mert a motor sokkal jobban bírja feltekert turboval. 90%-on kibír egy kört, egyenesben állítgattam csak, hogy nehogy a végére pukkanjon el. -
#28891 Ne szivass mar 10 perces muvelet:-)
De ugye hogy igy jobb sokkal ? -
Jackal #28890 http://www.racedepartment.com/downloads/fc1-2009-williams-fw31.5799/ -
Jackal #28889 Lazán tolod ezt az élő webcamet :) -
#28888 na röpke 3 óra alatt feljebb raktam:)
volt egy pár nem várt fordulat, többször feladtam h sose fogom összerakni újra, majdnem pityeregtem is:) de így 3ik összerakás után már működik rendesen... kijött a load cell, alig bírtam visszarakni azt a kis kábel bisz-baszát... ezt kínai gyerekkezekre tervezték:) -
tbazsi95 #28887 VSR | Assetto Corsa Fun | Lotus Exige 240R | Silverstone National | Balazs Toldi OnBoard
-
#28886 szerintem Lantiék segítenének benne :D -
#28885 ahh nem hiszem el. Bar a gtr-masterses szerveren sem szoktam jatszani, de ma haromszor kivagott pont a gyorskorom elejen, kezdeten. Ez jo 30 perc total felesleges korozes....
Na meg 90 percre van allitva az ido (tudnam miert), aki bemegy ugy, hogy mondjuk 17 perc van meg hatra a qualify-bol, az siman ki is lephet, mert pont nem fer bele egy gyorskorbe sem... -
#28884 A legalsón nagyon rossz, nyúlós vacak az egész !
rakd egyel feljebb ott elég keményre fog változni minden. picit benyomod ott megáll és onnantól a pedál sehová nem megy csak erősebben kell nyomni .
amúgy nem kell annyira szétszedni mint agyári videón, simán hozzáférsz alulról a kis biztosító csavarhoz, aztán kiszeded stiftet és feljeb rakod . -
#28883 én (ha egyszer eljutok oda bár így lassan 6 év után érdemes lenne) már kigondoltam, hogy a WTCC hungaroring-i rajtja előtt kellene megkérni... :) -
#28882 OFF:
Urak, egy jó tipp, ha lánykéréshez helyszínt kerestek!
Le a kalappal, sok dolog eszembe jutott már a Karussellben, de ez még eddig kimaradt.
-
#28881 Érdekes ez az ütközés dolog. Mint írtam ketten próbálgattuk volna multiban a játékot, de valamiért nem volt interakció a 2 autó között. Sikerült beszervezni egy harmadik félt is a próbához és így már a következő volt a jelenség. Én tudtam ütközni a második féllel de a harmadikkal maradt a szellemautós effekt, míg a második fél is tudott ütközni a harmadik játékossal. Valóban lenne annak beleszólása, hogy a szervert futtató gép párhuzamosan a játékot is futtatja? Ha igen akkor vajon a szervert futtató gépen játszó játékos (én) miért nem mindenkivel tapasztalom a szellemautós jelenséget? -
#28880 a legalsón van....miben változik ha feljebb rakom egy lukkal?
néztem egy youtube videót h h kellene feljebb rakni,és elég drasztikusan szét kéne szedni hozzá a pedált, így egyelőre nem ugrottam neki:) -
goldboy #28879 Már nem emlékszem, hogy a tied a legalsó lukon van-e, de ha gondolod tedd feljebb, a második a gyári beállítás -
Jackal #28878 Ez elég gyenge mára, legalább valami dacia-t vagy yugo-t toltak volna alá, hamár :) -
goldboy #28877 Jön a nagy bejelentés!
-
#28876 -
#28875 Ne állítsd túl erősre. De amúgy tényleg nehéz megszokni ... -
#28874 Most az osszes SG banner egy "sajat" nemet linuxos berelt szerveren van. Lehet hogy valami anomalia van vele;))) Bar vicces lenne, mert csak ez fut az egesz gepen:D A szerverolvasokat 5 masodpercre limitaltam, de tekerje folyamatosan a szervert. Ha az nem jon be, az meg belefer. -
#28873 holnap mehetnénk az új blackwoodon valamivel....mondjuk bmw235i (azzal tök jókat versenyeztünk, buta kis jószág:) ) vagy dtm kicsit H-váltózni...
bár ezt a loadcell-t még mindig nem nagyon sikerült megszokni , úgyhogy lehet veszélyes leszek:)bár mostmár cipőben nyomom, talán kezdek is belejönni...:) -
#28872 Nálam tényleg nincs banner, egy nagy fehérség van helyette...de az teljes méretben amilyennek a bannernek kellene lennie. Mondjuk lehet nálam van gond, tegnap YT-bal is szétszívtam magam mire sikerült teljes képernyőre raknom ...viszont legalább most már FF-on is van 60 fps ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.04.01. 21:16:45 -
#28871 A teljes banner vagy csak a szerverlistazok?
Nalam neha az SG semmit nem tolt le, nem csak a bannert, hanem a hatterkepet es az oldal CSS-t sem. Eg ynatur forum oldal jon csak be;) -
#28870 Ja, az nKP jo volt, eloszor LFS, aztan rF, aztan meg iR "otleteket" epitett bele;) Kamu kerekveto, FFB es kormanyallitasok, visszajatszas logo stb.
Az AC inkabb mindenbol egy kicsi, es mindenkinek stilus, az egyszeruseg jegyeben. Bar az utobbi idoben azert elkezdett belepakolni egyeb beallitasokat (hianyzott, reklamaltak, meg sem volt jo a "nagy kozos, jo lesz az mindenkinek"). -
#28869 Nálam mostanában hol van banner, hol nincs :))) Leginkább nincs :)
Ha elfogytak a funok, akkor majd indítgatok megint, akkor nem lesz balhé se miatta :)) -
#28868 Mivel kicsit elfogytak a fun-szerverek, igy jobb oldalra ideiglenesen betoltam egy total nyilt AC szervert:) -
#28867 Be, ugyanez volt a kormáyn része, ez az IR-ből lopott:)) -
#28866 Nem tudom már mi az, de rendesen működött, mint iR-ben, meg itt. Szóval mondjuk400 fokos kormány 400 fokig teljesen lineáris volt, utána meg hiába tekertem nem csinált semmit. Nem az rF1-es meg simbines borzalom, hanem ahogy működnie kell. -
#28865 nkp-ben be volt állítva a valós kormányszög automatikusan? -
#28864 Nekem olyan rémlik ami nKp-ben is van(érdekes, ott még kunoséknak jó volt? :D), 9:1-től mondjuk 18:1-ig. Szerintem is olyasmi módon állítják, mint ahogy mondod, ha állítják. -
#28863 De az iR mas, ott minden auto egyedileg van osszerakva, a setup resz (UI) is egyedileg keszul mindegyikhez. Azt eleg maceras lenne kivitelezni ilyen mennyisegu (AC) autonal, foleg ha modolhato is. Meg persze ide felesleges is. Persze az iR-ben is van 43db auto, de naluk fel evente jelenik meg 1db;) Meg sok az "egyforma" (stockcar). -
#28862 Fejbol nem tudom, de nehany autonal van.
De 1-2-nel van kormanyrasegites allitas (talan HPD ARX); F1, IndyCar, GT3 es hasonlo kategorian pedal erzekenysegek, egyedi ABS/TC/motorkaraktersztika allitasok es elore beallithato programok; meg kulonfele sorozatoknal egyeb, mashol nem lathato, mittudomen beallitasok:) -
#28861 Asszem ezt néztem, mintha ott nem lehetne fokozatmentesen, hanem beállított lépcsőkben, gondolom amilyen fogaslécek vannak valóban az autóhoz ....
De már nem emlékszem, lehet hülyeséget mondok :) -
#28860 iR-ben miben lehet? Ott meg van csinálva normálisan. -
#28859 szerintem se lehet... forma1-ben talán szoktak extrém helyzetre(monaco) -
#28858 Keves autoban lehet kormany attetelt allitani (a GT3-ban elvileg nem lehet). Van program, amiben az is a valodi allitasok resze, ugy mint a tobbi setup resz, es nem csak bizonyos allitas, hanem annak a fajtai, ertekei, tipusai stb.
Az AC-ban a setup resz is le van egyszerusitve. Sokminden van, de lenyegeben mindenhol ugyanaz, csak ki-bekapcsolhato stilussal es ertekekkel (vagy lehet allitani vagy nem). -
#28857 én lotus exos-zal próbáltam anno h csak a menüben csökkentettem a fokot driverben maradta 900...így egyáltalán nem volt ideges az autó...seemii finom mozdulat nem kellett, lehetett nyugodtan tekergetni...mentem is egy brutál időt vele...kb 600 fokos kormányt csináltam így belőle neki... csak ugye teljesen elvesztette a karakterét az autó (360 gyárilag ha jól emlékszem) -
#28856 Pedig szerintem rettenet szarul vált pillangóval ami nem olyan :)) -
#28855 Egyébként szerintem nem lehet:) Mármint real..