Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Erre fájt a fogam múltkor, de sajna fizetős, nem telik rá!( Porsche 911 (993)
Utoljára szerkesztette: hqx, 2015.01.03. 10:08:21
Fent van a mod cars között is, de amit linkeltem az már az update-elt verzió..
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.01.02. 22:52:56
Utoljára szerkesztette: nyuny01, 2015.01.02. 22:40:43
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.01.02. 22:38:17
Ha az prequal szerver hogy tud felmenni idegen ember ? Azt úgy el kellene dugnotok, hogy ne lássa senki 😄
SSD inkább a Win betöltésénél jó, meg az oprendszerben lévő műveletekre, illetve egyéb, komolyabb számításokat és ezáltal rengeteg adatot író/olvasó programhoz szükséges (CAD rendszerek, végeselemes szoftverek, képszerkesztők, videószerkesztők, stb.).
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Abban nem tud valaki nekem segiteni miért nincs a Lancia Delta Evo nak nálam hangja?( csak annak nincs )
Már töbször raktam ujra de semmi és elég bugos is csak kokpit nézetböl jó.
Köszönöm ha valakinek van ötlete.
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
Amugy ezek a magyar szerverek vannak, ezekbol lehetne valasztani. De valszeg nem a valasztekkal van a gond. Az Prequal szerver meg nem biztos hogy egeszseges, mert talan kulon kertek, hogy csak azok hasznaljak, akik indulnak a bajnoksagban. Van Seat Fun szerver is.
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.01.02. 18:55:09
Nem mintha értelme lenne bármit is indítani, senki nem játszik már AC-val 😊)
Pedig ez egy kifejezetten remek autó, nincs abs, tc, nem bikaerős ügyesen kell menni vele, át kell vinni mindenáron a lendületet a kanyarban .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.01.02. 18:28:22
Szerk: látom 10 perc az, az előbb elnéztem 😊
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.01.02. 18:14:03
Simán a content mappát csomagold ki az assetto corsa mappába és kész..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Van valami általános szabálya a modok telepítésének és használatának ? A MOD CARS SELECTED gyűjteményből próbaképpen letöltöttem az 1973_McLaren_M23_Yardley_v100-at. A content mappában lévő cars mappa tartalmát bemásoltam a c:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\assettocorsa\content\cars\ mappába,
a driver mappa tartalmát a c:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\assettocorsa\content\driver\ mappába.
Elindítom a játékot, de a kiválasztható kocsik között nincs ott az 1973-as McLaren.
Mit rontottam el ?
Köszi előre is a segítséget
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
URD Ferrari letöltés, újévi ajándék 😛
Először is B.U.É.K Mindenkinek!
Keresek olyan embereket akiket érdekelne egy Gt 3 ligába beugrani.A bajnokság a 6. futamánál jár,főként gp pályákon,fix emberekkel,szombat este 19:45 től.Az autók egyedileg skinekkel mennek és van csapatverseny is.A versenyzőtársak rendkívül korrektek és nagyon jó szoros versenyek szoktak zajlani,de vitás esetekre van versenybíróság is.Mindenki megtalálja az ellenfelét a mezőnyben.Akiket érdekel,azok keressenek meg itt privátban,vagy a steamen vegyenek fel barátlistára és ott a többi infót elmondom.
steam:tyukodi1980
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.01.02. 08:58:39